Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL 1. kolo
2.-7. kolo
M. Celebrini A. Levšunov B. Sennecke C. Lindstrom I. Demidov
Prejavte svoj názor: Zapojte sa do našej tradičnej letnej ankety. Viac »

Správy z NHL

Hviezdny brankár o novej zmluve so Senators: Ešte nie


Linus Ullmark (foto: Instagram/Boston Bruins)

Linus Ullmark je rád, že sa z neho stal ottawský Senátor, ale hviezdny brankár ešte nie je pripravený hovoriť o novej dlhodobej zmluve.

Senators získali držiteľa Vezinovej trofeje v pondelok od Bostonu a odvtedy strany ešte nehovorili o novej zmluve, ktorú budú môcť podpísať od 1. júla, keďže tá súčasná končí o rok.

„Ešte nie,“ povedal Ullmark. „Je to len niečo málo cez 24, 36 hodín, takže je to veľmi čerstvé. Mojou najväčšou starosťou je teraz nájsť bývanie pre moju rodinu, nájsť školy pre moje deti a spoznať ľudí v Ottawe a tiež Senators.“

„Celá zmluvná situácia a rozhovory o tom, to je niečo, čo budú riešiť bokom (generálny manažér) Steve (Staios) a môj agent. Povedal som im, že ak raz bude niečo, čo treba prediskutovať, vždy ma môžu kontaktovať. Snažím sa nepozerať príliš dopredu, snažím sa zostať v okamihu a nestarať sa o to, čo môže alebo čo by mohlo byť v budúcnosti, a namiesto toho si užívam prítomnosť.“

Tridsaťročný Švéd bol v dobrej nálade a prezradil, že Ottawa nebola nikdy v jeho zozname tímov, do ktorých by výmenu neakceptoval. Problém nevidí ani v tom, že prichádza do tímu, ktorý od roku 2017 nehral play-off . Kým v Bostone sa o bránu delil s Jeremym Swaymanom, teraz by mal byť jasnou jednotkou.

„Pre mňa je to niečo, o čom som vždy sníval – byť jasnou brankárskou jednotkou a hrať veľa zápasov,“ skonštatoval Ullmark, ktorý od príchodu do NHL v drese Buffala v roku 2015 nikdy neodchytal viac ako 49 zápasov za sezónu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies