Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL 1. kolo
2.-7. kolo
M. Celebrini A. Levšunov B. Sennecke C. Lindstrom I. Demidov
Prejavte svoj názor: Zapojte sa do našej tradičnej letnej ankety. Viac »

Slováci v NHL

Tatar je medzi finalistami na jedno zo „superlatívnych“ ocenení


Tomáš Tatar (foto: X/Colorado Avalanche)

Už vo štvrtok sa v NHL budú odovzdávať najprestížnejšieho výročné ocenenia. Pri tejto príležitosti sa na theScore rozhodli odovzdať svoje „superlatívne“ ocenenia. A týkalo sa to aj jedného Slováka.

Slovenský útočník Tomáš Tatar bol nominovaný na cenu pre hráča, ktorý najhoršia zapasoval do nového tému. Týkalo sa to ešte jeho pôsobenia v Colorade, v ktorom strelil len jeden gól v 27 zápasoch predtým, ako ho Avalanche vymenili do Seattlu.

Na toto ocenenie boli nominovaný aj John Klingberg z Toronta a Pierre-Luc Dubois z Los Angeles. Posledný menovaný sa nakoniec stal aj jeho víťazom, pretože „výmena po prvej sezóne osemročnej zmluvy nie je normálna.“

Naopak, najlepšie do nového tímu zapasoval Jake Guentzel v Caroline. Nominovanými na túto cenu boli aj Gabriel Vilardi z Winnipegu a Gustav Nyquist z Nashvillu.

Najvtipnejšou výmenou bola výmeny Cuttera Gauthiera z Philadelphie do Anaheimu, najväčším sklamaním z tímov bol Pittsburgh, najhorší návrh na meno Utahu bol Powder.

Sam Reinhart z Floridy je hráčom, ktorý si v poslednom roku zmluvy zaistil najlepšiu pôdu pre rokovania o novej zmluve, strela príklepom Ridleyho Greiga do prázdnej brány získala ocenenie pre moment, ktorý sa postaral o najväčší rozruch na internete a Nyquist dostal cenu pre hráča, u ktorého je najväčšia pravdepodobnosť, že v novej sezóne zažije výkonnostný prepad.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies