Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL 1. kolo
2.-7. kolo
M. Celebrini A. Levšunov B. Sennecke C. Lindstrom I. Demidov
Prejavte svoj názor: Zapojte sa do našej tradičnej letnej ankety. Viac »

Slováci v NHL

Regenda do Česka? Slovenský útočník reaguje na špekulácie


Pavol Regenda (foto: Instagram/Anaheim Ducks)

Slovenský útočník Pavol Regenda sa v ostatných dvoch sezónach snažil preraziť v organizácii tímu Anaheim Ducks. V pondelok mu vyprší zmluva a už sa spájal s návratom na „starý kontinent“. Ako zareagoval na špekulácie o tom, že by mohol posilniť české Pardubice?

„Kde budem hrať? V novinách čítam, že v Pardubiciach. Ani neviem, o čo ide. Volal som nedávno s agentom, ktorý mi povedal, že nejaká komunikácia prebehla. Ja osobne som však s nikým nehovoril, nie je tam nič sľúbené,“ povedal Regenda v podcaste suSPEAK podľa hokej.cz.

Dvadsaťštyriročný rodák z Michaloviec sa môže stať obmedzeným voľným hráčom, takže jeho práva v zámorí budú stále patriť kalifornskému tímu. Takže jeho očakávania sú, že zmluvu podpíše práve s ním.

„Čakám na zmluvu, ale som RFA, takže by som mal podpísať zmluvu tam, kde som bol,“ poznamenal Regenda, ktorý chce zostať v zámorí. „Momentálne i do budúcna by som bol hlúpy, ak by nebola prioritou Amerika.“

Regenda odohral za ostatné dve sezóny 19 zápasov NHL so ziskom gólu a dvoch asistencií. Väčšinu času trávil v San Diegu z nižšej AHL. Tam si v tejto sezóne vytvoril osobné maximá s 19 gólmi a 34 bodmi, pričom odohral 54 zápasov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies