Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
«

Správy z NHL

Na arbitráž sa prihlásilo 14 hráčov NHL, aj česká hviezda

V piatok o piatej hodine popoludní východného času nastala v NHL pre hráčov uzávierka na to, aby sa mohli prihlásiť na arbitráž. Toto práve využilo 14 obmedzených voľných hráčov.

Medzi prihlásenými hráčmi sú aj český útočník Caroliny Martin Nečas, útočník Kirill Marčenko z Columbusu či obranca Rangers Ryan Lindgren.

Zvyšnými sú: brankári Ukko-Pekka Luukkonen z Buffala a Jet Greaves z Columbusu, obrancovia Jake Christiansen z Columbusu, Spencer Stastney z Nashvillu, Ty Emberson zo San Jose a J.J. Moser z Tampy, ako aj útočníci Beck Malenstyn z Buffala, Jack Drury z Caroliny, Joe Veleno z Detroitu, Oliver Wahlstrom z NY Islanders a Connor Dewar z Toronta.

Hráči stále môžu rokovať a podpísať nové zmluvy predtým, ako pôjdu na samotnú arbitráž. Nemôžu však už podpísať tzv. offer sheet od iného tímu.

Na arbitráž môžu prihlásiť hráčov ešte aj tímy. Tie majú túto možnosť do dnes. K uzávierke opäť dôjde o piatej popoludní východného času.

Arbitrážne konania sa uskutočnia medzi 20. júlom a 4. augustom.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil verí, že Flames sú na tom dobre. Rastie aj chémia jeho útoku Flames mohli dostať v piatok ranu, ktorá zahrá do karát Honzekovi! Pekarčík sa po prvýkrát presadil. Kmec natiahol sériu gólom! + videoHonzek má za sebou posledný test, v akcii bol aj Pospíšil + videoKonečne aj opačným smerom: Mladý slovenský útočník bol povolaný do NHL! Pokúsi sa Montreal pre zranenia posilniť cez prestupový trh? Známy ruský veterán zavesil korčule na klinecBrankár Detroitu potreboval pomoc: Vstúpil do Asistenčného programu Rana pre Blue Jackets: Sezónu odštartujú bez ruského útočníka Vegas podpísalo zmluvu s víťazom Stanley Cupu. Vlani si zahral za MontrealVyžiadal si výmenu, teraz talentovaný brankár putuje na farmu Prežil Koch pobyt na waiver listine? Sú na nej ďalší 25 hráči Tatar s Nemcom majú za sebou štart sezóny. Devils ťahali letné posilyHonzek si zahrá v elitnej formácii. Pospíšil zostáva centrom Utah vymenoval prvého kapitána vo svojej histórii Slafkovský v jednej skupine s Bedardom. Otvorí mu zranenie Laineho viac príležitostí?Honzek priznal, že prekvapil sám seba: Zajtra ma čaká najväčší test Začína prestížna NCAA: Medzi hráčov, ktorých treba sledovať, zaradil expert aj troch Slovákov! Aj v tejto sezóne môžu Slováci v NHL dosiahnuť míľniky. Najvýznamnejšie TatarSprievodca sezónou 2024/25, ktorá začína už dnes. Bude na štarte viac Slovákov ako vlani? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies