Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Ďalší hráč sa vyhol arbitráži. Tentoraz mladý brankár

Ďalší hráč prihlásený na arbitráž si môže vydýchnuť a užiť zvyšok leta. Brankár Jet Graves a tím Columbus Blue Jackets sa dohodli na novej dvojročnej zmluve.

Nový kontrakt má priemernú ročnú hodnotu 812 500 amerických dolárov, pričom v sezóne 2025/26 sa z dvojcestného zmení na jednocestný.

Greaves strávil väčšinu minulej sezóny v Clevelande z AHL, kde dosiahol bilanciu 30-12-4 s 91,0% úspešnosťou zákrokov. V play-off kryl 92,6 % striel pri bilancii 8-5.

Dvadsaťtriročný Kanaďan odchytal aj deväť zápasov za Blue Jackets. V troch z nich sa tešil z víťazstva, pričom jeho úspešnosť zákrokov bola 90,8%. V sezóne 2022/23 odchytal svoj prvý duel v NHL a kryl v ňom 93,9 % striel.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Veľké zvraty oproti vlaňajšku: Ktorý Slovák v sezóne najviac potešil a ktorý sklamal? Generálny manažér o Slafkovskom: Vie, že tam ešte nie je. Týmto na nás vždy zapôsobí Na Raymonda a Seidera čaká viac zodpovedností. V Detroite ich situáciou znepokojení nie súTímy na trhu minuli skoro miliardu dolárov: Montreal bol skromný, kto míňal najviac? Reč čísel: Miesto Sidneyho Crosbyho v histórii NHL Vrátia sa dvaja dlhoroční Ostrovania k tímu? Takým hráčom sa dvere nezatvárajú, tvrdí Lamoriello Slováci prvýkrát na prestížnom turnaji uspeli. Teraz ich čaká zápas o umiestnenieČernák zažil šokujúci pokles. Skúsený obranca ho môže oživiť, znie zo zámoria So Štrbákom vládne u Sabres spokojnosť. Pred ďalším krokom v rozvoji cítiť elán Dynastie NHL I. – prvá skutočná dynastia sa zrodila v OttaweOilers začali rokovať s Draisaitlom: Nemám tu pre vás nič negatívne, tvrdí Bowman Slovenský brankár bol oporou aj proti Kanade. Záver okorenila bitka + videoTieto tri hviezdy by mohli byť stále vymenené pred štartom sezóny NHL zverejnila rozpis prípravných zápasov Člen Siene slávy a trojnásobný šampión dostal výpoveď už po roku na lavičke Senators si upísali sedmičku tohtoročného draftu Slovák medzi top mladíkmi Colorada: Šanca na zmluvu sa môže rýchlo rozplynúť, varujú v zámorí Slovenský hokejový fenomén si vybral v zámorí nové pôsobisko Tri tímy, ktoré by mohli byť veľkými prekvapeniami novej sezóny. Zahŕňajú aj Slovákov Hviezdny Zegras by mohol byť naozaj vymenený. Rangers nepravdepodobní? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies