Menu
 .
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
WSH
PHI
23. 10.
kurzy
01:30info
WSH
PHI
24. 10.
kurzy
01:00info
BOS
DAL
01:00info
TOR
STL
NHL live
01:00info
DET
NJD
01:00info
TBL
MIN
01:00info
NYR
FLA
03:00info
CGY
CAR
03:00info
UTA
COL
NHL live
04:00info
SEA
WPG
04:30info
LAK
SJS
«

Správy z NHL

Tieto tri hviezdy by mohli byť stále vymenené pred štartom sezóny

Počas tohto leta sme už videli, ako dres zmenilo niekoľko veľkých mien. Sme v auguste, a tak aktivita na hráčskom trhu vychladla. Stále však môžeme vidieť aj výmeny troch hviezd, kým sa v NHL otvorí ročník 2024/25.

Michael DeRosa z The Hockey News poukázal na týchto troch útočníkov:

Patrik Laine, Columbus Blue Jackets – požiadal o výmenu a tím z Ohia mu je pripravený vyhovieť. Po aktivovaní z Asistenčného programu NHL/NHLPA je veľkou prekážkou vysoký cap-hit 8,7 milióna amerických dolárov, ktorý platí ešte dva roky. Ak by si Columbus časť z neho udržal, k výmene by mohlo dôjsť ešte pred štartom základnej časti.

Trevor Zegras, Anaheim Ducks – predmetom špekulácií je od poslednej sezóny a hoci stále k zmene dresu nedošlo, mohlo by sa to zmeniť celkom rýchlo. Ducks majú kvalitných mladých útočníkov, a tak by vysokú cenu Zegrasa mohli využiť na posilnenie iných oblastí zostavy.

Nikolaj Ehlers, Winnipeg Jets – počas celého leta patril medzi popredných adeptov na výmenu, pretože vstupuje do posledného roka svojej zmluvy a už naznačil, že je pripravený vstúpiť na trh s voľnými hráčmi. Jeho odchod bez náhrady by bol ťažký pre Jets, pre ktorých sa tak jeho výmena stáva nevyhnutná. Hodil by sa tímom, ktoré hľadajú útočníka do prvých dvoch útokov. Je možné, že si ho Winnipeg vzhľadom na svoje ambície ponechá do prestupovej uzávierky, no ak príde správna ponuka, výmena počas tohto leta je stále možná.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Negatívny zvrat v prípade Patrika Kocha: Nahradí ho dvadsaťročný mladík!Dvaja obrancovia Utahu vynechajú väčšinu sezónyPoškodil Devils hit Černáka? Reagoval na to tréner New JerseyRedraft: Dvorský stále slovenskou jednotkou, Gajan sa prepadol, Čiernik vystrelil horeMešár pracuje na splnení sna tvrdo: Je v tom vynikajúci a je to vidieť, tvrdí tréner Prvýkrát sme videli súboj Mičkov vs Ovečkin: Je to česť, priznáva mladík Kapitán Rangers zranil obrancu Canadiens. Odpoveď spoluhráča prišla okamžite + video Panthers sa dohodli na novej zmluvy s trénerom Skúsený obranca Columbusu vynechá dlhý čas po operáciiKraken zapísali svoju oporu na listinu dlhodobo zranených Veterán Toronta dostal po tretíkrát v kariére trest od NHL + videoMega noc v NHL: Hrali všetky tímy, bodovali traja Slováci, jedného potrestal trénerPospíšil zažil to, čo žiaden hráč nechce: Tréner bol voči nemu nekompromisný! Nemec a Fehérváry sa prvýkrát presadili, bodoval aj Tatar. Montreal bez Slafkovského s najvyššou prehrou Koch môže prepísať históriu. V utorok sa mu to ešte nepodarilo Video: Bitky z 22. októbra 2024 (3) AHL: Výsledok utorkového zápasu. Rozuzlili ho až nájazdyVoľba z prvého kola draftu, ktorá zažila prelomový ročník, podpísala novú zmluvuSlafkovského dnes v akcii neuvidíme. Vynechá aj ďalšie zápasySlafkovský je zatiaľ z väčšej miery sklamaním. Do formy sa však vráti rýchlo, verí odborník Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies