Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 10.
kurzy
01:30info
WSH
PHI
24. 10.
kurzy
01:00info
BOS
DAL
01:00info
TOR
STL
NHL live
01:00info
DET
NJD
01:00info
TBL
MIN
01:00info
NYR
FLA
03:00info
CGY
CAR
03:00info
UTA
COL
NHL live
04:00info
SEA
WPG
04:30info
LAK
SJS
«

Správy z NHL

Slovák medzi top mladíkmi Colorada: Šanca na zmluvu sa môže rýchlo rozplynúť, varujú v zámorí

Šesť autorov Mile High Hockey sa opäť po roku rozhodlo zostaviť rebríček 25 najlepších hráčov tímu Colorado Avalanche v kategórii do 25 rokov. A hneď ako prvého odhalili Maroša Jedličku, ktorý obsadil 25. pozíciu.

Slovenský útočník, ktorý dokáže hrať na oboch koncoch ľadu, bol poslednou voľbou denverského tímu na drafte 2023, na ktorom jeho meno zaznelo na 219. pozícii.

Jedlička má za sebou náročný ročník, pretože sa v ňom vyrovnával so vážnym zranením, ktoré utrpel v prípravnom zápase proti Dallasu a ktoré si nakoniec vyžiadalo aj operáciu. Až na konci sezóny sa pripojil k tímu Colorado Eagles z AHL cez amatérsku skúšku, ale nikdy si v zápase nezahral.

Dvadsaťjedenročný rodák z Trnavy sa medzitým dohodol na pôsobení v Brne z najvyššej českej súťaže, no nebude prekvapením, keď sa predstaví aj v tréningovom kempe Avalanche. Na tom minuloročnom sa mu až do zranenia darilo znamenito.

„Tento ročník bude pre neho dôležitý na ukázanie sa, aby sme videli, ako sa mu bude dariť po zranení v novom tíme,“ poznamenal Evan Liu.

„Ak sa vráti lepšie ako predtým, Eagles ho určite budú sledovať, aby mu umožnili zahrať si v Severnej Amerike. Ak bude mať život ťažký alebo bude mať komplikácie so zraneniami, jeho príležitosť získať zmluvu s Avs sa môže rýchlo zavrieť.“

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Redraft: Dvorský stále slovenskou jednotkou, Gajan sa prepadol, Čiernik vystrelil horeMešár pracuje na splnení sna tvrdo: Je v tom vynikajúci a je to vidieť, tvrdí tréner Prvýkrát sme videli súboj Mičkov vs Ovečkin: Je to česť, priznáva mladík Kapitán Rangers zranil obrancu Canadiens. Odpoveď spoluhráča prišla okamžite + video Panthers sa dohodli na novej zmluvy s trénerom Skúsený obranca Columbusu vynechá dlhý čas po operáciiKraken zapísali svoju oporu na listinu dlhodobo zranených Veterán Toronta dostal po tretíkrát v kariére trest od NHL + videoMega noc v NHL: Hrali všetky tímy, bodovali traja Slováci, jedného potrestal trénerPospíšil zažil to, čo žiaden hráč nechce: Tréner bol voči nemu nekompromisný! Nemec a Fehérváry sa prvýkrát presadili, bodoval aj Tatar. Montreal bez Slafkovského s najvyššou prehrou Koch môže prepísať históriu. V utorok sa mu to ešte nepodarilo Video: Bitky z 22. októbra 2024 (3) AHL: Výsledok utorkového zápasu. Rozuzlili ho až nájazdyVoľba z prvého kola draftu, ktorá zažila prelomový ročník, podpísala novú zmluvuSlafkovského dnes v akcii neuvidíme. Vynechá aj ďalšie zápasySlafkovský je zatiaľ z väčšej miery sklamaním. Do formy sa však vráti rýchlo, verí odborník Honzek: Body teraz nie sú podstatné. Presun na „farmu“ očakávam Skoro všetci Slováci v AHL bodovali: Mešár, Regenda aj Dvorský sú lídrami tímov!Táto sezóna je pre Mešára najdôležitejšia v kariére: Vstúpil do nej správnou nohou, tvrdí expert Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies