Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Slováci v NHL

Filip Mešár zareagoval na informácie z posledných dní. Aká je realita?

Nádejný slovenský útočník z organizácie tímu Montreal Canadiens, Filip Mešár, zareagoval na informácie, ktoré šírili neseriózne média na Slovensku a ktoré vzbudili veľké emócie u fanúšikov pod Tatrami.

Ako už sme sa k tomu vyjadrili nedávno, niektoré slovenské médiá prevzali neoverenú a ďalšími zdrojmi nepotvrdenú informáciu od zámorského webu, ktorý ani zďaleka nepatrí medzi renomované zdroje. A hoci aj ten uvádzal slovo „údajne“, na Slovensku sa už robila hotová vec z toho, že Montreal chce Mešára vymeniť do Winnipegu.

Nakoniec došlo aj k zaujímavému paradoxu, že keď už sa informácie začali šíriť aj v zámorí, bolo to so slovným spojením, že Canadiens chcú mladíka vymeniť „podľa slovenských médií“.

Vtedy sa k tomu vyjadril aj známy zámorský autor Marc Dumont, ktorý „mal pocit, že ide o úplný výmysel“.

Článok pokračuje pod reklamou

Je to smutné...

A teraz sa k tomu pre Tomáša Prokopa z denníka Šport vyjadril aj samotný Mešár: „Netuším, odkiaľ sa vzali informácie o Winnipegu alebo kto ich napísal. V ten istý deň, keď sa o tom diskutovalo, som si vybavoval letenky do Montrealu. Nikto z klubu sa so mnou o výmene nebavil. Samozrejme, vždy sa to môže stať, NHL je v prvom rade biznis, ale ja takéto informácie nemám. Zaujímavé je, že v kanadských médiách sa nič nespomína a na Slovensku o tej výmene vieme.“

Mešár priznal, že vlani chcel už hrávať v AHL a po tréningovom kempe mal veľa stretnutí v manažmentom Canadiens, na ktorých sa diskutovalo o mnohom. S tým, že ho poslali do juniorky, problém nemal. Zobral to skôr ako formu motivácie. Mrzí ho pritom, ako sa zveličili jeho slová a bol obviňovaný z kritizovania svojich spoluhráčov.

„Ľudia a hráči, ktorí ma poznajú, chápu, že taký nie som. Ako prvý som pomohol, ak sa mladší spoluhráči trápili. Netreba veriť všetkému, čo je na internete. Aké to bolo hrať so staršími hráčmi, som zažil, keď som ako junior prišiel do A mužstva Popradu. Nie som typ človeka, ktorý by kritizoval. Je to smutné,“ poznamenal Mešár.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Draisaitl má najvyšší plat v NHL. V porovnaní s inými ligami je úplne smiešny Ako by mala vyzerať tretia sezóna Slafkovského, aby bola úspešná? Dvorský zastupoval Slovensko na NHLPA Rookie Showcase + video Hviezda Blues sa rozplakala: Je okrem sezóny v ohrození aj celá kariéra? 5 zmlúv, ktoré v novej sezóne možno považovať za najvýhodnejšie Dopady zmluvy Draisaitla: Je McDavid už istotou? Zarobí 20 miliónov dolárov ročne? Ako Crosby a Lemieux: Celebrini bude bývať o legendárneho centra Český majster sveta po piatich sezónach v NHL opúšťa zámorie Aj v nováčikovskom kempe Utahu sú potvrdení dvaja mladí Slováci Čierne kone na miesto v zostave tímov NHL: Je medzi nimi aj mladučký Slovák Dynastie NHL IV. – Canadiens a najväčšia z ich dynastiíPospíšil neľutuje svoje rozhodnutie: Urobil som správnu vec, môj názor sa nezmenil Draisaitl po podpise historickej zmluvy dúfa, že bude Olejárom do konca životaToronto je medzi tímami so záujmom o Paciorettyho. Prichádza doň aj víťaz Stanleyho pohára Pekné gesto: Hviezda Canadiens si zmení číslo na počesť Gaudreaua Dobré správy: Jednotka Canucks urobila pokrokMarchand sa zotavuje až z troch operácií. Stihne kemp? Hviezdny obranca Blues má po sezóne skôr, ako vôbec začala! Známy obranca sa spájal s Oilers. Nakoniec prichádza do tímu slovenského útočníkaNHL má nového platového kráľa: Leon Draisaitl podpísal mega zmluvu!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies