Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
14. 10.
kurzy
19:00info
BOS
FLA
19:00info
OTT
LAK
19:00info
NJD
UTA
NHL live
01:00info
NYR
DET
01:30info
MTL
PIT
NHL live
03:00info
COL
NYI
15. 10.
kurzy
01:00info
TBL
VAN
01:00info
WSH
VGK
NHL live
01:00info
CAR
NJD
01:00info
CBJ
FLA
01:30info
STL
MIN
02:00info
NSH
SEA
NHL live
02:00info
DAL
SJS
03:00info
CGY
CHI
04:00info
EDM
PHI
«

Špekulácie

Je toto znamenie, že sa Canadiens chcú ešte posilniť? Ako to urobia?

Bola skutočnosť, že tím Montreal Canadiens prejavil záujem o jednu z veľkých rýb trhu s voľnými hráčmi, znamením, že stále chcú posilniť hornú šestku svojho útoku?

Canadiens si nedávno zaistili kľúčovú súčasť svojej budúcnosti, keď sa dohodli na osemročnej zmluve s Jurajom Slafkovským. Pri tom, ako to Kenzie Lalondeová rozoberala vo vysielaní TSN, spomenula, že prejavený záujem „Habs“ o Jonathana Marchessaulta vynára logickú otázku, či klub stále neskončil s posilňovaním útoku.

Jim Parsons uvažuje, či bol Marchessault len unikátnym cieľom pre generálneho manažéra Kenta Hughesa alebo hľadal útočníka pre prvé dva útoky vo všeobecnosti.

Podľa Parsonsa sa Canadiens pri finalizovaní svojej zostavy pre budúci ročník koncentrujú najmä na druhú formáciu. Uzdravenia Kirbyho Dacha a Alexa Newhooka by boli pozitívne, ale otázky stále zostávajú nad tým, kto bude pravým krídlom. Bude Josh Anderson dostatočne uspokojivou voľbou alebo sa tím pozrie po iných riešeniach?

Článok pokračuje pod reklamou

„Prvé dve formácie, pozostávajúce s Nicka Suzukiho, Colea Caufielda, Juraja Slafkovského, Kirbyho Dacha a Alexa Newhooka sú takmer kompletné. Avšak, potenciálna akvizície mladšieho útočníka by zostavu mohla posilniť. Hoci Canadiens neuspeli s Marchessaultom, ich záväzok posilniť si zostavu zostáva evidentný a tím sa ešte nevzdal snahy priviesť talent pre prvé dva útoky,“ poznamenal zámorský autor.

Otázkou, o akého hráča by mohlo ísť, sa už zaoberal nejeden odborník. S tímom sa už dlhšie spájajú Martin Nečas z Caroliny, Trevor Zegras z Anaheimu či Kent Johnson z Columbusu. Z hráčov Blue Jackets sa pritom spomínal aj Patrik Laine.

Ak by sa Hughes rozhodol získať takého útočníka cez trh s voľnými hráčmi, veľa možností už nemá. Eric Engels napríklad poukázal na Daniela Spronga či Tylera Johnsona, TVA Sports pridali aj Alexa Nylandera.

Lyle Richardson si aj preto myslí, že výmena bude pravdepodobnejšia cesta, podobne, ako v auguste 2022, kedy Hughes získal Seana Monahana. Klub má stále dostatok aktív, ktoré by iné tímy mohli zaujať, ako sú draftové voľby, vrátane dvoch v prvom kole budúceho draftu, či sľubné nádeje medzi obrancami.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:
Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Oilers taký štart nezažili už dlho: Musia sa pozrieť do zrkadla, McDavid lamentuje nad výkonmi Ruský brankár Colorada dvakrát po sebe striedal. Tréner frustrácii rozumie, ale nepochybuje V tom, čo nedokázali ani hviezdy, zažíva Pospíšil úspech: Je úžasný, tvrdí expert Slovenský obranca mal v QMJHL dôvod na radosť Piati Slováci v akcii, vrátane Dvorského. Hviezdou duelu však bol iný slovenský útočník + videoVeľká rarita v AHL: Postarali sa o to brankári Matt Murray a Matt Murray Minnesote sa zranili dvaja kľúčoví hráčiNa waiver listine sú drahý brankár Detroitu a útočník MontrealuPrvý Slovák hviezdou zápasu: Pospíšil nepustil nohu z plynu ani vo veľkom derby! + videoSamuel Honzek sa v sobotu pripojil k exkluzívnemu klubuPospíšil odohral šialený zápas, znie zo zámoria. Podporujú tvrdenie aj čísla?Talbot napodobnil Hašeka a prekonal Haláka. Len jeden brankár v histórii dokázal to isté Slafkovský povedal, že príliš premýšľa a prijal zodpovednosť: Začína to mnou Dvorský si premiéru užil. Ak bude takto pokračovať, na NHL čakať dlho nebude, verí expert Malkin dosiahol ďalší míľnik: Ako len siedmy Európan vstúpil do klubu 1300-bodových Mešár začal sezónu produktívne. S formáciou je spokojný on a pochvalu vyslovil aj tréner Latkóczy žiaril, ďalší slovenský brankár zažil skvelú premiéru Pekarčík dvojbodový, bodovali aj ďalšie dve slovenské nádeje tímov NHL Hlavaj debutoval, Mešár bol medzi šiestimi Slovákmi s bodmi. Zahviezdil však proti nemu Dvorský! + videoJeden Slovák vychytal výhru, druhý striedal. Slovenský obranca bol dvojbodový Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies