Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Carolina končí zmluvu s ruskou hviezdou

Tím Carolina Hurricanes umiestnil útočníka Jevgenija Kuznecova na nepodmienečnú waiver listinu nechránených hráčov s cieľom ukončiť zmluvu po vzájomnej dohode.

Frank Seravalli z Daily Faceoff informuje, že Kuznecov sa vzdal posledného roka vo svojej zmluve, aby sa mohol vrátiť domov do Ruska. Jeho meno sa v ostatnom čase spájalo s Petrohradom z KHL.

Kuznecov mal v zmluve cap-hit 7,8 milióna amerických dolárov, ktorý si rovným dielom delili Hurricanes a Capitals, ktorí ho vymenili do Caroliny v marci po tom, čo po absolvovaní Asistenčného programu NHL/NHLPA požiadal o výmenu.

Tridsaťdvaročného Rusa draftoval v roku 2010 z 26. miesta Washington, ktorému v roku 2018 výrazne pomohol k zisku prvého Stanleyho pohára v klubovej histórii.

Rodák z Čeľabinska odohral v NHL dokopy 743 zápasov so ziskom 173 gólov a 575 bodov. V 97 dueloch play-off pridal 73 bodov (33+40).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Draisaitl má najvyšší plat v NHL. V porovnaní s inými ligami je úplne smiešny Ako by mala vyzerať tretia sezóna Slafkovského, aby bola úspešná? Dvorský zastupoval Slovensko na NHLPA Rookie Showcase + video Hviezda Blues sa rozplakala: Je okrem sezóny v ohrození aj celá kariéra? 5 zmlúv, ktoré v novej sezóne možno považovať za najvýhodnejšie Dopady zmluvy Draisaitla: Je McDavid už istotou? Zarobí 20 miliónov dolárov ročne? Ako Crosby a Lemieux: Celebrini bude bývať o legendárneho centra Český majster sveta po piatich sezónach v NHL opúšťa zámorie Aj v nováčikovskom kempe Utahu sú potvrdení dvaja mladí Slováci Čierne kone na miesto v zostave tímov NHL: Je medzi nimi aj mladučký Slovák Dynastie NHL IV. – Canadiens a najväčšia z ich dynastiíPospíšil neľutuje svoje rozhodnutie: Urobil som správnu vec, môj názor sa nezmenil Draisaitl po podpise historickej zmluvy dúfa, že bude Olejárom do konca životaToronto je medzi tímami so záujmom o Paciorettyho. Prichádza doň aj víťaz Stanleyho pohára Pekné gesto: Hviezda Canadiens si zmení číslo na počesť Gaudreaua Dobré správy: Jednotka Canucks urobila pokrokMarchand sa zotavuje až z troch operácií. Stihne kemp? Hviezdny obranca Blues má po sezóne skôr, ako vôbec začala! Známy obranca sa spájal s Oilers. Nakoniec prichádza do tímu slovenského útočníkaNHL má nového platového kráľa: Leon Draisaitl podpísal mega zmluvu!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies