Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Pinto vysvetlil, prečo nechcel napadnúť brutálnu suspendáciu za stávkovanie

Útočník tímu Ottawa Senators, Shane Pinto, vniesol trochu viac svetla do svojej 41-zápasovej suspendácie, ktorú dostal za porušenie pravidiel NHL o hazardných hrách.

„Mal som kamarátov, ktorí za mňa vsádzali v Amerike, pretože som bol v Kanade. Nie som kanadský občan, takže som nemohol využiť kanadské stávkové kancelárie,“ povedal Pinto v podcaste Empty Netters.

„To je sprostredkované stávkovanie, ktoré je veľkým nie. Bol to samozrejme ilegálny čin, takže to bola veľká vec. Preto sme nechceli bojovať proti suspendácii a len sme ju akceptovali.“

Liga oznámila v minulom októbri, že Pinto dostane dištanc na polovicu sezóny. Neboli však žiadne dôkazy, že hráč vsádzal na zápasy NHL.

Článok pokračuje pod reklamou

Počas suspendácie sa dvadsaťtriročný Američan zameral na tréning. Po návrate zaznamenal 9 gólov a 27 bodov v 41 zápasoch, čím dosiahol svoj najlepší bodový priemer v kariére.

„Snažil som sa o to najlepšie. Samozrejme, bola to trochu moja chyba, nebudem klamať ani žiadať o ľútosť. Myslím si, že som urobil dobrú prácu v tom, ako som na to zareagoval. Som rád, že je po tom, ale veľmi som sa z toho poučil. Vďakabohu, že je to všetko už za mnou,“ skonštatoval Pinto.

Pinto odohral v sezóne 2021/22 len päť zápasov pre zranenie ramena, ktoré bolo podľa neho „ťažké“. Priznal však, že suspendácia bola „brutálna“.

„Sklamal som chlapcov, o tom to bolo. To bola tá najhoršia časť toho. Mali sme ťažký štart sezóny – nehovorím, že bola veľká vec, že som v mužstve nebol - ale stále, bolo to veľké rozptýlenie. Nikdy som nechcel byť taký voči tým chlapcom,“ poznamenal Pinto.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Draisaitl má najvyšší plat v NHL. V porovnaní s inými ligami je smiešny Ako by mala vyzerať tretia sezóna Slafkovského, aby bola úspešná? Dvorský zastupoval Slovensko na NHLPA Rookie Showcase + video Hviezda Blues sa rozplakala: Je okrem sezóny v ohrození aj celá kariéra? 5 zmlúv, ktoré v novej sezóne možno považovať za najvýhodnejšie Dopady zmluvy Draisaitla: Je McDavid už istotou? Zarobí 20 miliónov dolárov ročne? Ako Crosby a Lemieux: Celebrini bude bývať o legendárneho centra Český majster sveta po piatich sezónach v NHL opúšťa zámorie Aj v nováčikovskom kempe Utahu sú potvrdení dvaja mladí Slováci Čierne kone na miesto v zostave tímov NHL: Je medzi nimi aj mladučký Slovák Dynastie NHL IV. – Canadiens a najväčšia z ich dynastiíPospíšil neľutuje svoje rozhodnutie: Urobil som správnu vec, môj názor sa nezmenil Draisaitl po podpise historickej zmluvy dúfa, že bude Olejárom do konca životaToronto je medzi tímami so záujmom o Paciorettyho. Prichádza doň aj víťaz Stanleyho pohára Pekné gesto: Hviezda Canadiens si zmení číslo na počesť Gaudreaua Dobré správy: Jednotka Canucks urobila pokrokMarchand sa zotavuje až z troch operácií. Stihne kemp? Hviezdny obranca Blues má po sezóne skôr, ako vôbec začala! Známy obranca sa spájal s Oilers. Nakoniec prichádza do tímu slovenského útočníkaNHL má nového platového kráľa: Leon Draisaitl podpísal mega zmluvu!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies