Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Majú na to? Stamkos chce získať Stanleyho pohár s tímom, ktorý ho ešte nikdy nezískal

Príchod Stevena Stamkosa do Nashvillu nepochybne zvýšil očakávania, ktoré sa vkladajú do organizácie Predators. Skúsený útočník verí, že jeho nové mužstvo je dostatočne dobre vybavené na to, aby zvýšený tlak ustálo.

„Pozriete sa na elitné bránkovisko, pozriete sa na elitnú obranu, pozriete sa na elitných útočníkov a odfajknete si všetky položky. Očakávania budú, aby sme sa dostali do play-off a tam zabojovali o titul. Myslím si, že je to celkom fér posúdenie toho, čo toto mužstvo dokáže dosiahnuť,“ povedal Stamkos.

Dvojnásobný šampión si myslí, že Predators už v minulej sezóne dokázali, že majú „stavebné bloky“ na to, aby ukončili čakanie na svoj prvý majstrovský titul v klubovej histórii. Od stredu februára boli s bilanciou 20-5-3 jedným z najlepších tímov NHL.

„Chceme získať Stanleyho pohár. Preto hráme tento šport. Myslím si, že niektorí ľudia sa niekedy boja povedať to a zvyšuje to očakávania, ale na konci dňa, vždy som bol presvedčený o tom, že musíte veriť, že to môžete dokázať, aby ste to dokázali,“ skonštatoval Stamkos.

Článok pokračuje pod reklamou

Nashville v roku 2023 v play-off chýbal, v tomto roku sa doň vrátil, no vypadol už v prvom kole po šesťzápasovej sérii s Vancouverom. Jedným z najväčších problémov tímu bolo strieľanie gólov. Preto generálny manažér Barry Trotz získal v lete Stamkosa i Jonathana Marchessaulta.

„Mal som to šťastie, že už som titul v minulosti získal a viem, aké ťažké je dostať sa k nemu a aká je to skúsenosť. Pridali sme niekoľko hráčov, ktorí to už tiež dosiahli, a myslím si, že môžeme mať v kabíne len nákazlivý prístup. Máme toho veľa, z čoho môžeme byť nadšení,“ poznamenal Stamkos.

Najväčším úspechom Predators bola doteraz finálovú účasť v roku 2017. Dokážu ho vylepšiť počas štyroch rokov platnosti Stamkosovej zmluvy s hodnotou 32 miliónov amerických dolárov?



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Draisaitl má najvyšší plat v NHL. V porovnaní s inými ligami je smiešny Ako by mala vyzerať tretia sezóna Slafkovského, aby bola úspešná? Dvorský zastupoval Slovensko na NHLPA Rookie Showcase + video Hviezda Blues sa rozplakala: Je okrem sezóny v ohrození aj celá kariéra? 5 zmlúv, ktoré v novej sezóne možno považovať za najvýhodnejšie Dopady zmluvy Draisaitla: Je McDavid už istotou? Zarobí 20 miliónov dolárov ročne? Ako Crosby a Lemieux: Celebrini bude bývať o legendárneho centra Český majster sveta po piatich sezónach v NHL opúšťa zámorie Aj v nováčikovskom kempe Utahu sú potvrdení dvaja mladí Slováci Čierne kone na miesto v zostave tímov NHL: Je medzi nimi aj mladučký Slovák Dynastie NHL IV. – Canadiens a najväčšia z ich dynastiíPospíšil neľutuje svoje rozhodnutie: Urobil som správnu vec, môj názor sa nezmenil Draisaitl po podpise historickej zmluvy dúfa, že bude Olejárom do konca životaToronto je medzi tímami so záujmom o Paciorettyho. Prichádza doň aj víťaz Stanleyho pohára Pekné gesto: Hviezda Canadiens si zmení číslo na počesť Gaudreaua Dobré správy: Jednotka Canucks urobila pokrokMarchand sa zotavuje až z troch operácií. Stihne kemp? Hviezdny obranca Blues má po sezóne skôr, ako vôbec začala! Známy obranca sa spájal s Oilers. Nakoniec prichádza do tímu slovenského útočníkaNHL má nového platového kráľa: Leon Draisaitl podpísal mega zmluvu!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies