Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Slováci v NHL

Hossa vynechá niekoľko týždňov

Slovenský útočník Chicaga Blackhawks, Marián Hossa, vynechá niekoľko týždňov (minimálne dva) pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v stredajšom zápase proti Los Angeles (3:1).

Trenčiansky odchovanec utrpel nešpecifikované zranenie v druhej tretine spomínaného zápasu, no nie je presne známe ako a kedy sa Hossa vlastne zranil. V druhej dvadsaťminútovke odohral len tri striedania a do tretej sa už nevrátil.

Hlavný tréner Joel Quennevilla mal po štvrtkovom tréningu pre novinárov pripravené dve správy – jednu zlú a jednu dobru. Tá zlá hovorí o niekoľkotýždňovej absencii, no dobrou je skutočnosť, že Hossa nebude musieť absolvovať operáciu.

„Neviem, či to bol následok nejakého bodyčeku alebo niečo podobné. Nevieme to skutočne povedať. Je ťažké to uvidieť alebo povedať, kedy presne sa to stalo,“ povedal Joel Quenneville pre Chicago Sun-Times.

Blackhawks by mali za Hossu povolať do prvého tímu jedného útočníka z Rockfordu ešte pred piatkovým zápasom proti Edmontonu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies