Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Slováci v NHL

Hossa dúfa, že sa vráti v stredu

Slovenský útočník Marián Hossa, ktorého trápilo zranenie dolnej časti tela, v nedeľu korčuľoval s očakávaním, že by sa mohol do akcie vrátiť už v stredu proti Nashvillu. Potvrdil to tréner Joel Quenneville.

„Samozrejme, ak budú pripravení hrať, potom budú hrať. Čo sa týka Hossa a Viktora (Stalberga), je šanca, že uvidíme týchto hráčov hrať už proti Nashvillu,“ povedal Quenneville pre Chicago Tribune.

Ešte skôr počas týždňa Blackhawks dúfali, že sa trenčiansky odchovanec vráti do súťažného zápasu v nedeľu proti Los Angeles, no tieto očakávania boli príliš optimistické. Hossa vrátane nedeľného duelu vynechal posledných deväť stretnutí.

Kým Hossov návrat sa blíži, návrat Patricka Kanea sa odkladá pravdepodobne o ďalší týždeň. Hviezdny útočník v nedeľu na ľade chýbal po tom, čo sa mu v sobotu zhoršil stav zranenia a do Vianoc sa do akcie nevráti.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies