Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Slováci v NHL

Hossa priblížil Chicago k play-off, Kopecký nedohral

V piatok sa odohral prvý z dvojice záverečných zápasov základnej časti medzi Detroitom a Chicagom. Z víťazstva 4:2 sa tešili hráči Blackhawks, ktorí na rozdiel od hráčov Red Wings stále bojujú o play-off.

K víťazstvu prispel aj bývalý hráč Detroitu Marián Hossa, ktorý strelil jeden gól a pridal aj asistenciu, aby sa stal druhou hviezdou duelu, po ktorom má Chicago postup vo svojich rukách, hoci v piatok vyhral aj Dallas.

„Samozrejme, oni už sú v play-off a my ešte nemáme istotu účasti. Mali sme v sebe potrebnú energiu. Vyzeralo to tak, že sme sa svojej šance chopili hneď od začiatku,“ povedal po zápase Hossa, ktorý má na svojom konte už 25 gólov a 31 asistencií.

Druhý slovenský útočník Chicaga Tomáš Kopecký nebodoval. V zápase odohral 11 minút a 19 sekúnd pred tým, než sa predčasne porúčal do šatne po tom, čo ho do hlavy trafil odrazený puk zo strely Viktora Stalberga. Tréner Joel Quenneville po zápase povedal, že Kopecký je v poriadku.

Oboch by sme mali uvidieť v prvom kole play-off, ak Chicago v záverečnom zápase neprehrá po 60 minútach a zároveň Dallas nevyhrá po normálnom hracom čase alebo predĺžení. Ak Blackhawks získajú aspoň bod, výsledok Stars bude pre nich bezpredmetný.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies