Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > MS 2020 - Švajčiarsko (Lausanne & Zürich) - ZRUŠENÉ

Tému založil: slovak
24.11.2019 - 11:26:17
Hokejové majstrovstvá sa odohrajú vo Švajčiarsku v dňoch 8. – 24. mája 2020. Švajčiarsko bude hostiť hokejové MS jedenástykrát, prvýkrát po jedenástich rokoch.

Slovenská hokejová reprezentácia sa na budúcoročných MS 2020 vo Švajčiarsku predstaví v základnej A-skupine v Lausanne s úradujúcimi vicemajstrami sveta Kanaďanmi, výbermi Česka a Švédska. Ďalšími súpermi budú Nemecko, Dánsko, Veľká Británia a nováčik v elitnej kategórii z Bieloruska.

Po MS 2020 čaká Slovensko finálový turnaj o postup na zimnú olympiádu 2022 do Pekingu.

A-skupina (Lausanne):

Kanada
Švédsko
Česko
Nemecko
SLOVENSKO
Dánsko
Bielorusko
Veľká Británia

B-skupina (Zürich):

Rusko
Fínsko
USA
Švajčiarsko
Lotyšsko
Nórsko
Taliansko
Kazachstan

Sobota 9. mája: Slovensko – Dánsko (16:20)
Nedeľa 10. mája: Veľká Británia – Slovensko (12:20)
Utorok 12. mája: Bielorusko – Slovensko (20:20)
Štvrtok:14. mája: Švédsko – Slovensko (20:20)
Sobota 16. mája: Slovensko – Česko (20:20)
Nedeľa 17. mája: Nemecko – Slovensko (20:20)
Utorok 19. mája: Slovensko – Kanada (12:20)

02.03.2020 - 18:39:22
avatar
Reakcia na: Abcd, 02.03.2020 - 18:20:45
Chyby patria k hokeju,všetko hodit na Nagya,či Marinčina je úbohé,hoci Nagy mal tých skratov viac! Fakt je,že vďaka Ramsyemu nám ušli tri body v zápasoch s CAN a GER,fakt je,že od prvého zápasu s USA,kde sme podali fantastický výkon,náš výkon od zápasu k zápasu klesal! Fakt je,že výber brankárov bol amatérsky a Lašakove tvrdenie,že Čiliakovi a Rybárovi to fungovalo vlani,tak verí,že bude aj teraz je už legendárne! Fakt je,že sme domáce prostredie a žreb,kde sme so silnými hrali na začiatku a ich výkon bol slabší sme absolútne nevyužili! 9 miesto,kde sme tam mimo 3-4 hráčov mali to najlepšie+domáce prostredie+žreb je prepadák! A ako píšem,ten,kto chce byť v turnaji úspešný,musí sa zápas čo zápas zlepšovať! Slovensko na domácom turnaji hralo zápas čo zápas slabšie!
∧ skryť ∧
Posledný krát a viac už na teba nebudem reagovať. V prvom rade, náš výkon proti Kanade bol tiež fantastický. Strelili sme im 5! gólov. To nedokáže hocikto, takže výkon rozhodne neklesal od zápasu s USA. Neklesal vôbec, len to nevyšlo. Ak niečo, tak proti Dánsku to bolo najslabšie, ale to už o nič nešlo.

K brankárom: nebodaj ty by si vybral lepších brankárov. Len blázon by nevzal Rybára a Čiliaka po skvelých výkonoch a sezónach. MS im nevyšlo, škoda.

A nehovor o faktoch, keď TO žiadne fakty nie sú. Sú to dohady alebo názory. A Ramseyho už konečne neočierňuj. Myslím, že si JEDINÝ, kto s ním nie je spokojný. Chceš tam Babcocka? Ani on by sa ti asi nepáčil.
02.03.2020 - 18:51:24
avatar
Reakcia na: Zámčan, 02.03.2020 - 18:39:22
Posledný krát a viac už na teba nebudem reagovať. V prvom rade, náš výkon proti Kanade bol tiež fantastický. Strelili sme im 5! gólov. To nedokáže hocikto, takže výkon rozhodne neklesal od zápasu s USA. Neklesal vôbec, len to nevyšlo. Ak niečo, tak proti Dánsku to bolo najslabšie, ale to už o nič nešlo. K brankárom: nebodaj ty by si vybral lepších brankárov. Len blázon by nevzal Rybára a Čiliaka po skvelých výkonoch a sezónach. MS im nevyšlo, škoda. A nehovor o faktoch, keď TO žiadne fakty nie sú. Sú to dohady alebo názory. A Ramseyho už konečne neočierňuj. Myslím, že si JEDINÝ, kto s ním nie je spokojný. Chceš tam Babcocka? Ani on by sa ti asi nepáčil. :-/
∧ skryť ∧
Hahaha,veď Čiliak hral v Slovane h.. ako celý slovan,v tej istej súťaži ho Hudáček strčil do vrecka,ak náš výkon neklesal,tak to nevidel len slepý! Kebyže hráme s USA a CAN na konci základnej časti,tak by tie zápasí vyzerali inak,ja Babcocka nechcem,stacil by normálny hlavný tréner,žiadny celoživotný asistent trénera,ktorý pred nami bol 2 roky ako hlavný tréner a to sa ukázalo najmä v záveroch zápasoch s CAN a GER,Šupler či Jandač surovo to pomenovali,že za zlyhaním je v prvom rade nereagovanie resp zle reagovanie Ramseyho! Reprezentačný tréner má mať dlhoročné skúsenosti ako head coach,nie 2rocne,to je fakt ktorý niektorý neradi počujú!
02.03.2020 - 19:03:34
avatar
Ja som si toho experta už blokol nemalo to význam...
To že sme bolo lepší než Nemci a mali sme ten zápas jasne vyhrať sa nemusíme baviť,ale skončilo sa to inak a takých zápasov bolo v histórii nášho hokeja strašne vela ;(
Špička je USA Can Swe Fín Rus potom s odstupom CZE a Sui. Aktuálne je na 8 mieste Ger a tu pozíciu si vďaka dobrej prace s mládežou a silnou ligou udržia. Ten Stützle je hracik radosť sa naňho pozerať.
Svk Lat Den.
Nor Fra Blr.
To neznamená že sa nemôžeme dostať do 1/4finale a jak @rebbels povedal je lepšie mat v skupine Nemcov než Sui, ale na papieri sme na tom 9-12 mieste....
02.03.2020 - 19:13:58
avatar
A ak tréner,čo je 3 sezónu ako repre tréner povie,že ide skúšať hráčov a nominuje už x krát toho istého hraca,tak čo na to povedať? Hovoríte,že aj keď nominoval Ďatelinku,tak ten na MS nepôjde,ale zaberá miesto inemu,trebárs Daniel brejčak,túto sezónu ti tzv na skúške hráči hrali 1velke h..! Kredit nášho hokeja tak klesol,zeby som sa nečudoval,keby sme na budúcu sezónu hrali bukurešstky pohár!
02.03.2020 - 19:26:24
avatar
Reakcia na: Abcd, 02.03.2020 - 19:13:58
A ak tréner,čo je 3 sezónu ako repre tréner povie,že ide skúšať hráčov a nominuje už x krát toho istého hraca,tak čo na to povedať? Hovoríte,že aj keď nominoval Ďatelinku,tak ten na MS nepôjde,ale zaberá miesto inemu,trebárs Daniel brejčak,túto sezónu ti tzv na skúške hráči hrali 1velke h..! Kredit nášho hokeja tak klesol,zeby som sa nečudoval,keby sme na budúcu sezónu hrali bukurešstky pohár!
∧ skryť ∧
Prosím svoje popradské komplexy si rieš sám niekde inde, nikoho to nezaujíma, vkuse riešiš tie isté nezmyselné blbosti, téma by mala byť blížiace sa MS a nie stokrát opakovať nominovanie Ďatelinku alebo minuloročný zápas s Nemeckom, to fakt nikomu nepomôže
02.03.2020 - 19:39:57
avatar
Reakcia na: pupo, 02.03.2020 - 19:03:34
Ja som si toho experta už blokol nemalo to význam... To že sme bolo lepší než Nemci a mali sme ten zápas jasne vyhrať sa nemusíme baviť,ale skončilo sa to inak a takých zápasov bolo v histórii nášho hokeja strašne vela ;( Špička je USA Can Swe Fín Rus potom s odstupom CZE a Sui. Aktuálne je na 8 mieste Ger a tu pozíciu si vďaka dobrej prace s mládežou a silnou ligou udržia. Ten Stützle je hracik radosť sa naňho pozerať. Svk Lat Den. Nor Fra Blr. To neznamená že sa nemôžeme dostať do 1/4finale a jak @rebbels povedal je lepšie mat v skupine Nemcov než Sui, ale na papieri sme na tom 9-12 mieste....
∧ skryť ∧
Presne tak. Bohužiaľ neprodukujeme žiadne super talenty a to nás delí od ostatných.
02.03.2020 - 19:44:34
avatar
Reakcia na: Posto, 02.03.2020 - 19:26:24
Prosím svoje popradské komplexy si rieš sám niekde inde, nikoho to nezaujíma, vkuse riešiš tie isté nezmyselné blbosti, téma by mala byť blížiace sa MS a nie stokrát opakovať nominovanie Ďatelinku alebo minuloročný zápas s Nemeckom, to fakt nikomu nepomôže :s30b:
∧ skryť ∧
Ok,ale príprava k tomu patrí! Komplexy nemám,len sa pýtam,prečo sa nevyskúša Takáč či Brejčak,pred 2 rokmi sa tak dostal až na MS Bondra či Svitana! Svitana je ligový konštruktívny center,Takáč skvelý,v defenzíve ako i smerom dopredu,zrania sa resp pre klubové povinnosti neprídu Marcinko,Lantoši,Hudáček či Tatár koho povolame? Na pohároch hazardujeme s menom ,lebo nominujete už x krat testovaných hráčov,miesto ktorých mohli byť iný,čo ešte v repre neboli!
02.03.2020 - 19:55:39
avatar
Ako to vidite s brankarskou otazkou na MS 2020?

Ja si myslim, ze jednotkou by mal byt Patrik Rybar, ktory ma vo Finsku vybornu sezonu. Dvojkou by mohol byt Denis Godla, ktory v tejto sezone podova solidne vykony v najslabsom muzstve ceskej extraligy. Je zaujimave, ze obaja chytaju rozdielnym stylom a kludne sa mozu kazdym zapasom striedat podla typologie supera (Rybar proti Svedsku, Dansku, Nemecku, Bielorusku a Godla proti Velkej Britanii, Kanade, Cesku).

Konrad je zraneny, Janus z formy a Ciliak ma v repre nikdy nepresvedcil. Julius Hudacek ma kvalitnu sezonu na klubovej urovni, no v repre je bohuzial len polovicny.

V nasej lige ma zo Slovakov na medzinarodnu uroven iba Matej Tomek, ktory ma zatial vynikajucu sezonu. Je to obdivuhodne o to viac, ze v predoslych 4 sezonach odohral spolu iba 47 sutaznych zapasov, kedze casto laboroval so zraneniami a nemal dostatocnu vykonnost vytlacit v NCAA svojich kolegov. Je to vobec jeho prva sezona medzi muzmi, takze klobuk dole. Do pripravy pred MS by som zavolal aj jedneho z dvojice Huska - Hrenak (uprednostnil by som Husku, kedze hra kvalitnejsiu sutaz).

Ak mate iny pohlad na brankarsku otazku, budem rad ak sa s nim podelite.
02.03.2020 - 20:08:48
avatar
Tiež to vidím na Rybára a Godlu
Ciliak Konrád Janus sú asi mimo tento rok
S našej ligy asi len Tomek
02.03.2020 - 20:12:19
avatar
Reakcia na: slovak, 02.03.2020 - 19:55:39
Ako to vidite s brankarskou otazkou na MS 2020? Ja si myslim, ze jednotkou by mal byt Patrik Rybar, ktory ma vo Finsku vybornu sezonu. Dvojkou by mohol byt Denis Godla, ktory v tejto sezone podova solidne vykony v najslabsom muzstve ceskej extraligy. Je zaujimave, ze obaja chytaju rozdielnym stylom a kludne sa mozu kazdym zapasom striedat podla typologie supera (Rybar proti Svedsku, Dansku, Nemecku, Bielorusku a Godla proti Velkej Britanii, Kanade, Cesku). Konrad je zraneny, Janus z formy a Ciliak ma v repre nikdy nepresvedcil. Julius Hudacek ma kvalitnu sezonu na klubovej urovni, no v repre je bohuzial len polovicny. V nasej lige ma zo Slovakov na medzinarodnu uroven iba Matej Tomek, ktory ma zatial vynikajucu sezonu. Je to obdivuhodne o to viac, ze v predoslych 4 sezonach odohral spolu iba 47 sutaznych zapasov, kedze casto laboroval so zraneniami a nemal dostatocnu vykonnost vytlacit v NCAA svojich kolegov. Je to vobec jeho prva sezona medzi muzmi, takze klobuk dole. Do pripravy pred MS by som zavolal aj jedneho z dvojice Huska - Hrenak (uprednostnil by som Husku, kedze hra kvalitnejsiu sutaz). Ak mate iny pohlad na brankarsku otazku, budem rad ak sa s nim podelite.
∧ skryť ∧
Z našej ligy medzinárodné kritériá spĺňa iba Tomek a Košarišťan,Denis chytava v klube,v ktorom je byť jednotkou isté čeliť 30 a viac strelám za veľmi slabou obranou,pri zdraví Konrada,Europa-Rybar,Godla,Hudáček,Konrád,Tomek a Koßarištan,zámorie jedine Húska a Halák,brankári nechytajúci seniorský hokej radšej nie
02.03.2020 - 20:23:57
avatar
Reakcia na: Abcd, 02.03.2020 - 20:12:19
Z našej ligy medzinárodné kritériá spĺňa iba Tomek a Košarišťan,Denis chytava v klube,v ktorom je byť jednotkou isté čeliť 30 a viac strelám za veľmi slabou obranou,pri zdraví Konrada,Europa-Rybar,Godla,Hudáček,Konrád,Tomek a Koßarištan,zámorie jedine Húska a Halák,brankári nechytajúci seniorský hokej radšej nie
∧ skryť ∧
Zabudol som na Kosaristana. Ak by mal byt "len" trojkou, tak by som vzal radsej mladsieho Tomeka. Aj ked kvalitativne je na tom Kosaristane o cosi lepsie.
02.03.2020 - 21:02:09
avatar
Reakcia na: slovak, 02.03.2020 - 20:23:57
Zabudol som na Kosaristana. Ak by mal byt \"len\" trojkou, tak by som vzal radsej mladsieho Tomeka. Aj ked kvalitativne je na tom Kosaristane o cosi lepsie.
∧ skryť ∧
S tomekom by to možno bol risk,pozri vlaňajšie MS a Godla ako trojka koľko si zachytal,nevynímajúc zranenia! Keď trojka z našej ligy,tak asi skôr Košarišťan
08.03.2020 - 11:54:22
avatar
Adam Ruzicka ma priemer pol boda na zapas, Martin Pospisil boduje v kazdom tretom zapase. Je to ich prva sezona medzi muzmi a uz sa pekne bodovo presadzuju. Pospisil k tomu pridava aj skvelu fyzicku hru. Taky typ utocnika sme v historii Slovenska este v repre nemali. Obaja musia byt povolani do pripravy pred MS.
08.03.2020 - 13:50:22
avatar
Reakcia na: slovak, 08.03.2020 - 11:54:22
Adam Ruzicka ma priemer pol boda na zapas, Martin Pospisil boduje v kazdom tretom zapase. Je to ich prva sezona medzi muzmi a uz sa pekne bodovo presadzuju. Pospisil k tomu pridava aj skvelu fyzicku hru. Taky typ utocnika sme v historii Slovenska este v repre nemali. Obaja musia byt povolani do pripravy pred MS.
∧ skryť ∧
Príprava áno,ale ty si písal,že musia na MS,potom asi sme sa nerozumeli,čo sa týka fyzickej hry,dúfam,že nie je taký individualista a nedisciplinovany ako Kristián v jeho veku
12.03.2020 - 07:08:46
avatar
Viem, že vo svete sa dejú vážne veci a všetky opatrenia sú nutné, ale keď sa zrušia MS, tak mi to bude strašne ľúto. Každý rok, keď skončia, sa už teším na ďalšie. Odkedy som začal sledovať hokej (1998) som nevynechal ani jeden zápas našich na vrcholnom podujatí (MS, OH, SP), čo značilo niekedy aj čerpanie dovolenky, odmietnutie kamarátov, akcií... Myslím, že všetci, čo milujeme hokej, pocítime, čo pre nás znamená, ak nebude...
12.03.2020 - 08:18:34
avatar
Reakcia na: milobo87, 12.03.2020 - 07:08:46
Viem, že vo svete sa dejú vážne veci a všetky opatrenia sú nutné, ale keď sa zrušia MS, tak mi to bude strašne ľúto. Každý rok, keď skončia, sa už teším na ďalšie. Odkedy som začal sledovať hokej (1998) som nevynechal ani jeden zápas našich na vrcholnom podujatí (MS, OH, SP), čo značilo niekedy aj čerpanie dovolenky, odmietnutie kamarátov, akcií... Myslím, že všetci, čo milujeme hokej, pocítime, čo pre nás znamená, ak nebude...
∧ skryť ∧
MS sa dajú aj preložiť napríklad na september... Myslím, že by v tomto prípade mohli byť aj náhrada za Svetový pohár a OH, keďže by tam mohli hrať hráči z NHL, ale to je iba moja úvaha.
12.03.2020 - 12:42:55
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 12.03.2020 - 08:18:34
MS sa dajú aj preložiť napríklad na september... Myslím, že by v tomto prípade mohli byť aj náhrada za Svetový pohár a OH, keďže by tam mohli hrať hráči z NHL, ale to je iba moja úvaha.
∧ skryť ∧
No predsezónna forma je iná ako v máji,už aj náhrada Rusko hra KHL bez divákov,dúfam,že z odrieknutim MS budú čakať do poslednej chvíle
12.03.2020 - 13:17:03
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 12.03.2020 - 08:18:34
MS sa dajú aj preložiť napríklad na september... Myslím, že by v tomto prípade mohli byť aj náhrada za Svetový pohár a OH, keďže by tam mohli hrať hráči z NHL, ale to je iba moja úvaha.
∧ skryť ∧
len aby do septembra utíchol tento vírus

1 ... 1 2 3 4 5 6

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies