Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Komunita: Diskusia > Hlinka Gretzky Cup 2024 08.08.-10.08.2024

Tému založil: Lucky22
06.05.2024 - 10:10:15
*oprava: turnaj začína 05.08 a končí 10.08.2024.
Aké nominácie a umiestnenie očakávate?

20.07.2024 - 12:56:00
avatar
Reakcia na: Czechprospects, 20.07.2024 - 12:50:23
je to kúpený diamant narodený "prekvapujúco" v blave a zjavne dosť bohatý .. takým nominácia neuchádza ;) rakúska u17 liga je o triedu slabšia ako naša u18, všetci lepší hráči ročníka 07 v Rakúsku hrajú buď u18 alebo dokonca u20, takže toto je jeden neskutočne do očí bijúci hráč ktorý sa zrazu vyskytol a rovno na najsledovanejšom mládežníckom turnaji v KANADE .. okrem jedného WSI kde v 6 zápasoch trel biedu a vôbec sa nepresadil nemá z repre absolútne žiadne skúsenosti a zaradil by som ho niekde medzi C až D kvalitu medzi našimi útočníkmi .. cháp to tak, že nejakých vyše 50 lepších hráčov sa na HCG nedostalo ale on hej ... Rakúska u17 liga je slabučká ... veľmi slabučká a z tejto ligy sa do repre nechodí dokonca ani do Rakúskej u18 !!!!!!!!!!!!!
∧ skryť ∧
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/osemnastka-vstupi-do-dalsieho-bloku-pripravy-na-hlinka-gretzky-cup-2024-s-28-hracmi

Ak som správne pochopil tento článok,tak ešte sa budú nejaké mená škrtať. Každopádne už len to,že sa dostal do tejto časti prípravy je prekvapujúce.
20.07.2024 - 12:59:01
avatar
stačí si pozrieť aké stats mali rakúski u17 hráči v tíme u18 na WJC u18 D1A https://www.eliteprospects.com/team/1660/austria-u18

Všetci, podotýkam všetci z 07 hrali prevažnú časť buď v u18i lige alebo u20i lige ... kde sú pridané aj tímy z Maďarskaa tie ligy sú oproti u17 klasickej kde jasne dominuje Salzburg o triedu až dve vyššie .. jediný kto sa dostal do tímu z u17 ligy bol rakúsky hráč Paul Sintsching ktorý bol v u17 hneď po Morávekovi druhý najlepší v bodovaní ale pozor je to marcová 2009 !!!!!! takže pozor na tie naše nominácie už to je do očí bijúce a fakt sa čudujem že žiadny normálny novinár sa na toto nespýta ale keď tam máme len slniečkárov ako PROKOP ktorý nevedia na plnú hubu povedať ani dobrý deň tak sa nečudujem že korupcia vládne v tomto štáte vo všetkých smeroch a v športe dupľom !!!
20.07.2024 - 14:49:52
avatar
Ak mam povedat pravdu tak nominacia od kámena sa mi pacilo viac
20.07.2024 - 14:50:08
avatar
Reakcia na: Herbert.Drevo, 20.07.2024 - 14:49:52
Ak mam povedat pravdu tak nominacia od [B]kámena[/B] sa mi pacilo viac :cool:
∧ skryť ∧
kámen
20.07.2024 - 17:11:40
avatar
Ja nechcem byť zakaždým len kritický, napríklad vždy rád aj pochválim keď sa mi niečo páči, ale momentálne u mňa tá radosť z hokeja tak trochu absentuje. Tá radosť z hokeja, ktorá bola minulý rok ešte nesmierna.

Tu skúsim vypísať také nejaké dôvody, ktoré mi vedia tú radosť brať. Snáď ak si to prečíta aj nejaká kompetentná osoba a aspoň nachvíľu sa zamyslí, či robiť takto hokej je dobre, tak to splnilo účel.

MS-20

Tak tu som veril, že ten úspech s touto našou hviezdnou generáciou už konečne prísť musí, však posledná juniorská šanca. Neprišiel, naopak na obrázky ako napríklad švajčiarsky najslabší ročník herne dominuje nad našim historicky najlepším, sa mi pozeralo ťažko. Tiež bol pre mňa šok, keď sa v našej top 6 nečakane objavoval mladík ročníku 2005 - syn bývalého hokejistu Kukumberga a podľa mňa teda dosť bezperspektívny mladík, ktorý naposledy zažil čo je to gólová radosť ešte v októbri 2023. Ale tak Feneš sa naďalej teší veľkej zväzovej podpore, tak asi všetko v poriadku.

MS seniorské

Ďalšia akcia na ktorú som sa tešil už s veľkým predstihom. Mimo zraneného Černáka sme mali k dispozícii v podstate to najlepšie čo náš hokej ponúka, plus tomu všetkému hrá do karát domáca atmosféra z tribún. Úspech ale zase neprišiel, prehrali sme aj proti konkurentom z GER a LAT hrajúcimi bez svojich najlepších hráčov. Čiže z tohto MS opäť asi najviac pre fanúšikov rezonuje pamätná ignorantská, povýšenecká a amatérska komunikácia Fruhaufa a realizačného tímu pri (ne)nomináciách výnimočných mladíkov ako sú Dvorský a Mešár, alebo aj prípad Lantoši. A potom v istom bode turnaja nám hrali na pozícii 1C a 2C zas pre medzinárodný hokej bezperspektívni hráči Čacho a Cingeľ (bez urážky k nim dvom).

Hlinka Gretzky 2024

Tu som sa taktiež tešil s niekoľkomesačným predstihom aké zaujímavé to môže byť, momentálne ale necítim nič. Predstava bola, že na naše pomery s veľmi silnou top 6 a dvoma elitnými obrancami Radivojevičom a Draveckým, môžeme hrať s každým. Z obrancov ale nezostalo nič, jedného z nich sme ešte k tomu všetkému vlastným nezmyslom podarovali najväčšiemu konkurentovi, čo môže smerom do budúcna ešte pekne mrzieť.

Inak samotná nominácia mi až tak nevadí, ešte sa pár hráčov aj tak škrtne a vlastne mi to už bolo aj tak trochu jedno. Akurát ma teda trochu zamrzel škrt 08 Plančára, ktorý sa mi zdal byť vhodný typ do bottom 6 (napr. je výborný na oslabenia) a považujem ho za hráča aspoň s určitou perspektívou.



Na záver teda, súčasné smerovanie nášho hokeja sa mi nepáči a nemám z toho úplne dobrý pocit. A toto som popísal len ako to vyzeralo na hlavných akciách v tomto roku, ono by sa dalo ísť aj do hĺbky jadra fungovania nášho hokeja počnúc najmladšími kategóriami, ale tak to by bola už zas iná diskusia.

Najbližšie potom teda bude pred nami letná olympijská kvalifikácia, no už teraz sa tak trochu bojím čoho sa zas dočkáme pri tejto udalosti.
20.07.2024 - 17:38:07
avatar
czechprospect k tomu Moravkovi oni su taky bohaty ze otec je auto mechanik robi ako otrok od rana do vecera a mama zdravotacka tak asi tak tam pozerajte ine nominacie nitranov trencanov
20.07.2024 - 18:00:47
avatar
moravek na campe naj medzi utocnikmi skor by ma zaujimalo preco nejde Radivojevic to ako keby canada nezobrala na ms Bedarda ved Radivojevic je nasa najvacsia hviezda,
20.07.2024 - 20:26:39
avatar
Za mna Moravek absolútne mimo radar …. Ako nemyslím si žeby tam bol niekym tlačený hráč z rakúskej ligy U17 …. Ešte aj tak bude cut, myslím že pošlú ešte 2 útočníkov preč a niekto predsa musí sedieť žiaľ aj na tribúne …. Takému spomínanému Dubravikovi alebo Čunderlikovi isto lepšie v klube absolvovať prípravné zápasy ako sedieť v Kanade na tribúne .
20.07.2024 - 22:18:00
avatar
Tvrdíš, že Morávek bol na kempe naj medzi útočníkmi. Prenos zo zápasov nebol, takže si tam bol osobne.

Na takýchto kempoch hrajú hráči bez menoviek a pochybujem, že tentoraz to bolo inak. Napriek tomu si dokázal identifikovať Morávka, takže si jeho rodič alebo sám Morávek? Veď ako inak by si poznal verejne nedostupnú informáciu, čím presne sa živia jeho rodičia.

Tipujem to skôr na otca, vzhľadom na prídavok v podobe toho, že pracuje ako otrok a tým pádom je jasný motív tvojej dnešnej registrácie na tomto portáli, nejeden rodič by po predošlých komentoch cítil krivdu a chcel svoju rodinu obhájiť.

Samozrejme, nechcem nijako spochybňovať nomináciu, keďže som zápasy nevidel, len som chcel ostatných upozorniť na možnú zaujatosť pri hodnotení.

Predpokladám, že tá otázka s Radivojevičom je len na odvrátenie pozornosti a zmenu témy diskusie, no aj tak ju zodpoviem, verejne som k tomu nezachytil nejaké vyjadrenie, ale podľa toho čo píšu ľudia po diskusiách, tak Radivojevič odriekol účasť, pretože sa chce sústrediť na predsezónnu prípravu so seniorským tímom.
21.07.2024 - 13:36:56
avatar
Reakcia na: PwPIETRO, 20.07.2024 - 22:18:00
Tvrdíš, že Morávek bol na kempe naj medzi útočníkmi. Prenos zo zápasov nebol, takže si tam bol osobne. Na takýchto kempoch hrajú hráči bez menoviek a pochybujem, že tentoraz to bolo inak. Napriek tomu si dokázal identifikovať Morávka, takže si jeho rodič alebo sám Morávek? Veď ako inak by si poznal verejne nedostupnú informáciu, čím presne sa živia jeho rodičia. Tipujem to skôr na otca, vzhľadom na prídavok v podobe toho, že pracuje ako otrok a tým pádom je jasný motív tvojej dnešnej registrácie na tomto portáli, nejeden rodič by po predošlých komentoch cítil krivdu a chcel svoju rodinu obhájiť. Samozrejme, nechcem nijako spochybňovať nomináciu, keďže som zápasy nevidel, len som chcel ostatných upozorniť na možnú zaujatosť pri hodnotení. Predpokladám, že tá otázka s Radivojevičom je len na odvrátenie pozornosti a zmenu témy diskusie, no aj tak ju zodpoviem, verejne som k tomu nezachytil nejaké vyjadrenie, ale podľa toho čo píšu ľudia po diskusiách, tak Radivojevič odriekol účasť, pretože sa chce sústrediť na predsezónnu prípravu so seniorským tímom.
∧ skryť ∧
Mal by si reagovať konkrétne. Pod každym komentárom vľavo je slovo “Reagovať”.
Ale k veci, máš pravdu, zemák bude asi rodinný príbuzný hráča Moráveka. Ja som na kempe bol, a toho hráča veľmi vidieť nebolo.
Podľa toho, čo som v dvoch zápasoch videl,najviac zapôsobili Tomík, Kazda, Čapoš, dobré momenty mali aj Mišiak a Lisý.
Pokiaľ ide o Radivojeviča, je smutné že chalan sa už vidí niekde inde, ako medzi rovesníkmi. Verím, že sa nechce správať ako “majster sveta”….
Ak by to isté v roku 2021 spravili napr. Mešár, Slafkovský,Nemec, ktorí nemajú otcov hokejistov, to by bolo hejtu…
21.07.2024 - 14:07:09
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 21.07.2024 - 13:36:56
Mal by si reagovať konkrétne. Pod každym komentárom vľavo je slovo “Reagovať”. Ale k veci, máš pravdu, zemák bude asi rodinný príbuzný hráča Moráveka. Ja som na kempe bol, a toho hráča veľmi vidieť nebolo. Podľa toho, čo som v dvoch zápasoch videl,najviac zapôsobili Tomík, Kazda, Čapoš, dobré momenty mali aj Mišiak a Lisý. Pokiaľ ide o Radivojeviča, je smutné že chalan sa už vidí niekde inde, ako medzi rovesníkmi. Verím, že sa nechce správať ako “majster sveta”…. Ak by to isté v roku 2021 spravili napr. Mešár, Slafkovský,Nemec, ktorí nemajú otcov hokejistov, to by bolo hejtu…
∧ skryť ∧
Tomik?
21.07.2024 - 21:27:20
avatar
Reakcia na: Herbert.Drevo, 21.07.2024 - 14:07:09
Tomka. Sorry za preklep. A ešte aj Saloň celkom dobre.
25.07.2024 - 15:59:49
avatar
Prípravný zápas s Ukrajinou v tejto zostave:
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/1088/reprezentacia-sr/match/144363/LineUp
25.07.2024 - 19:43:43
avatar
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/sr-18-v-prvom-pripravnom-zapase-pred-hgc-slovaci-deklasovali-ukrajincov-nastrielali-11-golov
25.07.2024 - 21:17:18
avatar
Kazda, Svrček, Goljer, Chovan dobre, ale prídu iní súperi. Aj tu už spomínaný Morávek - to je dosť veľký fail.
Všeobecne nemám veľké očakávania, budeme radi ak na turnaji neskončíme na 7.,8.mieste.
25.07.2024 - 21:57:29
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 25.07.2024 - 21:17:18
Kazda, Svrček, Goljer, Chovan dobre, ale prídu iní súperi. Aj tu už spomínaný Morávek - to je dosť veľký fail. Všeobecne nemám veľké očakávania, budeme radi ak na turnaji neskončíme na 7.,8.mieste.
∧ skryť ∧
Tak hlavny problem bude ta skupina.. keby sme aspon dostali usa+finsko. Vtedy by Sa mozno Dali uhrat nejake body



Moravek hral 3 zapasy a nebodoval ani raz a to hral v podstate proti u17 Ukraine so svrcekom a chovanom na kridle.

Samozrejme nechcem tu kritizovat ziadnych prospektov ale on asi zatial na top 9 nema.

Ak tam bude AJ zajtra alebo dokonca na turnaji tak zacnem verit vsetkym tym konspiraciam co Sa tu zvyknu pisat.

Doprial by som uz svrcekovi a chovanovi poriadneho centra..

Stale niesom presvedceny ze niektori hraci su lepsi Ako dubravik, cunderlik a plancar.


26.07.2024 - 05:48:27
avatar
Morávek je čistý výsmech. Nenápadne medzi dvoma naj útočníkmi a aj tak sa nevedel presadiť proti ukrajinskej u17 Na ms začne ako tretí center. Už za pár rokov bude všetkým jasné pri pohľad na to kde je on a kde je Čunderlík,ako to celé bolo. Dendis je Bokroš v mladšom vydaní,hovorím to dlhodobo.
26.07.2024 - 15:51:18
avatar
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/sr-18-slovenski-mladici-presvedcivo-zvitazili-aj-v-druhom-suboji-s-ukrajinou

Nabudúce nech sem na prípravu na HGC páni zo zväzu zavolajú japonskú repre U16, dievčenskú
27.07.2024 - 06:53:44
avatar
Kalman,Bajza,Bercik a Racz sú out.

Hot take-Posledne ms boli pre Kalmana prvý a posledný veľký turnaj za Slovensko.
27.07.2024 - 09:33:28
avatar
Reakcia na: Kámen, 27.07.2024 - 06:53:44
Kalman,Bajza,Bercik a Racz sú out. Hot take-Posledne ms boli pre Kalmana prvý a posledný veľký turnaj za Slovensko.
∧ skryť ∧
Vyradenie Kalmana je v poriadku. Akurát to vyznieva komicky,keďže pár mesiacov dozadu si realizačný tím myslel, že pre reprezentáciu bude mať väčší prínos ako Dravecký a tak si ho ponechali a vzali ho na MSU18 a Draveckého poslali Českej repre. Teraz ho vyradili a Dravecký ide na HGC, akurát v inom drese Kde udelali soudrozi zo SZLH chybu?

< 1 2 3 4 5 6 ... 9 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies