Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 10.
kurzy
01:00info
PIT
CAR
NHL live
02:00info
WPG
SJS
NHL live
03:00info
COL
ANA
19. 10.
kurzy
19:00info
OTT
TBL
NHL live
20:00info
NSH
DET
22:00info
DAL
EDM
00:00info
FLA
VGK
01:00info
TOR
NYR
01:00info
NJD
WSH
01:00info
NYI
MTL
01:00info
PHI
VAN
01:00info
CBJ
MIN
01:00info
STL
CAR
02:00info
CHI
BUF
03:00info
UTA
BOS
NHL live
04:00info
SEA
CGY
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

14.05.2024 - 16:42:25
avatar
Dravecky junior podpísal vo švédsku v Rogle. Neviem ako to brať vzhľadom na to čo som počul,dúfam že to naozaj nieje stredný prst pre slovenskú repre. Každopádne mu držím palce.
12.05.2024 - 16:45:48
avatar
Reakcia na: flector, 11.05.2024 - 17:55:52
No otazka je ako to poprehadzovat. Treti utok hral velmi dobre a to by bola skoda menit. Dvojicka Cehlarik - Hrivik je overena a funguje dobre. Proste nam chyba jeden kvalitny center do druhej formacie. Mozno keby vzali Lantosiho a Hudacek hral centra... Kazdopadne ta kvalita u nas je dostatocna na 1/4 finale. Ked sa najde stabilita v brane a v obrane, mozeme byt uspesny. Konieckoncov proti Nemcom nam malo co vyslo. Vysoka hokejka obcas vyleti, no smola, ze zrovna pocas oslabovky a este aj s krvou. Nasledne zvlastne uznany gol a u nas smola s 5 cm offside. Na druhu stranu bez chyb v obrane by sme to vyhrali asi aj s touto smolou...
∧ skryť ∧
Nie určite v tejto situácii nieje škoda rozhodiť tretí útok,práve naopak. A dvojička cehlarik Hrívik funguje dobre v čom? Obaja sú bez formy,navyše cehlarik čím je starší tým je viac vidieť jeho sláve korčuľovanie.
07.05.2024 - 10:59:34
avatar
Reakcia na: Advisor, 06.05.2024 - 19:18:25
Tomík - má dlhodobo konzistentné dobré výkony …. To je devíza … keď neni hráč na hojdačke. Má výšku , trochu ešte chýbajú kila, ale to je veľmi potencionalny hráč. Pobežal- nevyčnieval tak ako by sa čakalo od hráča z našej extraligy. Radivojevic - nepoviem že zle to nie, ale čakal som ešte dominantnejší výkon po tom čo som videl na U20. Neviem či rám nebola dlha choroba pred Ms
∧ skryť ∧
Ževraj Luka bol po ťažkej angine a Pobezal vynechával před ms tréningy kvôli nejakému zraneniu. Myslím,že to bolo u oboch vidieť,že niesu úplne ok. Hlavne Radivojevič hral úplne iným štýlom oproti ms20 alebo Hgc podľa mňa.
05.05.2024 - 17:51:23
avatar
Reakcia na: Advisor, 05.05.2024 - 17:25:45
Maruna dnes ťaží s veľkosti a vyspelosti, v seniorskom hokeji to tak max 4 lajna v našej extralige Satan - čakal som viac , najmä v predbránkovom priestore Ale možno ho niekto vezme v spodných kolách Pitka - v rannom veku veľká nádej Popradu, stretlo sa tam viac negatívnych okolností - nevedel sa dohodnúť s Popradom, chvíľu dokonca hosťoval v Mikuláši ako žiak, následne príliš skoro odišiel do USHL a tam nehrával. A práve v USA sa mu v tom čase rozvinula ťažká cukrovka, s takou diagnózou a vecami s tým spojenými aj tak klobúk dole ako to dáva . Nebyť týchto skutočnosti chlapec mal nábeh na slušnú kariéru.
∧ skryť ∧
Čo si inak myslíš o tom třetím útoku okolo satana? Tam sa asi čakalo o dosť viac od všetkých troch. Chovan mi miestami prišiel ako vymenený oproti sezóne,jemu nevyšlo vôbec nič. Nebolo by vhodnejšie dať Satana na krídlo a na Centri hrať chovana? Alebo skôr takto sa spýtam,niesu všetci traja skôr krídla ako Centri? Všetci traja hrali počas kariéru väčšinou na centri.
05.05.2024 - 16:22:57
avatar
Tak čo aké sú vaše pocity po turnaji. Za mňa riadne zmiešané,kopec veľkých negatív ale aj veľa pozitív. Dokonca musím uznať že výborne odkoucovany zápas,aj button o tom hovořil. Už stiahnutie lendaka a šetrenie top hráčov proti USA v momente keď bolo jasné že to nemá význam bolo správne rozhodnutie ktoré napríklad taký fenes neurobí nikdy. 06 zvládli úlohu a pridali ešte naviac,aj keď hlavne vďaka mladším.

Pitka a Šatan pôjdu podľa mňa v neskorších kolách.

Ličko bude jedného dňa výborný obranca v našej lige,Maruna zas útočník. Lendak by mohol ísť skúsiť za more.

Teším sa,lebo najbližšie minimálne 4 ročníky majú podľa mňa na to aby urobili nejaký úspech.
04.05.2024 - 20:02:49
avatar
Kto sa vám zatiaľ páčil z nášho tímu najviac? Za mňa jednoznačne Tomik,kompletný balík. Ak pôjde z celej 07 skupiny niekto v prvych dvoch kolách bude to podľa mňa on.
04.05.2024 - 15:25:35
avatar
Reakcia na: Ejo, 04.05.2024 - 14:30:52
Pár citácií: "som si na 1000% istý že tie výkony sú z väčšej časti hlavne o tom že pod tou bandou Magorov ti chalani nechcú hrať." "Je neskutočne ako je tá zostava zase zložená. To je čisté zúfalstvo a neschopnosť. Nevedia čo majú s tými chalanmi robiť. Slovenskí hokej pochovávajú amatéri okolo neho. Od trénerov až po agentov a rodičov. HUMUS" "Martin Dendis je výrazne ohýbateľnejší a to zväzovým funkcionárom vyhovuje, môžu mu diktovať." "Ako to myslel dendis že sa potvrdilo že 'tento' ročník má kvalitu? Ktorý ročník? Lebo ten nosný 06,má kvalitu tak akurát na zostup. Chlapec odignoroval nula sedmičky na začiatku pri skladaní projektovej zostavy a rýchlo zistil že práve od nich závisí jeho kariéra repre trénera. Kvalitného trénera čo bojoval s osemnástkou o medaily odpísali a dali tam tohto." "Ja som Dendisovi dal šancu,aj keď vekovo skôr zapadá k tímu ako hráč a nie ako trener,ale...je to ešte väčší fail ako Petrovicky pri 20-tke" Obyčajné krčmové frustrované konšpirácie. Kritiku za prvé zápasy si zaslúžil on aj hráči, ale aj pochvalu, čo následne dokázali. To by som ale od niektorých chcel veľmi, veľmi veľa. Na to je potrebná nejaká úroveň EQ. Je vtipne zarážajúce sledovať, ako as tu dokážu často až pranierovať niektorí hráči či tréneri. Preto celá táto diskusia dopadla tak ako dopadla a ostali tu tí, čo tu ostali.
∧ skryť ∧
Keď už tu vyťahujes moje komentáre,tak k nim aspoň daj aj to,čo som povedal potom. Sám som napísal, že to zvyknem preháňať a že som si uletel.
Realita je taká,že všetka kritika voči RT je oprávnená,keď ti to tu píšu aj ľudia čo sa očividne pohybujú v našom hokeji a nie len fans ako ja tak na tom asi niečo bude.
Staci si otvoriť tvoju históriu príspevkov a hneď na začiatku je vidieť,že ty máš rád konflikt.
Takže na teba viac už nebudem reagovať,nenamahaj sa ani s odpoveďou. Si v diskusii o hokeji tak diskutuje o hokeji,nechytaj za slovíčka a nevytahuj staré komentáre a nevytváraj hádky tam kde niesu. Ty lepšočlovek.
04.05.2024 - 11:16:33
avatar
Reakcia na: prasiatko, 03.05.2024 - 08:32:24
niet sa za co ospravedlnovat, prve tri zapasy odkoucoval katastrofalne a vysledky to potvrdili... keby aspon nedaval take priblbe vyjadrenia, ze ako boli nasi lepsi, vyrovnani atd. pri debakloch... jasne, ze po tomto postupe bude mat istu pracu na dalsie roky, lebo sa uhral necakane dobry vysledok a to funkcionarom zalepi huby... cize sa budeme tvarit, ze slovensky hokej je na tom skvele, lebo sa 18-karom podaril takyto uspech, na prehry sa uz nikto nepozrie
∧ skryť ∧
Veľmi dobre napísané
02.05.2024 - 17:31:58
avatar
Reakcia na: Zámčan, 02.05.2024 - 17:28:58
No, pokoj. Rovno rátajme s tým, že s kým budeme hrať o bronz, lebo amíci sú Out of the Question. 0:9 prvý zápas je dosť silný náznak. Dúfajme, že to budú Švédi, lebo im vieme bronz uchmatnúť najlepšie.
∧ skryť ∧
Ak by sme hrali o tretie proti svedom reálne by som dúfal v to že môžme uspieť. Oni tieto zápasy vedia podceniť/nezvladnut a navyše ich tím tento rok nieje lepší ako majú napr česi
02.05.2024 - 16:07:41
avatar
Lake placid je nič oproti tomu co sa dnes odohralo. tu sa nedá povedať nič iné iba sorry a ďakujem.
30.04.2024 - 23:31:57
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 30.04.2024 - 19:34:37
Pokúsim sa ti to vysvetliť : 1. Slabý ročník je to preto, lebo jednoducho raz za 10 rokov to tak býva. Možno dali rodičia tie talentovanejšie deti na iné športy. 2. To že hráč má viditeľné defekty v korčuľovaní môže byť tým, že bol presvedčený že mu stačia tréningy v klube, kde výuka korčulovania končí v 5.triede.Alebo ak mu povedali že na tom musí zapracovať, vykašlal sa na to, veď hrával v prvom útoku a patril k najlepším, myslel si že to nie je dôležité. Alebo možno rodičia nemali dostatok financií aby mu platili špeci tréningy skils mimo klubu. Neviem ktorý pripad z toho je Adam Beluško, ale už je určite v realite, že jeho hra na medzinárodný hokej nestačí, a bude mať s pribúdajúcim vekom problém sa presadiť. 3. Húževka je synom Peťa Húževku, bývalého hokejistu extraligy. V jeho hodnotení s tebou nesúhlasim,on sa zlepšuje,a môže to niekam dotiahnuť. Fabuš 50/50. 4. Čo sa týka priamej úmery medzi výkonmi hráčov a neochotou hrať kvôli trénerom - to je kardinálna blbosť,si absolútne mimo. 5. Tréneri sú takí ak sú,nič moc. Mohol tam ostať Tibor Tartaľ, ktorý sa snažil robiť zostavu podľa výkonov ako najlepšie vedel,nie podľa toho, kto je koho syn. Martin Dendis je výrazne ohýbateľnejší a to zväzovým funkcionárom vyhovuje,môžu mu diktovať.
∧ skryť ∧
Dik za reakciu. Písal som samozrejme hodne v emócií a uletel som si celkom v niektorých veciach. Teraz keď som už v kľude tak ti dám s tým huzevkom za pravdu. Len mne on niekedy príde že nebojuje úplne na 100 percent,hlavne v okolí našej brány. Čo sa celkovo kritiky týka,niekedy to preháňam a niesom voči chalanom fér. U Beluška si za tým ale stojím. On aj Petras sú tlačení od úplného zaciatku,je mi to proti srsti. Petras už ale z repre odpadol keďže išiel do USA,ak by bol v projekte je podľa mňa na ms tiež. Osobne sa mi vždy hokejovo pačil Ličko,škoda že to korčuľovanie je také aké je ale unho by to mohlo vyjszna pekné sezóny a kariéru v extralige,možno aj českej.
30.04.2024 - 13:09:55
avatar
Je neskutočne ako je tá zostava zase zložená. To je čisté zúfalstvo a neschopnosť. Nevedia čo majú s tými chalanmi robiť. Slovenskí hokej pochovávajú amatéri okolo neho. Od trénerov až po agentov a rodičov. HUMUS
28.04.2024 - 13:39:26
avatar
Je pre mňa nepochopiteľné ako môže medzi dobrými ročníkmi existovať tak slabý ročník ako 06. Hlavné ti obrancovia,to je neuveriteľné. Ako môže beluško byť obranca a nevedieť korčuľovať dozadu? Alebo ako môže byť on aj Petras dokonca ostarsovany už od 16ky a pritom hrať s nadváhou? Húževka a Fabuš začali hrát hokej kedy? V 15tich? Dúfam že vypadneme bude to spravodlivé a zaslúžene.

Edit: som si na 1000% istý že tie výkony sú z väčšej časti hlavne o tom že pod tou bandou Magorov ti chalani nechcú hrať.
25.04.2024 - 16:11:18
avatar
Zlatá generácia pod filcom. 04 pod fenesom a 07 pod Dendisom. Každá dobrá generácia a jej prekliatie.
17.04.2024 - 15:31:50
avatar
Reakcia na: Ivanru, 17.04.2024 - 11:43:02
Neviem o tom, že by ich už niekto kontaktoval. Ale sú to hráči z prvej desiatky kanadského bodovania Extraligy 9. tried, navyše Halaš aj Selič sú Záhoráci (čo je častá cieľová skupina viď Marekovci a Rybnikár) a nedať im najavo, že o nich vieme, sledujeme ich a že hľadáme vhodnú príležitosť ako a kde ich nominovať, je podľa mňa chybou. Boli ročníky (2004 až 2007), kedy boli hráči zo zahraničia pozývaní na Regio zrazy U15 resp. sa kvoli nim organizovalo Hokejové leto v kategórii U15. Ročník 2008 bol prvý, ktorý nebol zmonitorovaný až na 4 američanov vôbec a ročníku 2009 hrozí to isté. Salzburg je posledná akcia U15 v tejto sezóne a všetci "krajánkovia" už svoje súťaže dohrali a boli by k dispozícii, keby ich Zväz nominoval.
∧ skryť ∧
V U15,u16,17 legionárov budú ignorovať aby potom v U18 dúfali že vybavia papiere a výnimky. Slovensko.
17.04.2024 - 15:29:48
avatar
Reakcia na: mathew1, 17.04.2024 - 08:21:47
[url] https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/sestnastka-zakonci-rocnika-v-kravaroch-blanar-verim-ze-budeme-pokracovat-v-progrese [/url]
∧ skryť ∧
Nominácie čistá fraška. Bodaj by sa to ignorovanie legionárov v budúcnosti zväzu vypomstilo.
02.04.2024 - 17:25:27
avatar
Viem že to tak nebude ale ja by som útok videl rád takto.

Tomik-Pobezal-Kiss
Chovan-Satan-Svrcek
Nemec-Chrenko-Straka
Prokopovic-Pitka-Maruna

Do tej tretej/štvrtej čakám viac starších hráčov.
01.04.2024 - 19:16:46
avatar
Reakcia na: , 01.04.2024 - 14:25:54
Bodnár - sú tam lepší brankári. Dravecky je tam podľa mňa len na nasatie skúsenosti a výnimka mu udelená nebude. Už by bolo haló okolo toho. Plus odohrá aspoň ešte pár zápasov pred letom. Kiss a hlavne Maruna tam nemajú čo robiť, z toho čo som videl a projekt plus rola v tíme závaží viac na ich úkor.
∧ skryť ∧
Kiss a Maruna hraju v najkvalitnejších ligách. Vynechať ich je dosť luxus by som povedal.
04.03.2024 - 00:10:49
avatar
Reakcia na: tiperstorocia, 03.03.2024 - 04:46:21
V zostavách dvoch legiend tohto portálu chýba Richard Pánik, k čomu si dovolím napísať len toľko, že ak má niekto niečo navyše, čo by mohlo byť istým gamechangerom v náš pozitívny prospech, tak z mien typu Lantoši, Okuliar, Holešinský, Studenič, Daňo, Cingeľ, Chromiak, Buček, Sýkora či Kelemen, to má práve Riši Pánik.
∧ skryť ∧
Jediné čo má Pánik navyše sú nekontrolovateľne sklony k alkoholu.
17.02.2024 - 22:47:05
avatar
Reakcia na: Czechprospects, 17.02.2024 - 20:41:36
Zostavička:P Brankári: Húska, Rybár, Hlavaj Obrana: Čajkovský, Gernát, Jaroš, Nemec, Feherváry, Čerešnák, Marinčin Útok: Jurčo, Krištof, Hudáček, Slafkovský, Pospíšil M., Tatar, Ružička, Regenda, Daňo Cehlárik, Hrivík, Okuliar, Lantoši Subs: Gajan, Škorvánek, Ivan, Gajdoš, Gríger, Holešinský, Sýkora, Chromiak, K. Pospíšil, Pánik, Buček
∧ skryť ∧

1 2 3 4 5 6 7

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský bol frustrovaný z Caufielda a Suzukiho. Expert stojí na jeho strane Sabres sa trápia: Kapitán chce, aby mužstvo nebolo také ľahostajné Juniorský hokej v Kanade rieši ďalší sexuálny škandál. Reagovala naň aj NHL Calgary vraj chce získať konkurenciu aj pre PospíšilaPanarin žiaril a prepisoval dejiny, Kulich strelil prvý gól. Slovák bol lídrom celej noci! Bodovali dvaja Slováci: Explózia radosti u Mišiaka. Stal sa hrdinom zápasu! + video Kľúčového obrancu Utahu čaká dlhá absencia. Podstúpi operáciu Canucks povolali októbrovú akvizíciu z Colorada. Tím opustil obranca Montrealu sa zranil člen elitného páru! Slafkovský viedol duel, Tatar hral v inej formácii, Fehérváry bol podľa spoluhráča zvieraťom! Video: Bitky zo 17. októbra 2024 (3) Smola nekončí: Skvelý príbeh Samuela Honzeka z úvodu sezóny dostal ranu!Devils urobili zmeny v zostave. Priamo sa dotkli aj Tatara! Ďalší brankár s mega zmluvou. Stars si upísali svoju hviezdu na ďalších osem rokovNeskôr, ale predsa: Honzek je vďačný za návštevu Obrov. Bolo to neskutočné, tvrdí Mešár sa v redrafte prepadol dramaticky. Slovák chce dokázať, že je hodný prvého kola draftu Zišiel by sa každému: Pospíšil je veľkým dôvodom úspechov Flames, znie zo zámoria Koch sledoval prehru Utahu, Matthews skóroval, legendy Penguins s veľkými míľnikmiJeden slovenský obranca bol viacbodový, druhý sa pobil Generálny manažér Flames nerozumie pohľadu niektorých ľudí Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies