Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

16.08.2022 - 16:58:40
avatar
Reakcia na: marek113, 16.08.2022 - 16:40:32
No tak akoze kmec hral peknu biedu dufam ze o 4 mesiace to hude lepsie a nechaoem co mate s tym fatulom on je 2002
∧ skryť ∧
Chcel som napísať *príliš starý, lebo hore ho niekto písal do nominácie.. A biedu hral každý, no myslím si, že Kmec môže ísť hore, bude záležať na tom, ako mu to pôjde vo WHL.
16.08.2022 - 16:37:27
avatar
Ja to nevidím až tak čierne, v podstate horšie to môže byť iba keby sme vypadli. Chlapci budú o tento turnaj skúsenejší, a čo je ešte dôležitejšie, tak nech už tam ostane Feneš alebo tam bude ktokoľvek iný, dá si snáď sakramentsky záležať na príprave aj taktike, lebo toto bola hanba hanbúca.

Verím, že v obrane to nebude až taká bieda. Do Bečára sme vkladali ako do posledného nádeje aj teraz, len sa zranil. Kmeca čaká ďalšia sezóna vo WHL verím, že pookreje a celkovo v tej biede na týchto MS patril k lepšiemu. Štrbák juniorka Jokeritu a ten má zas poriadny potenciál verím v podobný vývoj ako u Černáka, ktorý na prvých MS horel tak, že si na neho dovolil do médii aj Daňo a všetci vieme, ako to je teraz. Nátny snáď dostane v Prešove dostatok priestoru, keď ho už podpísali. To by mala byť nosná štvorica, čo už niečo za 20-tky odohrala a zažila túto tragédiu. Ponúka sa nám stále aj snívanie o Nemcovi, ktorý by kvalitu našej obrany vystrelil o niekoľko čísel vyššie, bude záležať ako sa uchytí v zámorí. On kľudne môže hrať NHL, ale aj skončiť v juniorke, uvidíme.

Zvyšok obrany neviem, tam sa núkajú určite Eperješi a Chromiak, ale na prvých MS môžu vyzerať asi tak ako Štrbák s Černákom pri svojej premiére. Sú to talenty, ktoré chcú čas, ale určite by mali dostať priestor, no nosne sa na nich spoliehať ešte nebude dať spoľahnúť. Fatul príliš mladý, to zas nepreháňajme. Laurenčík - Groch - Žabka - Moško - Socha, nič extra, záleží na tom, kto bude v akej forme.
24.05.2022 - 21:15:20
avatar
Po skupine môžem povedať, že vládne skôr pocit spokojnosti s našimi. Mladí hráči sa ukázali a nie je to len o Slafkovskom, Nemcovi či Sýkorovi, ale Regenda potvrdil výkonnosť, skvelo hrá Liška, solídne Roman a sklamaním nie sú ani výkony Ivana v obrane. Samozrejme, zabudnúť nemôžem na Fehyho, no od neho sme to tak nejako očakávali.

To sú zaujímaví mladí hráči aj do budúcna a s najmladším tímom histórie sme na MS urobili štvrťfinále a opäť raz sme nezlyhali proti "slabším" súperom. S Ramsaym na lavičke sa to vlastne stalo iba proti Slovinsku na ZOH 2018, inak väčšinou rolu favorita potvrdzujeme.

Tím sa postupne rozohral a proti Dánom sme už predviedli výkon, ktorý sa podobal na bájny Ramsayho systém. Myslím, že máme nádej aj vo štvrťfinále, keď niečo také zopakujeme. Okrem vyššie spomínaných mladých sa mi páčia aj výkony Takáča, Tatara či Krištofa. Zvyšok hrá na čo v rámci svojich možností má. Potvrdili sme však návrat do svetovej špičky a to je hlavné.
23.05.2022 - 14:32:53
avatar
Reakcia na: stanoz, 23.05.2022 - 13:24:56
Buček nikde? Ak sa mu podarí dostať sa do NHL tak ho bude ťažké nezobrať i keď je pravda, že Craig sa na to kto kde hrá asi až tak veľmi nepozerá.
∧ skryť ∧
Garantujem ti, že v tej dobe tam Craig určite nebude.

Každopádne tieto nominácie sú vždy zaujímavé nástrely v tom, že si to človek potom po rokoch pozrie znovu a zistí či sa trafil aspoň do polovice

V bránke ja sa Húsku zdržím, momentálne sa mi jeho štýl nepáči. Rybár ťažko povedať či to bude konštantná opora alebo boli ZOH výstrel do tmy. Najviac nádejí vkladám preto do Hrenáka a verím, že sa tu o štyri roky nebudem chytať za hlavu

Obrana Černák, Fehervary, Nemec, Kňažko by mohlo byť zaujímavé a verím, že NHL kvarteto. Gernát bude mať ešte len 32 a verím, že stále bude na európskej top úrovni. Jaroš to absolútne netuším, kam sa jeho kariéra uberie, ale z tých zvyšných obrancov čo sa nám ponúkajú kedysi vykazoval najväčší potenciál. Hodnotiac podľa momentálnej situácie sa mi najviac páčia na MS výkony Ivana, spoľahlivý obranca. Uvidíme ako to bude s Grmanom, jediný obranca, ktorého máme na severe Európy momentálne. Inak Čerešňák, Rosandič, Marinčin, Čajkovský, Ďaloga - neviem si ich predstaviť na ZOH s hráčmi NHL o štyri roky. Možno niekto z ešte mladších talentov dovtedy vyskočí na výslnie.

Útok Slafko, Mešár, Chromiak, Dvorský, Ružička, Kelemen, Buček, Studenič, Regenda, Hrivík, Sýkora, Čiernik, Petrovský, Liška, Tatar, M. Pospíšil...Bude z čoho vyberať no. Ale úplnú istotu v týchto hráčoch ešte nemáme ani zďaleka. No môže to byť veľmi zaujímavé.
23.05.2022 - 14:14:11
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 23.05.2022 - 11:01:03
O Slafkovskom som nemal nejaké veľké pochybnosti, ale predsa len ľudia čo trochu do hokeja vidia nielen ako fanúšikovia a 2-3 týždňoví odborníci nečakali po úspešných OH toľko bodov aj na MS (a možno ani on sám :-) ). Myslím že zavrel ústa všetkým pochybovačom. Nech si to teda ďalej udrží, nech mu hlava funguje a verím, že do tej NHL nakukne už budúcu sezónu.
∧ skryť ∧
Ja som to očakával vzhľadom na to, že sa solídne chytil po ZOH aj vo Fínsku, kde hrával aj presilovky a vzhľadom na to, že ten náš tím je v ofenzíve slabý. Bolo teda jasné, že realizačný tím od neho bude vyžadovať, aby ten útok ťahal, veď ide o top prospekt tohtoročného draftu a takíto hráči zvyknú byť lídri na MS, ak dostanú šancu (minulý rok Power v obrane Kanady, predtým Kakko za Fínov atď.).

Čo sa týka prechodu do NHL, tam je veľmi veľa premenných, ktoré teraz môžeme ťažko odhadnúť. V prvom rade tím a spôsob organizácie, kam pôjde. Aký veľký bude ten tlak v rámci klubu, pretože vo Fínsku k nemu pristupovali trochu inak. Videli, že je talent, ale nenakladali na neho veľa, až po olympiáde sa vôbec dostal k špeciálnym tímom.
NHL je šou, tlak a obrovské očakávania.

Už len to, čo si napísal, že sa teraz od neho nečakali až také body o mnohom v rámci našej mentality hovorí. Tam však od neho budú čakať veľa už asi od začiatku. Fyzické parametre má na to, aby sa tam uchytil. Ale aj na MS robí veľa hlúpostí podľa mňa. Niektoré prihrávky sú príliš riskantné. Napríklad proti Švajčiarom to bolo vidno pri tom góle Meiera najviac - Slafko tam zodvihol hlavu, videl voľného nášho hráča, medzitým sa mu puk trochu zamotal, musel si ho ukľudniť, stratil situáciu z dohľadu a hádzal to na toho obrancu, ale za tú sekundu sa to už na ľade tak zmenilo, že my sme nakoniec z výhody ťahali puk z vlastnej brány. Taktiež veľakrát nejde striedať s formáciou, ostáva na ľade dlhšie. Tieto veci si absolútne nebude môcť dovoliť a čudujem sa, že to robí v podstate od začiatku majstrovstiev s tými striedaniami. Aj to trochu hovorí o tej pozícii, akú mu asi realizačný tím povolil.

No myslím si, že šancu v NHL dostane. A tam z neho urobia ešte lepšieho hráča ako je. Kontrola puku, fyzické parametre, strela je veľmi dobrá. Ak odstráni tie veci čo som spomínal (alebo mu ich vytlčú z hlavy veľmi rýchlo v zámorí), tak budúci rok tam kľudne môže hrať. Netreba sa pozerať len na to ako dopadol Kakko, skúsme ho radšej porovnať s Hischierom a to ten ani nehral pred draftom na veľkom turnaji za áčko Švajčiarov.
12.05.2022 - 20:43:14
avatar
Tak aj pred MS si tu klasicky zatipujem. Pred ZOH mi vyšiel tip, že Fíni vyhrajú a naši budú bronzoví, jedine kanadské striebro mi nevyšlo

Teraz ale až natoľko našim neverím (no kiežby ma prekvapili ) a poradie vidím takto:

1. Kanada
2. Švédsko
3. Fínsko
4. Česko
13.04.2022 - 22:07:49
avatar
Okuliar podľa môjho názoru tiež chýba v nominácii. A mne tiež aj Skalicky, mal dobrú sezónu vo Fínsku a aj keď si z neho väčšina hokejovej obce robí kvôli minulému roku srandu, tak podľa mňa šancu v príprave dostať mohol. Aj keď, možno sa tam ešte objaví. Je to dobre stavaný krídelník, ktorý určite má potenciál hrať za repre.
09.04.2022 - 20:59:18
avatar
Záleží na tom akú filozofiu zvolia tentokrát pri skladbe tímu. Tlačí sa do pozornosti naozaj veľa hráčov, ale napr. taký Libor Hudáček už vopred vraj odmietol a aj Jurčo sa v jednom rozhovore vyjadroval skôr odmietavo. Čiže aj to je dobrá šanca pre iných, že tam nebudú tieto "skúsenosti".

Ja osobne chcem vidieť dravý mladý tím, ktorý zbytočne nevozí puk donekonečna a myslím, že Chromiakov štýl hry by sa nám jednoznačne hodil.
05.04.2022 - 17:12:48
avatar
Na neoficiálnom tréningu slovenskej reprezentácie začali pod vedením asistenta Jána Pardavého (tréning pozoroval aj Craig Ramsay) brankári Patrik Rybár, Matej Tomek, obrancovia Michal Čajkovský, Christián Jaroš, Patrik Koch a útočníci Adam Liška, Andrej Kollár a Tomáš Mikúš.

Zdroj: Twitter/Tomáš Prokop
02.04.2022 - 20:44:57
avatar
Hypotetická otázka, ale zaujímali by ma vaše pohľady. Ak by Chára mal záujem, mohol by byť podľa vás prínosom pre nás na MS? Viem, že takáto šanca hádam ani neexistuje, no táto otázka sa minimálne vzhľadom na jeho situáciu v NHL pýta aspoň teoreticky. Máme tu nejakých hardcore Chára fans?
01.04.2022 - 14:35:53
avatar
Reakcia na: Caezar18, 01.04.2022 - 14:25:02
Takže začíname až tri týždne prípravu po tej českej? ... Len potom nechcem počuť o nezohratosti, nedostatku času na nácvik presiloviek atď. Prví hráči, najmä tí z KHL už budú k 19.4. doma dva mesiace.. Tak či sa vôbec dostanú opäť do kondície a formy, no neviem. A zápasy s Českom mi nejak nevychádzajú, keďže Česi majú v ich oficiálnom programe až 10 prípravných zápasov, teda neviem, kde ešte by vsunuli dva zápasy s nami ...
∧ skryť ∧
Podľa zdroja vyššie, ktorý sa odvoláva na vyjadrenie Haščáka áno. Tiež mi to príde neskoro a tiež neviem, o aké zápasy s Českom ide, český program som videl a je poriadne nabitý.
01.04.2022 - 13:44:33
avatar
Od 5. apríla dva mini kempy pre hráčov, ktorým už skončila sezóna a majú záujem sa pripravovať (miesto sa ešte nevie ani konkrétne mená). Oficiálna príprava až od 19. apríla. Jaroš bude taktiež súčasťou kádra už od začiatku prípravy, z oboch strán bol záujem.

Prípravné zápasy budeme hrať vraj dvakrát doma s Českom (Česi to však vo svojom zverejnenom programe nejako tiež nemajú), potom dvakrát v Nemecku (v čase konania EHT v Česku, čiže predpokladám plus-mínus niekedy okolo 28. 4. a 1.5.). Generálkou na MS má byť potom vraj nejaký domáci turnaj (o súperoch, dátumoch a časoch sa nič nevie).

Zdroj: https://www.nhl.sk/clanky/prva-potvrdena-posila-z-nhl-pre-slovensko-na-ms-vo-finsku/
24.03.2022 - 14:11:05
avatar
Ja by som poprosil rozumných užívateľov fóra nereagovať na tohto trolla a adminov neblokovať ho. Je to pravdepodobne len voľajaký panáčik, ktorý má za úlohu otravovať podhubie aj tu na Slovaknhl, ktoré patrí k dosť silným hokejovým komunitám na Slovensku. Nie je náhoda, že sa takýto človek objaví práve v období, keď sa na SZĽH riešia voľby.

Pokiaľ ale nebude mať s kým diskutovať a komu prezentovať svoje demagogické názory vytrhnuté z kontextu, tak mu to, hádam, už nebude dávať zmysel a presunie sa inde.
23.03.2022 - 18:22:19
avatar
Reakcia na: pupo, 23.03.2022 - 16:16:04
Nepočítajte zo všetkými hráčmi ktorý boli na ZOH pár ich odmietne,škoda ale nedá sa nič robiť. Taký Hudacek je stále v Minsku jak za trest :s30b:
∧ skryť ∧
Je to iba tvoj názor alebo fakt odniekiaľ? Pretože ak je to iba názor, tak z môjho pohľadu nemám pocit, že na olympiáde sme mali nejakého hráča takého formátu, žeby si mohol dovoliť bez nejakého relevantného dôvodu odmietnuť pozvánku na MS, ktoré budú kvalitou niekoľko levelov vyššie ako ZOH (možno okrem Cehlárika).

Tobôž, keď sa z KHL stane čisto ruská liga a väčšina zahraničných hráčov tam podľa mňa od ďalšej sezóny nebude chcieť nastupovať vzhľadom na súčasnú situáciu.

PS: Samozrejme, ak narážaš na situáciu, že sa im odtiaľ nepodarí dostať, tak to chápem, no to neprajem ani jednému z nich a dúfam, že všetci budú odtiaľ čo najskôr doma bez problémov.
18.03.2022 - 10:46:22
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 17.03.2022 - 20:50:18
Otazka skor je, kto bude hrat na Nemeckom pohari? Ved odchodom Ruska B a Svajciarska ten turnaj kvalitou poriadne degraduje. Timy ako Lotyssko, Dansko ked su v plnej sile tak vedia hrat dobry hokej, ale ich vlastne ligy maju pochabnu kvalitu, a navyse Riga uz nebude hrat ani KHL. A zvysne krajiny su kvalitou na tom velmi biedne. Mozno by nebolo zle, keby sa EHT rozsirila na 6 krajin, a Nemecko so Slovenskom by hrali tam. Pre Nemcov to je tiez dost krivda, ze tam nebudu na ukor Svajciarov, kedze z dlhodobeho hladiska maju na medzinarodnej scene rovnake, ak nie lepsie vysledky ako Svajciari. A uprimne, zapasy proti Rakusku, Dansku, Lotyssku ci Francuzsku nam vela nedaju.
∧ skryť ∧
Tak na nemecký pohár dlhodobo chodili európske výbery Kanady alebo USA (nejako sa tam striedali), čo by zas stále bola vyššia kvalita ako Rakúsko, Lotyšsko, Francúzsko či Nórsko.

Každopádne, žiadna sláva aj tak. Ešte by sme mohli tieto turnaje poňať podobne ako Rusi posledné roky EHT a posielať tam juniorov. Možno nie celý tím, ale dajme tomu aspoň polovicu a k nim obmieňať na každom turnaji polovicu dospelých, ktorých je treba pre repre skúšať. To by sa, samozrejme, nedalo pred Arosa Challenge (keďže vtedy sa už juniori pripravujú na MS U20), ale ten však už asi vôbec nebude, lebo bol pod taktovkou Švajčiarov.

Alebo je tu ešte možnosť, že Česi, Fíni alebo Švédi zostavia nejaké "B" mužstvo aké mali aj Rusi a budeme hrať s nimi. Na rozširovanie EHT to nevidím, no bodaj by som sa mýlil.
17.03.2022 - 19:54:10
avatar
Reakcia na: REBBELS, 17.03.2022 - 18:33:47
To Rakousko jsme pozvali proto aby jsme před MS vyhráli aspon 1 zápas.Zatím ale není nic oficiální.
∧ skryť ∧
Áno, viem o tom, že Česi chceli nás, ale Fínsko a Švédsko boli za účasť Švajčiarska. Pre nás to je škoda aj preto, lebo z prípravného kalendára nám vypadnú aj zápasy so Švajčiarmi a okrem Nemcov a možno Dánov už veľa kvality mimo EHT v európskom hokeji neostáva.

A Rakúšania budú najbližšie prizvaní namiesto nás, pretože my v tom čase máme už zazmluvnené zápasy proti Nemecku.
17.03.2022 - 09:54:42
avatar
Rusko na najbližšom turnaji Euro Hockey Tour nahradí pravdepodobne Rakúsko a potom na minimálne dva roky Švajčiarsko. Škoda pre nás.
10.03.2022 - 15:36:33
avatar
Reakcia na: , 08.03.2022 - 14:41:07
Myslim si, ze si si to zle vysvetlil. On spravne poukazal na to co sa udialo na tej Olympiade. Hraci z eu klzisk, tazsie strielaju gole. Pri prepracovanej taktike, mensiemu klzisku je to kamen urazu. To nebolo len o nas, aj ini hraci s tym mali a budu mat problem. Hokejovy Boh a Satan s Egyptanom nam zoslali Slafkovskeho a on ukazal, ze to v sebe ma. Si predstav, ze by sa to nrstalo, ze by isiel na jeho ukor niekto iny. Je to varovny prst a krasny vzor do buducna. Rusi, USA, Svedi , Cesi sa spoliehali tiez na svojich hracov. A o tom to je. Pri uspechu treba produktivitu, treba najst MVP hraca, hraca co bude na cele kanadskeho bodovania. To aicky neznamena vsetko z KHL. O lige to nieje. Skor o talentovanosti hraca a podpore timu. Tiper poukazal, ze mame problem okrem Slafkovskeho a Cehlarika s top bodovanim. Treba hladat novych, bude problem ak vypadnu. Hudacek, Pospisil, Skalicky, Liska, Studenic, Kristof .... to pri ucte k nim niesu lidri v tomto ohlade a pri opakovani uspechov nam treba hladat a pracovat v repre postupne na dalsich, je to dlhodoba zalezitost. Dal by som sancu konecne Bucekovi, ako extra hraca ak na to maju niekoho z trojice Mesar, Chromiak, Jedlicka. Samozrejme podla formy a pripravy.
∧ skryť ∧
Áno, presne tak, myslel som to z dlhodobého horizontu hľadania ofenzívneho potenciálu kdekoľvek to len ide, nech nedopadneme ako v minulosti, keď sme sa len modlili, aby prišiel z NHL ktokoľvek, kto mal ruky a nohy. Možnosť pravidelnejšieho opakovania úspechu tkvie podľa mňa práve v tom, že ak nepôjde jednému dokáže potiahnuť niekto iný

Buček je aj z môjho pohľadu povinnosť, jednak sa mu darí a myslím, že to má aj v hlave zrovnané podľa toho čo som s ním čítal posledný rozhovor, kde dokázal pomenovať akým spôsobom sa zlepšil (už nie je len strelec, ale rád hrá aktívne na oboch stranách klziska). A vyjadroval sa tam aj veľmi pekne smerom k reprezentácii. Kludne by som vyskúšal minimálne v príprave aj týchto mladíkov, ktorých si menoval a niekoho stiahnuť aj na MS, ako to bolo minulý rok so Slafkom. Každopádne, dávno som sa na MS netešil takto ako minulý rok a tento tiež. Verme, že sa uskutočnia a v tejto ťažkej dobe nás aspoň šport/hokej rozveselí
23.02.2022 - 20:03:09
avatar
Zaujímavé slová aj od Laca Nagya, najmä na adresu Lašáka (ktorého sám v repre zažil už v trénerskej pozícii počas MS 2019)


Zažili ste Patrika Rybára v minulosti na dvoch majstrovstvách sveta, zrejme ako brankár dospel. Čo poviete k jeho famóznym výkonom?

„Paťo chytal neuveriteľne. Braňo Konrád a Matej Tomek to mali v úvode ťažké, lebo sme zo začiatku horeli v obrane, brankári za góly nemohli. Potom naskočil do bránky Patrik a nepustil už späť nikoho. Chytal perfektne. Výrazne mu pomohol jeho otec Pavol, ktorý mu rozoberal presilové hry a hru súperov. Neviem, či to mala byť robota Jána Lašáka. Myslím si, že na to je v reprezentácii. Každopádne, ale klobúk dole pred Paťovým otcom, ktorý je v tomto na Slovensku špička. Detailne rozoberá videá, má to premakané.“

Celý rozhovor: https://sport.aktuality.sk/c/xjsnmh1/rybarovi-vyrazne-pomohol-strihanim-videi-otec-neviem-ci-to-robil-lasak-hovori-ladislav-nagy/
21.02.2022 - 19:40:39
avatar
No, ja úplne rozumiem bronzovému opojeniu a sám som našich pred olympiádou vedľa v diskusii tipoval na 3. miesto, ale treba si uvedomiť jednu dôležitú vec, čo je aj výstrahou pred MS. Máme strašne málo útočníkov, čo vedia potiahnuť.

Minuloročné MS sme v podstate odohrali na trojici Cehlárik (5+6), Hrivík (2+4) a Lantoši (1+5). Viac ako dva kanadské body zaznamenal len Pospíšil (3+0), no z toho dva góly dal v prvom zápase proti Bielorusom a jeden pri debakli proti Česku 3:7. Aspoň dva kanadské body mal len Krištof (1+1). Traja útočníci skončili bez kanadského bodu a sedem ich malo maximálne jeden bod, z toho len dvaja strelili gól. Ešte smutnejší je pohľad na +/- štatistiku z MS, kde bol v mínuse každý útočník, okrem najproduktívnejšej trojice a Faška-Rudaša. Napr. taký Pospíšil, aj keď mal na svojom konte tri góly, tak kraľoval v mínusových hodnotách na -6 (pozn. najhorší obranca v tejto štatistike, Šimon Nemec mal -3).

Keď sa zas pozrieme na olympiádu, tak pred samotným štartom turnaja sme si určite hovorili, že lídri budú Hrivík + Cehlárik a góly budeme očakávať ešte aj od Jurča, Libora Hudáčka, Pospíšila či z extraligy ospevovaného Takáča. A možno tu boli aj nejakí fanatickí fanúšikovia ofenzívneho potenciálu Marka Daňa. Aj napriek tomu, že bronzová medaila je nádherná a dielom celého tímu, tak si skúsme len na chvíľu odmyslieť góly Juraja Slafkovského. Len pre ilustráciu toho, že útočníkov s poriadnym gólovým potenciálom potrebujeme ako soľ, bez ohľadu na to, aká je filozofia Craiga Ramsayho. Verím, že on sám, ak by mal na výber podobný materiál, aký mali svojho času Filc, Hossa či Šupler, tak by ich neodignoroval na úkor systému, ale snažil by sa ich v danom systéme čo najviac využiť a pravdepodobne by z toho vyryžoval aj omnoho viacej úspechov. Teraz však varí z toho, čo má, a preto potrebujeme do MS objaviť, čo najviac útočného potenciálu. Ale späť k téme.

Pokiaľ teda na chvíľku zabudneme na neskutočného Slafkovského a uvedomíme si fakt, že nie je stroj a nie každý turnaj mu takto musí gólovo vyjsť (bodaj by som sa mýlil), tak zistíme, že zvyšní trinásti útočníci, ktorí nastúpili, dali len o tri góly viac ako 17-ročný Juro. 7 útočníkov malo na svojom konte maximálne jeden bod. 2 body mal Jurčo, potom máme trojbodových Hudáčka a Takáča, a štyri body mali Hrivík, Cehlárik a člen štvrtej formácie Regenda.

Nemyslím si teda, že názory z rôznych diskusií, ktoré čítam na internete (neberte to nikto osobne, píšem všeobecne), že nám netreba Lantošiho, Skalického, Lišku či Bučeka, sú správne. Podľa mňa máme práve v balíku na jednej úrovni hráčov ako Hudáček, Jurčo, Pospíšil, Lantoši, Skalický, Liška, Buček či Studenič.

Je jasné, že Cehlárik, Hrivík a Slafkovský nás môžu ťahať aj na ďalších MS, no spoliehať sa len na nich by bolo riadne trúfalé. Videli sme na tejto olympiáde ako nefungovali naše presilovky, to ako sme tam vyčkávali, vláčili puk, ja som bol na to doslova alergický. Pri Cehlárikovi s Hrivíkom sa navyše vystriedali počas turnaja traja hráči, takto sa nebude dať veľmi fungovať a poriadne natrénovať. A netreba zabúdať na to, že obrancovia na čele s Rybárom nám dali neuveriteľnú nádej vyhrať aj s menej gólmi. Defenzíva podávala naozaj priam nadľudské výkony, opak toho bola napríklad defenzíva na MS v zápase so Švajčiarmi, Čechmi či Američanmi.

Preto treba pred MS vyskúšať čo najväčšie množstvo hráčov a nebáť sa popri spomínaných preveriť aj Jedličku, Mešára, Krivošíka či na univerzite solídne hrajúceho Muchu.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 27 >

Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies