Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VAN
2
EDM
4
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

17.02.2022 - 15:17:02
avatar
Reakcia na: slovak, 17.02.2022 - 14:34:40
Nesúhlasím s viacerými bodmi: [code]Sekera ... nikdy v našom drese nesklamal.[/code] Na jedny MS neprišiel 100% fit a hral skutočne katastrofálne. Ak však bude voľný, treba po ňom jednoznačne siahnuť, no nebrať ho ako hráča na 20+ minút. [code]...snáď už nebude zranený Ďaloga.[/code] Taktiež prajem Ďalogovi skoré uzdravenie, ale v repre už kvalitatívne nemá miesto. [code]...isté miesto by mali mať Cehlarik, Hrivík, Slafkovský, Regenda a Krištof z olympijského tímu. Inak tam nie je nikto tak výrazný, žeby si to nejako extra zaslúžil po olympiáde[/code] V tom zozname ti chýba Roman s neúnavnou bojovnosťou a skvelou čiernou robotou. [code]...určite veľké NIE pre Takáča a najmä Daňa[/code] Tu ti zase chýba Zuzin, ktorý objektívne rýchlostne nestíhal tempu MS.
∧ skryť ∧
Áno, pravda tie MS 2018 to tuším boli. Tam nehral dobre, celkovo mal slabú sezónu.

Ďaloga je super korčuliar, aj keď často to vyzerá bezhlavo. Ramsay sa však viackrát vyjadril , že je to top korčuliar Slovenska, tak možno má pre neho takúto slabosť. Do top európskej 8 v rámci našej repre ale myslím, že patrí. Ak bude k dispozícii niekto zo zámoria, tak je jeho účasť, samozrejme, otázna. Objektívne nám nechýba ani na olympiáde.

Áno, na Romana som tam zabudol, najprv som chcel menovať, že celá 4. formácia, potom som si povedal, že tam už bol na konci zápasu proti USA Takáč, tak som menoval po jednom a Roman sa mi stratil Bezpochyby podáva super výkony či už v repre na ZOH, ale aj v Třinci.

Zuzinove výkony sa mi celkom páčia, nemám s nimi problém, korčuľuje aktívne, tlačí sa do brány, ale na MS, kde môžeme očakávať mnohých hráčov z NHL to možno stačiť už nebude a, samozrejme, na výber toho máme strašne veľa aj perspektivnejsieho materiálu ako Zuzin.
17.02.2022 - 13:49:54
avatar
No, tak pred MS budeme mať príjemné starosti, ktorých hráčov zobrať. U brankárov podľa ZOH by to mal byť jasný Rybár, neviem či sa o Halákovi oplatí vôbec uvažovať.

Celá tá jeho situácia tento rok je aká je a zas povedzme si úprimne, nikdy to nebol veľký reprezentant. ZOH 2010 odchytal parádne, ale okrem toho nič. Domáce MS 2011 zopár hlúpych gólov tam dostal (z fleku mi napadajú hneď tie dva v zápase s Finmi) a nič navyše ani nechytil. Nie je to ten typ ako Lašák či Laco - turnajový brankár. Mne to príde ako keby sa na európskom klzisku už nevedel chytiť a prispôsobiť tým odrazom a spôsobu hry. No ťažko to takto posúdiť v repre sme ho dávno nevideli (aj Soči bol v jeho prípade celkom prepadák), ale v súčasnosti to nie je Halák, ako napríklad práve pred MS 2011, že sme s ním rátali.

V obrane máme celkom pretlak a to by sa dalo ešte rátať možno s Jarošom z New Jersey a možno so Sekerom z Dallasu, ale tam záleží na manažmente či budú chcieť im dať šancu, keďže toho tento rok veľa nenahrali. Ale čo som čítal rozhovory so Sekerom, tak on s tým nemá problém a vždy sa aj pozitívne vyjadruje smerom k repre a povedzme si úprimne, v našom drese nikdy nesklamal a stále bol top líder. A takisto snáď už nebude zranený Ďaloga.

Útok môže byť tiež nabitý a myslím si, že isté miesto by mali mať Cehlarik, Hrivík, Slafkovský, Regenda a Krištof z olympijského tímu. Inak tam nie je nikto tak výrazný, žeby si to nejako extra zaslúžil po olympiáde (a určite veľké NIE pre Takáča a najmä Daňa). Ale do úvahy pripadá mnoho mien už len z tých olympijských plus klasika Líška, Lantoši, Skalický, ďalej Mešár, Buček, Jedlička, Hrehorčák, zabúdať nemôžeme na to, že z New Jersey bude pravdepodobne k dispozícii Tatar, možno Studenič, ja by som rád videl Maťa Pospíšila v repre, ale so Stocktonom pôjde asi ďaleko. Bude čo vyberať, ale myslím, že sú to príjemné starosti, no ako bolo písané tento rok máme ťažkú skupinu + sa aj vypadáva, čiže experimentovať treba veľmi citlivo.
13.02.2022 - 22:07:13
avatar
Reakcia na: Zámčan, 13.02.2022 - 21:27:31
Takže Nemecko. Názory? V príprave sme s nimi už prehrali.
∧ skryť ∧
Názory, no...fú. Odľahlo mi, že nemáme Čechov, ale ani Nemci nie sú žiadna výhra. Na úvod trochu histórie. Naposledy sme ich na veľkom turnaji porazili ešte v časoch, keď Šatan reprezentoval. Na MS 2013, kde to tiež bola trápenka 3:2 s dvoma gólmi Záborského. Nemci nás zarezali na oboch domácich šampionátoch, keď sme mali zložením asi najsilnejšie možné výbery v daných obdobiach. Nemci nás poslali domov v rozhodujúcom zápase osemfinále MS 2010. Nemci boli tí, ktorí veľkou mierou prispeli k tomu, že sme v roku 2008 hrali o záchranu. Nemci boli tí, ktorí mali leví podiel nad našou neúčasťou v hlavnej fáze ZOH 2002 v Salt Lake City. Na MS sme ich porazili štyrikrát, oni nás sedemkrát. Na ZOH to máme 1:1. Je čas im tieto bolestivé spomienky začať vracať.

Reálny obraz je taký, že sme podľa mňa kvalitatívne vyrovnaní. Nemeckí gólmani nepresvedčili, no to ani naši. Ale v Rýbarovi mám dôveru, že môže stabilne podržať aj chytiť niečo na viac. V obrane si myslím, že robíme viacej hlúpych chýb ako Nemci, na to si budeme musieť dávať extrémny pozor. Nemecké opory v útoku sa trápia, naše sa proti Lotyšsku trochu rozbehli, plus máme žolíka Slafkovského. Ten dal gól v každom zápase, celkovo na olympiáde štyri, takého hráča nemá v tíme nikto (až na Švédov tí majú štvorgólového Wallmarka). Šesť nemeckých gólov si podelili dvaja obrancovia a štyria útočníci.

Streleckú efektivitu máme o trochu vyššiu 7,48 vs. 6,82%, ale sme v tom bok po boku (9. a 10., horší sú len Švajčiari a Čína). Presilovky máme najhoršie - z deviatich ani jedna využitá, Nemci však z desiatich využili iba jednu (dnes proti USA) a to hrali tri presilovky aj proti Číne. V oslabeniach sú taktiež Nemci lepší - z dvanástich dostali tri góly (75%), my z deviatich taktiež tri góly (66,67%). Nemci sú o niečo menej disciplinovaní - 13 dvojminútových trestov vs. našich 11. Čo sa týka úspešnosti gólmanov - opäť, sme najhorší v tejto štatistike a Nemci hneď pred nami - my 84,81% vs. Nemci 87,84%.

Ospravedlňujem sa, za túto reč čísel. Dá sa však vďaka nej zistiť to, že nás čaká absolútne vyrovnaný zápas, typický pre stretnutia s Nemeckom, kde rozhodne iba psychika a silnejšia mentálna odolnosť. Dobré pre nás je, že Nemci na tomto turnaji nevyzerajú až tak dobre, ako napr na posledných dvoch MS či olympiáde v Kórei. Ja si myslím, že je čas im všetky vyššie spomínané boliestky začať vracať, a že zvíťazíme 3:1.
08.02.2022 - 21:44:11
avatar
Tak, zajtra nám začína turnaj, dovoľte mi, trochu si zatipovať a pokojne sa pripojte. Verím, že sa turnaj odohrá čo najviac regulérne, aby sme na ňom ako najväčšiu chybu videli len neúčasť hráčov NHL.

Konečné poradie podľa mňa bude:

1.
2.
3. alebo

Samozrejme, papierovo najsilnejší sú Rusi, no podľa mňa to tento rok už nedajú, tak ako v Kórei. Fíni nemajú problém triumfovať aj s "európskym" mužstvom, čo dokázali na MS 2019 a finále MS hrali aj minulý rok s ešte papierovo slabším tímom ako rok predtým. S Kanadou potom, čo predviedli na poslednom šampionáte, už musí naozaj počítať každý bez ohľadu na jej výber. Na treťom mieste by som srdcom rád videl našich chlapcov, ale žeby Rusi odišli úplne bez medaily?

Prekvapiť môžu aj semifinalisti posledných MS Nemci (a obhajcovia striebra) alebo bronzoví medailisti posledného šampionátu Američania, pri ktorých platí to isté čo pri Kanade. Veľké šance nedávam Švédom ani Čechom, to sú za mňa reprezentácie, ktoré sa v poslednom období poriadne trápia a vrchol bol nepostup Švédov zo skupiny na posledných MS. Švajčiari, Dáni či Lotyši budú radi za štvrťfinále a Číňania, za každý jeden gól.

Teším sa na Vaše prognózy, a keď sa chcete trochu namotivovať, tak si na SME-čku prečítajte príhovor Craiga Ramsayho pred olympiádou. Je to naozaj neskutočný človek a som rád, že je stále pri našej reprezentácii.
26.01.2022 - 17:35:55
avatar
Tiež mám názor, že si nemôžeme dovoliť odignorovať hráčov ako Liška, Lantoši či Skalický. Navyše, pri našej veľkej mizérii v útoku. Sú to proste traja kvalitní európski hráči, ktorí mali v nominácii byť.

Takí Zuzin či Daňo sú tam ako päsť na oko v prípade, že si dovolíme nezobrať týchto chlapcov. A komunikácia 0 bodov podľa toho, čo som čítal rozhovory aj s Lantošim, aj Liškom aj Skalickým. Ako píše kolega vyššie, nie sme Kanada, kde majú tréneri toľko hráčov na výber, že nemusia nič vysvetľovať. No, uvidíme, čo predvedieme na ZOH, hádam nám ani jeden z nich nebude chýbať. Ale rozpaky z nominácie sa každým dňom zväčšujú.
08.01.2022 - 18:23:28
avatar
USA zverejnilo prvých 15 mien pre ZOH (zatiaľ iba jeden z AHL) - https://mobile.twitter.com/frank_seravalli/status/1479156728742793219?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1479156728742793219%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fd-1497864332580633787.ampproject.net%2F2111242025001%2Fframe.html&fbclid=IwAR3EYiruBeaIP4b8of5unZRl83EnUCb0UWJA1ejT6OXUMlkZxquuqXHm7GM

Kanada asi aj s McTavishom, Powerom či Dubnykom https://www.tsn.ca/canada-s-olympic-men-s-hockey-team-roster-taking-shape-1.1741887

Údajne chcú ísť aj Eric Staal (momentálne bez klubu), Cody Franson či Brad Malone (obaja AHL).
28.12.2021 - 17:31:34
avatar
Podľa mňa slovenské je skôr sa uspokojovať s málom, ale bol by som rád, keby sa Slafkovský chytil hneď v ďalšom zápase, lebo tato sezóna zatiaľ nie je jeho a určite má na viac, je to obrovský talent, preto ma to mrzí a iba ma zaujímal pohľad ostatných.

Latkoczy si myslím, že podáva dobré výkony, lepšieho ako on momentálne nemáme a už druhý rok je istotou.

SVKProspect: Chápem nepáčia sa ti moje názory, úplne to rešpektujem, no myslím, že vyjadriť sa to dá aj inak ako urážkami či zosmiešňovaním. Nevadí, každý sme nejakí, podľa mňa je obsahová bieda to, čo si predviedol ty, k téme si nijako neprispel.

Tak užívajte si hokej, táto debata mi dnes odčerpala veľa času aj energie, dik za relevantné pohľady a odpovede.

28.12.2021 - 16:37:25
avatar
Reakcia na: SVKProspect, 28.12.2021 - 16:25:39
K tvojim fejtónom len jedna poznámka. Ak si taký tipérstoročia, aké máš komentáre, stávkové kancelárie musia mať z teba radosť. :s19:
∧ skryť ∧
Občas prispievam do diskusie, keďže kedysi to tu malo voľajakú úroveň. To boli časy, kedy tu radi dobre informovaní laici/odborníci aj kriticky diskutovali o tom, čo zlepšiť, na čom zamakať a z akého dôvodu je to dôležité. Tam sú mierené aj moje komentáre.

Každopádne, stačí mi pozrieť na dátum tvojej registrácie a je mi jasné, že takúto diskusiu si tu nezažil. A tvoja reakcia hodná facebookového vtipkára taktiež viac vypovedá o tebe ako o mne. Ale viac na teba reagovať nebudem, nech to tu ostane v hokejovej rovine a nie na úrovni diskutérov ZŠ.
28.12.2021 - 15:54:52
avatar
Odpoviem obidvom.

Pupo: Napísať o Daňovi, že nebol talent (posledný Slovák draftovaný v prvom kole) je celkom trúfalé. Daňo je čistý prototyp slovenského útočníka neschopného zlepšiť svoje slabiny, preto je tam kde je. Presne toho sa obávam, žeby sa mohlo stať aj týmto talentovaným chlapcom, že ich uchlácholíme k priemernosti až podpriemernosti, pritom majú talent na to, aby sa presadili veľmi výrazne.

Hai: Kemell síce zatiaľ tiež nebodoval, ale vo Fínsku má za Jyvaskylu v tejto sezóne 12+6 v 21 zápasoch vs. Slafkovský 1+3 v 20 zápasoch za Turku.

Čo sa týka toho, že nebodoval na MS za seniorov, naučiť sa, prosím ťa, čítať s porozumením, ak chceš reagovať, pre istotu ti to skopírujem ešte raz: "Pochopil som, keď sa nevedel presadiť na seniorských MS, aj keď šancí na to mal až až, o tom žiadna."

Ale inak sranda, že spomínaš jeho štvrtú formáciu na MS seniorov. Pravda je totiž taká, že Slafkovský bol piaty najčastejšie strieľajúci hráč nášho výberu na posledných MS "A" kategórie. Vystrelil 14krát a dal 0 gólov. Viac striel ako on mali len Cehlarik (31 striel - 5 gólov), Lantoši (26 striel - 1 gól), Studenič (17 striel - 0 gólov) a Pospíšil (16 striel - 3 góly). Slafkovský pritom ako jediný z nich nastúpil iba na 6 zápasov, Pospíšil na 7, ostatní odohrali plný počet 8 duelov. Čo sa týka jeho streleckej neefektívnosti, tak napríklad v jednom zápase proti Karpatu Oulu túto sezónu (jediný, v ktorom skóroval), vystrelil na bránu až 11-krát. Mimochodom v Turku je aj členom presilovkovej formácie.

Toto berte ako čisté fakty a upozornenie, že s tým treba niečo robiť, lebo je to alarmujúce. A zo super talentu sa nám veľmi rýchlo môže stať hráč, ktorý zapadne hokejovým prachom. A to by bola neskutočná škoda a nielen v jeho prípade. Preto treba tlačiť na to, aby sme z takého hráča dostali maximum, lebo korčuľovať vedia aj Studenič či Lantoši, ale my potrebujeme ďalších Gáboríkov a nie Zedníkov.
28.12.2021 - 14:40:51
avatar
Reakcia na: pupo, 28.12.2021 - 13:39:01
Pozri jak bodoval Draisaitl 2014. Pohybovo sme na tom lepšie ako väčšinu rokov predtým, prosím ta kedy sme takto vedeli držať krok ? Po turnaji nikoho nebude zaujímať či sme skončili na 7,8,9 alebo prvom mieste, čo ľudí bude zaujímať kde chlapci budú za 3-5 sezóny. Medaila s týchto MS nás hokej nespasí ale perspektíva týchto chlapcov
∧ skryť ∧
Draisaitl mal na preddraftových MS 2+4 v šiestich zápasoch (rok predtým rovnaká bilancia, a v draftovom roku už hral aj na MS dospelých, kde mal 1+3), čiže neviem, čo si tým chcel povedať.
Každopádne, písal som, že to nie je len o bodoch, aj keď čo iné ako útočnú efektivitu by som od super útočného talentu typu Slafkovský mal očakávať? Veď čím bude vo svojej hlavnej činnosti úspešnejší, tým väčšie sebavedomie bude mať. To je ako keby Nemec bránil ako Štrbák a my by sme nad tým mávli rukou, že to nevadí, pritom viem, že to má byť defenzívny líder a vedia to aj odborníci v zámorí, ktorí to všetko pozorne sledujú. Ale to je presne ten pomýlený pohľad - keď obranca urobí chybu je to drevák, keď útočník nedá gól z desiatich striel za zápas, je to smola.

Ak si myslíš, že nikoho nebude zaujímať, či títo chlapci skončia s medailou na krku alebo v bojoch o záchranu (aj keď teraz sa nevypadáva), tak si extrémne naivný. Veď práve terajšie výkony a úspechy hráčov ich posúvajú k lepšej budúcnosti. Keď niekto hrá o medaily alebo o titul, tak je predsa jasné, že niečo robí výrazne lepšie ako tí, ktorí medailové zápasy sledujú doma v telke.

Takže to, kde budú títo hráči o 3-5 sezón, si sami budujú už teraz. To len my si na Slovensku myslíme, že na všetko je čas a všetko počká. Realita je taká, že kto chytí svoju šancu pevne do rúk a stane sa čo najskôr skutočným lídrom, ten môže mať super kariéru, na ktorú sa oplatí spomínať. O to viac, keď sa chce presadiť v zámorí. Daňo, Reway, Jurčo, všetci boli u nás považovaní za veľké talenty a u všetkých z nich sme si vraveli, že ešte majú čas oni sa presadia a každý rok to isté. Teraz sú radi, že si nájdu klub, kde občas zabodujú. A potom tu máš Šatana, ktorý sa v 18-stke stal najlepším strelcom olympiády. Na koho budeš spomínať aj o 20 rokov?

Kde nie sú veľké nároky, tam väčšinou nie je tvrdá práca, čiže hladkať sa za to, že konečne vládzeme korčuľovať 60 minút je za mňa chlácholenie, z ktorého budeme zas žiť najbližšie roky. A dopadneme ako Česi, čo majú aj dobrých hráčov, ale na gól aj v juniorke aj u mužov už dlhodobo potrebujú asi toľko striel čo my.

V rámci hokeja sa pohybujem vyše 20 rokov, no realita je taká, že posledný útočník svetových parametrov u nás bol Gáborík. A to presne preto, že na nových chlapcov nevyvijame žiaden tlak a 20 bodov za sezónu v niektorej z lepších európskych líg je pre nás hviezda a adept na prvé dve formácie v áčku repre. Nerobme tie isté chyby ako doteraz, lebo to nás k inému výsledku nedostane. Takže keď vidím, že Slafkovský má na to, aby bol poriadna hviezda a vidia to aj odborníci po celom svete, tak tu hviezdu chcem vidieť na top turnaji tohto roka a nie že nabudúce. Nabudúce by ani nemusel na turnaji nastúpiť, keby zaujal ako Stutzle, ktorý miesto MS hra druhú formáciu v Ottawe.
28.12.2021 - 13:06:37
avatar
Všade na internete čítam o skvelom výkone, chýbalo šťastie, poprípade mali sme smolu atď atď. .

No neviem, ja mám zo zápasu pocit, že jediný moment, keď som naozaj pociťoval nejaké vzrušenie, že by gól do brány Švédska mohol padnúť bola hra 6 na 3. Inak šlo väčšinou o zúfalé, pomalé pokusy, ktoré "plachtili" k brankárovi. Naopak, vždy, keď sa Švédi vyrútil do nášho obranného pásma, tak som mal nepríjemné pocity, veď si zoberme, koľko toho Latkoczy opäť pochytal.

Pohybovo sme na tom lepšie ako väčšinu rokov predtým. Brankár už viac, hádam, urobiť nemôže, v obrane nad všetkými vyčnieva hlavne Nemec. Nemáme však žiadneho tvorcu hry typu Reway alebo strelca akým bol na úspešných MSJ svojho času Tatar.

Zaujímavý je pohľad na Slafkovského, ktorého čaká draft a predpovede ho stávajú vysoko. Za mňa zatiaľ veľké sklamanie. Porovnať ho môžeme s produktívnejšími staršími chalanmi, ktorých po MSJ čakal draft - Tatar (7+4), Pánik (2+3) alebo dokonca mnou nie práve najobľúbenejší Daňo (4+5). Alebo ho môžeme porovnať s chlapcami, ktorí boli na podobne slabej úrovni bodovej produkcie na MSJ v rokoch ich draftu - Cehlarik na MSJ vtedy ani nehral, Jurčo (1+0), Reway (0+2).

Chcem tým povedať, že body nemusia veľa znamenať, ale Slafkovský je považovaný u nás priam za generačný talent. Podobne ako to bolo napríklad s Gáboríkom (ten mal na preddraftových MSJ 3+1 a jednu medailu z predošlého šampionátu, kde ako 16-ročný urobil 3+0). Slafkovský je médiami prezentovaný ako Michkov v Rusku (aktuálne 3+0 - dva góly Švédom, jeden Švajčiarom). Reálne sú to v rámci útoku asi dve najperspektívnejšie 2004-ky na turnaji.

Ťažko povedať dokedy sa bude jeho bodová potencia ťahať a dokedy prehliadať. V marci má 18 rokov, fyzické parametre dospelého hráča už má dávno. Pochopil som, keď sa nevedel presadiť na seniorských MS, aj keď šancí na to mal až až, o tom žiadna. No tento rok má aj v TPS Turku za 20 zápasov len 1 gól a tri prihrávky. Na svoj vek je to už skúsený hráč, prešiel dospelackymi MS, vážnou olympijskou kvalifikáciou (na ZOH si možno dokonca aj zahrá), hrá seniorskú ligu vo Fínsku a toto sú jeho druhé MSJ. Od Michkova je navyše o takmer 9 mesiacov starší a o skúsenosti zo seniorských reprezentačných podujatí bohatší.
Naozaj nerozumiem tomu, prečo na ľade pôsobí neisto, dnes aj postrácal viacero pukov, v jednom striedaní dokonca pri našom útoku stratil puk dvakrát (na konci 2. tretiny).

Po turnaji sa nikto veľmi nebude pýtať, koľkokrát trafil tyčku alebo koľkokrát netrafil ani bránku. A takéto gólové či bodové prekliatie nemá súvis len s draftom, ale aj s ďalšou sebadôverou v rámci budúcej kariéry. Keď sa k tomu navyše pridajú aj ostatní spoluhráči (ako v dnešnom zápase) a celý tím sa bude len utápať v pseudo dobrých výkonoch bez reálnych výsledkov, tak sa môže stať, že skončíme niekde na 9. mieste pred Rakúskom s biednymi individuálnymi štatistikami (nemyslím tým len góly a asistencie, ale aj strelecká efektivita, úspešnosť prihrávok, nebezpečné šance, straty pukov atď. . ) a skresanými očakávaniami pred draftom, či ďalšou zámorskou kariérou.

Chváľme, ale nedávajme si ružové okuliare. Po dvoch zápasoch máme jedného strelca, aj to takého, ktorého dnes po zápase so Švédmi všetci kritizujú, a nula bodov na konte. Pred turnajom som tipoval, že porazíme Rusov a Švajčiarov a vo štvrťfinále odpálime aj Fínov. Dnes si nie som istý ani výhrou so Švajčiarmi.
22.12.2021 - 00:02:37
avatar
Správa, ktorá spôsobila, že sa na MS juniorov teším definitívne oveľa viac ako na olympijský hokej na ZOH. Reálne bude olympijský turnaj kvalitatívne opäť nižšie ako MS, rovnako ako v roku 2018.

Veľká škoda celej tejto situácie, ale z pohľadu NHL sa to dá plne chápať. A očakávať od čínskej organizácie akékoľvek ústupky alebo snahu to nejako vyrokovať, kompenzovať a celú účasť hráčov NHL ešte zachrániť by bolo asi naivné.

Naším budem, samozrejme, fandiť ako vždy, ale myslím, že všetci sme túžili vidieť top hráčov sveta vo svojich reprezentačných dresoch opäť po dlhých rokoch. Nuž, tak stále ostáva SP 2016 posledným top reprezentačným hokejovým podujatím.
06.12.2021 - 17:33:56
avatar
Ja hovorím, radšej drzý lietajúci Slafkovský, ako "skúsený" hráč, ktorý sa skúsene bude snažiť akurát neurobiť chybu vzhľadom na svoje (ne)kvality, ktoré sa skôr či neskôr v podobe chyby aj tak prejavia.

Realite sa podľa mňa najviac približuje Slovakova nominácia. Trojku Lantoši - Hrivík - Cehlárik by som však nerozdeľoval, Lantoši sa mi medzi nimi zdal najslabší už na MS (nepozerám na body, ale na celkový herný prejav, kde zaostával), no pritom to je to najlepšie, čo momentálne na Slovensku v rámci útoku máme (myslím Hrivíka s Cehlárikom), neviem ako by to vyzeralo s inými hráčmi.

Lantoši - Hrivík - Cehlárik (overená lajna)
Tatar - Krištof - L. Hudáček (dobrý, skúsený center + dvaja krídelníci schopní strieľať góly)
K. Pospíšil - Ružička - Jurčo (tvrdý Pospíšil, kreatívny Ružička, technicky zdatný Jurčo)
Liška - Roman - Studenič (nepríjemná, rýchla, mladá formácia so schopnosťou dobre brániť, ale aj streliť gól)

Čo sa týka ďalších útočníkov, môžeme si vyberať, či Holešinský, či M. Pospíšil, či Skalický (aj keď výkony na MS boli žalostné, tak vo Fínsku hraje stále solídne), v Česku hraje veľmi dobre a produktívne aj T. Mikúš využiteľný na krídle aj centrovi, v KHL máme stále aj univerzála Bakoša (nehrá zle a hráčov v KHL môžeme pomaly rátať na prstoch jednej ruky, ako aj v NHL), v Česku sa dobre ukazuje 22-ročný minuloročný "objav" Kelemen, zabúdať nemôžeme na Grígera, ktorý sa pekne prejavil tento rok na Nemeckom pohári, takisto Samuel Takáč (najproduktívnejší Slovák v našej lige + dobré výkony na Nemeckom pohári) a potom ešte, samozrejme, môj favorit Slafkovský.

Týchto hráčov na post útočníka, ktorých som vymenoval, som napísal z toho dôvodu, aby nikomu ani nenapadlo si myslieť, že bez chuti a formy hrajúci Pánik či nestabilný Daňo by boli tou správnou možnosťou medzi top 13-14 útočníkov na ZOH. Ak si odmyslím Bakoša, ktorého plusom je to, že hrá v KHL, je skúsený, hrá tam vcelku kvalitne a produktívneho T. Mikúša (28 zápasov, 7+24), ktorí šancu nedostali ani v príprave tohto roku, aj keď hrajú dobre, tak aj tak máme okrem 12 útočníkov zo zostavy cca 6-7 ďalších (a to som ešte nenapísal manažmentom repre obľúbeného Bondru), ktorí by sa na ZOH dostali pred dvojicou Pánik-Daňo.

Treba si otvoriť oči a pozrieť sa pravde tvárou v tvár. Pánik zahral za áčko repre jeden dobrý turnaj - domáce MS 2019. Tam naozaj makal, zrážal sa, bodoval, atmosféra ho strhla (1+6), inak však väčšinou podával také výkony, na aké sme od neho s pár svetlými výnimkami (napr. angažmá v Chicagu a juniorské časy) zvyknutí. MS 2015 - 7 zápasov, 0+2, MS 2014 - 7 zápasov, 0+0, ZOH 2014 - 4 zápasy, 0+0, MS 2010 - 6 zápasov, 0+2. Vlastne za celú seniorskú repre kariéru dal na vrcholných podujatiach 1, slovom jeden gól. A to je hráč s potenciálom a schopnosťami do prvých dvoch formácií a do presilovkových tímov, čo by on robil nižšie? Navyše, kto ho videl hrať, alebo videl aspoň štatistiky z tohto roka, tomu musí byť jasné, že chlapec hrá bez očividného záujmu o hru. Je to jeho vec, ja to ani neodsudzujem ani nič podobné, ale ako fanúšik reprezentácie a hokeja všeobecne, chcem vidieť hráčov, ktorí hrajú naplno, bojujú a predvádzajú okulahodiace výkony, je z nich cítiť zápal. Chcem si po zápase odfúknuť, nech to dopadne akokoľvek, že to bol krásny zážitok a skvelé emócie. Veď pre nás sa ten šport robí, či? Ani zlý film si nepozriem len preto, že niekto sa rozhodol pracovať ako režisér a teraz točí sračky. Radšej si pozriem film od niekoho, kto svoju prácu miluje a je to vidieť. Jednoduché.

A teraz Marko Daňo. O ňom tu už bolo popísané mnoho a so všetkým súhlasím, svoje slabé stránky nezlepšil už roky rokúce a pravdepodobne sa to ani nestane. Do súbojov je nepoužiteľný, hokejové myslenie má podľa mňa veľmi pomalé (asi spôsobené aj ťažkopádnou postavou), korčuľovanie slabučké, a na olympiáde, kde bude to najlepšie z najlepšieho je nepoužiteľný a podľa mňa aj na MS. Tam treba lietať, zrážať sa a ani pri jednej z týchto činností si ho neviem predstaviť, okrem striedania. Veď tento chlapec mal 0+0 aj v kvalifikácii na olympiádu. Inak jeho repre história - MS 2019 - 7 zápasov, 0+1. MS 2016 - 6 zápasov, 1+1, MS 2015 - 5 zápasov, 1+0, MS 2013, 5 zápasov, 1+1. Čo je ešte smutnou zaujímavosťou z jeho kariéry, tak na áčkových podujatiach MS (aj juniorských aj seniorských) skončil Daňo v hodnotení +/-, takmer vždy v mínusových hodnotách. Pri jeho účasti na ľade totiž vzhľadom na spôsob Markovej hry je väčšie nebezpečenstvo pre našu bránu, ako pre súperovu. Taktiež mu nič nezazlievam, to akou cestou sa ubral, a takisto jeho kariéra je výlučne jeho vec, no to neznamená, že sa na to chcem pozerať aj v repre. Nepatrí tam a určite nepatrí na ZOH, tobôž nie pri účasti hráčov NHL.

10.05.2021 - 11:26:04
avatar
Aaaale tieto drísty každý rok Ten určite nepríde, chce byť s rodinou, ten určite nepríde, lebo ho to nebaví, ten určite nepríde, lebo hento, lebo toto, lebo tamto...

Každý rok, dookola zaručené informácie od ľudí s prezývkami, že kto príde určite a kto určite nepríde. Čo vy vôbec o tých hráčoch viete? Čo keď Sekera verí, že môže so Slovenskom opäť vyhrať medailu, popritom pomôcť mladým hráčom a úspech v reprezentácii je stále jeho cieľ? Čo keď si to uvedomuje aj jeho rodina a plne ho podporuje?


Čo keď Pánika nebaví to, aký je hokej v zámorí biznis a chcel by ísť hrať za Slovensko, kde bude považovaný za lídra, kde sa ľudia z jeho účasti v našom drese budú tešiť a mladí k nemu budú vzhliadať podobne ako k Sekerovi? Čo keď si chce takto napraviť chuť do hokeja?

Aj tak by to kľudne mohlo byť a tieto moje slová majú asi rovnakú relevanciu ako tie vaše, že neprídu, že sa im nechce atď. . Keď budú chcieť a môcť prídu. Keď nie, neprídu. Ale vieme veľké nič o ich dôvodoch, pokým to sami nepovedia. Tak nešpekulujte a nevydávajte za zaručené informácie svoje dohady o rodinnej situácii a hokejovom nastavení akéhokoľvek hráča, ktorého poznáte max z médií.
02.05.2021 - 17:55:14
avatar
Pred poslednými MS (2019) sme dali v príprave 9 gólov v 7 zápasoch. A to sme v jednom zo zápasov s Rakúskom triumfovali 5:1, čiže sme v podstate v príprave dali v 6 zápasoch iba 4 góly. V skupine sme však potom dali 28 gólov (priemer 4 góly na zápas), čo bol po Kanade (36 gólov) v rámci našej skupiny druhý najvyšší počet.

Väčším problémom bola skôr defenzíva, keďže sme inkasovali až 19 gólov. Kanada a Fínsko dostali iba 11 (z toho Kanada 5 od nás), USA inkasovali 15-krát (4 od nás) a Nemci 18-krát.

Týmto príspevkom som teda chcel naznačiť, že sme v príprave vlastne produktívnejší ako pred poslednými MS, a že počas MS to môže byť úplne inak, ako v príprave. Ale okrem posledných MS je naozaj ofenzíva našim obrovským problémom a veľakrát neefektivita rozhodla v predošlých rokoch o našej prehre a neúspechu. Podrobnejšie som sa o tom rozpísal v tomto staršom blogu pred MS 2019 https://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=745
23.04.2021 - 15:06:56
avatar
Hrivík, Cehlárik, Krištof, Pospíšil, Skalický, Gríger (aktuálne má však nejaký problém s hrudníkom, dokonca dnes možno nenastúpi) - Európa. Môžeme sa baviť o vyskúšaní dvojice z Třinca - Roman a Hrehorčák, ale ťažko povedať, ako sa na to budú pozerať tréneri. Nemali bodovo tak neskutočnú sezónu, aj keď v Třinci je silná konkurencia. No určite sú to talenty, ktoré by si šancu zaslúžili. Šancu by mal tiež dostať Matej Paulovič, ten podával veľmi dobré výkony v Pardubiciach.

Zo zámoria určite Studenič - New Jersey do play-off nepôjde, play-off AHL sa nehrá. Lantoši nedostal tento rok šancu ani v taxi tíme Bostonu, ťažko povedať či ho zoberú na play-off. Rátať by sa teda dalo aj s ním z AHL. Studenič aj Lantoši už na jedných MS boli, čo tiež hrá v ich prospech a dovolím si tvrdiť, že kvalitou presahujú asi každého z aktuálneho výberu. Ak by Pánik na MS išiel bol by som veľmi prekvapený, ale k dispozícii bude z Detroitu tiež.

Pokojne sa môžeme baviť aj o Ružičkovi (Calgary je od play-off relatívne ďaleko a AHL sa nehrá), a keď sa Calgary podarí dostať do P-O (strácajú osem bodov a majú o zápas viac ako 4. v tabuľke), tak pravdepodobne iba na úkor Montrealu (Tatar). Ružička však v áčku repre nikdy nehral, tak ťažko povedať či by mu tréneri dali prednosť ako neodskúšanému nováčikovi pred tými, ktorých už v kempe majú teraz.

Každopádne útok sa prekope ešte poriadne, do úvahy pripadá množstvo hráčov a to, samozrejme, aj z našej ligy. Tento výber dal Lotyšom iba dva góly, nájazdy neboli tiež žiadna sláva. Uvidíme ako sa ukážu proti Nemcom, no po štyroch zápasoch sa už bude hodnotiť omnoho lepšie.
04.03.2021 - 19:43:21
avatar
Ak by ste sa chceli postupne naladiť na MS ako ja, tak v mojich blogoch budú postupne pribúdať rôzne články pred šampionátom. Najnovší nájdete tu https://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=760
22.05.2019 - 18:21:17
avatar
Dovolím si tvrdiť, že na nejaké trénerské experimenty alebo "risky" nie je momentálne priestor. Tu repre treba ustáliť, tak ako sa to v posledných dvoch rokoch darilo dvojici Ramsay - Šatan. Nezabúdajme, že v roku 2017 sme boli malý krok od vypadnutia s trénerom a GM, ktorí neboli práve odborníci na túto úroveň. Ja by som bol najradšej, ak by Ramsay ostal a pokračoval v nastolenom trende, ktorý by sa časom mohol úplne dostať pod kožu nielen hráčom, ale najmä ďalším trénerom okolo neho. Až potom sa môžeme baviť o nejakých experimentoch.
21.05.2019 - 23:30:01
avatar
Gretzky o Nagyovi povedal, že sám Laci netuší, aký dobrý by mohol byť a presne to ho aj štvalo, že nikdy naplno nevyužíval svoj potenciál. Preto sa Laco vo Phoenixe objavil viackrát na tribúne ako zdravý náhradník. Samotný Nagy sa nedávno vyjadril, že ľutuje ako vtedy premýšľal a že odišiel do KHL za peniazmi. Tak či tak by takú kariéru bralo veľké množstvo hráčov a "Maďar" v nej dosiahol naozaj veľa za čo mu samozrejme aj ja chcem poďakovať a popriať všetko dobré do života

Nedá sa mi však nevyjadriť k prehnaným vyhláseniam typu, že sme si štvrťfinále zaslúžili a dokonca nielen tu vyššie, ale aj na iných portáloch som sa dočítal, že ten tím mal na semifinále. Áno rozumiem tomu, že po dlhých rokoch trápenia bola táto zlepšená hra našej reprezentácie v skvelej atmosfére, ktorou žilo celé Slovensko, akýmsi balzamom na dušu, no na to aby sme sa dostali do štvrťfinále nám vo všeobecnosti chýbalo omnoho viac, ako len "trochu šťastia". O semifinále sa tu ani nemá zmysel baviť, keďže sme sa nedostali zo skupiny.

V prvom rade treba povedať, že Nemci nás síce možno obrali o body víťazstvom vďaka "šťastnému" záveru, no tí istí Nemci dnes porazili aj Fínov a vyhli sa v štvrťfinále nadupanému Rusku. A vďaka čomu Fínov porazili? Leon Draisaitl. Prototyp lídra, ktorého potrebuje každé mužstvo. Draisaitl odpálil aj nás a dnes dvoma gólmi aj Fínov a to aj napriek tomu, že Nemci dvakrát v zápase prehrávali. Lídrov má každé mužstvo, ktoré je v play-off. Niektoré mužstvá ich majú viac, niektoré menej. Akého lídra malo to naše? Kto potiahol tím výkonmi na ľade, keď to bolo najviac potrebné? Veď sme s Fínmi vyrovnali tesne pred koncom druhej tretiny na 2:2, stačilo ich iba doraziť, tak ako to urobili dnes Nemci. Veď sme s Kanadou viedli dvakrát o dva góly, veď sme vyrovnali na 5:5 a mali presilovú hru pár minút pred koncom zápasu. Veď sme s Nemeckom viedli 2:1 a takmer celú tretiu tretinu sme do nich aj naďalej búšili bez toho, aby sa k niečomu dostali. Náš tím však veľkých lídrov schopných strhnúť definitívne zápas v náš prospech žiaľ nemal a nemal ani takých, ktorí by tím ukľudnili, keď to bolo potrebné. Srdciarov sme mali plný ľad, ale neviem či tam bol aspoň jeden chladnokrvný hráč, ktorý by ostatným povedal, "pokoj chlapi máme to vo svojich rukách".

Ďalšia vec, brankári. Dovolím si tvrdiť, že zápas proti Fínsku nám prehral Čiliak a zápas proti Kanade zase Rybár. Pustili lacné a pri ich kvalitách chytateľné góly. Rybárovi skladám klobúk za zápas s USA, ale jedným dychom treba dodať, že to bol zo 7 zápasov jediný, v ktorom sme sa mohli na gólmana spoľahnúť, že chytí aj niečo navyše. Naši gólmani totiž navyše nechytili nič a ešte k tomu aj dostávali naozaj hlúpe góly, o ktorých som písal pár príspevkov vyššie. Kto chce hrať o medaily, ten proste musí mať dobrého brankára. Brankár je mnohokrát aj motivačný faktor pre tých hráčov. Ako však mohol motivovať spoluhráčov Rybár alebo Čiliak, keď tí sa museli asi obávať každej strely, ktorá na nich šla. Stačí si spomenúť ako svojimi výkonmi vedel strhnúť tím donedávna brankár Laco alebo na MS 2002 v kľúčových zápasoch Lašák. Stačí jeden dobrý zákrok a mužstvo má okamžite psychiku viac hore a viac si verí. Ale séria hlúpych gólov nikomu v našej sieti asi nikomu na pohode nepridala.

Ďalším problémom boli oslabovky. Neboli sme vylučovaní často, no oslabovky máme žiaľ po Veľkej Británii najhoršie na turnaji. Najmä v zápase proti Kanade, kedy sme v oslabení inkasovali tri góly sa to prejavilo naplno. Mne osobne sa naše bránenie pri početnej nevýhode nepáčilo a zdalo sa mi často až príliš pasívne a uzavreté pred bránkou a pripomínalo mi to naše niekdajšie zlé bránenie presiloviek súpera, pri ktorých sme v minulosti pravidelne tŕpli. Verím, že sa tieto veci v budúcnosti zlepšia, pretože takýto oslabovkový tvar, aký sme väčšinou predvádzali nie je vôbec moderná cesta.

Ak som sa pozastavil pri brankároch, tak sa mi tiež nedá nevyjadriť k Andrejovi Sekerovi, ktorý nerozumiem prečo dostal cenu pre jedného z troch našich najlepších hráčov. To jeho profesorské korčuľovanie, spomaľovanie hry a zbytočné "mojkanie sa" s pukom mňa osobne celý turnaj vytáčalo a ako tu už bolo spomínané, tak nám to často vôbec neprospelo. Takisto sa mi nepáčili výkony Luntera, Ziga, Libora Hudáčka, Krištofa a ani Marka Daňa. Lunter a Zigo naozaj na túto úroveň nemajú a Lunterove "bránenie" pri druhom góle Nemecka budem mať v pamäti ešte veľmi dlho. L.Hudáček sa možno za svoje slová ospravedlnil, ale to, že si na ľade často robil čo chcel musel fanúšik vidieť aj predtým aj potom (proti Francúzom však odohral naozaj dobrý zápas). Marko Daňo bol síce bojovný, no mne stále príde ako ten 18-19-ročný chlapček, ktorý by chcel byť na ľade všade, no pritom nie je nikde a navyše často svojim správaním tímu podkúri (spomínané nepochopiteľné striedanie pred tretím gólom Nemecka). Krištofa som si zapamätal len pri prehratých buly a nie príliš dôslednom bránení pri góle Kanady na 5:6 a to je myslím na centra, od ktorého sme si toľko sľubovali, príliš málo.

Naša mentalita a schopnosť prehrať vyhraté zápasy sa navyše opäť prejavila naplno a neviem si predstaviť, čo by to bolo v štvrťfinále proti komukoľvek z druhej skupiny. Tie tímy sú minimálne o level vyššie a disponujú obrovskou kvalitou od prvého brankára až po posledného útočníka. Bojovnosť Slovákov bola samozrejme krásna, systém fungoval, no žiadny systém nemohol vytvoriť na tomto turnaji lídrov alebo super brankárov. Jediné, čo sa dá realizačnému tímu vyčítať je, že nedali hrať od začiatku Bondru, a že sme nemali lepšie natrénované oslabovky. V podstate hra v početnej nevýhode nás v zápasoch proti Kanade a aj Nemecku (keď hrali 6 na 5) zarezala.

Aby som nebol len na pohľad kritický tak ma veľmi potešili okrem Sekeru výkony všetkých zvyšných obrancov, ktorí splnili to čo sa od nich očakávalo. Aj keď sa samozrejme nevyhli chybám, no v konečnom dôsledku výraznou mierou pomohli aj nevídanej ofenzívnej produktivite mužstva. Z útočníkov si zaslúžia absolutórium Sukeľ, Liška a Studenič, ktorí odohrali celý turnaj super. Páčili sa mi aj výkony Lantošiho, no jednoznačne musí pilovať zakončenie. Pánik s Tatarom nesklamali, no asi sa od nich čakalo trochu viac gólov a možno viac toho spomínaného líderstva. Treba však povedať, že bez nich by naša ofenzívna sila bola o dosť nižšia, stále keď boli na ľade, tak dokázali niečo vymyslieť. Laco Nagy hral to čo sa očakávalo, len škoda, že jeho kreatívne nápady sa málokedy stretli s pochopením u spoluhráčov. Chýbalo mi z jeho strany možno viac streleckých pokusov, no odohral svoj štandard a dôstojne sa rozlúčil s repre.

Na záver napíšem len to, že sa jedná samozrejme o môj subjektívny názor.
19.05.2019 - 22:55:37
avatar
Reakcia na: mokso, 19.05.2019 - 21:34:33
Sorry kámo, ale ja si myslím že ten tretí gól proti Nemcom Čiliak chytiť mohol. Tá strela nešla nijako do rohu, nebola nejako extra umiestnená. Celkovo si myslím že brankári bola naša najväčšia slabina tieto MS. V rozhodujúcich chvíľach ako bola táto nás žiaľ nepodržali. Už to tu zaznelo, tieto MS sme dostávali naozaj dosť gólov. Nie všetky idú na triko brankárov, ale nič naviac nechytili. Najlepší výkon bol v prvom zápase proti USA. Celkovo ale hodnotím turnaj pozitívne. Je vidieť prínos trénera Ramsayho a keď sme hrali systém, ktorý tréneri nastavili tak to šlapalo aj proti najsilnejším mužstvám. Takto musíme pokračovať... :fan: :sr: :fan:
∧ skryť ∧
Dovolím si tvrdiť, že cez Černáka veľa nevidel a jeho fyzické parametre ho predurčujú k tomu, že takéto strely žiaľ nepokryje svojim telom. Ako možno lepší brankár by to chytil, ale strely od takýchto TOP hráčov sú proste buď alebo a táto šla rovno pod hornú tyčku a Čiliak šiel v tejto situácii na kolená.

Môžem to pre lepšie pochopenie prirovnať napríklad k Majovi Gáboríkovi. Každý brankár vedel, kde to strelí a ako to urobí, keďže to robil rovnako celú kariéru, ale málokto mu tú strelu švihom vedel v rýchlosti chytiť. Myslím, že niečo podobné zažil Čiliak proti Draisaitlovi a navyše tam šlo aj o okolnosti, ktoré som už spomínal (Černák pred ním + možnosť prihrávky na ďalšieho Nemca).

Každopádne brankári nás extra nepodržali to je pravda, mňa iritujú napríklad dva góly, ktoré dostal Rybárom proti Kanaďanom a to ten č.3 a č.5, ktoré idú určite na jeho vrub. O góloch k prvej tyčke, ktoré podostával sa mi ani nechce písať (jeden proti Kanade, dva proti Francúzom) a obľúbené boli u neho aj góly medzi betóny (jeden proti Kanade aj Francúzom). Žiaľ tak to je, turnaj im veľmi nevyšiel, no ja som sa pri fyzických parametroch Rybára (1,90+) práve u neho spoliehal na to, že také lacné góly dostávať nebude, ale čo už, nie každý turnaj môže vyjsť. Osobne ma však najmä Rybár veľmi sklamal, aj keď za prvý zápas proti USA si zaslúži určite pochvalu. To, že Čiliak bude chytať inak ako chytal som nečakal o jeho slabinách sa vie dlhé roky (gól medzi betóny proti Fínom to opäť potvrdil). Možno pri spätnom pohľade predsa len mohol chytiť tú strelu proti Kanade na 5:6, keďže to šlo na lapačku a presunul sa tam podľa mňa dosť neskoro, ale po zápase sa vyjadril, že to poriadne nevidel, takže sa to dá vcelku pochopiť a trafené to tiež bolo fantasticky.

Tu sa skôr teda naskytá otázka, prečo sme my nemali takého hráča/hráčov, ktorí by ten zápas zlomili definitívne v náš prospech, tak ako to dokázal urobiť za Fínov Kakko, ako to dokázali tímovo zvládnuť Kanaďania alebo ako sa oklepali Nemci na čele s Draisaitlom.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 27 >

Krátke správy
Najnovšie články
Môže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom Florida vrátila Bostonu prehru aj s úrokmi. Vyhnala Swaymana z brány a vyrovnala si rekord! Cena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoBlues vymenovali trvalého hlavného trénera Potvrdené: Senators povedie niekdajší tréner slovenského talentu Veľká dráma v New Yorku, Coloradu sa podaril famózny obrat Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies