Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

19.05.2019 - 06:02:07
avatar
Reakcia na: Zámčan, 19.05.2019 - 00:04:30
Mal som pripravený dlhý príspevok, ale blbne mi internet a celé sa mi to vymazalo, takže v skratke: Vlani proti Bielorusko sme dali 7 gólov. Objektívna kritika je dôležitá, ale mňa skôr zaujímalo, že kedy naposledy sme zvíťazili bez inkasovaného gólu? (MS 2012 1:0 so Švajčiarskom a predtým už vôbec neviem, že kedy) Nepodarilo sa proti Taliankom (2014), proti Maďarom (2016) ani proti Britom. Veľa gólov strieľame, ale veľa aj inkasujeme, najmä na konci zápasov. Maličký fakt. Všimli ste si, že Čiliak bol aj vlani v bráne, keď sme dostali vyrovnávajúci gól od Čechov 9 sekúnd pred koncom, tento rok od Kanady sekundu pred koncom a aj od Nemcov v priebehu posledných 2 minút? Nechcem naňho valiť špinu alebo čo, ale on asi pri konci zápasov stráca koncentráciu a dostáva takéto dosť naoko ľahké góly. Najmä ten od Nečasa bol taký o ničom.
∧ skryť ∧
Objektívne mohol chytiť akurát ten Nečasov. Gól od Kanady bol Krištofov nedostupeny strelec, ktorý mal čas pootočiť sa a nechytateľne namieriť. Druhý gól od Nemcov bola totálna laxnosť od Luntera, ktorý tam stal lážo plážo a nebránil absolútne nikoho s hokejkou v jednej uvolnenej ruke sledoval ako Liška naháňa zvyšných dvoch Nemcov a keby sa hralo dodnes, tak som presvedčený, že Lunter by tam stále stal rovnako, strela z prvej bola pre Čiliaka nechytateľná. A tretí gól Nemcov, ak by Marko Daňo po Marinčinovej strate puku nešiel nepochopiteľne striedať za čo určite dostal poriadne "kapky" aj od trénerov, ktorí ho okamžite posielali naspäť hasiť rodiace sa prečíslenie, tak by sa Černák nemusel zasuvat pred Čiliaka a mohol by proti Draisaitlovi vystúpiť, no a myslím si, že v takom prípade by k žiadnej strele ani neprišlo. Nehovoriac o tom, že Čiliak sa v tomto prípade musel pripraviť aj na prípadný presun po možnej prihrávke na druhého Nemca, ktorý si tam nakorčuľoval.
17.05.2019 - 22:56:43
avatar
Chcem sa ospravedlniť Julovi Hudáčkovi, že som písal, aby ho nezobrali na MS. Aktuálne mám pocit, že ak by ani nechytil nič navyše, tak by aj tak chytil viac ako Rybár a Čiliak.
16.05.2019 - 02:27:34
avatar
Môžeme teraz hľadať kľúčový moment a vinníka v mnohých veciach, no pre mňa je to jednoznačne Marinčinove kľučkovanie. Toto nemôže spraviť obranca ani v prípravke, ak nie je dostatočne istený zo zadu a nemá rýchlosť typu Ďaloga. Stačil by nám aj bod, aby sme to mali v podstate vo svojich rukách, ale toto bolo fatálne zlyhanie. Asi TOP zlyhanie hráča, aké som kedy na MS od našich videl.
13.05.2019 - 00:29:15
avatar
Tak čo sa týka tých Fínov proste to s nimi fakt nevieme, sám nechápem čím to je, že sme ich tak dlho už neporazili a že to športové šťastíčko stojí dlhé roky na ich strane vo vzájomných zápasoch.

Dnes sme stretli našich chlapcov na hlavnej ulici a ľudia im chodili osobne vyjadrovať podporu a ďakovali im, čo bolo krásne vidieť a tiež som sa pridal, nebudem klamať. Všade je pozitívna atmosféra, dokonca aj facebookoví odborníci nenadávajú z čoho som prekvapení, pretože včera som si to schválne pozrel, že aké reakcie budú po prehre, ale našťastie platí to, čo sme my tu často spomínali po minulé roky, že ak naši hrajú bojovne, obetavo a dá sa na to pozerať, tak nie je dôvod kritizovať a nadávať ani po prehre.

Zajtra verím v prekvapenie proti Kanade, dnes boli lístky na Ticketportali opäť voľné poobede na všetky naše zápasy cca 50-60 lístkov. Odporúčam sledovať ďalšie dni taktiež pravidelne, kľudne aj zajtra na Kanadu a najmä sektory A33, A34, ktoré sú novinárske a keď sa novinári odhlásia zo zápasu, tak sa tie lístky uvoľňujú, tak som kúpil na SVK-USA noc pred zápasom a súdiac podľa toho, že vedľa mňa boli dve voľné miesta po celý čas, tak si myslím, že niektorí novinári sa ani neodhlásia a len tak neprídu. Dokonca v sobotu môj kamarát kúpil na Fínov takto lístok tri hodiny pred začiatkom duelu. A podľa dnešného dňa si myslím, že sa oplatí sledovať aj sektory A17 a A18, kde sa húfne uvoľnilo naozaj niekoľko desiatok lístkov.
12.05.2019 - 01:12:14
avatar
Reakcia na: Zámčan, 12.05.2019 - 00:16:22
Ach, ako ja nenávidím tých Fínov. Najprv zostrelia Ďalogu, potom si pre istotu na x-krát vyžiadajú skontrolovať jasný gól (opäť ten hlúpy Coach Challenge) a nakoniec 2-KRÁT jasne faulujú našich a namiesto presilovky nám nejaký fagan dal gól, ktorý ani nebol nejako ťažký. Pri avizovanom treste navyše sa Jaroš chystal strieľať, ale rozhodca radšej preruší hru, hoci sme mali puk pod kontrolou len MY! Nehovoriac o tom, že vyše 8 000 divákov videlo puk na ochrannej sieti, ale len rozhodca nie a hra napriek tomu pokračovala. Najhorší výkon dnes predviedli rozhodcovia. V pondelok nech chytá Rybár. Po 2 góloch prcka, ktoré mal chytiť, ma Čiliak veľmi nepresvedčil v bránke.
∧ skryť ∧
Tak najprv napíšeš, že nenavidiš Fínov a potom zas nadávaš na rozhodcov samozrejme rozhodcovia predviedli veľmi smutné divadlo (opäť raz?), no bohužiaľ na náš účet.

Fíni však boli objektívne lepší pustili nás k máločomu ich korčuľovanie nebolo také "lenivé", ako v prípade USA deň predtým, kedy sme Američanov prekorčuľovali s prstom v nose a my sme tento zápas mali v nohách veľmi čerstvo.

Nevadí náš tím hrá dobre, len by to chcelo ešte lepšiu súčinnosť útokov, keďže často vozime puk príliš zbytočne dlho a možno až veľmi sa spoliehame na obrancov. Verím však v ďalších zapasoch v úspech.

Na záver zopár perličiek z dejiska. Fíni dnes rozdávali po meste lístky, ktoré im zvýšili nielen na iné zápasy, ale aj na ten náš spoločný, ja som vychytal za polovičnú cenu takmer v strede, čiže ja po dnešku Finov milujem. Úbohé však bolo od jedného z našich "fanúšikov", keď po zápase pred štadiónom fyzicky napadol jedného z Fínov, keď do neho najprv strčil, čo Fín bral najprv ako srandu, no potom začal slovenský "gadžo" vyvreskovať a ťahať ho za bradu (áno fakt). Keby to bola vtipná scénka na stužkovej, tak by sa na tom dalo aj zasmiať, ale takto to bolo iba smutné, no dúfam, že ten Fín si zapamätá to, že traja sme za ním prišli odtiahli tamteho primitiva a ospravedlnili sa mu. Bolo to o to smutnejšie, že som bol s Finmi v jednom sektore a aj po zápase sme si chlapsky podali ruky a popriali veľa šťastia v ďalšom priebehu turnaja. Po zápase sa v plnom autobuse spieval Macejko a naša hymna, atmosféra bola pozitívna aj po prehre, mrzí možno chovanie stoviek fanúšikov, ktorí odišli pár sekúnd pred koncom zápasu a ani nepodakovali. Ms v hokeji budú u nás možno najbližšie zas o 7-8 rokov a naši hrajú dobrý a po dlhom čase naozaj pozerateľný hokej, takže sa z toho treba vedieť tešiť a nepískat na najlepšieho hráča súpera len preto, že sme nevyhrali.

PS: Chcel by som pozdraviť jedného z tunajších "odborníkov", ktorý nedávno ponukal lístky na Slovákov, ale nebol schopný ani nájsť toľko slušnosti a odpísať na spravy. Aby si vedel, tak som bol na prvých dvoch našich zapasoch a ešte mám lístok na jeden ďalší ty špekulant
09.05.2019 - 08:45:01
avatar
Dnes už nikto normálny nemá na útočenie len dve formácie a keď sa nám niekto z prvých dvoch akože útočných zraní tak tam musí zaskočiť nejaký "drevák" z nižšieho útoku alebo z tribúny?

Nenominácia Marcinka a Bučeka je proste fail. Rovnako tak sa budem opakovať aj skoré vyhodenie Grígera a Bakoša spadá do tejto kategórie failov. Aspoň že tam máme dvoch chorých hráčov, z ktorých jeden neodohral v príprave ani sekundu a potom ešte ďalšieho hráča, ktorý tiež v príprave nič nehral. Chlapci budú zohratí a určite najmä v presilovkách, veď troch asistentov tam nemáme predsa na parádu.

Inak čítal som, že Buček by zobral aj rolu 13-14 útočníka aj štvrtú formáciu. Podľa mňa by to vzal kľudne aj Bakoš, ale to by trebalo komunikovať s tými hráčmi. Buček sa totiž vyjadril, že od začiatku cítil, že ho tam nechcú a nikto mu nič nepovedal o jeho úlohe v tíme. Celkom odvážne, keď si zoberieme že ma 20 rokov,v lige dal od neho viac gólov už len Nagy, ktorý na MS ide, po finále Bučeka vytlieskal za výkony celý štadión súpera a všimli si ho aj v zámorí. A keď si spomeniem opäť na toho Grígera a Bakoša a "príbeh" okolo nich + teraz vyhodenie Bučeka a Marcinka, tak mám tiež pocit, že už kto pôjde a kto nie bolo jasné už dávno. Na záver posledné vyjadrenie Bučeka, ktoré hovorí za všetko: "V príprave som dostal iba jeden poriadny zápas proti Čechom. Zvyšné som ani poriadne nehral a niesom Gretzky, aby som za sedem striedaní niečo vymyslel. Pochybujem, že aj on by niečo vymyslel."
05.05.2019 - 00:05:17
avatar
Nový blog o porovnaní našej reprezentácie s tímami druhého sledu je vonku https://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=746

Kľudne v komentároch vyjadrite svoj názor, budem rád
29.04.2019 - 20:24:08
avatar
Reakcia na: svkhockey, 29.04.2019 - 16:35:43
Dík, že si si dal tu námahu a takto podrobne to rozpísal. Hudáček je zrejme favorizovaný ako 1 najmä pre jeho klubové výsledky. Viem, že v repre chytal vždy horšie ako v klube. Ja som len narážal na to, že niektorí by najradšej Hudáčka a Čiliaka poslali po zápase domov, pritom podľa mňa nám zápasy prehrala naša neschopnosť streliť góly. Každý brankar má lepšie aj horšie zápasy. Hudáčka si už rozpísal, treba spomenúť napr. aj Čiliaka minulé MS s Českom osem sekúnd pred koncom (i keď v prvom rade mal zasiahnuť obranca). Rybár je určite kvalitný brankár, ale myslím že našu situáciu to nijako nevyrieši, určite nás nespasí, ako si niektorí myslia. Je ale mladý, takže prípadné dobré výkony by mu mohli pomôcť do NHL, čo sa už o Čiliakovi a Hudáčkovi asi nedá povedať. Súhlasím s tebou, že je otázne, či ho tréner v tejto fáze prípravy povolá. Nakoľko k tímu by sa mohol pridať možno až budúci týždeň ( súdim podľa toho za koľko prišli aj iní hráči zo zámoria). Teda možno by stihol zápas s NOR, pričom vzhľadom na jeho výkony (teda že nie je bránkar nejakého svetového formátu) by bol cca približne na rovnakej úrovni ako súčasná trojica. V jeho neprospech by mohol zahrať aj fakt, že už si zvykol na užšie klzisko a zrazu by mal zo dňa na deň naskociť na širšie. Skorej si teda myslím že ho nezavolajú, ale možno ešte prekvapia. S tou jednotkou som to myslel najmä tak, že ak by prišiel Halák, tak by najmä tie ťažšie zápasy pravdepodobne chytal on, (napr. ak by sme postúpili do štvrťfinále) , resp. ten komu sa najviac darilo. Je pravdepodné ale že tréner brankarov na MS prestrieda, ako si správne poznamenal. Snáď len dodať, nech tréner vybere koho uzná za vhodné. Tiež im všetkým budem držať palce 😁
∧ skryť ∧
V pohode, nemám problém napísať moje postrehy, ak sa teda viem k niečomu vyjadriť

Máš určite pravdu v tom, že Rybár nás nespasí, pretože stále nemá kto strieľať góly a keďže ako si aj ty písal, hráči zo zámoria chodia do repre až potom čo si dajú niekoľko dňové voľno, tak je ťažko povedať či teda vôbec ho budú tréneri v tejto fáze prípravy riešiť, možno nebudú chcieť narobiť nejakú zlú "konkurenčnú" krv a Rybára nechajú nech ide na ryby. Až MS ukážu, kto nás podrží aj v rámci brankárskeho postu, tak či tak je môj názor ten, že je to brankár, ktorý by si zaslúžil šancu, lebo ani jeden z tých čo tam teraz máme, nie je nejakým absolútne spoľahlivým ťahúňom, plus mi na nich proste vadí tá výška asi som už veľmi zvyknutý na NHL brankárov. A aj keď nechcem byť zlým prorokom myslím, že budú musieť za seba zaskakovať, bodaj by som sa mýlil.

Čo sa týka Haláka kvalitatívne je najlepší zo všetkých možností, lenže ten tiež v repre s výnimkou ZOH 2010 nikdy nehviezdil. Plus už zopár týždňov súťažne nechytal a u neho ten prechod z užšieho na širšie klzisko môže byť ešte citlivejší. Rybár totiž minulú sezónu chytal českú ligu aj MS, zatiaľčo Halák na širšom klzisku chytal naposledy na ZOH 2014. V našej histórii sme čisto turnajových brankárov mali akurát Lašáka a Laca. Takých ktorým vyšiel aspoň jeden turnaj boli práve Halák (ZOH 2010), Križan (MS 2006) a Budaj (ZOH 2006). Bodaj by teraz jeden z tých, čo sú v nominácii mal práve takéto vydarené MS
29.04.2019 - 11:17:25
avatar
Reakcia na: svkhockey, 28.04.2019 - 14:29:37
Neviem čo každý kritizuje a posiela domov hlavne brankárov z posledných dvoch zápasov. Podľa mňa sú tí najlepší čo v Európe máme. Nemáme nahradu miesto nich. Je normálne dostať za zápas 2,3 góly, alebo aj viac. Brankár nemôže chytiť všetko. Problém je že nemôžme vyhrávať bez gólov. Keď súper dá 2 góly, my musíme dať 3. Keď dá 4 my musíme dať 5. To je gro problému. Naše štatistiky v útoku sú až alarmujúce. 4 góly zo 6 zápasov (ak nerátam ten jeden s Rakúskom) je málo aj na futbal. 10 nevyužitých presilovieķ z dvoch zápasov s Českom. To hovorí za všetko, niet viac čo dodať. Treba riešiť hlavne útok. Neviem či niektorí čakajú že brankari nám vychytajú zápasy na nulu, mi dáme jeden gól a tak vyhráme, alebo ako? Bez gólov sa vyhrávať nedá. V NHL bežne dostane brankar 5,6 aj 7 gólov za zápas a nikto ho neposiela za to preč. To len tak na obranu bránkarov. Všetci traja sú v repre cca na rovnakej úrovni. Takže je jedno kto bude 1-2-3. Jediný, kto by to mohol rozhodnúť je Halák, ktorý je o triedu lepší. Rybár podľa mňa cca na rovnakej úrovni ako tí čo sú tu teraz. V AHL nedávno dostal 3 góly za 2 minúty. Keby sa mu to stalo v repre tak je to o to horšie, lebo jeden zápas môže rozhodnúť o všetkom. To len tak na obranu brankarov :-), treba zlepšiť najmä útok.
∧ skryť ∧
S útokom s tebou na 100% súhlasím a rovnako tak určite aj väčšina fanúšikov. Dalo by sa z neho určite vyťažiť viac aspoň na úrovni tímov druhého sledu v porovnaní s ktorými patríme žiaľ dlhodobo medzi najhorších na MS (blog o štatistikách týchto tímov z posledných piatich MS v porovnaní s nami pripravujem a bude to opäť zaujímavé čítanie).

Čo sa týka brankára Rybára, tak ten je potrebný, keďže o Hudáčkovi a jeho výkonoch v repre to žiaľ nie sú len nejaké plané reči. Opäť stačí nazrieť iba do štatistík, kedy sme sa na neho spoliehali, ako na jednotku. Na MS 2016 mal priemer inkasovaného gólu 3,43 a úspešnosť zásahov 87,8%. O rok neskôr v rovnakom počte zápasov bol jeho priemer 4,26 a úspešnosť zásahov 84,4%. Môžeme sa začať naťahovať, že pod akým trénerom to bolo atď, no každopádne na MS sú aj zápasy, kde sa ten brankár môže chytiť (tj. proti vyrovnaným alebo slabším súperom) a vyniknúť a tu sa to podľa štatistík žiaľ nestalo. Na MS 2017 proti Talianom na neho smerovalo 19 striel a inkasoval 2-krát, proti Dánom z 25 striel inkasoval 3-krát, a z toho tie tri góly dostal z prvých 13 striel v zápase (!). Na MS 2016 dostal proti Bielorusom z 20 striel 4 góly a z toho všetky dostal v poslednej tretine, v ktorej na neho smerovalo 10 pukov (!).

Samozrejme, aby som mu iba nekrivdil mal aj dobré zápasy na MS 2016 proti Francúzom (24/25) pri víťazstve 5:1, proti USA pri víťazstve 3:2pp (23/25) alebo na MS 2015 proti Rusom, čo ja považujem za jeho najlepší repre výkon pri prehre 2:3pp mal 29 úspešných zákrokov z 32 striel. Každopádne mňa osobne z dlhodobého hľadiska nepresvedčil, často mu puky vypadávajú alebo ich nezmyselne vyráža (mohli sme vidieť aj v príprave proti Čechom). Takisto sa mi často nepáčia jeho alibistické vyhlásenie, ktorých mal už viac než dosť, kto sleduje repre pravidelne a podrobne vie o čom hovorím.

Keď si fyzické parametre trojice Godla, Hudáček, Čiliak porovnáme, tak má jednoznačne navrch Rybár. Ten meria 190 centimetrov, zatiaľčo Godla 180, Čiliak 182, Hudáček 183. Keď niekto povie, že to v dnešnom hokeji nie je nič dôležité, tak asi je zaseknutý niekde v roku 1990. Nominácia Rybára nám určite nemôže uškodiť, ale iba pomôcť a minulý rok podal na MS solídne výkony, keď najmä v zápase so Švédskom ukázal, že to môže byť pre reprezentáciu vhodný brankár. Nikde nie je napísané, že musíme ísť na MS s nejakou jasnou jednotkou, posledné roky točíme stále dvoch brankárov (MS 2015 Laco - Hudáček, MS 2016 Konrád - Hudáček, MS 2018 Čiliak - Rybár) a ja osobne by som bol istejší, ak by to boli opäť Čiliak a Rybár. Paťove plus sú aj zámorské skúsenosti z tejto sezóny, čo proti USA či Kanade opäť nebude na škodu.

Každopádne si myslím, že buď ho už nepovolajú alebo vymenia len za Godlu. V príprave nám ostávajú už len dva zápasy, samozrejme dalo by sa to potočiť tak, aby sa prestriedali kľudne aj všetci traja, ale ťažko povedať, čo má vedenie tímu v hlave. Myslím si však, že MS začne Čiliak s Hudáčkom a po ich výkonoch v prvých troch-štyroch zápasoch sa možno reálne začne uvažovať o zmene v prípade, že to bude potrebné a že zas nebudeme dávať v priemere 1-2 góly za zápas, v takom prípade tam totiž naozaj môžem byť kľudne aj ja. Nech je už ako chce, tak budem určite držať palce hociktorému brankárovi, ktorého sa tréneri rozhodnú vybrať.
28.04.2019 - 01:51:10
avatar
Reakcia na: pupo, 28.04.2019 - 01:24:08
Presilovky zatiaľ strašne. Pozícia jednotky bude zaujímavá pre mna pôsobil Ciliak istejšie ale tiež nejsom 100% o ňom presvedčený tu nám asi bude chýbať kvalita... Spomínal som to už dávnejšie ale my sa na každý gól nadrieme,jednoducho nám chyba kvalitný strelec pripadne individuálna osobnosť akou je Draisaitl. Tu je jedno či plačeme/polemizujeme nad menami ako Griger Bakoš Zigo atd. Veľa ľudí spochybňovalo kvality takého Jurca, tento dvojzápas im dúfam otvoril oči jak platný hráč by to pre nás bol a že naše najväčšie talenty s ligy majú ešte dlhu cestu pred sebou
∧ skryť ∧
No samozrejme ja nehovorím, že Bakoš alebo Gríger by boli úplne rozdieloví hráči typu Draisaitl, ale že sú určite kvalitnejší, ako takí Zigo, Kytnár, Svitana, Buc či Sukeľ. Preto si myslím, že by bola vyššia pravdepodobnosť u nich, že nejakí ten gólik strelia/pripravia. Nevidím zmysel v umelom znižovaní našej už aj tak chabej ofenzívy, keď naozaj nemáme zatiaľ vyskladanú ani jednu schopnú formáciu a v príprave nás čakajú už len dva zápasy.
28.04.2019 - 01:08:04
avatar
Ja si stále myslím, že vyhodiť Grígera a Bakoša bola neskutočná chyba. Nemáme v tíme žiadneho hráča, ktorý by sa javil zatiaľ ako ofenzívne eso. Gríger bodoval pravidelne v Českej lige (47 zápasov, 18+15), má 24 rokov, vie hrať na centri aj na krídle a hlava mi neberie ako tam môžu byť Kytnár, Svitana či Zigo a on nie. Keď odohral v príprave jeden zápas a poslali ho do péčka. A Bakoša takisto, pravák čo vie celkom slušne vystreliť, dobrý korčuliar a proste nie na čo by nám bol. Veď my máme elitné dve formácie, ktoré to potiahnu a zvyšné dve budú brániť výsledok. Len by som chcel vedieť, ktorí sú tí elitní hráči.

Radšej mať v tíme 9-10 hráčov, ktorí dajú v priemere gól každý druhý-tretí zápas, ako mať takých hráčov 5. Veď proti Čechom sme z 10 presiloviek nedali ani gól! Daňo, Krištof či L.Hudáček neodohrali v príprave zatiaľ ani sekundu, ale musíme ich brať za spasiteľov. Lebo, kto iný ešte príde? A kedy sa formácie zohrajú? Keď reálne nemáme vyskladanú ani jednu útočnú trojicu, o ktorej by sa vedelo, že okej im to spolu ide. My nie sme Kanada alebo USA, čo sa rozohrajú v prvých troch zápasoch na MS. Lebo aj takí Rusi či Švédi sa dávajú pohodlne dokopy už teraz na EHT sa zohrajú aj s posilami z NHL a na MS to môžu rozbaliť vo veľkom štýle od začiatku. Lenže my dávame dokopy priemer až podpriemer bez nejakého reálneho konceptu. V nominácii sme kľudne mohli mať v útoku: Gríger, Krištof, Daňo, L.Hudáček, Marcinko, Tatar, Pánik, Nagy, Buček, Bakoš, Studenič, Liška, Lantoši, Bondra a toť vsjo. Lebo čo budeme mať z toho, že tam nejaký Svitana, Buc, Sukeľ alebo nedajbože Kytnar či Zigo budú lietať hore dole bez myšlienky.

Nehovoriac o tom, že sa vôbec nespomenul zatiaľ Gernát, ktorý by určite obranu dobre doplnil. Pretože s výkonmi Čajkovského, Kocha a Grmana sa asi ťažko dá stotožniť s tým, že by čo i len jeden z nich mal ísť na MS. A verím tomu, že keď náhodou vypadne z AHL Rybár, tak ho okamžite povolajú do bránky.
27.04.2019 - 19:30:15
avatar
Reakcia na: pupo, 27.04.2019 - 19:13:34
Keď sa bavíme o odborníkovi tak nespomínajme Cigera a aj Vujtek tam po Soci nemal byt,čo sa bohužiaľ odrazilo na výkonoch.... Tým že som spomenul Draisaitla som len chcel povedať že veľa ľudí bere 1/4 finále jak hotovú vec,ale favoritom sú Nemci. To že chyba nebude len v kvalite hráčov sa môžme baviť o rokoch 2004-2016. 2017 bola realita s tým že sme sa mali v pohode zachrániť.
∧ skryť ∧
Jasné, že Nemci sú favoriti podľa mňa takisto. Celkovo som tým chcel poukazat práve na to, že aj takí Bielorusi či Francúzi nás dokázali v týchto rokoch preskočiť a dlhodobo nedokážeme dosiahnuť ani priemer 3 strelené góly na zápas,čo je podľa mňa totálne zlé a viditeľne nie je liekom na to zatiaľ ani "Ramsayho systém".
27.04.2019 - 18:59:18
avatar
Reakcia na: pupo, 27.04.2019 - 18:12:31
keď dokážu viac gólov strieľať naši priami konkurenti v boji o postup do play-off a dokonca získavať aj medaily (minulý rok Švajčiarsko, ktoré bolo pred nami v tabuľke len o jeden bod, nakoniec skončilo strieborné), tak nebude chyba iba v kvalite hráčov. To, či sa to tento rok zmení, sa dozvieme už v najbližšom období. Držíme palce! Tak porovnaj hráčov akých má Švajčiarsko k dispozícii a potom sa môžme baviť ďalej. Draisaitl má toľko bodov čo všetci naši v NHL takze to bude aj o kvalite hráčov.... My sme mužstvo druhého sledu a bojujeme zo 4/5 mužstvami o 1/4finale,porovnavaj nás s týmy a kvalitu hráčov, možno si potom konečne uvedomíme že už taký Nemci sú na týchto MS papierovo silnejší.
∧ skryť ∧
Porovnával som nás vo všeobecnosti s ostatnými tímami. Vždy bolo spomenuté aj to koľko gólov dosiahol posledný postupujúci do štvrťfinále z našej skupiny. Bola to štatistická analýza z posledných piatich MS,kedy sme o play-off bojovali s rôznymi tímami, raz pred nami skončili na 4.mieste Švajčiari, inokedy zas Francúzi, Nemci,Bielorusi alebo Američania. Švajčiarsko z minulého roka bolo použité ako názorný priklad toho, že aj keď tesne vybojovali play-off (jeden bod pred nami), tak z toho dokázali nakoniec vyťažiť striebro. Keď ma chceš chytať nezmyselne za slovíčka tak potom koľko bodov získali hráči Bieloruska alebo Francúzska v NHL tie roky, keď nás dokázali v tabuľke preskočiť a ísť do play-off? Celé sa to skôr týkalo neschopnosti nájsť nejakú útočnú tvár našej reprezentácie už dlhé roky,bezohľadu na to či bol v tíme Šatan, Gáborík, Tatar, Panik, Reway, Jurčo alebo Nagy a bezohľadu na to, aký odborník sedel na lavičke.
27.04.2019 - 14:55:03
avatar
Čaute, po dlhom času som pridal nejaký blog, kde rozoberám štatisticky naše strelecké (ne)úspechy na MS od roku 2013, kedy sme naposledy postúpili do play-off. Budem rád, ak si ho prečítate, možno sa niečo nové dozviete, poprípade napíšete nejaký svoj názor na to. Úprimne si myslím, že tie čísla sú hrozivé a najlepšie si to človek uvedomí, keď to vidí takto štatisticky rad radom https://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=745
25.10.2018 - 20:05:12
avatar
Reakcia na: pupo, 25.10.2018 - 19:09:09
Vedenie sa síce viackrát menilo ale vzťahy a tlaky nie. Keď si prečítam na nete tie reakcie a aj headliny médií tak sa mu ani nečudujem že na to se**. Je jedným s mala hráčov ktorý repre nepotrebuje a podľa toho sa chová
∧ skryť ∧
Tomáš kašli už nato a venuj sa hokeju a rodine, už v lete som ti z pohľadu matematických štatistík vysvetlil, že plakať za tebou nebudeme. Som rád, že aspoň to si pochopil
25.10.2018 - 17:44:29
avatar
Veď on ani žiadnu repre kariéru dokopy nemá, to už aj Andrej Podkonický dal nášmu hokeju viac. On je len nafúknutá mediálna bublina a tie jeho nekonečné vyjadrenia a vyplakavanie do médií, ako nejaká baba. Bože môj, veď nech si robí už čo chce, ale on sám neustále hovoril jedno a potom zas iné a potom sa čuduje, že sa to furt rieši. To je tragéd.
22.10.2018 - 19:10:36
avatar
Reakcia na: Zámčan, 22.10.2018 - 18:06:56
No, súhlasím, že to bolo dosť odvážne tvrdenie, možno trochu drzé, mohol to interpretovať trocha lepšie, ale aspoň vidíme, že chalan má sebavedomie na rozdávanie a má ambície preraziť v reprezentácii a dostať sa na MS (narozdiel od... no comment). Len aby mu to naozaj neprerástlo cez hlavu a nech je to, ako sa hovorí, zdravá drzosť á la Hudáček.
∧ skryť ∧
No bolo to dosť drzé a takéto tvrdenia ho môžu neskôr viesť k tomu, že v budúcnosti sa bude urážať, ak ho tréneri za slabšie výkony dajú do nižšej formácie, či preradia na tribúnu. Samozrejme verím, že persóna akou je Šatan mu prehovorí do duše. Vieme ako síce funguje výber hráčov napríklad do juniorskej repre, ale verím, že áčko sa s príchodom nových ľudí, ktorých považujem za čestných (Šatan a spol.) bude takýchto failov vyvarovať.
22.10.2018 - 16:23:49
avatar
Počkajte to je ten Malec, za ktorého som hral v NHL 04, keď som hrával za Carolinu? Tak to by som nečakal. Každopádne škoda, že nie je nominovaný Haščák bolo by zaujímavé sledovať, kto trafí brankárov do chráničov viackrát či on alebo Bartovič
22.10.2018 - 15:30:23
avatar
No a týmto Záborského vyjadrením by som rád pripomenul poniektorym užívateľom, to čo som spomínal ešte pred pár mesiacmi, keď sa tu do mňa každý pustil. Vtedy som povedal, že Záborského by som už určite nevolal, pretože nemá repre so svojím prístupom čo ponúknuť. Mnoho užívateľov sa tu do mňa pustilo, že aký je to skvelý hráč a ze kto by chcel hrať pod Cigerom a že na Vujtka sa urazil lebo mu nedal dostatok priestoru a bla bla bla. Teraz mohol byt líder, ukázať čo vie, realizačný tím je nový, prezident SZĽH je nový, len Záborský je ten istý človek ako predtým. A dobre nám bez neho bude.
03.06.2018 - 19:43:42
avatar
Sidney Crosby: ak máš problém s čítaním textu, odporúčam obrázkové knižky. Ja som nenapísal, že Haščák tam má isť namiesto neho, lebo vždy prišiel. Ja som vzhľadom na gólovy priemer Záborského, ktorý činí jeden gól za 6 zápasov za posledné dve sezóny, napísal, že to tam na ten jeden gól môže ísť aj Haščák, ktorý aspoň bude makať, pretože repre nikdy neodmietol. Takýmto spôsobom som demonštroval Záborského \\\\\\\\"výkonnosť\\\\\\\\" za posledné dve sezóny.

Majo Haas: ty si napísal, že si ho nemôžeme dovoliť ignorovať. Ja som napísal, že vzhľadom na jeho výkonnosť a ignorovanie repre, možeme. A tak ako píše elbarto, útočníkov aj kvalitnejších, aj perspektívnejších je tam množstvo a prísť bude chcieť naozaj každý. Záborský sa proste ako najväčší odmietač repre za posledné roky zrazu objavuje rok pred domácimi MS s tým, že \\\\\\\\"Šatan to pre neho urobil veľmi náročné\\\\\\\\" Čo mu urobil náročným? Odmietanie repre? Proste je to chlapec čo má poslednú dobu výkonnosť totálneho šedého Európskeho priemeru, ale ego veľké ako keby bol Pavel Bure.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 27 >

Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies