Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

03.06.2018 - 12:56:56
avatar
"Ak bude mať výkonnosť a bude pozvaný". Otázne je či nebude ďalej pľuť na každého okolo seba a sťažovať sa, tak ako tomu bolo stále, čo nepoprieš aj keby si chcel. Najprv mu vadil Hanlon, potom tvorenie mužstva na MS, potom to že sa mal objaviť počas sezóny na nejakej repre akcii (s čím nemali problem kvalitnejší a skúsenejší hráči), potom Vujtek, potom pozícia v tíme, potom celé vedenie hokeja, potom Cíger a Švehla.

Áno každý má právo rozhodnúť sa v tomto ako chce, to ti dávam úplne za pravdu, rodina je prvoradá, to bol len jeden z príkladov, že sa to dá aj inak ak sa naozaj chce, ostatné si už nespomenul, lebo ti nevyhovujú, takže poďme ďalej.

Nešťastný koučing a vedenie tímu počas MS 2016 a 2017 je predmetom úplne inej debaty, ja som riešil výkonnosť daných hráčov na MS a ich výkony boli porovnateľné s tými Záborského na tých jedných, na ktoré šiel, ale aj tak daných hráčov už v repre nikto nechce, no keď môže mať "amnestiu" pri novom vedení aj napriek predchádzajúcim excesom Záborský, prečo ju nemôžu mať po dohovore aj iní hráči?

Každopádne naše názory sa rozchádzajú, ja netvrdím, že Záborský nie je dobrý hráč, ale je rovnako dobrý aj v rozprávaní a vyhováraní sa. Ak sa v repre ukáže v dobrom svetle aj počas sezóny (nie takým štýlom, že "ja som Záborský, počas sezóny mi dajte pokoj, keď budem chcieť prídem na MS) a celkovo jeho výkonnosť bude lepšia ako iných hráčov, ktorí budú vo výbere a zapadne trénerovi do systému, nech hrá aj prvý útok. S jeho výkonnosťou z posledných dvoch rokov a prístupom k reprezentácií, však z tohto hráča netreba robiť nejakého spasiteľa.
03.06.2018 - 12:24:00
avatar
Reakcia na: pupo, 03.06.2018 - 11:42:09
http://www.teraz.sk/sport/tomas-zaborsky-o-reprezentacii-de/328548-clanok.html Skús si ten rozhovor v klude vypočuť a pochopiť. dávaš sem Draveckeho a Miklika, nehnevaj sa ale práve títo dvaja sú presne to čo v repre nepotrebujeme! Domáce MS 2011 boli v réžii hráčov ktorý si spravili nomináciu taktiku a aj režim, jedným slovom skončilo sa to veľkým prepadákom ale fanúšikovia sa na to nepozerajú tak kriticky lebo sa tam lúčil Demo atd. s repre-dá sa na to pozerať aj s iného uhla (kritického). Nehnevaj sa ale trepeš blbosti keď porovnávaš neporovnateľne
∧ skryť ∧
Pupo nehnevaj sa, ale nemyslím si, že ty si človek, ktorý by pochopil moje argumenty, keďže aj na konkurenčnom portáli si Záborského obhajoval prinajmenšom ako keby to bol kvalitatívne Majo Hossa. Čakal som, že spomenieš Miklíka a Draveckého, ale aj napriek ich "defektu" do repre prišli stále a navyše podávali aj dobré výkony (čo som aj zdokumentoval), no práve kvôli tomu, že sa im niečo také stalo ich budeš hnať palicou radšej preč a zastávať Záborského, ktorému v repre vyšiel jeden turnaj, lebo inak na ňu zvysoka kašľal. Správaš sa ako politik, k jeho aktuálnej výkonnosti a reálnemu prínosu pre repre okrem výhovoriek smerom k minulosti a obhajovaniu samého seba, nepovieš nič, lebo nemáš čo. Záborský nemá výkonnosť ako kedysi a nemá úprimný záujem reprezentovať, proste mu to neverím ani veriť pravdepodobne nebudem. Neporovnávam neporovnateľne, porovnávam reprezentantov, ktorí reprezentovali za akýchkoľvek okolností a podmienok v súvislosti s vyhováračom sa Záborským. A ak tu niekto trepe blbosti, tak si to ty, pretože o tom ako fungoval alebo nefungoval koučing pred a počas MS, ty nevieš vôbec nič ak si tam nebol a svoje tvrdenie, že Záborský v tom období nemal ani v repre ani v klube nejakú výnimočnú výkonnosť, preto nešiel som oprel o jeho štatistiky - v repre v roku 2011 4 zápasy, 1+1 a play-off 2011, 6 zápasov, 0+0. Do prvých dvoch útokov by sa v tom čase v danej konkurencii nezmestil (Gáborík, Demitra, Stumpel, Hossovci, Šatan, Nagy, Bartečko...) a on nižšie hrať nechcel (tak ako napr na ZOH 2014, keď sa zato urazil). Moje faktami podložené argumenty ignoruješ, lebo pravdepodobne snívaš o Záborskom od MS 2013, kedy sa už tento spasiteľ vráti a vďaka nemu budeme konečne hrať play-off
03.06.2018 - 11:31:36
avatar
Reakcia na: majohaas, 03.06.2018 - 01:19:29
To je je už fakt luxus, keď si myslíš, že si môžeme dovoliť nevolať hráčov ako Záborský.. :s05: Od kedy je GM Šatan, tak o neho záujem bol, ale s Mirom si to sami vydiskutovali. Nevidím dôvod, prečo by nemohol ísť na MS, keď bude mať športovú výkonnosť a pasoval by do Ramseyho systému a plnil ho. Podľa tohto roku bolo vidno, že sa nominačka nedáva za zásluhy alebo meno a keď si Šatan a Ramsey budú myslieť, že na to má, tak nech ide. BTW: Od kedy Tomáš na MS nebol, tak sme neboli vo štvrťfinále :D Nevravím, že s ním by sme boli, ale bez neho lepší podľa mňa nie sme.
∧ skryť ∧
..."že si môžeme dovoliť nevolať hráčov ako Záborský..."
Áno máš pravdu, hráčov ako Záborský nemáme veľa, vlastne okrem neho ich máme presne 0. Záborský dostal šancu reprezentovať pri každom jednom trénerovi, ktorý pri našej repre bol. Oháňa sa domácimi MS 2011. Prečo nespomenie že v tom čase za 4 zápasy v repre mal bilanciu 1+1 a v play-off vo Fínsku mal v 6 zápasoch intergalaktických 0+0?

Ďalšiu sezónu aj napriek tomu, že tréner aj systém bol nový, odmietol ísť na MS(chvalabohu) aj na všetky repre akcie počas sezóny, veď mnoho z nás má určite v živej pamäti ako sa mu Vujtek prosil každú repre akciu v sezóne 2011/2012. O rok neskôr, asi vidinou toho, že keď repre trhla úspech rok predtým, tak to bude aj teraz, sa už zrazu objavoval aj na repre zrazoch a hral aj na MS, pravdepodobne však s vidinou blížiacich sa ZOH. Áno v tej sezóne hral v reprezentácii dobre, najmä vďaka spolupráci s Miklíkom a Kukumbergom (ktorý mal paradoxne viac bodov ako Záborský ). Potom hral na ZOH, kde je známe jeho urazenie sa na Vujteka, keď chudáčik musel hrať v bottom six = neprispôsobil sa systému a podmienkam a samozrejme na MS 2014 už nehral. Potom dával zas do médiá vyhlásenia ako končí v repre, ktoré s obľubou raz za pár mesiacov potvrdzoval, čiže ani počas obdobia Cíger - Švehla sa v repre neobjavil.

Teraz keď je jeho výkonnosť chabá, poopravím štatistiky za minulu sezónu, keď dokopy aj s play-off dal v 74 zápasoch, 12 gólov, a idú domáce MS a jemu končí navyše budúci rok vo Fínsku zmluva, zrazu teoretizuje a kalkuje s repre? Prosím vás, opýtam sa to takto. Od ZOH 2014 alebo MS 2013 ste videli aspoň jeden zápas v ktorom hral? Alebo žijete len z jeho vtedajších výkonov? Pretože ja fínsku ligu sledujem celkom často a počas play-off bol práve Záborský hrajúci v druhom útoku, kritizovaný, že sa od neho čakalo viac vzhľadom na jeho minulosť. Jediné argumenty, ktoré máte sú tie, že kedysi bol dobrý. Áno kedysi možno, ale vtedy, keď sa repre topila v sračkách, na loď nenastúpil, aby dvihol vlajku. Objavil sa pred prvými domácimi MS, po úspechu v roku 2012 a pred ZOH a teraz sa zrazu objavuje pred ďalšími domácimi MS, počas ktorých bude mať 31 rokov (pôjdeme proti princípu omladzovania) a navyše so slabou výkonnosťou (posledné dve sezóny = 97 zápasov, 18 gólov).

Nerobme z neho na základe minulosti, hráča, ktorý môže, okrem urazenia sa alebo neochoty, niečo repre ponúknuť. Lebo to jediné on repre ponúkol, až na jednu jedinú svetlú výnimku, z ktorej mnohí doteraz robia niečo tak veľké ako keby nám pomohol vystrieľať titul majstrov sveta. A to mal akurát v 8 zápasoch na MS 2013 bilanciu 4+2. Ak dovolíte nájdem vám niekoľkých hráčov s podobnou bilanciou na MS odkedy hral Záborský naposledy, aj aktuálnou výkonnosťou z posledných rokov, za ktorými tu nikto neplače a pritom tí prišli aj keď bola repre v obrovských problémoch:
Michel Miklík - MS 2014, 7 zápasov, 4+7...MS 2017, 7 zápasov, 3+2
Vladimír Dravecký - MS 2015, 7 zápasov, 1+5...MS 2017, 7 zápasov, 0+4
Libor Hudáček - MS 2015, 7 zápasov, 0+5

A aby som sa vyjadril aj ku argumentu, že na ZOH nešiel kvôli pôrodu manželky alebo, že si vymýšľal zranenia lebo systém nebol férovo nastavený. Hviezda NHL Pavol Demitra šiel na MS 2005 aj napriek tomu, že jeho manželka mala rizikové tehotenstvo. Miro Šatan šiel na MS 2014 pod Vujtekom aj potom čo ho Vujtek kvôli Chárovi vynechal z nominácie na ZOH v tom istom roku, nehovoriac o tom, že Šatan chodil na repre akcie počas sezóny odkedy sa vrátil z NHL a to naozaj nemusel nikoho o ničom presviedčať. Alebo príklad z nedávnej minulosti. Andrej Sekera šiel na posledné MS aj napriek zraneniu (a to hrá NHL, čiže jeho zamestnávatelia sú myslím, že trošku prísnejší ako tí Záborského, pretože v NHL sa točia úplne iné peniaze). Alebo príklad keď Kopecký (MS 2015) či Stumpel (MS 2013) počas turnaja sedeli na tribúne, pretože nepodávali potrebné výkony. Ani jeden z nich a to si dovolím tvrdiť, že dosiahli toho omnoho viac ako nejaký Záborský, nepovedali na adresu trénera, realizačného tímu či vedenia mužstva, žiadne krivé slovo.

Takže milí spoludiskutujúci. Záborský je hokejista, ktorý sa neustále na niečo sťažuje, vyhovára a niečo sa mu nepáči. Navyše posledné dve sezóny má slabú výkonnosť. Je už po tridsiatke čo v súvislosti s predchádzajúcimi faktami mu tiež veľmi nepridáva, pretože keby bol ešte mladý, perspektívny, tak by sa mohol poučiť a aj výkonnostne rásť, niečo sa chcieť naučiť. Ale nemyslím si, že práve tento kalkulátor by bol pre našu repre dobrým signálom počas domácich MS. Naozaj by som nechcel zažiť to, že by sa počas MS zbalil a odišiel, pretože mu niekto neprihral, alebo preto že ho tréner posunul o formáciu nižšie či nebodaj poslal na tribúnu. Nerobme z neho nepostrádateľného, repre na jeho hre nestojí a nepadá a budú mať o ňu záujem aj hráči, ktorí sa jej tak často a okato nevyhýbali a nekončili v nej.
02.06.2018 - 23:26:18
avatar
Záborský nech ide do matky toľkokrát sa vyhováral nech už bol pri repre ktokoľvek, že to ani nie je možné a sám si priznal, že si zranenia vymyslel...hráč čo dal za minulu sezónu 10 gólov a nešiel ani na ZOH ani na MS kde zavolany bol ani na žiadnu repre akciu počas sezóny sa zrazu prvýkrát od MS 2013 vynorí s teoretickým záujmom o reprezentáciu? Lebo idú domáce MS a jemu budúci rok navyše konci zmluva? Nechcem ho tam určite vidieť nie je to už dávno žiadny rozdielový hráč a strelec. Za posledné dve sezóny dal vrátane play-off v 77 zápasoch, 13 gólov a kebyže prižmúrim oko a odcitam sezonu vo švédsku kedy bol vlastne zranený, teda ak si to nevymyslel..tak dal v 65 zápasoch minulej sezóny 11 gólov, čo v priemere znamená že dal gól každý cca šiesty zapas. Na ten jeden gól tam môže ísť aj Haščák, ktorý aspoň do repre prišiel stále a nevyhovaral sa. Proste Tomáš ty niesi Majo Gáborík ani nikto podobný ani z lietadla a časy kedy sme dúfali že prídeš už pominuli. Radšej mladých perspektívnych alebo naozajstných srdciarov, nech sa darí v klubovej kariere.
29.05.2018 - 18:40:29
avatar
Favoriti sú pre mňa Brazília, Francúzsko a Nemecko. Čierny kôň Chorvátsko/Belgicko a z favoritov sklame podľa mňa Argentína a majstri Európy z Portugalska.

PS: pred dvoma rokmi som správne tipoval finálovú dvojicu na Eure (Portugalsko - Francúzsko), takže keby niečo píšte správu
18.05.2018 - 23:10:51
avatar
Reakcia na: pupo, 18.05.2018 - 21:51:09
Tých hráčov/generáciu už nemáme ktorá by sa mohla lúčiť. Švajčiari majú jednoducho väčšiu kvalitu v Európe a keď im prídu hráči s NHL tak sú na úrovni Čechov. Samozrejme mali by sme poraziť 4 mužstva ale podľa mna je naša aktuálna skupina “ľahšia” @pali avs myslíš že Češi nedokážu vypredať 8500 tisícovú halu v Košiciach?
∧ skryť ∧
Nemyslel som len v rámci rozlúčky, ale celkovo že nebudeme brať podľa mien ale podľa kvality/formy, lebo myslím, že každému je jasné, že doma bude chciet hrať kazdy, aj ten čo by bežne repre odmietol, alebo repre kariéru už ukončil.
18.05.2018 - 21:32:41
avatar
Zhodnotiť reálnu silu a kvalitu mužstiev na MS ktoré budú o rok, keď sa ešte neskončili tieto je nemožné. Navyše nevieme v akej sile prídeme my. Marketingovo je lepšie dať našich do Košíc to bez debaty a keď chceme postúpiť do štvrťfinále tak proste musíme vyhrať minimálne 4 zapasy, pretože od roku 2013 kedy sme do štvrťfinále postúpili naposledy (aj to sme podľahli Lotyšom aj Rakúšanom), sme mali rôzne skupiny no tak či tak sa nám postúpiť nepodarilo. Za ten rok sa musíme posunúť v tom, aby sme si zohnali nejakého dobrého mentálneho kouča, pretože tam je naša obrovská slabina. Pozrite sa na Lotyšov, ti mali naozaj funkčný systém a okrem zápasu s Fínskom kde vybuchli, odohrali výborný turnaj a to je ich hokej na nižšej úrovni ako ten náš. Rovnako nemôžeme urobiť takú chybu ako na posledných domácich MS kde sa s repre lucil hádam každý aj na úkor vyššej kvality iných dostupných hráčov (za všetko hovorí napr kauza Zednik), aby sme aj o rok nemuseli počúvať o nezvladnutom tlaku vyplývajúcom z veľkých očakávaní domáceho prostredia, o tom že musíme hrať celých 60 minút, dávať si pozor na zbytočne fauly, viac to počas presiloviek tlačiť do bránky, pretože rok čo rok je to už naozaj únavné.
06.05.2018 - 22:59:19
avatar
Po úvodnom víkende je jasné, že štvrťfinále je opäť už len v rovine teórii. V útoku hráme rovnaké nič ako na olympiáde a rovnako ako na posledných dvoch MS pod vedením Cígera. Spomínaný systém som si nestihol všimnúť, v obrane hráme chaoticky puky nerozohravame a nevyhadzujeme, ale odhadzujeme a to je dosť veľký rozdiel. Korčuliarsky sme možno na tom najhoršie zo všetkých tímov na turnaji a to myslim smrteľne vážne. Sme pomalí, väčšina hráčov keď dostane puk na hokejku, tak im trvá minimálne tri- styri sekundy kým sa spamätaju a niečo s ním spravia a to je v modernom hokeji nemysliteľné. Čiliakovi nie je čo vyčítať, včera nám aj so šťastím vychytal bod. V obrane je pre mňa tŕňom v oku rovnako ako na ZOH Čajkovsky, okrem občasných nervových výbuchov a klasickeho vylúčenia v zápase neprináša do našej hry nič pozitívne, Jaroš je neviditeľný rovnako ako Jánošík. Najlepším obrancom samozrejme Sekera, páči sa mi zdravá drzosť Fehervaryho ktorý sa nebojí niečo vymyslieť aj v útoku. Daloga v obrane solídny, škoda že nevyužíva viac svoje korčuliarske schopnosti ako napr na ZOH. Sušný štandard si drží aj Granak. V útoku nie je veľmi čo chváliť. Prvá formácia najlepšia aj napriek veľkej kritike Nagya, ktorá nie je podľa mňa oprávnená, Laco bojuje a ako jeden z mála vie niečo vpredu vymyslieť. Jurčo s Kristofom sú takisto snazivi a vidno že majú v rukách toho viac ako len hokejky, dúfam že v ďalších zápasoch im už padnú góly. Popradská formácia bojovna, nepríjemná a v oslabeniach sú chlapci veľmi platní. Druhá polovica útoku je sexteto lietajúcich šarkanov, ktorí majú na svojom konte viac ofsajdov ako presnych prihrávok. Dúfam že sa na turnaji dočkáme aspoň jedného víťazstva, pretože sa žiaľbohu naozaj v tejto situácii nedá nič od našich očakávať.
17.01.2018 - 21:10:36
avatar
Nominácia je v pohode, objektívne z tých čo boli k dispozícií a nie sú nominovaní, ani jeden nie je tak výnimočný, aby mohol niekoho reálne nahradiť. Škoda, že Hudáček nepodával v repre lepšie výkony túto sezónu, jedna asistencia v piatich zápasoch, inak vo Švédsku 4+10 v 27 zápasoch, je celkom solídne, no v repre viditeľne nepresvedčil. Škoda je aj Miklíka a Draveckého, pretože v posledných rokoch boli jednými z toho mála lepších hráčov, ktorí za nás v reprezentácií hrali a ktorí vedeli niečo vymyslieť, ale komu niet rady...Tomuto výberu držím palce, dôležité bude najmä poraziť Slovincov, na nich určite máme tak, sa nepodceňujme (áno na poslednej olympiáde nás porazili, ale posledná olympiáda je kapitola sama o sebe), no som zástancom názoru, že každé ďalšie víťazstvo či body budú len a len príjemným prekvapením, no určite chlapcov neodpisujem, múdrejší však budeme až po prvom zápase. Už len 22 dní...
18.05.2017 - 17:28:50
avatar
Reakcia na: Filip89, 18.05.2017 - 16:54:04
Logické myslenie to ti tu vždy išlo z celej stránky najhoršie a dokonca ani hodiny ekonomie by si nepotreboval keby t to ide.....tak sadni si synak a počuvaj uč sa... [enter] porovnanie s nemeckym wolswagenom je dufam len zly vtip, ako to možeš porovnavat ked trenersky trh je prepojeny s celym svetom a od ponuky konkurencie z celeho sveta sa to všetko musí odvijať ? Je to jednoduche, uplne z brucha čisla, ked trenčin ponukne trenerovi 2000 eur a v rusku ponuknu 6000, trenčin asi musi ponuknuť väčšiu sumu aby prilakal trenera finančne.....a takisto aj slovenska reprezentacia nemože podliezať ceny neni sme taka luxusna destinacia, aby sem išiel trenovať kvalitný trener len preto lebo si tým splní sen, aj ked mu kdesi inde ponukaju dvakrat viac [enter] tak odlož tu učebnicu ekonomie a začni premyšlat, ked čosi pišeš, lebo stale si sa to nenaučil
∧ skryť ∧
No logickým myslením si nezahviezdil ani ty. Reverend napisal, že ak by to bol zahraničný kvalitny tréner s výsledkami, tak nie je problém, ale toho by bolo ťažké zaplatiť. 10 000 je vzhľadom ku Cigerovej trénerskej "kvalite" a žiadnym medzinárodným uspechom, poriadne prestreleny plat. Navyše takýto plat dostal v situácii , keď o Cigera, ako trénera nejakého seniorského tímu s určitosťou záujem nebol, čiže tvoje porovnávanie v rámci nejakého preplatenia inej ponuky je rovnako mimo ako si ty označil reverendove porovnanie s VW
16.05.2017 - 18:51:50
avatar
Hodnotenie MS z môjho pohľadu:

• zachránili sme sa s najneschopnejsim realizacnym tímom v histórii a pravdepodobne najmenej kvalitným výberom hráčov, ktorý mal však podľa mňa aj tak na viac ako ukázal
• výkony Ceresnaka, Janosika a Cajkovskeho v obrane, v útoku zniesli kritériá MS len Miklik, Cingel, Kudrna a L.Hudacek, priemer sme v obrane nemali, títo traja vyčnievali, zvyšok bol v ťažkom lese a najvyšším stromom v ňom bol Misko Sersen, ktorý už dávno nemá formu z 2012 a mal by v reprezentácii jednoznačne skončiť, v útoku sa snaha nedá uprieť Hascakovi len tá koncovka bola žalostná, ďalej úplným sklamaním neboli ani Bliznak s Matouskom, zvyšok hral čo vie, najviac sklamal Dravecky
•presilovky tragédia neskutočná tie nevieme hrať už roky, nemohli sme to cakat ani od tohto výberu, aj keď hrať ich dnes vedia už aj Lotysi
•oslabenia tragedia, stali sme pri nich ako solne stĺpy možno s výnimkou zápasu so SWE
•Hudacek v bráne zle, darmo sa budeme vyhovárať že za góly nemohol, Laco v minulých rokoch vedel chytiť niečo naviac, rovnako ako dnes Janus, Hudy naviac nechytil nič a dostal aj pár hlúpych gólov (jeden gól proti ITA, proti Nemeckú, proti SWE), vyjadrenie po zapase s USA nešťastné ohľadom najbližšieho zápasu
•highlighty MS: záver zápasu proti ITA, tretia tretina proti DEN, prvých 22 minút proti GER, zápas proti SWE a výkon Janusa

O dva roky máme MS na Slovensku a hráčov nemáme tragických, brankári kvalita: Janus, Čiliak, Godla, Halak, Budaj...obrana: Ceresnak, Cajkovsky, Janosik, Marincin, Sekera, Jaros, Daloga, Rosandic, Cernak, Granak?, Meszaros?, Fehervary?...útok: Hrivik, Viedensky, Cehlarik, Reway, Daňo, Jurco, Tatar, Panik, L.Hudacek, Koyš, Griger, Bakos, chlapci z 18stky...Určite ešte niekto ďalší vyskočí a uvidíme ktorí z veteránov si udrží formu a bude môcť a chcieť reprezentovať...ak bude dobrý trener, generálny manažér a systém nielen reprezentácie ale celého zväzu, môže to dopadnúť lepšie ako v roku 2011, je to len na nás aj keď dovtedy nás čakajú ešte ZOH a MS v Dánsku, tak verme, že toto bolo pre nás dostatočnou lekciou

11.05.2017 - 21:10:52
avatar
Myslím si, že nakoniec sa budú udeľovať nejaké výnimky. Ja by som to navrhoval tak, aby každý tím musel dovoliť maximálne trom hráčom reprezentáciu krajiny. Krajiny by mohli dávať jednotlivým tímom žiadosti o svojich hráčov napr. my by sme chceli od Bostonu Cháru, od Chicaga Hossu atď, ale nemohli by ísť dvaja hráči rovnakej národnosti z jedného tímu (napr. Hossa a Pánik by nemohli ísť obaja, ale iba jeden). Tak by sa počet možných zranení zmenšil, program NHL by sa neprerušil, NHL by sa spropagovala tak či tak (predpokladám, že rozdiel medzi hráčmi z Európy a NHL by bol na ľade dosť viditeľný) a tímy z NHL aj reprezentácie by boli spokojnejšie ako teraz.
11.05.2017 - 20:40:46
avatar
Švédov posilní okrem Lundqvista aj Bäckstrom z Washingtonu, žiadna únava no
11.05.2017 - 14:26:42
avatar
Horšie ako v 2014 keď sme na ZOH mali hráčov z NHL to nebude, tam sme dostali aj od Slovinska...čo sa týka tohto tímu chlapci veľmi chcu presvedčiť že nie su tak slabi ako sa o nich hovorí a píše a to im najviac zväzuje mnohokrát ruky pretože možno s výnimkou Miklika a Hudacka je to partia najmä hokejových bojovníkov a nie nejakých virtuózov na ľade...ja im to za zlé nemám, hraju naco majú a treba im za reprezentáciu poďakovať a fandiť , isté veci sa natrénovať dajú, nato však treba zvoliť správny systém a nato treba trénera ktorý to dokáže, čo žiaľ nie je ani Ciger jemu tiež chýbajú výraznejšie trénerské skúsenosti a možno aj ten správny um...ani jeden co tam je však nechce nášmu hokeju zle ...osobne verím v jedno veľké prekvapenie zo zvyšných troch zápasov a možno utrhneme aj viac ako tri body ktovie..do bránky by som dal v najbližšom zápase Laca, potrenovat treba presilovky, nájazdy a hrať naďalej obetavo a aktívne ako to bolo vidieť už včera dokonca už aj v oslabovkach
06.05.2017 - 19:05:10
avatar
Pozitíva: veľa ľudí sa pousmialo nad tým, že Miklík má byť našim lídrom, no aj ním bol najlepší výkon z našich a jediný ktorý sa snažil vymyslieť aj niečo naviac, Dravecký sa snažil no chýbala tomu presnosť a možno aj šťastie, z podpriemeru bojovnosťou vyčnievali aj Bližnák, Haščák a Cingeľ, v obrane si svoje odohrali Jánošík, Čerešnák, Mikúš a Čajkovský, Šedivý nič nepokazil, Trška a Sersen tragédia, pozitívom je aj obrat v zápase aj keď sa to prelína s negatívom toho, že sme sa vôbec do takej zlej situácie dostali, v bránke Hudáček priemerný výkon, prvý gól si pokryť mohol aj keď to bola z veľkej časti aj chyba pomalého Sersena v predbránkovom priestore, v prvej tretine pokryl s prispením Šedivého gólovku v predĺžení pri nájazde podržal

Negatíva: 2 a 3 tretina, nedôraz v obrane aj v útoku, slabá streľba málo striel šlo na bránku a ešte menej bolo nebezpečných, obrovským negatívom sú vyššie spomínaní Trška, no najmä Sersen ten bol v tomto zápase našim najhorším hráčom, preukázal sa aj zlý koučing, keď ho dal Cíger na začiatok predĺženia a hneď z toho pramenila šanca Talianov, presilovky máme hrozné, nevieme jednoducho prejsť do pásma ako sa to má robiť nás vyučovali Taliani v tej jedinej presilovke, ktorú mali..chýba clona pred brankárom, ako sa to má robiť sme ukázali v predĺžení, boli sme ustráchaní, treba hrať uvoľnenejšie

24.04.2017 - 21:56:30
avatar
hahahaahahahaahahahaa ešte nech odmietnú ísť tí čo tam už sú a náš hokej určite čakajú zmeny...možno také, že sa s financovaním dostane na minimum pretože, nebude dôvod niečo také ani financovať, keď tu nato každý zvysoka kašle
24.04.2017 - 20:36:32
avatar
To čo predvádzajú naši hokejisti mi už príde trápne...ok Cíger so Švehlom nie sú žiadni mediálni mágovia ani nič podobné a azda aj tá komunikácia je aká je, lenže pokiaľ by tí hráči naozaj chceli reprezentovať, tak by prišli aj keby tam bol na lavičke neviem aký blbec...pamätám si časy keď Petrovický ušiel z Dallasu s otrasom mozgu a chcel reprezentovať na MS, časy keď mal Demitra zlomený prst a aj tak prišiel, časy keď za nás chodil hrať Šatan či už mal alebo nemal dobrú sezónu, či mal alebo nemal zmluvu, či bol zranený alebo nie. V roku 2010 prišiel aj v časoch, keď Boston vypadol potom čo vyhrával 3:0 na zápasy a nakoniec sériu s Tampou prehral, no aj napriek tomu, že to bolo jeho životné a posledné play-off a aj tak to nevyšlo, na nič sa nevyhováral a prišiel aj keď vtedy ten tím bol aký bol a nemal veľa šancí na úspech. Nehovoriac o Višňovskom ktorý sa na tím nevykašľal ani v roku 2008, keď bol jedinou hviezdou z NHL, ktorá prišla a veľkou mierou nám pomohol alebo v roku 2011, keď prišiel so zranením a hral so sebazaprením. Spomeňme si aj na Handzuša na ktorého nejeden "fanúšik" počas extraligových zápasov posledné roky pľul, no ten do repre prišiel takisto aj so zranením v roku 2012 a ako veľmi nám pomohol. Na záver môžem spomenúť Sekeru a jeho pravidelné účasti na MS v rokoch, kedy bol takpovediac jednooký medzi slepými a kedy nás trénovali naozaj rôznorodí tréneri, no nemal problém prísť hrať ani pod Šuplerom, ani Filcom, ani Hanlonom, ani Vujtekom ani Cígerom a stavím krk nato, že by prišiel aj teraz. Hlavne, že tí istí hráči, ktorí vo veľkom repre odmietajú a odmietali často, sa nezabudnú kriticky vyjadrovať na neúčasť hokejistov na ZOH. Načo by ich nám tam bolo treba? Na podobné fiasko ako v Sochi? Ja osobne budem fandiť našim nech nastúpia akýkoľvek hráči, no keď uvidím bojovnosť, budem šťastný. Nič nedokáže náš národ spojiť viac ako šport a hokej zvlášť. No väčšina si aj tak radšej vymyslí výhovorky, ktoré by v prípade, žeby im sezóna normálne pokračovala, boli bezpredmetné, vtedy by išli aj cez mŕtvoly a nevadili by im žiadne zranenia ani únava ani nič.
21.04.2017 - 08:21:59
avatar
Tak trojica zo Chicaga voľná pre MS, ak by prišli všetci bol by to zázrak, no myslím že príde max 1, keď vôbec
04.09.2016 - 20:15:06
avatar
Uplne rovnaka skupina pre nas, ako dva roky dozadu sanca na reparat?
31.05.2016 - 12:28:23
avatar
Reakcia na: Speedthrash, 31.05.2016 - 07:24:29
Zbytočne špekulovať, SVK sa na WC, ktoré organizuje NHL tak skoro nepredstaví.
∧ skryť ∧
Ved len som napisal svoju predstavu o zostave keby bolo keby ako odpoved na komentujuceho vyssie...a keby si viac cital ako mudroval, vedel by si ze o par rokov (2020) sa opat chysta Svetovy pohar a o jeho formate sa rozhodne vzhladom na uspech ci neuspech tohtorocneho, cize sa moze kludne stat ze na nom bude opat startovat 8 najlepsich reprezentacnych timov, ci uz to budeme my, nemci, lotysi, bielorusi, francuzi atd zavisi len od nasich vykonov v dalsich rokoch

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 27 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies