Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 4
  Edmonton 3
«

Komentáre:

Generálny manažér Hurricanes vraj absolvoval pohovor v inom tíme NHL

Qucoboy Ignorovať24. 05. 2024 08:16
Waddel vybudoval úspešné mužstvo a ak odíde bude to pre tím strata. Z iného uhla pohľadu si zase myslím, že možno bude jeho odchod aj na niečo dobrý. Má už vybudované silné vzťahy medzi hráčmi a nie každého by len tak vymenil. Tím už potrebuje nejaké zmeny, lebo je to adept na SC (v širšom ponímaní) a stále tomu niečo chýba, čo tímu už Waddel nedokázal priniesť. Klobúk dole pred jeho prácou, treba mu poďakovať za to čo pre Hurricanes urobil a nech sa mu darí inde
mike24 Ignorovať24. 05. 2024 08:40
Myslím, že existuje aj celkom slušná šanca, že by ho Carolina mohla nahradiť interne. Eric Tulsky sa o post GM uchádzal v Pittsburghu, Toronte, a tuším ešte aj niekde inde. Teraz asi prišiel jeho čas ale pochybujem, že by mu zverili obe funkcie. Niekto z "vonku" by zrejme prišiel.
Qucoboy Ignorovať24. 05. 2024 11:56
Tulsky sa veru už uchádzal o prácu GM ale neviem, či by to bola dostatočná zmena oproti Waddelovi. Ja by som sa pozeral na niekoho zvonku ale tak ja do toho až toľko nevidím. Ale čítal som na jednej stránke o dvojici Mark Janko (Dallas) a Stephen Pellegrini (Isles), že by mali byť medzi pozvanými adeptami. Či je to pravda, neviem.
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies