Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 4
  Edmonton 3
«

Komentáre:

Bude Slafkovský už čoskoro najlepšie plateným hráčom Canadiens?

modano9 Ignorovať25. 05. 2024 08:07
Kľudne by som mu naložil tých 8 ročne. V 20 rokoch som tak silného útočníka pri mantineloch nevidel. A ak bude stúpať platový strop tak razantne ako sa predpokladá, tak nakoniec ešte bude aj celkom lacný.
Janci Ignorovať25. 05. 2024 09:10
Nič nedokázal v NHL a hneď 8 rokov ? no ták , premosťovací kontrakt je na mieste , ďalej sa uvidí . Mali by podpísať hlavne Arbera aby im ho NJ neukradlo . Ak chcú vyvíjať tlak na Slafa v 21 rokoch nech sa páči dajte to na 8 rokov lepšie pre súperov . Zmluva mu konči budúci rok - 21 rokov . Plus na tri roky to bude mať 24 plus osem 32 rokov a hlavne medzi 24-32 najlepšie hokejové roky tak by mohli rozmýšlať nič nenáhliť aj tak im nič neujde .
Užívateľovi Pteraspid sa nepáči tento príspevok.
FilKos Ignorovať25. 05. 2024 10:05
Nič neukázal? To snáď nemôžeš myslieť vážne. 50 bodov v jeho druhej sezóne je veľmi pekné číslo a ukázal hlavne neskutočný pokrok, ten plat je oprávnený pre 20 ročného hokejistu.
Phantomiux Ignorovať25. 05. 2024 12:49
Hm... na jednej strane máte pravdu, Slafkovský je stále len "veľký prísľub do budúcnosti". Avšak ak bol v tejto sezóne platový strop na úrovni 83,5 milióna, tak pre budúcu sezónu to bude 87,5 milióna - a od toho sa odvíja aj to, koľko môže maximálne aj s bonusmi zarobiť ročne jeden hráč (presne je to 20% z platového stropu). V takom prípade pokiaľ došlo k nárastu maximálneho možného platu na hodnotu 16,7 milióna. A teraz si predstav, kde bude maximum o 3 roky? Pretože toľko mu budú musieť o 3 roky ponúknuť, ak si ho budú chcieť udržať - a ten rozdiel nemusí byť vôbec malý. Montreal je v situácii, že musí veštiť z gule a hrať aj psychologickú hru. Pokiaľ dá Slafkovskému už teraz novú zmluvu, tak ich to vyjde lacnejšie než o rok + mu dajú signál, že s ním naozaj seriózne počítajú. Samozrejme, môžu ešte rok počkať, ale pokiaľ v ten nasledujúcej sezóne dá Slafkovský 82+ bodov (nebodaj 100+), tak mu inú možnosť ako maximálny možný kontrakt ani nebudú môcť dať. O rok navyše bude Slafkovský obmedzený voľný hráč, takže ak mu nejaký tím ponúkne zmluvu, ktorá bude na 8 rokov a dajú mu ročne namiesto 8 miliónov 9, tak sa môže Montrealu stať, že ho nebude vedieť dorovnať, prípadne to dorovnanie ich vyjde dosť draho. A nikde nie je povedané, že Slafkovský bude súhlasiť s tým "premosťovacím kontraktom". Samozrejme, môže sa stať aj to, že Slafkovský podpíše a následne sa mu nepodarí napĺňať očakávania (vzor Pierre Luc-Dubois v LA) - v takom prípade to bude chyba vedenia a ostatné tímy si odfúknu. Všetko teda nasvedčuje tomu, že pre Montreal je výhodnejšie zariskovať podobne, ako to urobilo New Jersey s Jackom Hughesom - jeho druhá sezóna tiež nebola nejako oslnivá, no oni mu dali ten maximálny kontrakt a v 3. sezóne Jack naplno zahviezdil.
Tento príspevok sa páči 4 užívateľom: M1mo, kowalski, Mittet, Pteraspid.
kowalski Ignorovať26. 05. 2024 09:55
presne ako pises. je to pre habs ekonomicky vyhodnejsie. a bat sa, ze slaf bude prepadak si myslim nie je na mieste. o tom co zatial dokazal nema vobec cenu sa bavit... kto ma oci a pouziva ich, tak vidi.
Krátke správy
Najnovšie články
Z chvosta do čela: Najvyššie draftovaní Slováci sú v tejto sezóne hodnotení najlepšieTop 5 centrov, krídelníkov, obrancov a brankárov draftu 2024 Zámorie mi vyhovuje, tvrdí Koch. Vzorom mu je Čech, zúčastní sa olympijskej kvalifikácie? Barkov prirovnal McDavida ku Gretzkému, Draisaitl ho pozdvihol ešte vyššie Do Siene slávy budú uvedení aj Daciuk či Roenick! O Coyotes možno prídeme, ale Arizona sa môže do NHL vrátiť iným spôsobom Vo finále hrali so zranením aj hviezdy. Pôjde McDavid na operáciu? Yzerman sa v utorok činil: Detroit urobil dve výmeny Tréner Slováka povedie Kanadu na najbližších turnajoch najlepších proti najlepším Top nádej je bližšie k NHL: Sme nadšení a oceňujeme krok SKA, teší sa Briere Utah podpísal zmluvu s Bielorusom: V NHL si zahral v každej z posledných troch sezónVýrazne si polepší: Winnipeg si upísal obrancu až do roku 2028Avalanche podpísali novú zmluvu s akvizíciou spred uzávierkyDefinitívny koniec Coyotes? Majiteľ tímu sa vraj vzdáva svojich snáh! Sezóna skončila, ale v NHL nás teraz čakajú ešte tieto dôležité udalosti Šampióna má aj AHL: Studenič v poslednom zápase sezóny skóroval + video Toronto sa blíži k zmluve so svojím brankárom. Ako by mala vyzerať? Sharks si neudržia obrancu. S českým útočníkom stále diskutujúNHL to zažíva po štvrtýkrát za ostatných sedem rokov: Má úplne nového šampióna! Veľká výmena v NHL: Sťahuje sa víťaz Vezinovej trofeje! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies