Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL Top nádeje draftu
- - - - -

Špekulácie

O Coyotes možno prídeme, ale Arizona sa môže do NHL vrátiť iným spôsobom


Gary Bettman, komisár NHL (foto: nhl.com)

Majiteľ tímu Arizona Coyotes Alex Meruelo sa údajne vzdal svojich snáh o vybudovanie novej arény a reaktiváciu tímu v NHL, no to neznamená, že sa kanadsko-americká súťaž do štátu Arizona v budúcnosti nevráti.


Craig Morgan z PHNX Sports informoval, že Meruelo sa vzdal svojich snáh po tom, čo Pozemkový fond Arizony znemožnil dražbu pozemku, na ktorom plánoval vybudovať novú arénu. Neverí teraz, že by do piatich rokoch bol schopný nájsť iné riešenie, ktoré by umožnilo Coyotes reaktivovať po tom, čo sa na tejto možnosti dohodli pri predaji hokejových operácií manželom Smithovým s NHL.

Elliotte Friedman z televízie Sportsnet si však myslí, že vedenie súťaže to s Arizonou ešte v pláne vzdať nemá. Existuje tu ešte možnosť, že by sa do nej liga vrátila pomocou expanzie, kedy by už v hre nebol Meruelo, ale iný záujemca a nový subjekt.

„Neprajníci hovorili, že to Alex Meruelo nikdy nemôže dokázať, že bol papierovým tigrom, a mali pravdu. Netrvalo to ani tri mesiace,“ skonštatoval Friedman.

„Teraz, čo sa v podstate stane je, že sa s Arizony stane potenciálny expanzný tím. Vezmú si svoj čas a vyriešia situáciu s arénou. Myslím si, že sa tam NHL vráti, ale budú sa musieť vyrovnať so situáciou okolo arény a potom uvidíme.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies