Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL Top nádeje draftu
- - - - -

Správy z NHL

Tréner Slováka povedie Kanadu na najbližších turnajoch najlepších proti najlepším


Jon Cooper (foto: Instagram/Tampa Bay Lightning)

Organizácia Hockey Canada v utorok oznámila meno hlavného trénera, ktorý povedie reprezentáciu Kanady na Turnaji štyroch národov v roku 2025 a na Zimných olympijských hrách 2026 v Turíne. Tú česť bude mať Jon Cooper.

Kormidelníka Tampy Bay vybrali z dostupných kandidátov vedenie národného tímu zložené z generálnych manažérov St. Louis Douga Armstronga, Dallasu Jima Nilla a Bostonu Dona Sweeneyho.

„Jon je prvotriedny človek, tréner a líder. Jeho pozoruhodný životopis a úspechy v NHL z neho robia perfektnú osobu, aby viedla Kanadu v najbližších dvoch rokoch na Turnaji štyroch národov a olympiáde. Naše vedenie vie, že Jon bude reprezentovať našu krajinu s hrdosťou,“ povedal Armstrong.

Cooper viedol Lightning už 12 sezón, počas ktorých ich desaťkrát dostal do play-off, štyrikrát do finále a dvakrát k Stanleyho poháru. Jeho tím získal aj jednu Prezidentskú trofej. Pôvodne mal viesť Kanadu na olympiáde v Pekingu, ale tej sa nakoniec NHL pre pandémiu nezúčastnila.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies