Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 10.
kurzy
01:00info
PIT
CAR
NHL live
02:00info
WPG
SJS
NHL live
03:00info
COL
ANA
19. 10.
kurzy
19:00info
OTT
TBL
NHL live
20:00info
NSH
DET
22:00info
DAL
EDM
00:00info
FLA
VGK
01:00info
TOR
NYR
01:00info
NJD
WSH
01:00info
NYI
MTL
01:00info
PHI
VAN
01:00info
CBJ
MIN
01:00info
STL
CAR
02:00info
CHI
BUF
03:00info
UTA
BOS
NHL live
04:00info
SEA
CGY
«

Komentáre:

Panarin žiaril a prepisoval dejiny, Kulich strelil prvý gól. Slovák bol lídrom celej noci!

M1mo Ignorovať18. 10. 2024 07:56
Škoda, že aj obrancovia sa predovšetkým hodnotia na základe bodov. A čo je viac, 1 asistencia alebo 7 blokov? Fehy je podľa mna neskutočný a dnes v noci parádny výkon.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: mikisocka, BeerBoy88.
emoxx1 Ignorovať18. 10. 2024 09:51
Podľa bodov ich hodnotia primárne fanúšikovia. Každý GM aj tréner vie, že potrebuje v tíme aj obrancu, ktorý vie dobre pozametať vo vlastnom pásme a keď sa zakladá protiútok, tak rovno uteká na striedačku.
Užívateľovi FanusikH sa páči tento príspevok.
mikisocka Ignorovať18. 10. 2024 08:04
tak dnes slaf aj mtl brutalna smola, ale za mna jeho vyborna hra. pri prvom gole si to tam vsetci z jeho lajny prihravali a on bol stale volny pred odkrytou brankou a tak otvoril priestor na gol. ale bez bodu. // potom dal brutalny forcheck, z ktoreho bol mtl snad minutu pred branou, nic z toho. // dalej mal dalsie dve prihravky na samotneho hraca pred branou, ze z ani jednej nebol gol, to nechapem. ale najma ta druha, ked to len pretukol nohou na uplne volneho, legendary. // a medzitym im LA suplo tri goly z troch lahkych stecovanych nahadzovaciek od modrej, no roztrhlo by ma, keby takto prehram.
Janci Ignorovať18. 10. 2024 09:06
Obrana Philly v druhej tretine deň otvorených dverí , nepokrytí útočníci Kraken , prepadávanie na modrej , salámový prístup asi v NHL súťažia kto bude najviac na hovno brániť alebo to berú - kto bráni neverí brankárovi . Do tretej tretiny tam dal Torts Erssona ako keby mohol Fedotov za to že obrana v druhej tretine to mala ťažko na háku nič nestíhali , pekne sprosté vyhodnetenie situácie . Sanheim má neskutočné nasral obranca s takou postavou a bojí sa zhodiť rukavice , zato Konecny si zaslúži absolutorium , uznanie a potlesk za to že ako jedinný na lade sa nedosral a zhodil rukavice a pridrbal Gourdemu zo tri na ksicht . V minulosti bola česť hrať za Philadelphiu Flyers a ešte väčšiou zhodiť rukavice keď to situácia vyžaduje ako aj pri hite na Michkova .Torts neviem o čo mu ide keď proti Krakenu nechá sedieť Deslauriesa to ide na trénerov vrub , bo všetci vedia čo má Kraken za zostavu a neštítia sa agresívne zákernej hry bo tam majú presne typy hráčov Tanev,Gourde ,Oleksiak ,Beniers a on ho nechá zdravého sedieť na tribúne . Podobná situácia ako u Avs Macdermid fuč a tá hra vypadá ustrachane asi prečo ? hmm , začnú hrať až keď prehrávajú toto tak nenavidím ,namiesto toho aby z vedenia spravili jasnú záležitosť ich naivna salámová hra ich obere o body . Fans Philly v zámorí nadávajú na Fedotova ale už si nevšimnú mizernú hru obrany , neviem čo je to za trent to hádzať na brankárov a nevšimnúť si prepadávanie obrancov na modrej čiare ,alebo zle vyhodnotenie situácie či zle prebranie útočníkov súpera .Každý chce tam mať v tíme šiestich obrancov typu Bobby Orr či Paul Coffey ale takto je to skôr záhuba a brániť nemá kto , bývavalo že tím má jedneho či dvoch ofenzívných obrancov a ostatní štyria boli rýdzi defenzívný obrancovia hádzajúci sa do striel či keď si to situácia vyžadovala zhodili rukavice a k brankárovi sa nepriblížili útočníci na dva tri metre , teraz si tam chodia útočníci ako do kuchyne a zraňujú brankárov nie raz to útočníci v minulej sezóne spravili . Artemi tri fíky Fehy 7 blokov .
Islas Ignorovať18. 10. 2024 10:43
3 smolne goly v podstate za 4 minuty stáva sa
Islas Ignorovať18. 10. 2024 10:52
no vyzerá to tak, že starý dobrý Ilya je späť a v zápase s Blues len potvrdil skvelý výkon proti AVS, už zostáve len asi tisíc drobnosti a Islanders budú na playoff miestach
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský bol frustrovaný z Caufielda a Suzukiho. Expert stojí na jeho strane Sabres sa trápia: Kapitán chce, aby mužstvo nebolo také ľahostajné Juniorský hokej v Kanade rieši ďalší sexuálny škandál. Reagovala naň aj NHL Calgary vraj chce získať konkurenciu aj pre PospíšilaPanarin žiaril a prepisoval dejiny, Kulich strelil prvý gól. Slovák bol lídrom celej noci! Bodovali dvaja Slováci: Explózia radosti u Mišiaka. Stal sa hrdinom zápasu! + video Rastú šance Kocha? Kľúčového obrancu Utahu čaká dlhá absencia. Zranil sa ďalší obrancaCanucks povolali októbrovú akvizíciu z Colorada. Tím opustil obranca Montrealu sa zranil člen elitného páru! Slafkovský viedol duel, Tatar hral v inej formácii, Fehérváry bol podľa spoluhráča zvieraťom! Video: Bitky zo 17. októbra 2024 (3) Smola nekončí: Skvelý príbeh Samuela Honzeka z úvodu sezóny dostal ranu!Devils urobili zmeny v zostave. Priamo sa dotkli aj Tatara! Ďalší brankár s mega zmluvou. Stars si upísali svoju hviezdu na ďalších osem rokovNeskôr, ale predsa: Honzek je vďačný za návštevu Obrov. Bolo to neskutočné, tvrdí Mešár sa v redrafte prepadol dramaticky. Slovák chce dokázať, že je hodný prvého kola draftu Zišiel by sa každému: Pospíšil je veľkým dôvodom úspechov Flames, znie zo zámoria Koch sledoval prehru Utahu, Matthews skóroval, legendy Penguins s veľkými míľnikmiJeden slovenský obranca bol viacbodový, druhý sa pobil Generálny manažér Flames nerozumie pohľadu niektorých ľudí Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies