Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Subban to urobil opäť. Príde už aj suspendácia?Už sa zdá, že P.K. Subban chce raz za týždeň pripomenúť, že je stále v NHL. V piatok sa dopustil ďalšieho podrazenia nohou, ktorého obeťou bol Nikolaj Ehlers z Winnipegu. Ten sa za to na obrancu New Jersey hneval, no rozhodcovia ho nijak nepotrestali. V tejto sezóne už za to dostal dvakrát pokutu. Mnoho ľudí sa pýta, či už neprišiel čas na suspendáciu.


18. 05.

PenguinsCenter Zach Sill podpísal s Penguins ako voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťtriročný Kanaďan nebol draftovaný. V poslednej sezóne zaznamenal 30 bodov v 80 zápasoch v drese Wilkes-Barre/Scranton v AHL.

17. 05.

BruinsCenter Patrice Bergeron absolvoval v pondelok svoj prvý tréning po tom, čo 6. mája utrpel mierny otras mozgu. Jeho štart v druhom zápase série proti Tampe Bay je otázny, no bolo väčším prekvapením, ak by v ňom nastúpil.
Red WingsSkúsený brankár Chris Osgood, ktorého v poslednej dobe trápili slabiny, by chcel odohrať v NHL ešte aspoň jednu sezónu. Ak by nezostal ako náhradník v Detroite, pravdepodobne by sa preňho našlo miesto dvojky niekde inde.
StarsObranca John Klingberg podpísal s Dallasom trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný Švéd bol tímom draftovaný vlani z celkového 131. miesta. Poslednú sezónu strávil vo Frolunde (Elitserien, SWE).
CoyotesÚtočník Ethan Werek podpísal s Phoenixom trojročný nováčikovský kontrakt. Devätnásťročný Kanaďan bol draftovaný Rangers v roku 2009 z celkového 47. miesta. V poslednej sezóne zaznamenal 52 bodov v 47 zápasoch v drese Kingstonu (OHL).

16. 05.

SharksObranca Jason Demers sa na poslednú chvíľu nedostal do zostavy Sharks pre otvárací zápas finále Západnej konferencie, pretože ho trápilo nešpecifikované zranenie. V základnej zostave ho nahradil Kent Huskins.

15. 05.

Red WingsSkúsený obranca Nicklas Lidström vyhlásil, že sa do 1. júla rozhodne, či bude pokračovať v kariére alebo „zavesí korčule na klinec“. Vedenie Red Wings verí, že legendárny obranca, ktorý získal šesťkrát Norris Trophy určenú pre najlepšieho beka, sa nerozhodne skončiť a odohrá ešte jubilejnú 20 sezónu v drese Detroitu.
LightningÚtočník Simon Gagne sa v sobotu proti Bostonu vrátil do zostavy Tampy Bay po tom, čo nehral v predchádzajúcich troch zápasoch pre otras mozgu. 31-ročný krídelník hral viac ako 15 minút a v 58. minúte strelil posledný gól „bleskov“.
PredatorsObranca Nashvillu Predators Francis Bouillon stále pociťuje symptómy po otrase mozgu, ktorý utrpel ešte v januári tohto roku. Tridsaťpäťročný rodák z New Yorku odohral v tejto sezóne iba 44 zápasov a získal desať bodov (1+9). S Predators má platnú zmluvu ešte na jeden rok a v budúcom ročníku sa chce vrátiť do zostavy.
Sharks Útočník Sharks Ryane Clowe, ktorý mal nedávno nešpecifikované zranenie hornej časti tela, je pripravený pomôcť svojmu tímu v otváracom stretnutí konferenčného finále proti Vancouvru. Kľúčový útočník kalifornského tímu patrí momentálnej medzi najproduktívnejších hráčov tohtoročného play-off.

14. 05.

NHLPodľa neoficiálnych správ zo zámoria sa najbližší zápas Winter Classic uskutoční vo Philadelphii. Najpravdepodobnejším súperom Flyers budú hráči New Yorku Rangers.

13. 05.

SharksÚtočník Ryane Clowe sa vrátil do akcie v siedmom zápase proti Detroitu po tom, čo vynechal predchádzajúci duel pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V zápase odohral 19 minút a 26 sekúnd.
Red WingsÚtočník Todd Bertuzzi utrpel v prvej tretine štvrtkového zápasu proti San Jose nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V druhej tretine utrpel rovnaké zranenie Danny Cleary. Ani jeden z nich duel nedohral. Podľa FSD utrpeli otras mozgu.
CanucksZranený center Manny Malhotra vo štvrtok krátko korčuľoval so spoluhráčmi, no tím veľmi rýchlo vyvrátil špekulácie, že by hral ešte v tomto play-off. Malhotra pauzuje od 16. marca pre vážne zranenie oka.
RangersĽavý krídelník Jason Wilson podpísal s tímom jednoročný vstupný kontrakt. Dvadsaťjedenročný Kanaďan bol tímom draftovaný vlani z celkového 130. miesta. Poslednú sezónu strávil v tíme Niagary v OHL. V 64 zápasoch zaznamenal 18 gólov a 43 bodov.

12. 05.

LightningČeský obranca Pavel Kubina pravdepodobne vynechá úvodný zápas finálovej série Východnej konferencie proti Bostonu. Dôvodom je otras mozgu, ktorý utrpel v prvom zápase série proti Washingtonu.

11. 05.

Red WingsDetroit sa musel v šiestom zápase série proti San Jose zaobísť bez služieb útočníka Johana Franzena, ktorý si v piatom zápase poranil ľavý členok. Do základnej zostavy sa po druhýkrát v play-off dostal veterán Mike Modano.
SharksÚtočník Ryan Clowe vynechal šiesty zápas série finále Západnej konferencie pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Clowe je s 13 bodmi najproduktívnejším hráčom Sharks v play-off.

10. 05.

CanucksÚtočník Mikael Samuelsson vynechal šiesty zápas série proti Nashvillu pre nešpecifikované zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v piatom zápase. Termín jeho očakávaného návratu nie je známy. Doteraz v play-off zaznamenal gól a dve asistencie.

09. 05.

LightningÚtočník Simon Gagne (hlava) bude v pondelok trénovať, čo naznačuje, že by mohol byť pripravený zasiahnuť do akcie v sérii finále Východnej konferencie proti Bostonu.
Red WingsÚtočník Johan Franzen si v nedeľnom zápase poranil členok a jeho pobyt na ľade v tretej tretine bol obmedzený. Red Wings sa pred zápasom rozhodli do zostavy vložiť Drewa Millera. Nehral Jiří Hudler.

08. 05.

BruinsStredný útočník Patrice Bergeron z Bostonu nedohral piatkový duel proti Philadelphii po tom, čo ho v tretej minúte bodyčekoval Claude Giroux. Generálny manažér Bruins, Peter Chiarelli, neskôr povedal, že Bergeron utrpel mierny otras mozgu. Účasť jedného z kľúčových hráčov Bostonu v úvodných stretnutiach konferenčného finále proti tímu Tampa Bay Lightning je neistá.
CanucksPravý krídelník Canucks Mikael Samuelsson podľa trénera Alaina Vigneaulta nenastúpi v šiestom dueli druhého kola play-off proti Nashvillu Predators, ktorý je na programe v pondelok. Dôvodom je pretrvávajúce zranenie dolnej časti tela, ktoré sa mu obnovilo po sobotňajšom piatom zápase (3:4).
DucksFínsky brankár Iiro Tarkki sa s tímom Anaheim Ducks dohodol na ročnom nováčikovskom kontrakte. Dvadsaťpäťročný rodák z mesta Rauma chytal naposledy vo fínskej SM-liige za tím Espoo Blues, ktorý napokon doviedol k druhému miestu.
RangersČeský útočník Roman Horák podpísal nováčikovský kontrakt s NY Rangers. Devätnásťročný center strávil posledné dva ročníku v juniorskej WHL v drese tímu Chilliwack Bruins. Manhattanský klub ho draftoval v roku 2009 z celkovej 127. pozície.

07. 05.

BruinsCenter Bostonu Patrice Bergeron nedohral piatkový zápas po tom, čo ho na začiatku tretej tretiny bodyčekoval Claude Giroux. Hlavný kouč „medveďov“, Claude Julien, nepovedal ohľadom jeho zdravotného stavu žiadne podrobnosti.
BluesKrídelník Kyle Hagel sa s tímom St. Louis Blues dohodol na podmienkach ročnej nováčikovskej zmluvy. 26-ročný rodák z ontárijského Hamiltonu hral naposledy v AHL za klub Rockford IceHogs. V 77 dueloch získal trinásť bodov (5+8) a až 245 trestných minút.
BruinsObranca Ryan Button podpísal s tímom Bsoton Bruins trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný rodák z Edmontonu bol draftovaný v roku 2009 z 86. priečky a v poslednom ročníku odohral sedem stretnutí Providence Bruins, farmársky tím Bostonu.

06. 05.

PredatorsPre zranenie dolnej časti tela nebol súčasťou zostavy Nashvillu Steve Sullivan, ktorého vo štvrtok nahradil Colin Wilson. Ten odohral svoj prvý zápas play-off po tom, čo zasiahol do všetkých 82 zápasov základnej časti.
CanucksObranca Sami Salo sa vrátil do zostavy Canucks vo štvrtkovom zápase proti Nashvillu. Salo utrpel nešpecifikované zranenie v šiestom stretnutí série prvého kola proti Chicagu. Vo štvrtok odohral takmer 17 minút.

|< <   330 z 386   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies