Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

09. 02. 2023

Video: Halák predviedol skvelý zákrok. Vychytal Šesťorkina Slovenský brankár Jaroslav Halák v stredajšom zápase Rangers proti Canucks nechytal. Aj na striedačke však musel byť v strehu. Igor Šesťorkin totiž vyhodil puk smerom na striedačku a bratislavský rodák jej osadenstvo zachránil zákrokom lapačkou:

Zápas sa blíži, Toews stále absentujeKapitán Chicaga Jonathan Toews vynechal štvrtý tréningový deň po sebe pre chorobu nesúvisiacu s koronavírusom. Hlavný tréner Luke Richardson však v stredu nevylúčil jeho štart v piatkovom zápase proti Arizone. „Pravdepodobne budeme zajtra vidieť, ako je na tom. Dúfajme, že už zajtra bude späť na ľade. Keď sa naň vráti, uvidíme, či bude pripravený hrať,“ poznamenal.
Kiviranta vynechá neurčitý časÚtočník Dallasu Joel Kiviranta vynechá so zranením dolnej časti tela neurčitý čas. V stredu vynechal svoj prvý zápas sezóny, čo však umožnilo sezónny debut Mariánovi Studeničovi. Kiviranta zaznamenal v prvých 52 dueloch ročníka šesť gólov.

08. 02. 2023

MacKinnon pokoril zápis Petra Šťastného Colorado v utorok prehralo s Pittsburgh 1:2 po predĺžení. Jeho jediný gól pritom strelil Nathan MacKinnon, ktorý po 51-krát v kariére otvoril skóre zápasu. Tým v historickom poradí organizácie predbehol slovenskú legendu Petra Šťastného, ktorý ešte v drese Nordiques strelil 50 otváracích gólov. Viac ako MacKinnon ich majú už len Joe Sakic (117), Milan Hejduk (66) a Michel Goulet (53).
Barkov by nemal vynechať najbližší zápasKapitán Floridy Aleksander Barkov vynechal utorkový tréning po tom, čo nedohral pondelkový zápas proti Tampe Bay. Tréner Paul Maurice však podľa Jamesona Oliveho informoval, že hviezdny center by mal vo štvrtkovom zápase proti San Jose hrať. A to aj v prípade, ak by netrénoval ani v stredu.

07. 02. 2023

Video: Fehérváry tipoval pred kamerou, Regenda dostal mikrofón NHL prostredníctvom sociálnej siete zverejnila video, na ktorom slovenský obranca Washingtonu Martin Fehérváry tipoval najčastejšie odpovede fanúšikov na otázky, ktoré sa týkali NHL:


Medzitým klub San Diego Gulls (AHL) zverejnil video, na ktorom sa v čase od 08:12 zameriava na slovenského útočníka Pavla Regendu, ktorý mal na sebe mikrofón:

Top nádej Jets si v sezóne už nezahráTím Winnipeg Jets oznámil, že nádejný center Chaz Lucius vynechá zvyšok sezóny po tom, čo v pondelok absolvoval operáciu ramena. Devätnásťročný Američan, ktorý bol draftovaný v roku 2021 z 18. miesta, zaznamenal 15 bodov v šiestich zápasoch, ktoré odohral v tejto sezóne za Portland v juniorskej WHL.

03. 02. 2023

Slafkovský a Ružička vyrazili do Mexika + foto Pár hráčov NHL sa cez víkend zúčastní zápasu hviezd, no prevažná väčšina si užije zaslúžený oddych. Na dovolenku smerovali aj Slováci. Napríklad Adam Ružička a Juraj Slafkovský zamierili do Mexika. Útočník Calgary s českým spoluhráčom Danom Vladařom:


A posledná draftová jednotka si zábavu užije so spoluhráčom Arberom Xhekajom:


Michejev má za sebou operáciuGenerálny manažér Vancouver Patrik Allvin oznámil, že útočník Iľja Michejev absolvoval úspešnú operáciu kolena a čoskoro začne s procesom rehabilitácií. Dvadsaťosemročný Rus si natrhol vonkajšie krížne väzivo ešte v prípravnom zápase. O tom, že vynechá zvyšok tejto sezóny, sa informovalo minulý týždeň.
Ottawa vyhodila trénera BellevilleTím Ottawa Senators vyhodil hlavného trénera záložného tímu Belleville Senators z AHL Troya Manna krátko po tom, čo doviedol tím k výhre 5:3 nad Rochesterom. Mann, ktorého brat Trent je asistentom generálneho manažéra Ottawy, v tejto pozícii absolvoval 289 zápasov s bilanciou 150-117-15-7. Dočasne ho nahradí jeho asistent David Bell. Belleville je aktuálne šieste v Severnej divízii s bilanciou 17-22-3-1.

31. 01. 2023

Foto: Thompson ukázal floridskú masku pre zápas hviezdBrankár Logan Thompson bude reprezentovať tím Vegas Golden Knights na zápase hviezd v Sunrise. A tomu zodpovedá aj maska, ktorú na exhibícii využije – farbami i motívmi v sebe skrýva floridskú dušu:

Gary Bettman dostane významné ocenenieKomisár NHL Gary Bettman bude 24. mája ocenený Cenou za celoživotný prínos od Sports Business Journal. Bettman bude v stredu zastávať svoju pozíciu už 30 rokov, čím prekoná zosnulého Davida Sterna (NBA), ktorý bol doteraz najdlhšie slúžiacim komisárom akejkoľvek zo štyroch hlavných profesionálnych líg v Severnej Amerike. Sports Business Journal ocení Bettmana nie len za dlhovekosť, ale aj za ekonomický rast ligy či jej rozšírenie z 24 na 32 tímov.
Panthers končia zmluvu s fínskym útočníkomTím Florida Panthers zapísal v pondelok na nepodmienečnú waiver listinu nechránených hráčov útočníka Antona Levtchiho, s ktorým končí zmluvu. Dvadsaťsedemročný Fín odohral v tejto sezóne dva bezbodové zápasy NHL a 35 duelov AHL, v ktorých zaznamenal 17 bodov (8+9). Do zámoria prišiel pred touto sezónou z Tampere.

29. 01. 2023

Wilson si už do prestávky nezahráTréner Washingtonu Peter Laviolette informoval, že útočník Tom Wilson nebude hrať v posledných dvoch zápasoch pred prestávkou. Dôvodom je zranenie, ktoré utrpel pri blokovaní strely pravou nohou v utorkovom zápase proti Coloradu. Prvý zápas po prestávke odohrajú Capitals 11. februára proti Bostonu.

28. 01. 2023

Carlson sa objavil na ľadeObranca Washingtonu John Carlson si zakorčuľoval pred piatkovým tréningom. Bolo to po prvýkrát, čo sa objavil na ľade, od 23. decembra, keď ho do tváre trafila strela obrancu Winnipegu Brenden Dillona. Najbližšiu kontrolu by mal absolvovať začiatkom februára. Rozhodne o ďalších krokoch v procese zotavovania.
Nyquist pre zranenie nejaký čas vynecháColumbus v piatok oznámil, že útočník Gustav Nyqust vynechá neurčitý čas pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v stredajšom zápase proti Edmontonu. V prvých 48 zápasoch sezóny vyprodukoval 10 gólov a 22 bodov.

26. 01. 2023

Video: Český útočník skóroval rovno z bulyStáva sa to, ale nie tak často. Český útočník Rangers Filip Chytil strelil v stredajšom zápase proti Torontu dva góly, pričom jeden priamo z vhadzovania. Zaskočil ním Iľju Samsonova v bráne Maple Leafs:

Obranca Seattlu vynechá týždneObranca Seattlu Justin Schultz sa vyrovnáva s nešpecifikovaným zranením, ktoré sa posudzuje na týždennej báze. Po kolízii so Zachom Hymanom v zápase proti Edmonotnu, ktorý sa hral 17. januára, vynechal už tri zápasy. Kraken v stredu povolali z AHL útočníka Johna Haydena.
Tanev si do konca prestávky nezahráObranca Calgary Chris Tanev vynechá najbližšie dva zápasy pre zranenie hornej časti tela. „Ak pôjde všetko dobre, po prestávke ho budeme mať naspäť,“ poznamenal tréner Darryl Sutter. Tanev nedohral posledný zápas proti Columbusu. V tejto sezóne zaznamenal gól a sedem asistencií v 40 stretnutiach.

25. 01. 2023

Zápas hviezd prinesie 3 nové disciplínyNHL v utorok oznámila, že na tohtoročnom zápase hviezd uvidíme v súťažiach zručností tri nové disciplíny – Splash Shot, Pitch ‘n Puck a Tendy Tandem. Pri prvej budú hráči strieľať na terče a víťaz potopí svojich súperov do nádrže s vodou. Pri druhej budú hráči triafať golfovú dieru a pri remíze rozhodne najdlhší golfový odpal. Pri tretej bude jeden brankár z každej divízie strieľať na terče. Na základe toho, koľko ich trafí, toľko jeho spoluhráčov (1, 2 alebo 3) dostane šancu ohroziť brankára inej divízie, ktorý puky do terčov nestrieľal.

24. 01. 2023

Video: Gaudreaua fanúšikovia Flames vybučali a užili si jeho nezdar Hviezdny útočník Johnny Gaudreau zažil v pondelok v drese Columbusu prvý návrat do Calgary, ktoré v lete opustil ako voľný hráč. A kým Flames mu pripravili spomienkové video, od fanúšikov sa vrúcneho privítania nedočkal – pri prvom dotyku s pukom ho vybučali:



Domáci priaznivci si neskôr užili aj nepremenené trestné strieľanie Gaudreaua:

22. 01. 2023

Letang nepocestuje do New JerseyKris Letang nepocestuje s Penguins na nedeľný zápas do New Jersey. Skúsený obranca, ktorý vynechal 10 zápasov pre zranenie dolnej časti tela, trénoval v sobotu vo štvrtom páre s Ty Smithom. Jeho stav sa naďalej posudzuje denne.

21. 01. 2023

Rodičia nechápali: Stretnutie bratov prinieslo nezvyčajný moment + videoNa svoje prvé vzájomné stretnutie v NHL nezabudnú. Bratia Pierre-Olivier Joseph z Pittsburghu a Mathieu Joseph z Ottawy zažili pred zrakom svojich rodičov nezvyčajný moment, keď boli v 14. minúte tretej tretiny naraz vylúčení. A navyše, za rovnaký prečin – nebezpečnú hru vysokou hokejkou. Reakcia rodičov bola veľavravná:

Tarasenko by sa mohol vrátiť začiatkom týždňa Hviezdny útočník St. Louis Vladimir Tarasenko vynechá v sobotu 10. zápas pre zranenie pravej ruky. Do akcie by sa však mohol vrátiť už v utorok proti Buffalu. „Cítim sa lepšie, blízko k návratu. Je to dôležité obdobie. Ak budem môcť hrať, tak hrať budem,“ poznamenal v piatok. Tarasenko trénoval v posledných dňoch už naplno.
Dumba bude opäť na tribúne Hlavný tréner Minnesoty Dean Evason v piatok povedal, že v sobotnom zápase proti Floride použije rovnakú zostavu, ako vo štvrtkovom zápase proti Caroline. Znamená to, že v druhom zápase po sebe bude zdravým náhradníkom obranca Matt Dumba. Ten v 43 zápasoch tejto sezóny vyprodukoval štyri góly a osem asistencií.

20. 01. 2023

Crouse sa vyrovnáva so zranením Útočník Arizony Lawson Crouse vynechal štvrtkový zápas proti Washingtonu pre zranenie hornej časti tela. Coyotes informovali, že jeho stav sa bude posudzovať na dennej báze. Crouse vedie svoj tím so 16 gólmi a v prvých 43 dueloch sezóny vyprodukoval spolu 27 bodov. Tréner Andre Tourigny tiež informoval, že útočník Matias Maccelli nebude hrať tento týždeň a potenciálne ani v tom ďalšom. Jeho zranenie dolnej časti tela sa stále posudzuje denne.

19. 01. 2023

Kreider by sa mohol vrátiť do akcieTímu New York Rangers by mohol byť vo štvrtkovom zápase proti Bostonu k dispozícii aj útočník Chris Kreider, ktorý vynechal tri zápasy pre zranenie hodnej časti tela. V stredu trénoval na svojom zvyčajnom mieste v prvom útoku a aj prvej presilovkovej formácii. O jeho štarte sa definitívne rozhodne v deň zápasu.
Video: Canucks si uctili zosnulého OdjickaTím Vancouver Canucks si pred stredajším zápasom proti Tampe uctil pamiatku Gina Odkicka, ktorý zomrel v nedeľu vo veku 52 rokov. Prítomní boli aj viacerí jeho spoluhráči.

18. 01. 2023

Musíte vidieť: Fehérváry strelil krásny gól + videoWashington v utorok prehral s Minnesotou 2:4, no v oboch jeho góloch mal prsty slovenský obranca Martin Fehérváry. Prvý dokonca po peknej kombinácii aj strelil. Išlo o jeho štvrtý presný zásah v sezóne (sumár noci nájdete TU):

17. 01. 2023

Petry sa vrátil do tréningového procesu Obranca Jeff Petry sa v pondelok vrátil do tréningového procesu Penguins po prvýkrát od 10. decembra, kedy utrpel zranenie hornej časti tela. V drese zakazujúcom kontakty trénoval v štvrtom páre. Stále nie je známe, kedy by sa mohol vrátiť do akcie. V najbližšom čase, možno už v utorok, by sa však do Pittsburghu mal vrátiť Kris Letang, ktorý zostával v Montreale po smrti svojho otca.

|< <   42 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies