Menu
 .
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
NJD
0
BUF
0
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
09. 10.
kurzy
01:00info
MTL
TOR
NHL live
01:30info
PIT
NYR
04:00info
EDM
WPG
NHL live
04:00info
VAN
CGY
04:00info
VGK
COL
10. 10.
kurzy
01:00info
BOS
MTL
01:00info
BUF
LAK
01:00info
OTT
FLA
01:00info
DET
PIT
NHL live
01:00info
NJD
TOR
01:30info
NYI
UTA
02:00info
NSH
DAL
NHL live
02:00info
MIN
CBJ
04:30info
SJS
STL
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Rangers už nahradili Knoblaucha Tím New York Rangers najal do pozície hlavného trénera záložného tímu Hartford Wolf Pack z AHL Granta Potulnyho. Ten sa stane nasledovníkom Krisa Knoblaucha, ktorý sa v novembri stal hlavným trénerom Edmontonu Oilers. Odvtedy tím viedol na dočasnej báze Steve Smith. Potulny strávil posledných sedem sezón na lavičke Univerzity Severného Michiganu. Dosiahol na nej bilanciu 128-113-17 a dvakrát sa dostal do finále CCHA. Tiež bol členom trénerského zboru reprezentácie USA na niekoľkých medzinárodných podujatiach.

24. 10. 2022

Video: Gibson trafil súpera lakťami, potom dvakrát hokejkouNestáva sa tak často, aby brankár dostal dva tresty a ešte k tomu v jednej tretine. John Gibson z Anaheimu ich však v nedeľnom zápase proti Detroitu dostal – za faul lakťom a hrubosť. Jeho terčom bol Adam Erne:

Video: Chicagu to v oslabeniach ide, pozrite si krásny gólÚtočník Chicaga Jujhar Khaira v nedeľu vynútil stratu puku u obrancu Seattlu Vincea Dunna a následne zakončil krásnu gólovú akciu v oslabení. Pre Blackhawks išlo už o štvrtý gól v oslabení v tejto sezóne, s čím vedú celú ligu. Len jeden tím v histórii NHL mal v prvých piatich dueloch na konte viac takýchto gólov – Philadelphia v ročníku 1973/74 (5).

Penguins zapísali útočníka na listinu dlhodobo zranenýchPittsburgh v nedeľu zapísal na listinu dlhodobo zranených hráčov útočníka Teddyho Bluegera. Znamená to, že vynechá minimálne 24 dní a 10 zápasov. Blueger v tejto sezóne ešte nehral pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel na tréningu 28. septembra. Penguins povolali z AHL útočníkov Drakea Caggiulu a Sama Poulina.
Iafallo je na listine dlhodobo zranenýchLos Angeles v nedeľu zapísalo na listinu dlhodobo zranených hráčov útočníka Alexa Iafalla. Znamená to, že vynechá minimálne 24 dní a 10 zápasov. Iafallo utrpel zranenie dolnej časti tela 17. októbra v zápase proti Detroitu. V tejto sezóne odohral štyri zápasy so ziskom dvoch gólov a troch asistencií. Kings povolali z AHL obrancu Austina Wagnera.
Video: Husso doslova okradol Regendu o prvý gól! Slovenský útočník Pavol Regenda pri nedeľnej prehre Anaheimu 1:5 s Detroitom nebodoval, ale nebol ďaleko od svojho prvého gólu v NHL. Zabránil mu v ňom skvelým zákrokom Ville Husso. Pre Red Wings to bol dôležitý zákrok, pretože vyrovnanie na 2:2 krátko pred prestávkou mohlo zmeniť „momentum“ zápasu:

23. 10. 2022

Video: Už toho majú dosť! Bučanie, dres na ľadeVancouver vstupoval do tejto sezóny ambiciózne. Po prvých šiestich zápasoch sezóny má však na konte nulu. A keď nedokázal vyhrať zápasy, v ktorých viedol, nezvládol ani otočiť nepriaznivý stav v prvom domácom zápase a prehral s Buffalom 1:5. Na to už prišla aj reakcia fanúšikov. Najskôr odhodený dres:



Potom bučanie na rozlúčku:

22. 10. 2022

St. Louis má radosť z toho, čo fanúšikovia ukázali Slafkovskému Hlavný tréner tímu Montreal Canadiens Martin St. Louis verí, že súčasťou rastu Juraja Slafkovského je aj zvládanie tlaku a budovanie vzťahu s fanúšikmi. Tí sa prejavili skvelým spôsobom, keď sa draftová jednotka tešila z gólu a postu prvej hviezdy štvrtkového duelu. „Mám z neho radosť. Na osemnásťročného chlapca čelí veľkému tlaku. Hrá v Montreale. Po strelení prvému gólu mu fanúšikovia ukázali veľkú známku rešpektu. Nič menej som ani neočakával. Máme úžasných fanúšikov,“ poznamenal St. Louis.
Ružičkovi nepomohla ani prvá prehraHlavný tréner Darryl Sutter je známy tým, že zostavy po výhrach nemení. Po trojzápasovej víťaznej sérii však prišla prvá prehra Calgary v sezóne – 3:6 s Buffalom, ktorá mohla zmenu vyvolať. Do hry mohlo prísť aj prvé nasadenie slovenského útočníka Adama Ružičku do akcie. Očakáva sa však, že ani v sobotu proti Caroline sezónny debut nezažije. V piatok totiž trénoval opäť mimo štyroch formácií ako 13. útočník. Formácie zostali v typickom zložení.
Matthews vynechal tréning, veterána čaká sezónny debut Hviezdny útočník Auston Matthews chýbal na piatkovom tréningu tímu Toronto Maple Leafs po tom, čo sa vo štvrtkovom zápase proti Dallasu stal terčom krosčeku Jamieho Benna a neskôr ho v zápase trafila strela do nohy. Tréner Sheldon Keefe však očakáva, že v sobotu proti Winnipegu hrať bude. Svoj sezónny debut proti Jets zažije Wayne Simmonds, ktorý bol v nedeľu povolaný z AHL. Zdravým náhradníkom bude Nicolas Aube-Kubel.
Toews v piatok nehral pre zranenie Obranca Devon Toews vynechal piatkový zápas proti Seattlu (2:3) pre nešpecifikované zranenie, ktoré utrpel v stredajšom zápase proti Winnipegu. Colorado hrá najbližšie v sobotu vo Vegas a podľa trénera Jareda Bednara je „možné“, že ani v tomto zápase nebude Toews k dispozícii. Malo by však ísť o krátkodobú absenciu.
Ako Demitra: Suzuki pripomenul nezabudnuteľný nájazd + videoVo štvrtkovom zápase Montrealu proti Arizone sa kapitán Canadiens Nick Suzuki prezentoval trestným strieľaním, ktorým uspel proti brankárovi Connorovi Ingramovi podobne, ako Pavol Demitra na ZOH 2010 uspel v nájazdoch proti Iľjovi Bryzgalovovi:


A tu nezabudnuteľný moment slovenskej hokejovej histórie:

21. 10. 2022

Video: Krutá chyba českého brankára, Eichel mu za gól musí ďakovaťVegas vo štvrtok zdolalo Winnipeg 5:2 aj vďaka dvom gólom Jacka Eichela. Za ten druhý však hviezdny útočník musí byť vďačný brankárovi Jets Davidovi Rittichovi, ktorý mu puk naservíroval ako na podnose:

Video: Slafkovského odkaz súperovi po góle: F*ck off! Slovenský útočník Montrealu Juraj Slafkovský bol po svojom prvom góle v NHL vo vytržení. Niet sa mu čo čudovať. Tento moment však využil aj na štipľavý odkaz Joshovi Brownovi z Arizony, ktorý mu krátko pred gólom uštedril tvrdý bodyček. Najskôr mu venoval veľavravný pohľad a potom dokonca zdanlivo zakričal: „F*ck you!“ (v preklade: po**b sa) Po zápase priznal, že to bolo "F*ck Off".


A ak ste ho ešte nevideli, tak tu je gól:

20. 10. 2022

Anaheim je dnes v akcii. Bude hrať aj Regenda?Tím Anaheim Ducks sa dnes predstaví na ľade Bostonu, kde sa bude snažiť zareagovať na prehru z posledného duelu. V ňom nehral slovenský útočník Pavol Regenda, ktorý bol len zdravým náhradníkom. Dobrá správa je, že vo štvrtok hrať bude. O jeho návrate do zostavy informovala Lisa Dillmanová z denníka OC Register, ktorej to potvrdil tréner Dallas Eakins.
Zvláštna noc v NHL: Predtým sme takú zažili len trikrát!Len deň po tom, čo šesť zápasov z ôsmich videlo zmazanie viacgólovej straty, sme v NHL videli ďalší večer s historickou zvláštnosťou. Len po štvrtýkrát od vzniku súťaže sa totiž stalo, že v deň s minimálne troma zápasmi rozhodol každý zápas obranca. V stredu to boli Josh Mahura z Floridy, Neal Pionk z Winnipegu a Justin Faulk zo St. Louis. V histórii sme videli podobný úkaz 2. marca 1957 (3 zápasy), 14. marca 1985 (3 zápasy) a 18. februára 2008 (4 zápasy).
Video: Wright skoro aj skóroval! Naštartoval ho tvrdý hit súpera? Nádejný útočník tímu Seattle Kraken, Shane Wright, sa vo svojom treťom zápase v NHL dočkal prvého bodu, keď zaznamenal sekundárnu asistenciu na góly Ryana Donata v stredajšom zápase proti St. Louis (3:4 PP). V tejto sezóne je prvým osemnásťročným hráčom s bodom a bodoval aj ako prvý hráč z draftu 2022. Všetko to videli aj jeho rodičia:



Wright nebol ďaleko ani od svojho prvého gólu. Zabránila mu v ňom tyčka:


Štvorka tohtoročného draftu sa však v stredu zviditeľnila aj inak. Stala sa terčom masívneho bodyčeku Ivana Barbašova:

Bownessova absencia sa natiahneRick Bowness si na svoj súťažný debut na lavičke Winnipegu musí počkať ešte o trochu dlhšie. Dočasný tréner Jets Scott Armiel v stredu potvrdil, že šesťdesiatsedemročný kormidelník sa nepripojí k tímu v zvyšných dvoch zápasoch výjazdu. Bowness mal pred otváracím zápasom sezóny pozitívny test na covid, no dúfalo sa, že by mohol stihnúť stredajší zápas proti Colorado. Posledný duel výjazdu odohrá Winnipeg v piatok vo Vegas.
DeKeyser absolvuje skúšku v Toronte MarliesSkúsený obranca Danny DeKeyser neuspel počas tréningového kempu na skúške vo Vancouveri a teraz sa na skúšku pripojí k tímu Toronto Marlies, ktorý ja „farmou“ Maple Leafs v nižšej AHL. DeKeyser má v 32 rokoch skúsenosti z 10 sezón v NHL, ktoré všetky strávil v Detroite.

19. 10. 2022

Mladíkov Canadiens čaká sťahovanie. Aj Slafkovského Slovenský útočník tímu Montreal Canadiens Juraj Slafkovský sa sťahuje k náhradnej rodine. V stredu o tom informoval Eric Engels zo Sportsnet, ktorý tiež poznamenal, že sa ďalší mladíci, Xhekaj a Harris, sťahujú z Brossardu do spoločného apartmánu v centre Montrealu. Košický rodák inak v stredu trénoval opäť vo štvrtom útoku s Evansom a Hoffmanom.

Video: Hráči Habs, vyhláskujte meno Slafkovského
Video: Hart prišiel o nôž. Jeho cesta k striedačke vyvolala úsmev Keď prídete o nôž korčule, nie je to nič príjemné. Viete, že cesta na striedačku nebude ľahká. Ak ste však brankárom, môžete využiť niečo zo svojho tréningu, aby ste si ju uľahčili. To v utorok dokumentoval aj Carter Hart z Philadelphie:

Anson Carter sa stal majiteľom hokejového tímuBývalý hráč NHL pracujúci v súčasnosti ako analytik, Anson Carter, sa stal spolumajiteľom hokejového tímu Atlanta Gladiators z ECHL, ktorý spolupracuje s tímom Arizona Coyotes. „Som nadšený, že som sa stal súčasťou profesionálneho hokeja v mojom adoptovanom domove. Budem zaangažovaný aktívne, aby som sa uistil, že Gladiators budú akceptovaní nie iba tu v Atlante, ale stanú sa značkou známkou medzinárodne,“ vyhlásil Carter, ktorý odohral 674 zápasov NHL, ale žiaden v ECHL.

18. 10. 2022

Regenda by body vymenil za výhru Slovenský útočník Pavol Regenda zaznamenal v pondelok svoje prvé dva body v kanadsko-americkej NHL. K výhre však nepomohol, keď Anaheim prehral s Rangers 4:6. Rodák z Michaloviec po zápase povedal, že by body vymenil za víťazstvo, ak by to bolo možné: „Mám z toho radosť. Avšak, radšej by som mal v každom zápase na svojom konte nulu a my by sme vyhrali.“
Video: Pettersson dostal predčasný vianočný darček od KuemperaÚtočník Vancouveru Elias Pettersson vyrovnával v závere prvej tretiny pondelkového zápasu proti Washingtonu skóre na 1:1. Poďakovať sa však mohol brankárovi Capitals Darcymu Kuemperovi, ktorý mu gól v podstate daroval:

Zmena: Černák dnes nastúpi v inej formáciiTím Tampa Bay Lightning privíta v utorok na domácom ľade Philadelphiu a ak sa nestane nič nečakané, slovenský obranca Erik Černák sa po prvýkrát v tejto sezóne predstaví v prvom obrannom páre s Victorom Hedmanom. Obaja spolu v stredu trénovali a zvyšné páry vytvorili Michail Sergačov s Philippom Myersom a Ian Cole s Haydnom Fleurym. V prvých troch zápasov nastupoval košický rodák v druhom páre so Sergačovom.
Video: Pettersson si týmto gestom získal srdcia!Útočník Vancouver Elias Pettersson bol v pondelok po tretíkrát po sebe na strane porazených. A hoci pri prehre 4:6 s Washingtonom zaznamenal gól a dve asistencie, najviac sa zviditeľnil sympatickým gestom, keď sa snažil pomôcť poranenému súperovi dostať sa na striedačku:

Video: Larkin zabránil famóznym zákrokom gólu do prázdnej brányDetroit v pondelkovom zápase síce nestačil na Los Angeles pomerom 4:5, ale vďaka gólu Oskara Sundqvista z poslednej minúty riadnej hracej doby získal bod. Duel by však nerozhodovalo predĺženie, ak by kapitán Red Wings Dylan Larkin nezabránil v 59. minúte gólu Viktora Arvidssona do prázdnej brány, ktorý by znamenal vedenie Kings 5:3.

Michejeva čaká debut Ak sa nestane nič nečakané, útočník Iľja Michejev zažije svoj debut v drese Vancouveru v utorkovom zápase proti Columbusu. Informuje o tom Darren Dreger z TSN. Dvadsaťosemročný Rus, ktorý s Canucks podpísal v lete štvorročnú zmluvu za 19 miliónov dolárov, vynechal prvé tri zápasy sezóny pre zranenie dolnej časti tela.
Video: Fehérváryho prihrávka cez mantinelSlovenský obranca Martin Fehérváry dosiahol pri pondelkovej výhre Washingtonu 6:4 nad Vancouverom svoj prvý bod v sezóne, keď po otvorení druhej tretiny nastrelil zo stredného pásma puk, ktorý sa odrazil od zadného mantinelu rovno k úspešnému zakončovateľovi Larsovi Ellerovi (sumár z noci nájdete TU):

Video: Pavol Regenda a jeho prvý bod v NHLSlovenský útočník Pavol Regenda pri pondelkovej prehre Anaheimu 4:6 s Anaheimom asistoval dvakrát. Prvý bod v kariére však cení obzvlášť, preto si ho pozrite aj vy (sumár z noci nájdete TU):

|< <   53 z 392   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Honzek sa postaral o bezprecedentný obrat. Toto by voči nemu nebolo fér, tvrdí expert Nemec bol v úžase z gesta trénera. Mladého parťáka za debut pochválil, sám sa cítil lepšie Tatar si váži gesto trénera. Aj po 17 rokoch v NHL mohol zažiť niečo nové Honzek vie, že teraz to už nie je na ňom: Bude to stresujúce, ale som pripravený na všetkoNaplní nový tréner Devils očakávania? Kto je favoritom na Norrisovu a Calderovu trofej? Pospíšil verí, že Flames sú na tom dobre. Rastie aj chémia jeho útoku Flames mohli dostať v piatok ranu, ktorá zahrá do karát Honzekovi! Pekarčík sa po prvýkrát presadil. Kmec natiahol sériu gólom! + videoHonzek má za sebou posledný test, v akcii bol aj Pospíšil + videoKonečne aj opačným smerom: Mladý slovenský útočník bol povolaný do NHL! Pokúsi sa Montreal pre zranenia posilniť cez prestupový trh? Známy ruský veterán zavesil korčule na klinecAni príchod do Detroitu nezastavil pád: Známy brankár vstúpil do Asistenčného programuRana pre Blue Jackets: Sezónu odštartujú bez ruského útočníka Vegas podpísalo zmluvu s víťazom Stanley Cupu. Vlani si zahral za MontrealVyžiadal si výmenu, teraz talentovaný brankár putuje na farmu Prežil Koch pobyt na waiver listine? Sú na nej ďalší 25 hráči Tatar s Nemcom majú za sebou štart sezóny. Devils ťahali letné posilyHonzek si zahrá v elitnej formácii. Pospíšil zostáva centrom Utah vymenoval prvého kapitána vo svojej histórii Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies