Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Predators predĺžili zmluvu s obrancomTím Nashville Predators podpísal novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu s obrancom Adamom Wilsbym, ktorej hodnota na úrovni NHL je 775 000 amerických dolárov. Dvadsaťtriročný Švéd bol draftovaný v roku 2020 zo 101. miesta a posledné dve sezóny strávil v Milwaukee z AHL. V tej poslednej si vytvoril osobné maximá s 8 gólmi a 21 bodmi, ktoré nazbieral v 61 dueloch. V 15 zápasoch play-off pridal tri asistencie. Na debut v NHL stále čaká.

19. 01. 2023

Kreider by sa mohol vrátiť do akcieTímu New York Rangers by mohol byť vo štvrtkovom zápase proti Bostonu k dispozícii aj útočník Chris Kreider, ktorý vynechal tri zápasy pre zranenie hodnej časti tela. V stredu trénoval na svojom zvyčajnom mieste v prvom útoku a aj prvej presilovkovej formácii. O jeho štarte sa definitívne rozhodne v deň zápasu.
Video: Canucks si uctili zosnulého OdjickaTím Vancouver Canucks si pred stredajším zápasom proti Tampe uctil pamiatku Gina Odkicka, ktorý zomrel v nedeľu vo veku 52 rokov. Prítomní boli aj viacerí jeho spoluhráči.

18. 01. 2023

Musíte vidieť: Fehérváry strelil krásny gól + videoWashington v utorok prehral s Minnesotou 2:4, no v oboch jeho góloch mal prsty slovenský obranca Martin Fehérváry. Prvý dokonca po peknej kombinácii aj strelil. Išlo o jeho štvrtý presný zásah v sezóne (sumár noci nájdete TU):

17. 01. 2023

Petry sa vrátil do tréningového procesu Obranca Jeff Petry sa v pondelok vrátil do tréningového procesu Penguins po prvýkrát od 10. decembra, kedy utrpel zranenie hornej časti tela. V drese zakazujúcom kontakty trénoval v štvrtom páre. Stále nie je známe, kedy by sa mohol vrátiť do akcie. V najbližšom čase, možno už v utorok, by sa však do Pittsburghu mal vrátiť Kris Letang, ktorý zostával v Montreale po smrti svojho otca.

16. 01. 2023

Vráti sa Ničuškin už dnes?Útočník Valerij Ničuškin by sa mohol vrátiť do zostavy Colorada už v pondelkovom zápase proti Detroitu. Pripustil to tréner Jared Bednar s tým, že sa rozhodne v deň zápasu. Ničuškin si 23. decembra obnovil zranenie nohy, s ktorou predtým absolvoval operáciu. V 15 dueloch tejto sezóny nazbieral 16 bodov (7+9).
Rangers povolali útočníka, jeden skončil na listine zranenýchTím New York Rangers zapísal v nedeľu na listinu zranených hráčov útočníka Juliena Gauthiera, ktorý už v sobotu netrénoval pre zranenie hornej časti tela. Z Hartfordu (AHL) bol povolaný útočník Ryan Carpenter, ktorý už za Rangers odohral v tejto sezóne 21 zápasov so ziskom gólu a dvoch asistencií. Gauthier odohral 32 zápasov so ziskom šiestich gólov a troch asistencií.
Vegas bude v pondelok bez CarrieraÚtočník Vegas William Carrier nebude hrať v pondelkovom zápase proti Dallasu pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v sobotnom zápase proti Edmontonu. Potvrdil to tréner Bruce Cassidy. Tím stále čaká na viac informácií o jeho stave. Carrier zaznamenal 11 gólov a 16 bodov v prvých 43 dueloch sezóny.
Video: Slafkovský si v 100% šanci vylámal zuby na Šesťorkinovi Slovenský útočník Juraj Slafkovský mohol v nedeľnom zápase Montrealu proti Rangers otvoriť skóre zápasu. V stopercentnej šanci ho však vychytal hviezdny brankár Igor Šesťorkin. Slafkovský nakoniec nebodoval v 15.. zápase po sebe (sumár noci TU).

15. 01. 2023

Video: Tatar dosiahol dvojcifernú gólovú métu Slovenský útočník Tomáš Tatar v sobotnom zápase New Jersey proti Los Angeles natiahol svoju bodovú sériu na tri zápasy, keď v prvej tretine strelil svoj prvý gól od 23. decembra. Osemzápasové gólové suchoty ukončil okrúhlym 10. presným zásahom v sezóne:

14. 01. 2023

Devils by sa dnes mohol vrátiť útočník Tréner New Jersey Lindy Ruff pripustil, že by sa v sobotnom zápase proti Los Angeles mohol vrátiť do akcie útočník Nathan Bastian, ktorý nehral od 26. novembra pre zranenie ramena. Po prvýkrát trénoval s tímom v pondelok, znovu vo štvrtok a zúčastnil sa aj piatkového dopoludňajšieho rozkorčuľovania. Ďalší zápas odohrajú Devils v pondelok proti San Jose.
Traja hráči majstra stále nie sú blízko k návratuTréner Colorada Jared Bednar v piatok informoval, že obrancovia Bowen Byram (dolná časť tela) a Josh Manson (dolná časť tela), ako aj útočník Valerij Ničuškin (chodidlo), stále nie sú blízko k návratu do akcie. útočník Darren Helm vynechá nejaký čas pre zranenie, ktoré podľa Bednara súvisí so zranením abduktora, pre ktoré nehral v prvých 35 dueloch sezóny. Očakávaná dĺžka absencie nebola špecifikovaná.

13. 01. 2023

Merzlikinsa sužuje pretrvávajúce ochorenieBrankár Columbusu Elvis Merzlikins podľa slov tréner Brada Larsena trpí „pretrvávajúcim ochorením“. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze a doktori sa snažia nájsť koreň zdravotného problému. Dvadsaťosemročný Lotyš má v tejto sezóne bilanciu 4-11-0 s 86,5% úspešnosťou zákrokov. Blue Jackets tiež vo štvrtok aktivovali obrancu Nicka Blankenburga a na listinu zranených zaradili útočníka Erica Robinsona.
Monštruózne striedanie prinieslo Slafkovskému chválu + video Slovenský útočník Juraj Slafkovský si vyslúžil pochvalnú reakciu od fanúšikov Canadiens za vydarené striedanie v druhej tretine štvrtkového zápasu proti Nashvillu, v ktorom obetavo zblokoval strelu súpera, po ktorej kríval, no zostal na ľade a zblokoval ďalšiu strelu rovnakou nohou. Následne ešte vypichol puk súperovi. „Dav hučí, toto je ďalšie malé víťazstvo,“ poznamenal novinár Arpon Basu z The Athletic.

Sumár noci nájdete TU.


12. 01. 2023

Joe Sakic doplní komisiu Siene slávyPrezident hokejových operácií tímu Colorado Avalanche, Joe Sakic, sa stal novým členom výberovej komisie Hokejovej siene slávy. Sakic, ktorý bol do prestížnej inštitúcie uvedený ako hráč v roku 2012, zaplní uvoľnené miesto po Bobovi Clarkeovi, ktorý na konci roka 2022 odišiel do dôchodku. Výberová komisia sa najbližšie stretne 21. a 22. júna, aby rozhodla o nových členoch Siene slávy.
Rangers budú bez Kreidera. Šanca pre Lafrenierea Tím New York Rangers v stredu oznámil, že mu vo štvrtkovom zápase proti Dallasu nebude k dispozícii Chris Kreider, ktorého trápi zranenie hornej časti tela. Utrpel ho v utorkovom zápase proti Minnesote a momentálne nie je známe, ako dlho by mohol chýbať. Šancu v prvej formácii vďaka jeho absencii dostane Alexis Lafreniere.

11. 01. 2023

Gáborík už nie je sám: Napodobnil ho Kaprizov Hviezdny útočník Kirill Kaprizov strelil v utorok svoj 98. gól v kariére, aby mal po 40 dueloch sezóny na konte už 24 presných zásahov. V histórii tímu Minnesota Wild sa niečo také stalo len trikrát a zakaždým sa to podarilo slovenskému velikánovi Mariánovi Gáboríkovi. Ten drží aj klubový rekord s 26 gólmi v prvých 40 zápasoch sezóny 2006/07. V sezóne 2007/08 strelil 25 gólov, v sezóne 2005/06 24.
Penguins navštívili pohreb Letangovho otcaMužstvo Penguins vyjadrilo podporu Krisovi Letangovi v náročnej situácii, keď zmenilo plány a po nedeľnom zápase v Arizone nesmerovalo rovno do Pittsburghu, ale ešte navštívilo pohreb jeho otca Claudea Fouqueta v Montreale. V utorok sa následne dopoludňajšie rozkorčuľovanie posunulo o 15 minút a stalo sa dobrovoľným. Letang zostáva naďalej doma s rodinou.

10. 01. 2023

Allen vynechal pondelkový duel pre zranenieBrankár Montrealu Jake Allen vynechal pondelkový zápas proti Seattlu pre zranenie hornej časti tela, ktoré sa posudzuje na dennej báze. Viac nie je známe. Na pohotovostnej báze bol do prvého tímu z Lavalu (AHL) povolaný Cayden Primeau, ktorý proti Kraken kryl chrbát Samovi Montembeaultovi.
Šumy sa potvrdili: Wright bol vymenenýTak ako sa očakávalo, tak sa aj stalo. Center Shane Wright, ktorý patrí medzi nádeje tímu Seattle Kraken, bol v rámci juniorskej OHL vymenený, aby mal lepšie šance na majstrovský titul. Z Kingstonu sa spolu s podmienečnou draftovou voľbou sťahuje do Windsoru, ktorý za neho obetoval Ethana Miedemu, Gavina McCarthyho a 7 draftových volieb. Wright bol do OHL poslaný v piatok po tom, čo sa stal juniorským majstrom sveta. V NHL odohral osem zápasov so ziskom gólu a asistencie.

09. 01. 2023

Fleury a Greenway neboli Wild k dispozíciiMinnesota odohrala nedeľný zápas proti St. Louis bez útočníka Jordana Greenwaya, ktorého sužuje choroba, a brankár Marc-Andre Fleuryho, ktorý sa vrátil domov do Montrealu, aby si vyriešil osobné záležitosti. Tréner Dean Evason povedal, že skúsený gólman sa pripojí k tímu už pred utorkovým zápasom proti Rangers.

08. 01. 2023

Ritchie skončil na listine zranenýchCalgary zapísali útočníka Bretta Ritchieho na listinu zranených hráčov a z AHL povolalo útočníkovi Jakoba Pelletiera a Walkera Duehra. Ritchie hral naposledy minulú sobotu. V prvých 30 zápasoch sezóny zaznamenal šesť gólov a dve asistencie. Trápi ho zranenie zápästia.

07. 01. 2023

Vegas by sa mal vrátiť kľúčový útočníkOčakáva sa, že útočník Jonathan Marchessault zažije v sobotnom zápase Vegas proti Los Angeles návrat do akcie. „Pozeráme sa na zajtrajšok,“ poznamenal tréner Bruce Cassidy. Marchessault vynechal šesť duelov pre zranenie dolnej časti tela. Začiatkom týždňa začal trénovať a vo štvrtok absolvoval po prvýkrát tréning bez obmedzení.
Islanders chýbal hviezdny BarzalHviezdny útočník Mathew Barzal nehral v piatkovom zápase Islanders proti Calgary pre zranenie dolnej časti tela. Absolvoval pritom zahrievanie. Jeho stav sa bude posudzovať na dennej báze.
Hedman vynechal piatkový duelHviezdny obranca Tampy Bay Victor Hedman vynechal piatkový zápas proti Winnipegu, pretože sa z rodinných dôvodov vrátil do Tampy – podľa Chrisa Krenna očakáva v najbližšom čase narodenie svojho druhého dieťaťa.

06. 01. 2023

Gallagher vynechal štvrtkový duelÚtočník Montrealu Brendan Gallagher vynechal štvrtkový zápas proti Rangers pre zranenie dolnej časti tela. Jeho závažnosť nie je známa. Gallagher však odohral 15 minút v predošlom zápase proti Nashvillu. V 25 zápasoch tejto sezóny zaznamenal štyri góly a päť asistencií.
Flyers poslali Sandstroma na kondičný pobytPhiladelphia poslala vo štvrtok na kondičný pobyt do Lehigh Valley z AHL brankára Felixa Sandstroma. Ten má v tejto sezóne bilanciu 1-6-1 s 88,8% úspešnosťou zákrokov a priemerom 3,37 inkasovaného gólu na zápas. Z „farmy“ bol povolaný útočník Kieffer Bellows.
Video: Najšialenejší víťazný gól? Fehérváry vyskočil a skóroval hlavou!Slovenský obranca Martin Fehérváry dosiahol vo štvrtok svoj tretí gól v tejto sezóne. Rozhodol ním o výhre Washingtonu 6:2 nad Columbusom. A to nie hocakým spôsobom. Vyskočil a puk sa o do brány odrazil od jeho prilby, čím sa jeho gól stal okamžite virálnym momentom.

04. 01. 2023

Penguins povolali TokarskihoTím Pittsburgh Penguins v utorok povolal z Wilkes-Barre/Scranton (AHL) brankára Dustina Tokarskiho, ktorý v tejto sezóne odchytal v nižšej lige 18 duelov s 92,6% úspešnosťou zákrokov. Pittsburghu momentálne chýba Tristan Jarry, ktorý utrpel v pondelkovom zápase proti Bostonu zranenie dolnej časti tela. Jeho stav sa posudzuje denne.
Tatar vynechal utorkový tréningSlovenský útočník Tomáš Tatar a jeho spoluhráč Nico Hischier chýbali na utorkovom tréningu New Jersey Devils. Podľa trénera Lindyho Ruffa išlo o „údržbu“. Obaja dostali voľno, pričom Hischier si zakorčuľoval doobeda sám. Obaja sú tímu k dispozícii pre stredajší zápas proti Detroitu.

01. 01. 2023

Dvaja útočníci Detroitu sa blížia k návratuTréner Detroitu Derek Lalonde v sobotu povedal, že útočníci Tyler Bertuzzi a Filip Zadina sú na tom rovnako, pokiaľ ide o možný termín návratu. Obaja potrebujú ešte 8-10 dní. Bertuzzi odohral v tejto sezóne len deväť zápasov so ziskom gólu a troch asistencií. Zadina v deviatich dueloch nebodoval.

|< <   43 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies