Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
WPG
2
COL
3
po 2. tr.
VAN
0
NSH
0
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
TOR
BOS
«

Slováci v NHL

Meno Marinčina najskôr potešilo fanúšikov, potom ich sklamalo

Slovenský obranca Martin Marinčin sa v minulej sezóne stal pevnou súčasťou prvého tímu Edmonotnu Oilers. Bol zároveň jedným zo svetlých bodov ďalšej neúspešnej sezóny kanadského tímu. Aj preto nepotešil krok vedenia, ktorý prišiel po tréningovom kempe.

Ten nevyšiel Marinčinovi podľa predstáv, no v jeho závere sa výrazne zlepšil. Nepomohlo mu to. Oilers uprednostnili pred košickým rodákom iných obrancov a jeho poslali do tímu Oklahoma City Barons z nižšej AHL. Mnohých fanúšikov tým zaskočili a sklamali.

Potom prišlo to, na čo jeho zástancovia čakali. Edmontonu sa vstup do sezóny nevydaril a zo všetkých tímov NHL inkasoval najviac gólov. Samozrejme, s hrou obrany nevládla spokojnosť a mnohí začali volať po povolaní Marinčina z „farmy“.

Preto niektorých fanúšikov veľmi potešilo, keď na oficiálnej stránke Americkej hokejovej ligy klikli na stránku s transakciami a na nej uvideli „Martin Marinčin (O) z Oklahoma City bol povolaný Edmontonom (NHL)“.

Radosť ale netrvala dlho. Už keď prvé osoby začali o tomto kroku informovať, zmenila AHL informácie na svojej stránke a meno slovenského hokejistu tam už chýbalo. Fanúšikovia zostali sklamaní. Opäť by to však nemuselo byť na dlho.

Táto chyba administrátora ligovej stránky by mohla byť predznamenaním toho, čo kanadský tím v dohľadnej dobe urobí. Edmonton nie je spokojný so svojou defenzívou a je len otázkou času, kedy Marinčin opäť dostane šancu v jeho drese. Jason Gregor z TSN1260 dokonca tvrdí, že ho tím oficiálne povolá v piatok.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dráma bez top hviezdy, rozhodol ju hráč so slovenskými koreňmi. Prvá séria 2. kola je známaSlafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine? Tampe pri sezónnej derniére neuznali dva góly. Tréner krúti hlavou + video Rozhodlo sa: Seattle bude mať nového trénera!Penguins predĺžili zmluvu s útočníkom a angažovali brankára z Európy Aj druhý Slovák končí v play-off NHL: Vlaňajší finalisti mali v pondelok rozdielne osudy NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies