Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

Sumáre

Slafkovský so skvelou prihrávku na dôležitý gól, presadil sa aj Černák. Nemcovi chýbal kúsok šťastia

Utorok v NHL nám priniesol až 13 zápasov a troch Slovákov v akcii. Chýbal len kúsok, aby sa presadili všetci z nich.

Highlighty noci
  • Slafkovský a Černák asistovali, Nemec nebodoval
  • Colorado vyhralo siedmy zápas po sebe
  • Nashville bodoval v 15. zápase po sebe a vyrovnal si rekord
  • San Jose prehralo 5. zápas po sebe a 14. z posledných 15
  • Päť zápasov po sebe prehrali aj Islanders, Ducks dokonca sedem
  • Kučerov štvorbodový
  • Pastrňák, Rantanen a Scheifele strelili hetrik
  • Gustavsson vychytal čisté konto


EDM - MTL 3:2 PP

Draisaitl rozhodol o výhre nad Canadiens, Slafkovský opäť bodoval

Juraj Slafkovský bodoval v piatom zápase po sebe, keď prihrával na gól Nicka Suzukiho, ktorým Montreal začal cestu za zmazaním dvojgólovej straty a ziskom bodu. Ten zaistil svojím gólom Kaiden Guhle. Canadiens však nakoniec prehrali tretí zápas po sebe a siedmy z posledných deviatich, keď v štvrtej minúte predĺženia rozhodol o výhre Edmontonu 3:2 Leon Draisaitl. Počas vylúčenia Joela Armiu mu na gól prihrával Connor McDavid, ktorý tiež otváral skóre zápasu. Na 2:0 zvyšoval Adam Henrique, pre ktorého to bol prvý gól v drese Oilers. K natiahnutiu bodovej série na päť zápasov (3-0-2) viedli aj dve asistencie Mattiasa Ekholma a 23 zákrokov Calvina Pickarda. Sam Montembeault ich predviedol 29. Slafkovský odohral 19 a pol minúty aj so ziskom plusového bodu, dvoch striel, troch bodyčekov a menšieho trestu za podrazenie. Trafil aj tyčku.


Slafkovského 23. asistencia, 37. bod v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. L. Draisaitl (EDM), 2. M. Ekholm (EDM), 3. N. Suzuki (MTL)



VGK - TBL 3:5

Kučerov štvorbodový pri výhre nad majstrom, Černák asistoval

Erik Černák po štvorzápasovej odmlke bodoval, aby svojou desiatou asistenciou a 11. bodom v sezóne prispel k natiahnutiu víťaznej série na štyri zápasy. Tampa Bay zdolala pomerom 5:3 majstrovské Vegas. Nikita Kučerov strelil gól do prázdnej brány po tom, čo prihrával na tri góly. Tie strelili Anthony Duclair a dvakrát Brayden Point. Skóroval aj Anthony Cirelli (počas oslabenia) a dvakrát asistoval Steven Stamkos. Andrej Vasilevskij urobil 24 zákrokov. Jonathan Marchessault, Brett Howden a Ben Hutton strelili góly Golden Knights, zatiaľ čo Keegan Kolesar zaknihoval dve asistencie a Adin Hill 16 zákrokov. Černák odohral v zápase 18 a pol minúty. Predviedol aj jeden bodyček.

Desiata asistencia Černáka v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. B. Point (TBL), 2. N. Kučerov (TBL), 3. B. Hutton (VGK)



NJD - PIT 5:2

Meier a Mercer dvojgóloví pri výhre Devils nad Penguins

Dawson Mercer a Timo Meier strelili po dva góly, aby New Jersey zdolalo Pittsburgh v siedmom vzájomnom zápase po sebe, tentoraz pomerom 5:2. Víťazný gól strelil Alexander Holtz, po dve asistencie si pripísali Jesper Bratt, Jack Hughes, Luke Hughes, Tomáš Nosek a Ondřej Palát. Jake Allen sa stal prvou hviezdou zápasu vďaka 36 zákrokom. Prekonali ho len Maruc Pettersson, ktorý vyrovnával na 1:1, a Bryan Rust, ktorý dal bodku za zápasom. Tristan Jarry v ňom urobil 33 zákrokov a Penguins si pripísali šiestu prehru z posledných ôsmich duelov. V akcii nechýbal ani slovenský obranca Šimon Nemec, ktorý zaznamenal mínusový bod, dve strely, dva bloky počas 20 minút a 11 sekúnd strávených v akcii. V druhej tretine mu neprialo šťastie, keď jeho strela skončila na tyčke.

Allen okradol o gól Crosbyho:

Hviezdy duelu: 1. J. Allen (NJD), 2. D. Mercer (NJD), 3. T. Meier (NJD)



BOS - OTT 6:2

Pastrňák doviedol s hetrikom Bruins k výhre nad Senators

David Pastrňák, ktorý bodoval v šiestom zápase po sebe, strelil svoj druhý hetrik v sezóne a 17. v kariére, Kevin Shattenkirk nazbieral tri asistencie a Boston zdolal Ottawu 6:2, aby vyhral tretí zápas po sebe a piaty z posledných šiestich. Justin Brazeau strelil dva góly, Jesper Boqvist jeden a dve asistencie si pripísal Morgan Geekie. Linusa Ullmarka prekonali z 32 striel Shane Pinto a Brady Tkachuk, ktorí znižovali na 1:2, resp. 2:3. Joonas Korpisalo opustil duel s 20 zásahmi a Senators s druhou prehrou po sebe.

Druhý hetrik Pastrňáka v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. D. Pastrňák (BOS), 2. K. Shattenkirk (BOS), 3. L. Ullmark (BOS)



DET - CBJ 4:3 PP

Kane rozhodol v predĺžení o výhre nad BLue Jackets

Patrick Kane skóroval v úvodnej minúte predĺženia, aby Detroit zdolal Columbus 4:3 a vyhral druhý zápas z troch po sedemzápasovej sérii prehier a vrátil sa na pozíciu druhej divokej karty vo Východnej konferencii, bod pred Washington. Duel sa pritom nevyvíjal podľa jeho predstáv – musel dobiehať stratu 0:2 i 2:3. V normálnom hracom čase skórovali Moritz Seider a dvakrát Lucas Raymond, ktorý vynútil nadstavený čas 13 sekúnd pred koncom tretej tretine. Kane zaznamenal aj dve asistencie, Seider jednu. Jamesa Reimera z 35 striel prekonali Zach Werenski, Alexandre Texier a Kirill Marčenko. Werenski aj prihrával na dva góly. Daniil Tarasov urobil 23 zákrokov a Blue Jackets prehrali piaty zápas z posledných šiestich. Detroit strelil vyrovnávajúci gól v poslednej minúte tretej tretiny a víťazný gól v prvej minúte predlženia po prvýkrát vo svojej histórii. Kane vyrovnal Joea Pavelskiho na piatom mieste historického poradia amerických rodákov v počte víťazných gólov. Na konte ich má 74.

Patrick Kane skóroval v predĺžení:

Hviezdy duelu: 1. L. Raymond (DET), 2. P. Kane (DET), 3. Z. Werenski (CBJ)



NYR - WPG 2:4

Scheifele strelil hetrik v súboji tímov vo veľkej forme

Mark Scheife spečatil gólom do prázdnej brány svoj ôsmy hetrik v NHL a výhru Winnipegu 4:2 nad Rangers v stretnutí dvoch tímov, ktoré vyhrali predošlé dva zápasy. Jets vyhrali 11. zápas z posledných 15 aj vďaka 30. gólu v sezóne Kylea Connora, dvom asistenciám Seana Monahana a 38 zákrokrokom Connora Hellebuycka. Toho prekonali Alex Wennberg a dvojbodový Alexis Lafreniere, ktirý po prvýkrát v kariére pokoril métu 20 gólov v ročníku. Igor Šesťorkin kapituloval trikrát z 26 striel. Viac hetrikov ako Scheifele dosiahol v klubovej histórii len Iľja Kovaľčuk (11), ktorý hrával ešte v ére Thrashers.


Ôsmy hetrik Scheifeleho v kariére:

Hviezdy duelu: 1. C. Hellebuyck (WPG), 2. M. Scheifele (WPG), 3. K. Connor (WPG)



PHI - TOR 4:3

Frost a Tippet pomohli Flyers k výhre nad Maple Leafs

Morgan Frost a Owen Tippett zaznamenali po góle a asistencii, aby pomohli Philadelphii k výhre 4:3 nad Torontom, ktoré sa v tretej tretine pokúsilo zvrátiť zápas zo skóre 0:3. Flyers predišli tretej prehre v sérii aj vďaka gólom Travisa Sanheima a Scotta Leughtona, ako aj 27 zákrokom Samuela Erssona. V záverečnom dejstve zápas zdramatizovali najskôr William Nylander a Tyler Bertuzii, neskôr aj John Tavares. Ten ku gólu pridal aj dve asistencie. Dvakrát asistoval Auston Matthews a Iľja Samsonov kryl 26 striel. Maple Leafs prehrali druhý zápas po sebe a prišli o trojzápasovú bodovú sériu. Štyrikrát pritom trafili tyčku. Duel nedohral útočník Ryan Reaves, ktorý utrpel zranenie pri bitke v prvej tretine.


Hviezdy duelu: 1. M. Frost (PHI), 2. O. Tippett (PHI), 3. C. York (PHI)


NYI - CAR 1:4

Hurricanes potvrdili formu aj vďaka dvom gólom Jarvisa

Seth Jarvis strelil dva góly, vrátane víťazného, aby rozhodol o výhre Caroliny 4:1 nad Islanders. Do čierneho sa trafil aj Martin Nečas len 1,1 sekundy pred koncom prvej tretiny, do prázdnej brány Jake Guentzel, ktorý aj dvakrát asistoval. Dve asistencie si pripísal aj Brady Skjei a k štvrtej výhre v sérii a 9. z posledných 11 duelov pomohol aj Piotr Kočetkov s 30 zákrokmi. Čisté konto mu v tretej tretine zničil Kyle Palmieri. Iľja Sorokin kryl 30 striel z 33 a Islanders prehrali už piaty zápas po sebe. Jarvis skóroval v štvrtom zápase po sebe.

Hviezdy duelu: 1. S. Jarvis (CAR), 2. M. Nečas (CAR), 3. J. Guentzel (CAR)



NSH - SJS 8:2

Predators strelili Sharks osem gólov, aby si vyrovnali klubový rekord

Roman Josi a Filip Forsberg zaznamenali po góle a dvoch asistenciách, Kiefer Sherwood a Ryan McDonagh nazbierali po tri asistencie a Nashville si natiahol bodovú sériu na 15 zápasov (13-0-2) treťou výhrou v sérii, keď zdolal San Jose 8:2. Dva góly strelil Michael McCarron, Mark Jankowski si pripísal gól a asistenciu, po góle strelili aj Jason Zucker, Luke Evangelista a Tommy Novak. Juuse Saros predviedol 18 zákrokov. Viac práce mal Magnus Chrona, ktorý inkasoval osem gólov zo 40 striel. Z jeho spoluhráčov skórovali Mikael Granlund a dvojbodový Mario Ferraro. Sharks prehrali piaty zápas po sebe a 14. z posledných 15. S Predators prehrali už desať zápasov po sebe. Nashville si s bodovou sériou vyrovnal klubový rekord, ktorý stanovila séria z februára a marca 2018.

Hviezdy duelu: 1. M. McCarron (NSH), 2. R. Josi (NSH), 3. F. Forsberg (NSH)



STL - COL 3:4

Rantanen zažiaril s hetrikom a Colorado zdolalo St. Louis, aby si natiahlo víťaznú sériu

Mikko Rantanen dosiahol svoj siedmy hetrik v kariére, aby pomohol Coloradu k výhre 4:3 nad St. Louis. Tretím gólom o výhre rozhodol. Avalanche vyhrali siedmy zápas po sebe a deviaty z posledných desiatich aj vďaka gólu Caseyho Mittelstadta, 30 zákrokom Justusa Annunena a dvom asistenciám Jonathana Drouina a Valeriho Ničuškina. Nathan MacKinnon asistoval raz, aby bodoval už v 16. zápase po sebe. Blues v zápase trikrát vyrovnali stav, ale nakoniec prišli o štvorzápasovú víťaznú šnúru. Po góle strelili Nathan Walker, Alexej Toropčenko a Brayden Schenn. Walker pridal aj asistenciu, Justin Faulk asistoval dvakrát. Jordan Binnington urobil 31 zákrokov.

Siedmy hetrik Rantanena v NHL:

Hviezdy duelu: 1. M. Rantanen (COL), 2. N. Walker (STL), 3. V. Ničuškin (COL)



ANA - MIN 0:4

Wild opäť vynulovali Ducks, bodovali v ôsmom zápase po sebe

Filip Gustavsson zneškodnil všetkých 27 striel, aby Minnesota vynulovala Anaheim po druhýkrát za ostatných šesť dní, tentoraz pomerom 4:0. Tretie čisté konto Švéda v sezóne a šieste v kariére viedlo k natiahnutiu bodovej série Wild na osem zápasov (6-0-2). Ryan Hartman zaznamenal gól a asistenciu, Matt Boldy dve asistencie a po góle strelili Jona Merrill, Jacob Lucchini a Kirill Kaprizov, ktorý skóroval v piatom zápase po sebe. Johna Gibsona prekonali z 32 striel. Ducks prehrali siedmy zápas po sebe. Pre hostí nebolo všetko ružové – v tretej tretine sa im zranil obranca Jonas Brodin.

Hviezdy duelu: 1. F. Gustavsson (MIN), 2. M. Boldy (MIN), 3. K. Kaprizov (MIN)



LAK - CHI 6:2

Kopitar a Kempe trojbodoví pri výhre nad Blackhawks

Anže Kopitar strelil dva góly a na ďalší prihrával, aby pomohol Los Angeles k výhre 6:2 nad Chicagom. Adrian Kempe nazbiera tri asistencie, Vladislav Gavrikov zaznamenal gól a asistenciu a po góle strelili aj Alex Laferriere, Phillip Danault a Trevor Lewis. Pierre-Luc Dubois a Kevin Fiala dvakrát asistovali, Cam Talbot predviedol 22 zákrokov. Kým Kings vyhrali druhý zápas z posledných troch, Blackhawks dva z posledných troch prehrali. O ich góly sa po prihrávkach Philippa Kurasheva postarali Nick Foligno a Kevin Korchinski. Petr Mrázek opustil duel s 18 zásahmi. Duel pre zranenie nedohrali domáci Alex Turcotte a hosťujúci Colin Blackwell.

Hviezdy duelu: 1. A. Kopitar (LAK), 2. A. Kempe (LAK), 3. V. Gavrikov (LAK)



VAN - BUF 3:2

Pettersson mal prsty vo všetkých góloch pri výhre nad Sabres

Elias Pettersson zaznamenal dva góly a tri asistencie, aby doviedol Vancouver k výhre 3:2 nad Buffalom, ktorou kanadský tím predišiel tretej prehre v sérii. hviezdny Švéd pritom víťazný gól strelil do prázdnej brány. Skóroval aj Conor Garland, po dve asistencie si pripísali Quinn Hughes a J.T. Miller, 15 zákrokov urobil Casey DeSmith. Recept na neho našiel len Rasmus Dahlin, ktorý skóroval dvakrát v tretej tretine. Pri oboch góloch asistoval Alex Tuch. Devon Levi pri svojom prvom štarte v NHL od 24. januára inkasoval dva góly z 33 striel.

Hviezdy duelu: 1. E. Pettersson (VAN), 2. R. Dahlin (BUF), 3. Q. Hughes (VAN)


Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 Š. Nemec (NJD)
20:11
0
0
0
-1
0
2
0
 J. Slafkovský (MTL)
19:27
0
1
1
+1
2
2
3
 E. Černák (TBL)
18:30
0
1
1
0
0
0
1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Poznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine? Tampe pri sezónnej derniére neuznali dva góly. Tréner krúti hlavou + video Rozhodlo sa: Seattle bude mať nového trénera!Penguins predĺžili zmluvu s útočníkom a angažovali brankára z Európy Aj druhý Slovák končí v play-off NHL: Vlaňajší finalisti mali v pondelok rozdielne osudy NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies