Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

hodnost Dex
29.04.2014 - 16:01:13
avatar
Reakcia na: mato Kreator, 29.04.2014 - 15:10:25
Ja len dufam ,ze tento tim nebude mat taku nocnu moru z brankarov ako Flyers ;-) lebo to nedopadne dobre ..
∧ skryť ∧
Neverím, že bude Armstrong ochotný zaplatiť Millerovi dôchodok a strkať hlavu do slučky, keď má pod nohami labilnú trojnožku. O Elliotovi je zbytočné hovoriť, hovoria za neho stats a aj Allen sa už v bránkovisku Blues pekne predviedol, je o rok skúsenejší a v AHL mal nenormálne čísla. Predbežne nevidím dôvod na obavy o bránkovisko Blues.
hodnost Dex
29.04.2014 - 12:47:02
avatar
Reakcia na: Jake, 29.04.2014 - 10:41:39
Dexovi treba uznať, že on (asi jediný?) fakt od začiatku tvrdil, že príchod Millera nie je pre Blues spásou, takže tu fakt nie je namiesto hovoriť o ,,generálovi po vojne\". Ale za čím si zas stojím ja, že nikto nikdy nevie, ako trejd dopadne a vymeniť slabšieho brankára za silnejšieho (+ kompenzácie) bolo v tej chvíli úplne OK (aj pre 99% európskych aj zámorských novinárov). Proste to nevyšlo, Miller zlyhal a kľudne nech ide po sezóne preč. Ale myslieť si, žeby Halák vychytal Chicago? asi nie ..
∧ skryť ∧
Rozhodne bolo ťažké predpokladať, čo príchod Millera prinesie - aj ja som ešte pred koncom ZČ v podstate bol za to aby Miller zostal aj budúcu sezónu vo dvojici s Allenom - možno preto, že ešte odchytal v tom čase málo zápasov. Trade sa mohol javiť výhodný, to chápem - takže potiaľto je všetko v poriadku a súhlas. Ale na konci ZČ a hlavne počas PO už muselo byť jasné všetkým kompetentným, že niečo nesedí a bolo treba uznať svoju chybu a pokúsiť sa zachrániť situáciu v sérii.
Nič sa nestalo a všetko bolo úplne naopak. Namiesto toho aby stačilo držať Hawks od bránkoviska, tak bolo treba držať ich za modrou (čo je nemožné uhrať celý zápas s takým súperom). Brankári nie sú klony a každý je niečim špecifický. Súper musí reagovať na zmenu a prispôsobiť k tomu spôsob hry. Videl som veľa zápasov Blues proti Hawks (niektoré aj viackrát) ale táto séria bola zo strany Hawks zahraná profesorsky, s istotou víťazstva. Nebyť šťastia v prvých dvoch zápasoch na konci (Blues), výsledok taktiky Hawks by bol 4-0. Oni vedeli veľmi dobre čo hrať a ako to hrať. A Hitchcock neurobil nič, len sa prizeral ako jeho tím padá na hubu.

edit: keď tím dostane väčšinu gólov v 30 zápasoch najjednoduchším spôsobom aký nhl ponúka (nahodenie na bránu pri clonení brankárovi) tak je niekde chyba, či v samotnom brankárovi (napr. Crawford to zvládal riešiť), ale aj v trénerovi(couching)
hodnost Dex
29.04.2014 - 10:30:14
avatar
Reakcia na: , 29.04.2014 - 08:04:26
Dex: Nie.. to len sa tu furt najdu prispievatelia co su mudrejsi ako GM klubu NHL a robia zo seba generala po vojne... Vysledky boli tesne a vyhrat mohli STL rovnako ako CHI, len CHI uz ma cosi za sebou a aj lepsie drafty. Miller, Halak su porovnatelni brankari, mimochodom Miller ma aj placku z OH, co Halak nema... to len k tym argumentom. Ak by nedostali CHI, mozno , ze by presli a ty/ vy by ste mali uplne ine komenty. A ani by ma to neprekvapilo. Za klavesnicou tazky frajeri.
∧ skryť ∧
Všetky vyššie argumenty len potvrdzujú poznámku sheldona, takže prosím, nechaj to radšej tak. Toto je fanúšikovská diskusia, budem s tebou diskutovať, keď prestaneš útočiť na mňa a vyjadríš sa k tímu Blues (bez tých soc. fráz poprosím)
hodnost Dex
28.04.2014 - 22:26:56
avatar
Ja sem zasa dám kúsok od Joe Straussa, aby bolo jasné aj "štatistom" ako je to vlastne s Millerom a či sú to komplexy kvôli Halákovi:

The same team that didn’t lose in regulation to a Central Division foe until March 19 exits the season having lost 10 of its last 12.
...
This series made a redemptive hero of Blackhawks goalie Corey Crawford, who was so embarrassed after Game 2 that he felt the need to apologize for his performance. It made a question mark of pending free agent Blues backstop Miller, who yielded 19 goals in the series and at least three in five games. Miller confronted only three shots in Sunday’s second period. Four of 16 shots beat him in the third. Putting out somewhere on a No. 12 green, Jaroslav Halak allowed himself a chuckle.
Asked how he envisions the coming days, Miller hardly salved any wounds by quipping, “I don’t know. I guess I’m free to go to my sister-in-law’s wedding. That’s about it.”
Yep, that’s about it.
Miller went on to say he liked his new teammates. He likes the town. He’s open to staying. He also recognized the organization has its own evaluation. The Blues thought they ordered Dom Perignon in net when they shipped Halak to Buffalo on Feb. 28. They instead opened a crate of Miller Lite.
hodnost Dex
28.04.2014 - 21:01:01
avatar
Reakcia na: Pens, 28.04.2014 - 19:12:56
Jeff Gordon of the St. Louis Post-Dispatch: Gordon thinks the Blues should hand the crease over to Jake Allen, re-sign Brian Elliott to be the backup and let Miller walk. Re-sign Steve Ott but not for a lot of money or term. Give Ken Hitchcock at least one more year. If Patrik Berglund is willing to re-sign for moderate third line money, then they should consider it. If Berglund is looking for bigger money, they should look at trading him. The Blues don’t need to get into a free agent bidding war for Paul Stastny. Magnus Paajarvi, Dmitrij Jaskin and Ty Rattie should get opportunities to make the team next year. ;-)
∧ skryť ∧
Ten ujo Gordon je celkom fajn týpek, nemôžem iné ako súhlasiť s ním
hodnost Dex
28.04.2014 - 17:34:58
avatar
Reakcia na: Ivans, 28.04.2014 - 15:47:21
Dex: dobré hodnotenie, aj stranu dozadu... Napíš aj čo očakávajú fans \"Blues\" v budúcej sezóne.
∧ skryť ∧
Očakávania a realita budú asi veľmi závisieť od toho ako sa vyvinie otázka okolo brankárov. 6 melkov je dosť podstatný balíček, ak bude trojka Armstrong-Hitchcock-Miller pokračovať. Osobne by som určite nedbal na to aké pocity má Miller (aj keď myslím má nejakú klauzulu v zmluve). Presun Miller-Hiller by sa mi celkom páčil, ale to je skôr sen. Reálnejšie by som asi podržal Elliota ešte na 2 roky a rozdelil porciu s Allenom podľa momentálnej situácie a riešil brankárov až o rok, ak to bude nutné. Fungovalo to predtým, môže znova. Elliot na dlhšie asi nedostane nikde, tak nezaváha. Celkom sa mi páčil "bezhviezdny" tím Blues a preto by som snáď len naklonoval Backesa a Poláka a bolo by to fajn Rozhodne podpísať Sobotku a Schwartza, u Berglunda je to u mňa tak na 50%, ale asi tiež skôr áno. Očakávania smerom k budúcej sezóne budú zrejmé až po lete. Teraz za tejto situácie to vidím na boj o play off.
hodnost Dex
28.04.2014 - 16:59:08
avatar
Reakcia na: , 28.04.2014 - 16:52:46
Prvy zapas - vyhra o gol v predlzeni 4:3 Druhy zapas - vyhra o gol v predlzeni 4:3 Treti zapas - vyhra o dva goly 2:0 Stvrty zapas - vyhra o gol v predlzeni 4:3 Piaty zapas - vyhra o gol v predlzeni 3:2 Siesty zapas - vyhra o 4 goly ( po dvoch tretinach 1:1) Len hejtujete lebo vymenili Halaka, skodoradost nic viac. Jedna z najlepsich serii, proti obhajcovi SC. STL sa nemaju za co hanbit, rozhodli vacsie hviezdy a skusenosti z PO. Ci tam bol Miller alebo Halak alebo Allen...
∧ skryť ∧
Ťažko s tebou argumentovať, keď sem šplechneš skóre a tým je pre teba povedané všetko, asi toľko k tomu..
hodnost Dex
28.04.2014 - 16:09:34
avatar
Reakcia na: kuwo, 28.04.2014 - 16:03:15
nepreceňoval by som trade hodnotu Haláka v rámci trhu NHL...najcennejšia protihodnota v balíku bol 2015 first rounder...Halák s históriou zranení, končiacim kontraktom a trhovou hodnotou brankárov počas trejd deadline nebol jadro výmeny pre Sabres a ani strateným aktívom pre Blues...v konečnom dôsledku GM Blues prestrelil, situáciu nevyhodnotil správne ani potreby tímu...
∧ skryť ∧
súhlasím kuwo, ja som skôr narážal na jeho hodnotu ako vhodné posilnenie tímu na inom poste ako brankárskom a v porovnaní s elliotom bolo určite výhodnejšie zbaviť sa haláka
hodnost Dex
28.04.2014 - 15:37:50
avatar
Reakcia na: , 28.04.2014 - 07:02:55
Neviem ako moze niekto napisat, ze STL a Miller vyhorel.... komplexy?
∧ skryť ∧
V prvom rade vyhorel Armstrong, keď za výhodný balík (Halák) trejdol prestarnutú americkú ikonu bez formy (Ott-Stewart povedzme, hoci ani to nevnímam nejako extra pozitívne). A potom ešte aj Hitchcock, keď vygumoval zo zostavy Elliota. Ale ani sa mu nedivím, kto by s*al do ruky, ktorá mu platí. A aké komplexy? Z odchodu Haláka, mne osobne jeho odchod nevadil, bolo jasné, že jeden z dvojice Elliot-Halák musí odísť. Prichádza Allen na scénu a Halák bol rozhodne dobrá voľba pre možnosť posilnenia kádra - ale toto? Elliot v bráne skončil úplne a Allen je ešte na farme, tak stavili všetko na jednu kartu s Millerom a bol to luft jak sviňa. Takže znova, aké komplexy? Reálna nespokojnosť s výsledkom. Alebo máš pocit, že Blues postupom do play off dosiahli niečo výnimočné?
hodnost Dex
28.04.2014 - 01:31:38
avatar
Reakcia na: Shini, 28.04.2014 - 00:49:48
Miller vyhorel dost hrozne v tom StLuis. Uz v sezone isli u Blues jeho stastiky jasne dole, a v playoff bol slabucky... edit: Cim je samozrejme vyvratena fama ze posledny kusok co StLuis potrebuje k poharu je kvalitnejsi brankar co ich podrzi v playoff. Tam bude asi chyba niekde inde.
∧ skryť ∧
Mám pocit, že Blues sa zastavili niekde na polceste. Hitchcock posunul tím o poschodie vyššie, ale zrazu sa progres zastavil, ako keby nemal viac čo ponúknuť. Jediná výrazná zmena bola na brankárskom poste (to je skôr o Armstrongovi samozrejme). Neviem, PP bývali ozdobou a práve na nich tohto roku pohoreli asi najviac - to už je záležitosť trénera, veď Blues majú neuveriteľne šikovných hráčov na PP, kvalitné vhadzovania, dôraz pred bránou (hoci ešte jeden Backes by sa zišiel, možno Berglund ešte nebol úplne v pohode). Som veľmi zvedavý, čo sa bude diať v najbližších týždňoch - len dúfam, že zmeny prídu, kým nezačne znova tendencia smerom dolu.
hodnost Dex
28.04.2014 - 01:02:55
avatar
Ešte pred zápasom som krútil hlavou, čo si fetli americkí komentátori, keď tam splietali o tom ako Miller "ukradne" dnešný zápas. Počas druhej tretiny bolo jasné, že zlodejom bude Crawford a zároveň som sa zmieril s faktom, že je pre Blues po srande, lebo nemohli donekonečna držať Hawks na desiatich strelách. Keď sa potom Miller vyválal pri Sharpovom treťom góle a naďalej ho tam Hitchcock nechal stáť, tak som len neveriacky čumel na bedňu. Zmena v bráne by už asi nič neriešila, ale len z princípu mal niečo urobiť so zápasom.
hodnost Dex
26.04.2014 - 19:25:52
avatar
Tak je rozdiel, či trafil vajce ľavé, pravé, alebo medzi ne..
hodnost Dex
26.04.2014 - 17:36:48
avatar
Aj ma mrzí, že sa stále navážam do Millera, nič proti nemu nemám, vlastne by som mu želal pekný koniec kariéry - ale v tíme Blues je tento 6 mil. brankár úplne zbytočný - jeho silné stránky sú nevyužité a slabšie sú skúšané v každom zápase. Hráči blokujú strely len kontaktne, vykrývajú priestor a spoliehajú sa na brankára, že to pochytá. Keď si niektorí z nich ľahne do strely tak to vyzerá smiešne a fakt nie je problém ho obísť - nie je to ich silná stránka. Vysoké percento gólov (z toho mála) predtým dostávali Blues z bránkoviska, nedôraznosťou obrancov, prípadne po kiksoch v obrannom pásme. V tomto Miller mohol byť nápomocný - v bránkovisku patrí medzi špičku v NHL bez debaty. Ale.. Halák+Elliot sú podobné typy a streľba od kruhov a ďalej im nerobila obvykle problém, neponúkali často šance na dorážky - preto taktika súpera bola jasná - tlačiť sa do brány, z toho pramenil nízky počet striel a málo gólov. Teraz zrazu máme nového brankára, možno lepšieho, ale to je fuk, hlavné je, že jeho kvality a slabiny sú úplne opačné a pri systéme bránenia Blues pre súperov oveľa výhodnejšie. Od trejdu padajú góly (percentuálne) z úplne iných miest ako pred ním. A hlavne padá ich viac a pravidelne. Toto už nie je náhoda, alebo neistota Millera. Je to dôkaz, že spojenie Miller a Blues je blbosť na ntú a za toto si musí spytovať svedomie niekto úplne iný ako samotný brankár. Možno Blues sériu s Hawks otočia, možno získajú SC, možno Millerovi nakoniec ešte aj odlejú sochu zo zlata na námestí, ale ak sa tak stane, tak to bude väčší zázrak ako "Zázrak na ľade" v podaní US boys. Potom budem ochotný poslať aj ďakovný list pánu Armstrongovi s ospravedlnením, že som vôbec pochyboval o jeho duševnom zdraví.
hodnost Dex
20.04.2014 - 21:39:33
avatar
Ak séria Blues-Hawks pôjde ďalej ako na 5 zápasov, tak to bude riadna rozbuška, stačí škrtnúť a bude rachotu. Zatiaľ žiadne info o Backesovom stave, ale ak sa aj ten vráti a vypne mu kontrolka.. Včera keď mu zhaslo svetlo v tuneli, tak prvá myšlienka bola niekomu zmalovať ksicht (to je fuk komu ) až potom mu došlo, že nie je celkom v poriadku.
hodnost Dex
19.04.2014 - 19:08:16
avatar
Jake Allen of the Chicago Wolves has been voted the winner of the Aldege “Baz” Bastien Memorial Award as the AHL’s outstanding goaltender for the 2013-14 season.
The award is voted on by coaches, players and members of the media in each of the league’s 30 cities.
Entering the final weekend of the regular season, Allen has a record of 32-16-3 in 51 appearances for the Wolves, helping them to a berth in the upcoming Calder Cup Playoffs.
Allen ranks first in the AHL in victories, goals-against average (2.07) and save percentage (.927) as he bids to become just the second goaltender since 1984-85 to lead the league in all three categories. Allen is also pacing all goalies in minutes played (3,078) and is tied for first with six shutouts on the season, while ranking second in both shots faced (1,447) and saves (1,341).

Myslím, že jeho čas prichádza - Elliota rýchlo preč, kým nie je neskoro a Allen môže postupne nahradiť Millera.
hodnost Dex
05.04.2014 - 13:49:55
avatar
Včera som po čase odsledoval zápas Caps, teda druhú polovicu zápasu, Ovechkin SV to vystihol asi dostatočne presne. Druhý gól bol najlepším vyjadrením, čo som včera v podaní Caps videl - dvaja hráči na dve prihrávky rozobrali prizerajúcu sa päťku Caps. Ovechkin v poslednej tretine odovzdával čisté puky - evidentne je úplne mimo, čo je škoda. Mal som pocit, že nevedia čo chcú hrať, resp. chceli hrať čo nevedia, kedysi ponúkali aspoň kvalitnú ofenzívu.
hodnost Dex
02.04.2014 - 22:18:54
avatar
Ja som po oku sledoval v podstate všetkých slovákov v nhl, ale iba pri Paľovi Demitrovi som aj prestával "dýchať". Spolu s Tkachukom boli pre mňa najlepšia dvojka aká lietala po ľade v NHL, odvtedy čo ju sledujem. (asi od 96-97) Možno práve preto mi zostali Blues natrvalo pod kožou a neviem sa zbaviť závislosti na tomto tíme. Live zápasy odsledujem asi tak každý druhý u Blues. Ostatné tímy len náhodne, ak sa mocem okolo telky a akurát beží zápas - tie skoršie začiatky.
hodnost Dex
23.03.2014 - 21:45:50
avatar
Pri počte štartov za posledné roky je množstvo SO v jeho podaní priam zázrakom. Nič proti Millerovi, ale podľa mňa mohli radšej siahnuť po nejakom sniperovi do PO a risknúť to opäť s Elliotom.
hodnost Dex
23.03.2014 - 21:35:10
avatar
ehm - Elliot, nech sa páči
hodnost Dex
23.03.2014 - 10:41:00
avatar
Áno - systém mu sadol, ale len pokiaľ ten systém plnia hráči. Tento systém sadne každému kvalitnejšiemu brankárovi, to nie je o Millerovi, Halákovi, o žiadnom brankárovi. Blues nemajú "záložný plán" a to je v ceste za SC podľa mňa zatiaľ neprekonateľná prekážka. Na základnú časť to stačí, ale v PO budú súperi pripravení a čím ich Blues prekvapia? Pre mňa sa tento rok stáva najväčším favoritom na západe LA Kings - a nemá to nič s Gáboríkovým príchodom. Pre PO majú najlepšie vyhliadky - mali krízu a nie jednu, ale vždy to bolo smerom do ofenzívy - defenzívna hra je zmáknutá fantasticky celú sezónu.

PS: Najviac ma však štve, že Hitchcock ako baran pretláča Millera za každú cenu do brány. Elliot doplatil na neschopnosť Blues v PO - podľa mňa je to skvelý brankár.

1 2 3 4 5 6 7 8

Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies