Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

hodnost Dex
16.02.2014 - 17:21:38
avatar
Ešte dve-tri sezóny a o Marinčina sa v NHL strhne poriadna mela v zákulisí.

johan, prečo trápne? z ruského pohľadu to je normálna reakcia, presne tak by som reagoval na náš výsledok 0-0 proti kazachom, slovincom a podobne ešte pre 5 rokmi v top zostave slovenského tímu.
hodnost Dex
16.02.2014 - 17:03:01
avatar
52 bodov a najviac za Varlamova, ktorého som tam šupol naslepo, nevedel som kto bude chytať, ale aj tak veľká spokojnosť. Od jedu som dal komplet ruskú zostavu, ak by bolo cez 100 bodov asi by ma to tešilo menej.
hodnost Dex
16.02.2014 - 16:44:22
avatar
v zápase fin kanada už o nič nejde, obaja idu priamo, rusi idú hrať osemfinále nech zápas dopadne akokoľvek, potrebovali s nami 3 body.

Edit: jedine ak bude v zápase fin-kan veľmi veľký rozdiel, okolo 5-6 gólov tak ešte môžu ísť rusi priamo
hodnost Dex
16.02.2014 - 16:38:48
avatar
Tento zápas môže pomôcť poriadne zdvihnúť sebavedomie, ale Rusi nestrelili gól a preto bude prvý gól v osemfinále asi rozhodujúci - viac ako inokedy. Defenzíva fungovala výborne, ale neboli sme v situácii, v akej sme boli v predošlých dvoch dueloch, kde sa tá najväčšia katastrofa začala keď mužstvo prehrávalo. Objektívne naši asi nebudú mať potenciál na to otáčať zápasy, preto bude veľmi dôležité ísť do zápasu pozorne a byť efektívny v koncovke, čo je zatiaľ tiež veľký problém. Rusi hrali prvé dve tretiny dosť vlažne a nakopli ich vlastne len rozhodcovia, ale Česi pôjdu do zápasu určite s úmyslom hrať oveľa jednoduchšie a agresívnejšie smerom do brány. Takže voľba brankára bude veľmi dôležitá. Osobne nemám tip, lebo Laco má vyššie sebavedomie po takomto zápase, ale proti Čechom by som skôr volil Haláka, takže sa nechám prekvapiť voľbou trénera.
hodnost Dex
16.02.2014 - 16:13:51
avatar
Laco odchytal veľmi kvalitný zápas a mal aj potrebný kus šťastia, čo je treba. Ale prestaňte blázniť a robiť z neho poloboha - v prvom rade kompletne defenzívna hra sa posunula niekde inde. Totálny chaos sa zmenil na organizovaný systém, potom to má aj brankár oveľa jednoduchšie.

Laco vyhráva u mňa cenu pre najvtipnejší faul týchto ZOH
hodnost Dex
16.02.2014 - 03:50:37
avatar
Ak moja dnešná zostava nenahrá viac ako 50-60 bodov, tak budem veľmi spokojný.
hodnost Dex
15.02.2014 - 20:28:23
avatar
Švajčiari predvádzajú ako sa dá aj zo šachu spraviť zimný šport
hodnost Dex
15.02.2014 - 17:50:06
avatar
Áno a v podstate to platí pre všetkých, nielen na obrancov. Ale tým nemyslím dôrazne sa válať do bránky ako pri treťom góle slovincov, kde dobreže Surový nepriľahol Haláka a nezhltol ten svoj chránič na zuby. Chce to vypustiť trochu peny z huby, keď hra nejde, ale zamerať sa na súpera - veď je to úplne prirodzené aj za cenu vylúčenia. Malo to prísť v tomto zápase, oveľa viac agresivity na hrane. Ale naši sa predviedli len ako neškodní pudlíci a ja si nemienim nechať pokaziť zvyšok olympiády, tak sa zmierim s faktom, že je koniec a budem to sledovať bez emócií.

Edit: a schválne som vybral ako vzor práve Medvedeva, lebo to nie je hráč NHL
hodnost Dex
15.02.2014 - 17:09:23
avatar
Namiesto tréningu by mali všetci naši obrancovia povinne dokolečka sledovať analýzu práce Medvedeva okolo svojho bránkoviska - aj po odpískaní.

Rusi ak chcú mať istotu voľna pred štvrťfinále, potrebujú nejakých 5-7 gólov, podľa toho kto prehrá večerný zápas Kanada-Fínsko, ak by prišlo k predĺženiu. Takže sa máme na čo tešiť.
hodnost Dex
15.02.2014 - 16:32:50
avatar
Tak toto bol len zápas o prvé miesto v skupine - už sa teším na štvrťfinále. Inak, ráno som si všimol na Halákovi, že od druhej tretiny v prerušeniach išiel často do rozkľaku a naťahoval sa, neprekvapilo by ma, ak by vypustili info, že na OH skončil.
hodnost Dex
15.02.2014 - 13:18:44
avatar
Niekto tu spomínal, že Majo Hossa podal zlý výkon. Správne, určite odohral v kariére asi tisícku kvalitnejších zápasov, smutné však je, že práve jeho akcie možno tak stáli za zmienku z našej strany. Ohľadom Sekeru, katastrofa aký bol nervózny, ale okľukou sa dostávam k problému čo som si všimol a asi nie som sám. Prečo do frasa nehrá Sekera v obrane za Majom Hossom. Chára je stratený na takom veľkom klzisku o podpore útoku ani nemožno u neho vôbec uvažovať, leda tak v PP. Seko veľa kazil, pár krát sa snažil vyviezť puk, ale nikto sa na to nechytal, všetci rypáky dolu a jak barani sa tlačili do pásma popri mantineloch okolo hráča. Po dvoch zápasoch vidno, že naše vedenie akosi podcenilo veľkosť ľadovej plochy pri nominácii. Na užšom klzisku by skúsenosti asi viac zohrali svoju úlohu, ale tu celý náš tím pôsobí dojmom päťdesiatnikov, čo prišli spomínať na staré dobré časy. keď hrávali hokej.
hodnost Dex
14.02.2014 - 22:14:02
avatar
Tak na zajtra tam aj ja mám 5 modrých dresov, verím, že proti USA dupnú Rusi naplno tak tam bude aj pár červených a zvyšok Švédi, snáď dostane Silfverberg viac priestoru, keď už o nič nejde.
hodnost Dex
14.02.2014 - 21:51:04
avatar
Dobre Gobbi, beriem späť..
hodnost Dex
14.02.2014 - 20:49:25
avatar
Prečo ja každý deň zvolím za kapitána hráča čo má na háku? Tavares dnes vôbec naskočil na ľad, alebo bol len na súpiske? Na zajtra dám Tatara, nech emócie po zápase stoja za to, či v dobrom, alebo v zlom.
hodnost Dex
14.02.2014 - 20:21:18
avatar
Gabbi vidím, že Ty si sa rozhodol súperiť so všetkými a vo všetkom..
hodnost Dex
14.02.2014 - 20:20:28
avatar
Samozrejme, len v detroite na nich nie je najväčšia váha rozhodovať zápasy. Ja vychádzam čiste z podstaty zápasu pred ktorým teraz stojí repre, kde neočakávam od prvého útoku, že sa nejako výrazne presadí v útočnom pásme, keď tak nejakým protiútokom. Ak budeme chcieť vyhrať, bude musieť zabrať útok s Tatarom - tak to vidím ja, preto mi tam viac pasoval Pánik. Ale je to vo hviezdach, možno práve Jurčo zajtra zariadi, že sa vyhneme niekomu z Top 6 v osemfinále.
hodnost Dex
14.02.2014 - 19:57:24
avatar
Som rád, že moje prianie stiahnuť Tatara do druhého útoku bolo vyslyšané, i keď spojenie s Jurčom - no neviem, uvidíme. Nič proti Jurčovi, ja len že Pánik mi tam sedel viac - predsa len má trochu väčší prehľad a je technickejší typ hokejistu. Dve technické krídla s Kopcom na centri mohli pripraviť pár prekvapujúcich ťahov v útočnom pásme Slovincov. Ale nechajme sa prekvapiť.
hodnost Dex
13.02.2014 - 22:13:33
avatar
Vypustili už Česi info o brankárovi na zajtra?
hodnost Dex
13.02.2014 - 22:12:53
avatar
Heh, fasli sme sedmičku pri rozcvičke, netreba z toho hneď robiť diplomovku.. Naši to zobrali trochu volnejšie ako sa čakalo, svet sa nezrúti. Rusákom amíci naložili v dôležitejšom zápase a prežili to. Pomení sa zostava, trochu si pokecajú a ide sa ďalej. Prinajhoršom pretrpíme nasledujúce dva zápasy, prehryzieme sa do štvrťfinále, vytiahneme vlajky a ideme fandiť ako vždy
hodnost Dex
13.02.2014 - 17:45:49
avatar
Podľa mňa je škoda Tatara v prvom útoku. Z nášho útoku sa nepo.erú ani Slovinci, k Majovi s Mišom by som posunul Bartoviča, aj tak budú často narážať na Kopitara a z druhého útoku by som vytvoril väčšiu ofenzívnu silu Tatar-Kopec-Pánik.

1 2 3 4 5 6 7 8

Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies