Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

07.10.2014 - 16:19:35
avatar
Reakcia na: tiperstorocia, 25.07.2013 - 12:25:22
Ja tu dám najlepší tím novodobej histórie Slovenska: Lašák, Halák, Laco Chára - Švehla Višňovský - Štrbák Sekera - Graňák Sekeráš - Lintner Bondra - Stumpel - Pálffy Gáborík - Demitra - Marián Hossa Šatan - Handzuš - P.Šťastný Zedník - Daňo - Plavucha (Cíger, Pardavý)
∧ skryť ∧
Je až neuveriteľné ako veľmi sa zhodneme. A to som svoj tím robil bez toho aby som videl ten tvoj

Je až neuveriteľné ako veľmi sa zhodneme. A to som svoj tím robil bez toho aby som videl ten tvoj

Môj by bol:

Laco, Lašák, Halák,

Švehla - Sekeráš
Višňovský - Štrbák
Chára - Meszároš (Graňák)
Sekera - Lintner

Bondra - Stumpel - Pálffy
Gáborík - Demitra - Marián Hossa
Šatan - P.Šťastný - Cíger
Zedník - Handzuš - Nagy (Plavucha, Pardavý)

+ Tatar, Bartečko, Orszagh
07.10.2014 - 15:58:24
avatar
Reakcia na: peto10, 07.10.2014 - 15:43:04
tu su nejaké: http://slovaknhl.sk/diskusia_tema.php?id=1511
∧ skryť ∧
Ospravedlňujem sa, to som nevedel. Ale rozdiel je možno v tom, že som myslel slovenských reprezentantov v ére samostatnosti, čiže od roku 1993. Je to trošku rozdiel.
12.11.2013 - 20:06:28
avatar
slovak - Vidím, že naše názory sa rozchádzajú vo väčšine prípadov. Vôbec si nemyslím, že by Slováci mali nejaké tendencie zhovadiť každú pozitívnu vec. Ale keď je niečo totálne zmrvené tak to predsa nemôžem chváliť, keď ma to skrátka štve. Absolútne súhlasím s názormi aké majú napr. Hexen_TBL, Speedthrash, ...
Ja jednoducho neznášam zmeny k horšiemu. Ak je niečo pekné, tak to nebudem nasilu meniť len preto, že je to už dlho. Nemám nič proti zmene, ale len v prípade ak je to lepšie ako bolo predtým. Neviem kto navrhoval tieto nové dresy, ale podľa mňa zmrvil čo sa dalo. Firma Nike u mňa totálne klesla. Všetky tie dresy sú oveľa škaredšie ako tie čo sa používali doteraz. Tie čo sme používali od Vancouveru boli krásne - dá sa povedať že dokonalé. Rovnako tak aj RUS, CAN, CZE ... tieto týmy za posledných 15 rokov mali vždy pekné dresy a hoci sa urobili nejaké zmeny, boli to skôr drobné korektúry. No stále to bolo pekné. Ale to čo prišlo teraz je pohroma. Keď je niečo pekné nech sa to nosí aj 50 rokov a môže z toho byť pekná tradícia a nie urobiť nejaké nové hnusné "pyžamá" a byť celý bez seba, že mám na sebe slovenskú hymnu. Hymnu treba mať v srdci a spievať si ju pri oslave víťazstva.
26.10.2013 - 19:14:27
avatar
Brano1969 - tvoja zostava sa mi tiež celkom pozdáva. Keby som korigoval tú moju, tak by som dospel asi k niečomu podobnému. Aj keď sa musím priznať, že napr. takého Špirka ani poriadne nepoznám

slovak – ja to vzdávam zbytočne by sme polemizovali, však uvidíme ako to celé dopadne
26.10.2013 - 17:27:13
avatar
OK, s niečím sa dá súhlasiť, ale s niečím určite nie. V prvom rade priznávam, že som tú zostavu nerobil celkom na základe úplne aktuálnej výkonnosti. OK, beriem. Ale...

Tak napr. brankári. OK väčšine sa teraz asi príliš nedarí. Ale potom kto by tam bol. Halák ide dobre. Ale hovoríš že Staňa nič moc, Laco nič moc a Janusovi vyšla len jedna sezóna. Áno je veľká pravda, že napr. taký Jaro Janus na MS pohorel. Peter Budaj pre zmenu chytá skrátka málo, to je fakt. Takže potom Staňa NIE, Laco NIE, Janus NIE a Budaj NIE. Takže chudák Halák by tam musel byť sám

Čo sa týka poradia útokov, tak to som neudával nejako striktne, takže kľudne by napr. taká Kopeckého formácia mohla byť č.3 alebo aj č.2.

S čím môžem naozaj súhlasiť je Jurčina. Zvažoval som, že ho tam už nechcem. Na posledných MS to bolo fakt veľmi zlé a celkovo už nato asi nemá. Kľudne beriem Baranku alebo Štajnocha. Kľudne ti uznám aj toho Šatana či Hudáčka, však preto sú tam tí náhradníci takže mená ako Bližňák, Miklík, Ružička, Ölvecký ich kľudne môžu nahradiť. To všetko závisí od aktuálnej formy. A navyše to sa všetko môže ešte do olympiády zmeniť.

A čo týka toho môjho nešťastného druhého útoku. OK, defenzíva im príliš nevonia. Ja som ale názoru, že prvé dva útoky tam skrátka sú nato, aby boli ofenzívne. Oni majú byť rýchli a tvoriví vpredu. Vzadu sú dvaja obrancovia, ktorí to skrátka musia istiť. Navyše máme problém s nedostatkom centrov. Lenže keby sme tam nasilu dávali nejakého skutočného centra a rozmýšľali nad defenzívou, tak by mnoho kvalitných útočníkov sedelo na tribúne. Radšej falošný center a rýchle dynamické tvorivé trio.
26.10.2013 - 16:43:59
avatar
Viem, že to bude znieť možno primitívne, ale myslím si, že Šatan patrí k tým hráčom, ktorí zápasovú prax až tak nepotrebujú. Samozrejme, že keby pravidelne hrával a bol trošku mladší tak by bol určite na tom lepšie. Ale stále je to hráč, ktorý aj keď nie je v 100%-nej forme je lepší ako mnoho ostatných. Aj na posledných MS to nebol 100%-ný Šatan, ale jednoducho je to tak talentovaný hráč, že stále patril k našim najlepších hráčom.
26.10.2013 - 16:25:10
avatar


Zdravím! Som tu nový... ale v hokejovom svete určite nie Takže sem pre začiatok dávam svoj odhad resp. skôr predstavu ako by Slovenská reprezentácia mohla byť zložená v Sochi 2014.

Halák - Laco - Staňa/Janus

Hossa - Handzuš - Gáborík
Bartovič - Tatar - Pánik
Hudáček - Surový - Šatan
Radivojevič - Kopecký - Záborský

Chára - Višňovský
Sekera - Graňák
Meszároš - Jurčina

a 5 možných náhradníkov (tu sú ale viaceré eventuality)

Ölvecký, Miklík/Bližňák, Marcel Hossa/Ružička
Baranka, Sersen/Švarný

-

keby to bolo na mne určite by tam bol aj Nagy!

1

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine? Tampe pri sezónnej derniére neuznali dva góly. Tréner krúti hlavou + video Rozhodlo sa: Seattle bude mať nového trénera!Penguins predĺžili zmluvu s útočníkom a angažovali brankára z Európy Aj druhý Slovák končí v play-off NHL: Vlaňajší finalisti mali v pondelok rozdielne osudy NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies