Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Panthers si upísali švédskeho obrancu. Predtým získali aj jeho brata

Tím Florida Panthers podpísal v utorok jednoročnú zmluvu s obrancom Adamom Boqvistom, ktorý v budúcej sezóne zarobí 775 000 amerických dolárov.

Boqvist sa stal neobmedzeným voľným hráčom po tom, čo ho z posledného roku zmluvy s cap-hitom 2,6 milióna amerických dolárov vykúpil tím Columbus Blue Jackets.

Čoskoro dvadsaťštyriročný Švéd bol draftovaný Chicagom z ôsmeho miesta v roku 2018 a do Columbusu bol vymenený v roku 2021. Za oba tímy odohral dokopy 209 zápasov so ziskom 85 bodov (23+62).

Boqvist mal počas kariéry problémy zostať zdravý a aj v poslednej sezóne odohral len 35 zápasov. V nich zaznamenal gól a deväť asistencií.

Panthers skôr počas leta podpísali zmluvu aj so starším bratom Boqvista, Jesperom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Cesta do NHL sa stala v lete pre Dvorského omnoho jasnejšia. Aj vďaka vedeniu Blues Mešár je talentovaný a podceňovaný: Expert priznal, že ho zvažoval drsne nízko Slovenský mladík dúfa, že bude budúcim lídrom tímu NHLKto patrí medzi top zostávajúcich obmedzených voľných hráčov? Barkov je po prvom titule hladný. Toto Stanley Cupu ešte nikto nikdy neurobil + video Kanada vymenovala asistentov trénera. Jeden nie je hlavným trénerom v NHL Masívny pokles platu: Kuznecov už podpísal zmluvu. Za symbolickú čiastkuCanadiens sa činia: Podpísali ďalšiu zmluvu s obrancom. Veľkú Honzek prepadol, ale čaká ho masívny ročník: Musí zažiť silnú sezónu, znie zo zámoria Známy expert priznal, že sa mýlil: V prehľade omylov je Juraj Slafkovský prvý Urobil Mešár podľa Slafkovského dobré rozhodnutie? Už je to iba na ňom, tvrdí Zabudnutá trofej NHL: Predchodca Stanleyho poháraAko by mohla vyzerať nová zmluva Draisaitla? Má vraj jasnú požiadavku Velikán končí kariéru tam, kde ju začal: Hneď v budúcej sezóne mu vyradia číslo! Rangers sa vyhli arbitráži s kľúčovým obrancom krátkodobou zmluvou Okrem Slafkovského kamaráta predĺžil zmluvu s Montrealom aj ďalší obranca Flames predĺžili zmluvu s brankárom budúcnosti, ktorého čaká významný ročník Devils podpísali nový kontrakt s brankárom Penguins si upísali mladého ruského brankára Ako by ste si počínali ako generálny manažér tímu NHL? Vyskúšajte si to teraz na Pro Drafte 2024 Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies