Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Štyria hráči NHL, ktorí by mohli byť vymenení z dôvodu platového stropu

Niektoré tímy NHL by mohli chcieť alebo musieť prečistiť si platový rozpočet po začiatku letného obdobia, ktoré vyplnili aj podpisy zmlúv s voľnými hráčmi.

Jacob Stroller z The Hockey News sa pozrel na štyroch hráčov, ktorí by sa mohli stať obeťou manažmentu platového stropu:

Jean-Gabriel Pageau, C, New York Islanders – Islanders by mohli potrebovať ďalšieho krídelníka do prvých dvoch útokov, pričom majú len 1,075 milióna amerických dolárov k dispozícii pod stropom. Výmenou Pageaua by získali ďalších 5 miliónov, ktorými bude hráč zaťažovať rozpočet svojho zamestnávateľa ešte dva roky. Aby ho však tím vymenil, bude musieť výmenu okoreniť ďalším aktívom alebo si ponechať časť jeho platu.

Ross Colton, C, Colorado Avalanche – vo svojej zmluve s cap-hitom 4 milióny amerických dolárov má platné ešte tri roky a Avalanche hrozí, že budú presahovať platový strop, ak bude Gabriel Landeskog zdravý a zostava sa nezmení po návrate Valerija Ničuškina z Asistenčného programu NHL/NHLPA. Výmena Coltona by dala tímu príležitosť posilniť si zostavu, získať voľbu v strede draftu a flexibilitu v rozpočte.

Brayden McNabb, O, Vegas Golden Knights – ak bude chcieť Vegas robiť obchody pred prestupovou uzávierkou tak, ako to zvyčajne robí, bude si musieť vytvoriť viac priestoru pod platovým stropom. Možnosťou je výmena McNabba, ktorý má vo svojej zmluve platný ešte jeden rok s cap-hitom 2,85 milióna amerických dolárov. Okrem neho má tím ďalších troch ľavorukých obrancov následkom čoho musel Shea Theodore hrávať na pravej strane. McNabb by tímu mohol priniesť voľbu v strede draftu a mladú nádej.

Evan Rodrigues, Ú, Florida Panthers – je cenným hĺbkovým útočníkom, ale Panthers potrebujú obrancu do prvých dvoch párov a momentálne majú v rozpočte k dispozícii len 933 334 amerických dolárov. Výmenou Rodriguesa, ktorý má zmluvu platnú ešte tri roky, by získali k dobru 3 milióny amerických dolárov. Ďalšou alternatívou je Eetu Luostarinen, ale ten je o päť rokov mladší a je nepravdepodobné, že hodnota Rodriguesa bude vyššia ako je teraz.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Cesta do NHL sa stala v lete pre Dvorského omnoho jasnejšia. Aj vďaka vedeniu Blues Mešár je talentovaný a podceňovaný: Expert priznal, že ho zvažoval drsne nízko Slovenský mladík dúfa, že bude budúcim lídrom tímu NHLKto patrí medzi top zostávajúcich obmedzených voľných hráčov? Barkov je po prvom titule hladný. Toto Stanley Cupu ešte nikto nikdy neurobil + video Kanada vymenovala asistentov trénera. Jeden nie je hlavným trénerom v NHL Masívny pokles platu: Kuznecov už podpísal zmluvu. Za symbolickú čiastkuCanadiens sa činia: Podpísali ďalšiu zmluvu s obrancom. Veľkú Honzek prepadol, ale čaká ho masívny ročník: Musí zažiť silnú sezónu, znie zo zámoria Známy expert priznal, že sa mýlil: V prehľade omylov je Juraj Slafkovský prvý Urobil Mešár podľa Slafkovského dobré rozhodnutie? Už je to iba na ňom, tvrdí Zabudnutá trofej NHL: Predchodca Stanleyho poháraAko by mohla vyzerať nová zmluva Draisaitla? Má vraj jasnú požiadavku Velikán končí kariéru tam, kde ju začal: Hneď v budúcej sezóne mu vyradia číslo! Rangers sa vyhli arbitráži s kľúčovým obrancom krátkodobou zmluvou Okrem Slafkovského kamaráta predĺžil zmluvu s Montrealom aj ďalší obranca Flames predĺžili zmluvu s brankárom budúcnosti, ktorého čaká významný ročník Devils podpísali nový kontrakt s brankárom Penguins si upísali mladého ruského brankára Ako by ste si počínali ako generálny manažér tímu NHL? Vyskúšajte si to teraz na Pro Drafte 2024 Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies