Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Huberdeau priznáva: Bolo ťažké vidieť, ako Panthers získali Stanleyho pohár

Po tom, čo strávil dekádu v tíme Florida Pantthers, mal útočník Jonathan Huberdeau zmiešané pocity, keď sledoval, ako jeho bývalý tím získal svoj prvý Stanleyho pohár v klubovej histórii.

„Bolo ťažké vidieť, ako tí chlapci dvíhali ten Pohár,“ priznal Huberdeau pre La Presse. „Hovoríte si: ‘Bol som tam 10 rokov, počas zložitejších čias.’ Ale to je spôsob, akým budujete tím.“

Florida draftovala Huberdeaua v roku 2011 z celkového tretieho miesta a odvtedy sa zaradil na druhé miesto historického poradia tímu so 198 gólmi, 415 asistenciami a 613 bodmi.

Pred dvoma rokmi však bol vymenený do Calgary ako súčasť balíka, ktorým Pamthers získali Matthewa Tkachuka. Florida odvtedy bola dvakrát vo finále, Flames si dvakrát po sebe nezahrali play-off.

Článok pokračuje pod reklamou

„Z chlapcov mám radosť, pracovali tvrdo. Barkov, s ním som bol roky, pracuje tvrdo. Aj Aaron Ekblad, Sam Bennett. Tkachuk prišiel a áno, je dobrý. Ale je obklopený dobrými hráčmi. Majú talent, vidíte to. A dobrého trénera, ako je Paul Maurice. Myslel som si, že to vyhrajú,“ skonštatoval Huberdeau.

Huberdeau vstúpi do druhého roka osemročnej zmluvy s cap-hitom 10,5 milióna amerických dolárov, ktorý nezodpovedá jeho produktivite v drese Flames. V 160 zápasoch nazbieral 107 bodov, pričom v uplynulej sezóne len 12 gólov a 40 asistencií.

„Je isté, že som ťažko vymeniteľný. Vedel som to, keď som podpisoval ten kontrakt, ale nevedel som, ako sa to stane. Myslel som si, že budem body produkovať. To by bolo fajn, ale defenzívnejší systém hry nepomohol. Nikdy nie je zábavné byť v prestavbe,“ hovorí rodák z Quebecu.

„Keď ste mladý, môžete sa učiť, dospievať, máte čas. Ale v 31 rokoch už chcete vyhrávať a chcete vyhrať teraz. Je to ťažké preglgnúť, ale musíte akceptovať svoju úlohu, stopercentne.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Cesta do NHL sa stala v lete pre Dvorského omnoho jasnejšia. Aj vďaka vedeniu Blues Mešár je talentovaný a podceňovaný: Expert priznal, že ho zvažoval drsne nízko Slovenský mladík dúfa, že bude budúcim lídrom tímu NHLKto patrí medzi top zostávajúcich obmedzených voľných hráčov? Barkov je po prvom titule hladný. Toto Stanley Cupu ešte nikto nikdy neurobil + video Kanada vymenovala asistentov trénera. Jeden nie je hlavným trénerom v NHL Masívny pokles platu: Kuznecov už podpísal zmluvu. Za symbolickú čiastkuCanadiens sa činia: Podpísali ďalšiu zmluvu s obrancom. Veľkú Honzek prepadol, ale čaká ho masívny ročník: Musí zažiť silnú sezónu, znie zo zámoria Známy expert priznal, že sa mýlil: V prehľade omylov je Juraj Slafkovský prvý Urobil Mešár podľa Slafkovského dobré rozhodnutie? Už je to iba na ňom, tvrdí Zabudnutá trofej NHL: Predchodca Stanleyho poháraAko by mohla vyzerať nová zmluva Draisaitla? Má vraj jasnú požiadavku Velikán končí kariéru tam, kde ju začal: Hneď v budúcej sezóne mu vyradia číslo! Rangers sa vyhli arbitráži s kľúčovým obrancom krátkodobou zmluvou Okrem Slafkovského kamaráta predĺžil zmluvu s Montrealom aj ďalší obranca Flames predĺžili zmluvu s brankárom budúcnosti, ktorého čaká významný ročník Devils podpísali nový kontrakt s brankárom Penguins si upísali mladého ruského brankára Ako by ste si počínali ako generálny manažér tímu NHL? Vyskúšajte si to teraz na Pro Drafte 2024 Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies