Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 10.
kurzy
01:00info
PIT
CAR
NHL live
02:00info
WPG
SJS
NHL live
03:00info
COL
ANA
19. 10.
kurzy
19:00info
OTT
TBL
NHL live
20:00info
NSH
DET
22:00info
DAL
EDM
00:00info
FLA
VGK
01:00info
TOR
NYR
01:00info
NJD
WSH
01:00info
NYI
MTL
01:00info
PHI
VAN
01:00info
CBJ
MIN
01:00info
STL
CAR
02:00info
CHI
BUF
03:00info
UTA
BOS
NHL live
04:00info
SEA
CGY
«

Komunita: Diskusia > MSJ 2024 – Göteborg

Tému založil: peto10
03.01.2023 - 03:53:12
December 26, 2023 – January 5, 2024
https://www.iihf.com/en/events/2024/wm20

Skupina A
Kanada
Švédsko
Fínsko
Nemecko
Lotyšsko

Skupina B
Česko
USA
SLOVENSKO
Švajčiarsko
Nórsko

Program:
26.12. 12:00 Slovensko – Česko
Záznam: https://jojsport.joj.sk/ms-u20/udalost/21508-slovensko-20-cesko-20

27.12. 12:00 Slovensko – Švajčiarsko
Záznam: https://jojsport.joj.sk/ms-u20/udalost/21512-slovensko-20-svajciarsko-20

29.12. 12:00 Slovensko – Nórsko
Záznam: https://jojsport.joj.sk/ms-u20/udalost/21518-norsko-20-slovensko-20

31.12. 12:00 Slovensko – USA
Záznam: https://jojsport.joj.sk/ms-u20/udalost/21524-usa-20-slovensko-20

hodnost Ejo .
25.12.2023 - 04:38:28
avatar
Keby mali hodnotiť zostavu na playku, nedopadlo by to inak... práve preto, tu už nikto príčetný neprispieva.
hodnost K33 .
25.12.2023 - 09:14:41
avatar
A bude huř!...nezastavam sa ho vôbec Sýkoru...ale očividne je to chalan ktorý aj niečo povie ostatný za ním idú a to vida iba tréneri ...a keď už nie toto tak je tam najskúsenejší ..jediný hráč čo hral MS ,a hrava pravidelne v AHL....tie sračky či tu píšu niektorý odborníci sú do plaču ..toto nie je Xbox ...mladý nylander bol tuším kapitán juniorov vo švédsku určite to tam riešili lebo jeho ocino bol top star NHL ...alebo kasperi kapanen vo fínsku ....iba naša slovenská mentalita je tak jebnutá že za všetkým vidíme korupciu ...ale ťa určite je ale v tomto prípade asi nie ...neviem si predstaviť že by starý siki volal trénerovi prosím ťa daj mladého ako c....haha alebo žabka ...zoberho dám ti tisícku...alebo ťa vyfajcim či ako si to predstavujete ...
25.12.2023 - 11:03:54
avatar
a nie je jedno kto je kapitán veď petrovicky vybral najslabšieho hráča svojho syna a nič sa nezmenilo,skôr treba hovoriť o tom ako korupciu zlikvidovať aby sa synovia bohatých a známych rodičov tam nedostali ale aby aj hrali hráči čo nemajú bohatých rodicov-čajkovič,chromiak,molnar,masnica
25.12.2023 - 11:33:39
avatar
Reakcia na: Filip89, 24.12.2023 - 19:08:42
to, že sa tu fanušikovia hraju na odbornikov, to už som si zvykol, ale že dokažu kritizovať vyber kapitana, kde treba poznať tim "dovnutra" a celkovo charakter hračov, ich vztahy a spravanie sa vnutri timu, ako keby o tom mali viac info ako ludia v time, to je normalne na cenu pre blbcov roka. A argument, kolki z vas ho mali ako kapitana v predikciach je argument možno pre pripečeneho bukvičaka. Vaše predikcia, hlavne čo sa tyka kapitana maju vypovednu hodnotu nula.
∧ skryť ∧
A presne pre toto som povedal že o tomto nerád píšem ….

Na Slovensku je to folklór, preto to nepríde nikomu zvláštne. Pred rokmi som sa smial Čechom keď Hadamczik tlačil vnukov Barinku a spol, keď pomaly 25 ročný drevený syn prezidenta Kráľa chytal za prvoligivé “projekt”Litomeřice a na tréningy chodil na Lamborgini. Keď starý Petr tlačil syna ako sa len dalo. V Čechách rodinkárstvo nabralo obludný rozmer a oni sa s tým ešte zdá sa nevysporiadali dodnes. Ich hokej ide dole kopcom aj napriek minuloročnému úspechu a aj vďaka rodinkarstvu. Tiež majú na týchto MS otca hráča v realizačnom tíme, ktorý tam nikdy predtým nebol.
Najhoršie že aj náš prezident zistil že má syna a mám pocit že si zakrýva oči. A aby tu “odborná” verejnosť nebola nakoniec prekvapená keď bude jediný draftovaný hráč z ročníka 2006. To že sa tu my bojíme rozprávať o týchto témach neznamená, že sa vo svete o nás a na nás dobre nebavia.
Môžete mi veriť že krútia hlavou a nie sú to fanúškovia na hokejovom portály.
Otec Sýkoru je Fenešov prvý priamy nadriadený ak sa nemýlim a nič sa za ostatný rok nezmenilo. To len na margo toho že by on mal niekde chodiť s nejakou tisícovkou alebo ako ste to naformulovali. To asi naozaj nie.

Pred rokom a pól boli WJC v lete a kapitánom bol Rayen Petrovický , isto najskúsenejší z najlepšej ligy a isto mal najväčšie slovo v kabíne. Dnes už je to úsmevné že ? Tak skúste pozrieť na jeho kariéru.

Ale tu vôbec nejde o nejaké “C” som tu už napísal skôr Sýkorov kariérny raketový štart. Nepochybujem že je to typ hokejistu ktory si svojim štýlom nájde uplatnenie. Mozno si skúste sám nájsť nejaké scouting reporty a pochopíte prečo som sa pozastavil nad prvou lajnou. Takisto som napísal, že by som bol rád keby v nasledujúcich rokoch dostávali 17 r hráči (6 mes pred draftom mimo draft ranking ) priestor na MS seniorov. Ak sa tak bude diať skľudom potom budem znášať kritiku fanúšikov ktorý sa ich účasťou na tých MS budú oháňať a mňa hejtovať. Keď už sme pri tých synoch funkcionarov a hokejistov , v súčasnej nominácii ich mame 7. Tri mená tam kolú oči.
Skúste tých troch obhájiť. Napríklad to môžete vyskúšať vetou akú raz povedal sucastny trener ( inak Bokrošov asistent ) , “nemôžeme zobrať všetkých najlepších, lebo potrebujeme aj hráčov ktorí majú iné úlohy v time“. No jasné že sa to nedá obhájiť pred ľudmi ktorí tomu aspoň trochu rozumejú. Najmä ak si otvoríte súpisku USA na WJC a zistite ze ich náhradníci su hráči čo majú strelených 20-30 gólov a patria m lídrom CHL. A potom si uvedomíte že nám doma sedi Jenčko , Klečka, Barcik, Čajkovič a Chromiaka poslali domov. Takisto Molnar ktorý áno má isté resty a strach zväzu z novinových článkov je zrejmý. Keď už sme pri tom … rímske právo pozná okrem pojmu prezumpcia neviny aj pojem kolektívna vina a asi nemusím písať na koho sa tento terminus technicus vzťahuje.

PS: som hetero

Šťastne a veselé sviatky, budem držať sokolíkom palce.






25.12.2023 - 11:40:32
avatar
S tým jenckom a kleckom sa poopravím , do 4 lajny by som ich nebral ani ja !!! Ale posedieť na tribúne asi mohli, keďže vyzerá že forma niektorých stálic je podpriemerná, do hry by sa dostali. Navyše mame 2/3 zámorských typov a europsky klečka by bol určite platný hráč na veľkom ihrisku.
25.12.2023 - 11:46:33
avatar
Reakcia na: PravySlovak, 25.12.2023 - 11:03:54
a nie je jedno kto je kapitán veď petrovicky vybral najslabšieho hráča svojho syna a nič sa nezmenilo,skôr treba hovoriť o tom ako korupciu zlikvidovať aby sa synovia bohatých a známych rodičov tam nedostali ale aby aj hrali hráči čo nemajú bohatých rodicov-čajkovič,chromiak,molnar,masnica
∧ skryť ∧
Neberte to zle …. Ale každý kto robil kolektívny šport vie že neni jedno kto je kapitán .
25.12.2023 - 12:48:05
avatar
Reakcia na: Advisor, 25.12.2023 - 11:33:39
A presne pre toto som povedal že o tomto nerád píšem …. Na Slovensku je to folklór, preto to nepríde nikomu zvláštne. Pred rokmi som sa smial Čechom keď Hadamczik tlačil vnukov Barinku a spol, keď pomaly 25 ročný drevený syn prezidenta Kráľa chytal za prvoligivé “projekt”Litomeřice a na tréningy chodil na Lamborgini. Keď starý Petr tlačil syna ako sa len dalo. V Čechách rodinkárstvo nabralo obludný rozmer a oni sa s tým ešte zdá sa nevysporiadali dodnes. Ich hokej ide dole kopcom aj napriek minuloročnému úspechu a aj vďaka rodinkarstvu. Tiež majú na týchto MS otca hráča v realizačnom tíme, ktorý tam nikdy predtým nebol. Najhoršie že aj náš prezident zistil že má syna a mám pocit že si zakrýva oči. A aby tu “odborná” verejnosť nebola nakoniec prekvapená keď bude jediný draftovaný hráč z ročníka 2006. To že sa tu my bojíme rozprávať o týchto témach neznamená, že sa vo svete o nás a na nás dobre nebavia. Môžete mi veriť že krútia hlavou a nie sú to fanúškovia na hokejovom portály. Otec Sýkoru je Fenešov prvý priamy nadriadený ak sa nemýlim a nič sa za ostatný rok nezmenilo. To len na margo toho že by on mal niekde chodiť s nejakou tisícovkou alebo ako ste to naformulovali. To asi naozaj nie. Pred rokom a pól boli WJC v lete a kapitánom bol Rayen Petrovický , isto najskúsenejší z najlepšej ligy a isto mal najväčšie slovo v kabíne. Dnes už je to úsmevné že ? Tak skúste pozrieť na jeho kariéru. Ale tu vôbec nejde o nejaké “C” som tu už napísal skôr Sýkorov kariérny raketový štart. Nepochybujem že je to typ hokejistu ktory si svojim štýlom nájde uplatnenie. Mozno si skúste sám nájsť nejaké scouting reporty a pochopíte prečo som sa pozastavil nad prvou lajnou. Takisto som napísal, že by som bol rád keby v nasledujúcich rokoch dostávali 17 r hráči (6 mes pred draftom mimo draft ranking ) priestor na MS seniorov. Ak sa tak bude diať skľudom potom budem znášať kritiku fanúšikov ktorý sa ich účasťou na tých MS budú oháňať a mňa hejtovať. Keď už sme pri tých synoch funkcionarov a hokejistov , v súčasnej nominácii ich mame 7. Tri mená tam kolú oči. Skúste tých troch obhájiť. Napríklad to môžete vyskúšať vetou akú raz povedal sucastny trener ( inak Bokrošov asistent ) , “nemôžeme zobrať všetkých najlepších, lebo potrebujeme aj hráčov ktorí majú iné úlohy v time“. No jasné že sa to nedá obhájiť pred ľudmi ktorí tomu aspoň trochu rozumejú. Najmä ak si otvoríte súpisku USA na WJC a zistite ze ich náhradníci su hráči čo majú strelených 20-30 gólov a patria m lídrom CHL. A potom si uvedomíte že nám doma sedi Jenčko , Klečka, Barcik, Čajkovič a Chromiaka poslali domov. Takisto Molnar ktorý áno má isté resty a strach zväzu z novinových článkov je zrejmý. Keď už sme pri tom … rímske právo pozná okrem pojmu prezumpcia neviny aj pojem kolektívna vina a asi nemusím písať na koho sa tento terminus technicus vzťahuje. PS: som hetero Šťastne a veselé sviatky, budem držať sokolíkom palce.
∧ skryť ∧
Stále nerozumiem prečo je toto taká téma. Prirodzene je podstatné kto je kapitánom, ale viacerí sme sa zhodli, že Sýkora so svojim zápalom, vášňou a bojovnosťou + skúsenosťami zo seniorských líg, je dobrá voľba. V rozhovore som čítal (ak je to pravda), že výber bol konzultovaný aj s Mešárom a Dvorským (asistentami).

V tomto absolútne súhlasím s Filipom89, výber kapitána je vecou kabíny, nie širokej verejnosti. Keby išiel Nemec, bol by kapitánom on.

PS: aj ja. a?

25.12.2023 - 13:25:45
avatar
Reakcia na: Canucks 666 , 25.12.2023 - 12:48:05
Stále nerozumiem prečo je toto taká téma. Prirodzene je podstatné kto je kapitánom, ale viacerí sme sa zhodli, že Sýkora so svojim zápalom, vášňou a bojovnosťou + skúsenosťami zo seniorských líg, je dobrá voľba. V rozhovore som čítal (ak je to pravda), že výber bol konzultovaný aj s Mešárom a Dvorským (asistentami). V tomto absolútne súhlasím s Filipom89, výber kapitána je vecou kabíny, nie širokej verejnosti. Keby išiel Nemec, bol by kapitánom on. PS: aj ja. a?
∧ skryť ∧
Tým hetero som sa samozrejme nechcel nikoho dotknúť , len som reagoval tam vyššie na slovne spojenie “pripečený bukvičák”
25.12.2023 - 13:27:29
avatar
No tak s týmito dvoma pánmi súhlasím … take dosť reálne videnie jednotlivych hráčov vo vzťahu k zostave.

https://sport.aktuality.sk/hokej/clanok/ms-v-hokeji-u20-vsetko-co-potrebujete-vediet-o-slovensku-2023122511403112620?fbclid=IwAR0oPIXR0rD75L42-r9-8_PHeGcHr6o9vC0lsc1f7vO3ILlQUAGireAOxlA_aem_AfP7KZmDHcWj6fEFEiS_22Mj5QRlDq8I4X-xMLpewbH0iC8gK9wqA5P1hFyAXqir41m-sKGu2kDLE-7FUjU4PMpv#lqkv1lc148bk09ncl9r
25.12.2023 - 14:01:31
avatar
tak kapitán je dôležitý skrz toho,že je na ľade hovorcom a mal by byť lídrom a morálnym príkladom.lider je mešar a honzek a dvorsky,navyše sykora pre vyprovokovanie bitky môže byť rád,že nedostal dištanc ako molnar.hlavne nech Česko vyhraje4:3,nech vyjde tiket a ostatné zápasy nech vyhráme.ja tipujem finále domácich a kanadu,kurz 20 to isti
25.12.2023 - 17:50:27
avatar
Zloženie formácii na zajtra čo myslíte?
25.12.2023 - 19:38:01
avatar
Dúfam že žabka a kukumberg budú mimo zostaví.

Mesar-Repcik-Honzek
Natny-Strbak
Misiak-Dvorsky-Ciernik
Kmec-Mosko
Sykora-Petrovsky-Zlnka
Pisoja-Radivojevic
Pekarcik-Suchy-Sotek
Dej-Baran

4. Útok sami takto viac páčil v zápase s fin.
hodnost .
25.12.2023 - 19:42:05
avatar
No Pekarcik po dvoch duplach štedro večerného menu, bude mať čo robiť.

Gajan

Moško Štrbák
Natny Radivojevič
Žabka Kmec

Mesar Repcik Honzek
Misiak Dvorsky Ciernik
Zlnka Petrovsky Sýkora
Sotek Dej Pekarcik
Suchy

26.12.2023 - 10:40:59
avatar
Ja by som dal dnes do brány Urbana.
26.12.2023 - 11:44:04
avatar
Žabka v druhom páre však ten fenes je kokot
26.12.2023 - 12:48:31
avatar
No po prvej tretine zatiaľ nedobré pocity. Obrana je príšerne pomalá a útok príliš netaktický. Najviac sa dá vyzdvihnúť azda len Gajan... potom možno Mešár a Čiernik...inak nič
26.12.2023 - 13:04:13
avatar
Reakcia na: Canucks 666 , 26.12.2023 - 12:48:31
No po prvej tretine zatiaľ nedobré pocity. Obrana je príšerne pomalá a útok príliš netaktický. Najviac sa dá vyzdvihnúť azda len Gajan... potom možno Mešár a Čiernik...inak nič
∧ skryť ∧
Zatiaľ asi skoro niečo hodnotiť … po zápase .
26.12.2023 - 13:59:30
avatar
Reakcia na: Advisor, 26.12.2023 - 13:04:13
Zatiaľ asi skoro niečo hodnotiť … po zápase .
∧ skryť ∧
Druhá tretina úplný opak, hrali sme fantasticky, som zvedavý na poslednú, to môže ísť oboma smermi
26.12.2023 - 14:03:45
avatar
Prvá tretina hrozná, ale od druhej sa na to konečne dá pozerať.
26.12.2023 - 14:42:24
avatar
Reakcia na: slovak, 21.12.2023 - 17:33:34
S Kulichom, či bez Kulicha, rozjebeme ich...
∧ skryť ∧
Trafil si 100%!

< 1 ... 9 10 11 12 13 14 ... 19 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies