Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

14.02.2014 - 21:47:15
avatar
Tak Jarda si to uzil Je to pan, jeden z mala z ceskeho timu

So zmenami trenera som viac menej spokojny. Boli nevyhnutne. Hlavne stiahnut hru na tri obranne dvojice. A pomenit aj utoky, Branko nema pri vsetkej ucte k jeho charakteru a bojovnosti co robit v druhej formacii, vo stvrtej snad tych cca 10mnut odbojuje aj s kolegami. Musime sa modlit, aby sa Zabor chytil a hral dobre, lebo Maros potrebuje k sebe niekoho, s kym si to bude hadzat, Michal bude hlavne sustredeny na obranu. Ak mu to nepojde, dal by som tam Panika, s Hossicom by mu to podla mna mohlo ist, navyse proti USA sa mi Riso viac menej pacil.

Inak, co este musi Vujtek spravit, je jednoznacne dat vacsi ice time nasim najlepsim bekom. Zdeno odohral podla statistik vcera len 18 minut (!!!!!). Andrej Sekera 19 minut, Martin Marincin ani nie 15 minut, Mesz 14 minut. To je velmi malo. Ano, zapasy idu rychlo po sebe, ale toto je olympijsky turnaj, navyse vsetci tito obrancovia su z klubo zvyknuti hrat velke minuty, aspon tych 20 minut (aj ked Mesz toho moc neodohral, tak zvladne to v pohodicke). Zdeno a Andrej by jednoznacne mali hrat priblizne 25 minut na zapas.

Keby bolo na mne, tak spojim Zdena s Meszoma dam im 24-25 minut na zapas, Andrej s Marincinom by tiez zvladni 24-25 minut a tych zvysynch 10-12 minut by Starosta s Barankom v pohode uhrali... uvidime, ako bude fungovat obrana takto ako ju zlozil trener, ale horsie ako to bolo s USA to urcite nebude.

Mimochodom, cely tim musi dobre branit, nielen obrana... vo stvrtok tomu tak celkom nebolo.
13.02.2014 - 17:05:12
avatar
suhlasim s petom, Suroveho by som vymenil za Olveckeho, Marcinko snad bude OK. Radivojevica by som nahradil Zaborskym.
13.02.2014 - 16:33:59
avatar
Pohodicka... formu casujeme na zaciatok buduceho tyzdna, kedy sa hraju dolezite zapasy, no nie?

Nevyslo to, co uz no. Proste sme na nich nemali a k tomu, aby sme dokazali hrat dostojnu rolu alebo aj prekvapit potrebujeme 60minut koncentrovaneho vykonu. My sme hrali 20 minut ako male deti. Potom uz tretiu Amici vypustili, takze boli aj sance.

Vieme, ze proste nemame taku kvalitu ako maju ine silne timy, ale to neznamena, ze ich nemozeme porazit. V tom jednom povestnom zapase. Ale inou hrou. Teraz je najdolezitejsie, aby to Zdeno a jeho kolegovia v kabine dali dokopy. Treba na to uplne zabudnut a poucit sa.

Turnaj sa zacina v utorok v stredu.
11.02.2014 - 18:24:47
avatar
Slovenske media su sheldon jeden velky odpad. Hocikto z nas by bol profesionalnejsi.
11.02.2014 - 18:10:42
avatar
Panna Maria, prestante tu riesit sprostosti... jak male deti.

Inak, Nasta sa nema za co hanbit, dala do toho vsetko a to je hlavne. 6. miesto je super. Ked Boh da, tak este moze nieco spravit, ma to dve sance.
10.02.2014 - 20:23:22
avatar
slovak

Tak zlozenie obrannych dvojic, to ze je Zdeno so Sekym a ze hra s Marincinom prave Jurcina.

Rovnako to, ze je Branko v druhom utoku (aj ked to vieme uz dlhsie, ze tam bude) a ze je nahradnik Zaborsky. Aj ked to zase nie je az take prekvapenie vzhladom k jeho forme, necakal som ho ako 13.teho utocnika.
10.02.2014 - 19:10:26
avatar
Bergy je jeden z top3 centrov na buly a na kridle? Aj ked samozrejme, to ze je na kridle este neznamena, ze na buly chodit nebude... ale aj tak.

Nasa zostava ma prekvapila v par veciach, ale to je jedno. Vujtek vie co robi.

09.02.2014 - 19:39:21
avatar
Presne tak slovak. Ano, pochadza z Ruska, ale ma slovenske obcianstvo, nasla sa tu, zije tu. Ziskala pre nas medailu, mozno to niekto spochybnuje, iny nie.

Ziskala medailu hlavne pre SEBA. Ona si ju zasluzila. Fakt neuveritelne skromne a sympaticke dievca. Ci v slovenskom, ruskom alebo libanonskom drese, na tom nezalezi. Aj ked samozrejme, sme stastni, ze mala dvojkriz na hrudi.
09.02.2014 - 18:02:06
avatar
Hudok je strasny sef dokonale symbolizuje STV fakt ako taky Merciak, alebo par dalsich ludi, ktori su pravom na svojom mieste, si tej televizii musia fakt pripadat jak...
09.02.2014 - 16:54:51
avatar
Klobuk dolu Nasta, velka gratulacia!

Zasluzi si to, pripravila sa excelentne, skromne,v tichosti. Nikto to neriesil. Mozno sa jej v sezone nedarilo, ale vyhrala najdolezitejsie preteky sezony a to nahoda nie je. Vcera som jej brata lutoval, dnes ona nic take nepripustila! Budeme jej drzat palce aj v stihacke ci dalsich disciplinach, ma urcite sancu, ale aj keby uz neziskala medailu, tak si zasluzi jednu velku poklonu.
09.02.2014 - 15:48:31
avatar
Ved nic proti kazdy ma pravo fandit komu chce, len ma proste trochu nasralo (ber s rezervou ), ako fanusika Dominiky ten sarkazmus.

Tak budeme nasich tenistom vseobecne fandit aj nadalej. Zeny, ako som vcera pisal, maju buducnost. U muzov az taky optimista nie som. Duplom nie, ked vidim, ze v nasom DC time vladne atmosfera aka tam vladne

„Môj postoj je jednoznačný. Bol by som rád, keby sme nastúpili na antuke, aj keď väčšina chalanov preferuje betón“, uviedol na včerajšej tlačovke Kližan, ktorý si na účet svojho reprezentačného kolegu neodpustil: „Je jasné, že Lacko by chcel čo najväčšie „mydlo“, aby sa nemusel hýbať.“

Klizan o Lackovi

Z tohto som sa strasne dlho smial.
09.02.2014 - 15:30:09
avatar
Narcis - podla tvojich dvoch komentov na predoslej strane po prehrach Cubulky sudim, ze asi ta odmietla. Inak si to fakt neviem predstavit, co tolke nadsenie. Tesis sa z jej prehry? Ako mas samozrejme pravo vyjadrit nazor, nemusis ju mat vobec rad, ale podla mna to prehanas...

Dominika sa absolutne nema za co hanbit. Tento vikend sa mi nezdala nejak uplne v pohode, napriek tomu predviedla dost tenisoveho umenia. V sobotu mala na lopate Petkovic, ale prestala hrat aktivne, Nemka sa rozohrala a vyuzila to (nasa mala mecbal). Dnes hrala proti fantastickej hracke, ktora predviedla cely vikend svetovy tenis. Aj vcera proti Daniele, ktora ju v prvoms ete tiez prehanala. Naozaj svetovy. Videl som zapas Cibulkova-Kerber tohto roku v Sydney a Kerber tam ani zdaleka nehrala tak ako dnes (a to Kerber vyhrala, tesne 7:6, 7:5 v absolutne vyrovnanom zapase). Aj v ostatnych vzajomnych zapasoch mala Cibulkova navrch. Myslim, ze Domi ma bilanciu 4:1 proti Kerber. Tento vikend ale hrala Nemka naozaj uzastne. Treba niekedy uznat aj kvality supera.

Nemky osobne favorizujem na vyhru, aj ked samozrejme tazko hovorit takto dopredu. Ale maju velku sancu.

Nie kazdy je ako Klizan, ze hra s 600.tym hracom sveta a trapi sa s nim v 5tich setich, pricom super, ktory ani "nehra" tenis profesionalne podaval v tom piatom sete na vyhru.

Toto je skor na zamyslenie. Nie tieto dve prehry Dominiky.
08.02.2014 - 18:41:58
avatar


Preco? Preto, ze prehravame 0:2 s timom, ktory je spolocne s Talianskom pre mna, (aby zas niekto nepochopil nieco ine) najvacsi favorit Fed Cupu?

Schytali sme silneho supera, uz po zrebe boli nasi trochu v rozpakoch, ze sme schytali prave nemecky tim, ktory sme si najmenej priali. Ale tento tim ma rozhodne este buducnost. Vlani sme boli krocik od finale, tento rok to uz zrejme nevyjde a cez toto 1/4 uz asi neprejdeme (aj ked budeme este zajtra fandit nasim samozrejme), ale sancu v buducnosti mame.

V oboch zapasoch boli sance, ale nevyuzite. Prave zensky tenis na Slovensku je na kvalitnej urovni. Aspon ked si predstavim, aku zakladnu mame my a aku maju ine vacsie krajiny. Mame solidnu novu vlnu hracok, ktora sa dostava do top stovky. Anna Schmiedlova je uz v stovke celkom s prehladom a to ma len 19. Janka Cepelova podobne. Magda Rybarikova sa pekne vypracovala a momentalne pomaly ale isto utoci na top 30. Dominika je zas v top 20tke. + v talone su aj ine mlade hracky, ktore maju sancu sa dostat v buducnosti do stovky. Zensky tenis ma podla mna celkom svetlu buducnost.

Myslim, ze na 5milionove Slovensko je 5hracok v svetovej stovke skvele cislo (a to len Daniela ma z nich roky, ostatne este kariera pred sebou). Pre porovnanie ani Cesky ich nemaju viac. Aj kopu vacsich krajin ma menej hracok ako my. Nehovorim, ze sme uplna spicka, to urcite nie, ale slova, ze SVK tenis ma taku uroven ako... hroza a des. Sprostosti... minimalne ten zensky ma dobru uroven.

U muzov je to horsie, tam sme stale nedokazali nahradit tu generaciu okolo Kuceru a Hrbateho. Aj ked nejake nadeje boli, tak nikto z nich nedokazal pravidelne podavat take vykony, aby sa dostal aspon do top 20-30 (aj ked Klizan tam chvilu bol a bol vyhlaseny aj skokanom roka v ATP, jeho povaha je vsak taka, ze...). Inak talenty su aj tu (sledujem to), ale ten prechod z juniorskych kategorii smerom k muzov je problematicky.
06.02.2014 - 16:16:43
avatar
Dnes 56 rokov od mnichovskej tragedie... RIP BUSBY BABES

http://www.stream.cz/nejnovejsi/sportovni-okamziky/10000644-nejvetsi-pribeh-sportovnich-dejin

Zimomriavky, neuveritelna hrdost byt fanusikom Manchestru United!!!
27.01.2014 - 19:17:14
avatar
Mate dost zaloznikov, v lete ste nam vyfukli Thiaga, tak teraz nam dajte Kroosa. ja viem, ze je Nemec a vas (polo)odchovanec, ale tak... teraz citam, ze odmietol podpisat zmluvu, ktoru mu ponukli a dalsie jednania momentalne nebudu. Tak uvidime v lete. Ako som pisal, ocakavam velke cistky.

Mata inak dostal osmicku, uz trenoval a mozno zajtra nabehne, aj ked skor cakam, ze az na druhy polcas ako striedajuci hrac. Klasika pri premiere. Wazza, RVP a Fella uz trenovali a mozno budu k dispozicii uz zajtra.
27.01.2014 - 00:36:20
avatar
Osobne by som predal Naniho, aj tak vacsinu casu premarodi. Young je mimo uplne, toho by som hned predal. Valenciu by som si nechal ako poistku na kridlo alebo na praveho beka, ale nestaval by som ho pravidelne, prednost by som dal na kridle trojici Mata, Januzaj, Zaha (Wazza na AM). Kagawa... neviem co s nim, spekuluje sa jeho vymena v baliku za Gundogana. Fakt neviem, na AM je kvalitka, ale mame Wazzu, mozno tam bude hrat aj Mata, ak bude Wayne zraneny alebo nebude hrat.. neviem.

Carrick pomaly konci, uz ma roky, Jones presedlat definitivne na stopera, podobne ako Smalling. Rio po sezone vraj konci, mozno do USA... Vida tu tiez nebude vecne. Zatial stoper asi nie je nutny, ale necudoval by som sa, keby chcel Moyes posilnit aj tento post... spominal sa Garay ci mladik Zouma z Francuzska.

Kupil by som osobne minimalne jedneho zaloznika, Clevovi dal poslednu sancu (ale len ako 4., 5. zaloznik), Fletch po navrate solidne vykony bojuje, aj tvorba solidna... je tu Fellaini, ktory bude predpokladam hrat takeho def. zaloznika, podobne ako Keane svojho casu (sam hovoril, ze je jeho vzor). Navyse v lete sa mozno vrati z hostovania vo Fiorentine Anderson.

Naozaj neviem, je tu vela otaznikov a v lete tu budu velky prievan. Ocakavam 1, 2 zaloznici dnu, a niektori von. Cleva by som mozno poslal na hostovanie.

Lavy bek je jasny, Shawa by som bral (ale v hre su aj ini, Evra asi smer Monaco v lete), to je investicia do buducna, ale Chelsea ho chce tiez a ak je pravda, ze je fan modrych, tak mozno pojde tam...

Inak prave citam, ze sme podali ponuku na Cabaye, kedze Newcastle od PSG prvu odmietol.

Uvidime.
27.01.2014 - 00:14:54
avatar
nanuk, ano pocul som tieto famy ci je to pravda, bohvie, ale kvoli takymto blbostiam mu nedat sancu by bolo dost hlupe...

co sa zalohy tyka, ano Koke ma novu zmluvu, ale o Athleticu je zname, ze je po krk v dlhoch, takze nie je to vylucene, aj ked zrejme ani nejak pravdepodobne. Osobne chcem Gundogana, ale strasia ma jeho problemy, ak by to bolo chronicke, tak dalsi marod v nasom time... radsej nie... Kroos by mohol byt za kvalitnu sumu dostupny. Ale asi az v lete, pokial nepredlzi.

Cabaye je vyborny a je to presne typ, ktory by som chcel, ale ma 28, co nie je zas najmenej, navyse ho chce PSG. Ale ano, je to vyborny zaloznik, odvedie vela roboty, skvela tvorba, skvele pasy, tvrda strela, skusenosti s PL...
26.01.2014 - 23:49:49
avatar
Peniazky zauradovali.
26.01.2014 - 23:11:35
avatar
Tak po dlhsej dobe sa vyjadrim nejakym velprispevkom smerom k United

Ako iste vieme, tak tato sezona je velmi zla. Vysledkovo, aj herne. David Moyes proste zdedil tim, ktory mal vrchol uz za sebou a ktory uz sam o sebe nemal velky potencial do buducna. SAF vedel, kedy odist. A ked sa k tomu pridali zranenia, ktore nas suzuju celkom pravidelne, tak sa necudujem, ze sme tam, kde sme. Mali sme tazky los zo zaciatku, nezachytili sme uvod, David stale hladal a hladal optimalnu zostavu, hraci nemali formu (a niektori ju nemaju stale), nemal to veru lahke. Navyse sa k tomu pridal aj fakt, ze v lete ostatne timy proste posilnili, my nie (prisiel sice Fellaini, ale vela toho neodohral, potom sa zranil a stale je mimo, aj ked uz trenuje). Arsenal posilnil Ozil (navyse ostatni hraci dozreli), Chelsea a City posilnili taktiez, o Liverpoole a najma Tottenhame zbytocne hovorit. Je tu uz aj Everton, ktory je velmi kvalitny. Nie je to lahke, velakrat v sezone sme navyse prehrali golmi v zavere. Zbytocne chyby v obrane, nekoncentracia.

Z FA Cupu a Capital One Cupu sme uz vypadli, v LM mame Olympiakos a tam ak podame kvalitne vykony, tak mozme v pohode postupit. Nuz a v lige je to siedme miesto, strata siestich bodov na 4. flek zarucujuci baraz LM. Da sa to dobehnut, ale uz neprichadzaju v uvahy zbytocne straty bodov. (a takych v sezone bolo, ano na City sme, nalejme si ciste vino, nemali, ale prehry s West Bromwichom, Evertonom, Newcastlom ci remizy s Hullom alebo Cardiffom boli uplne zbytocne. Kto videl, ten vie). Navyse narozdiel od vlanajsej sezony superi nestracaju lahke body, resp. len minimum. Aj preto vlani vysiel titul, hoci hra nemala az tak daleko od tej tohtorocnej.

Jednoznacne musim pochvalit Wazzu. Nas tahun a fantasticky futbalista. Po tom, ako sa v lete spekulovalo o jeho odchode zaziva dalsiu skvelu sezonu. Bez neho, pripadne Januzaja, by to bolo este tazsie. 11+19 vo vsetkych sutaziach, skvela robota v obrane, ten clovek je, mam pocit, na kazdom centimetri ihriska. Na zaciatku januara uz pocitoval unavu, mal aj nejake drobne problemy, teraz je uz okej a ak nebude hrat v utorok, tak dalsie kolo uz urcite, podobne ako Robin, ktory laboruje dlhsie.



Poklonu si zasluzi aj Adnan Januzaj. Pred sezonou som tu pisal, ze by som bol rad, keby ho Moyes postupom casu postupne zabudoval do muzstva a hla - odohral velke percento zapasov a nie nahodou. Je uzasny na svoje vek. Vo februari bude mat len 19 a uz teraz nas taha. Jeden z hlavnych tahunov. Je smutne (prenho je to super), ze vo viacerych zapasoch sa spoliehame hlavne nanho, ze nieco spravi (hlavne ked chybal Wazza). Nie je to dobra vizitka pre muzstvo. Ale hra s prehladom, skvele prihravky, castokrat sa pokusa aj o strely, dal tri goly v PL, ale mohol dat viac, parkrat orazitkoval tycky, castokrat sa snazi strielat co je len dobre. O jeho prehlade bola rec. Sem tam sice strati loptu alebo nevyhodnoti uplne spravne situaciu, ale mozme cakat od tak mladeho novacika, ze bude bezchybny?? Ma este casu, zlepsil sa aj rychlostne, je na nom vidiet velky pokrok. Ked ho porovnam teraz a spred roka, tak je tam znacny rozdiel. To je len dobre. Snad len toho simulovania sa zbavit. Ale toho sa nebojim, prejde ho to. Musi aj trochu pribrat, lebo niekedy este nestaci v subojoch. Ale ak bude na sebe robit a zranenia sa budu vyhybat, tak o 3-4 roky z neho bude velka hviezda.



Inak hracov bez formy je u nas toho roku akosi privela. Nebudem ich spominat, lebo na to nemam nervy, ale znacne prevysuju tych, s ktorymi vladne spokojnost. Jedine meno, ktore spomeniem je Wilfried Zaha. Niezeby som bol s nim nespokojny, pretoze neukazal toho dost. On totiz toho vela ukazat ani nemohol. Odohral len superpohar s Wiganom a par minut v PL + tusim raz ligovy pohar. To je sakramentsky malo na 12 mil. hraca a velky talent. Moyes mu jednoducho nedaval prilezisti, co nechape skoro nik. Ma namierene do Cardiffu na hostovanie do konca sezony, za nasim Ole Gunnarom Solksjaerom. Ten mu hadam da pravidelne sance. Spolu s nim by mal ist aj Fabio, ten ale na trvaly prestup.

Tesi ma ale, ze David pracuje a nie je mu to jedno, Je vidno jeho snahu, iniciativu vybudovat do buducna super mancaft. Kazdy den je pomaly na cestach. Jeden den je v Taliansku na zapase Juve a Neapolu, dalsi den ide pozriet borcov v Nemecku, dalsi den vita Juana Matu v treningovom centre a hned na to ide na FA Cup. Klobuk dolu. Takto sa ma pracovat a snad aj postupom casu pridu vysledky. Nema to lahke, ja mu nezavidim.

Prave Juan Mata je nasa posila. Necakana, pre niektorych sokujuca, no urcite logicka. Nielen vzhladom k tomu, ze bol k dispozicii (nepochopitelne, ale to uz neriesme), ale najma preto, ze je to hrac, ktory nam urcite pomoze. Nespasi nas len on sam, mame viac problemov (o tom potom), ale jeho kvality su znacne a podobny hrac nam chybal (Kagawa je sice podobny typ, ale stale sa nevie uplne stotoznit s PL, napriklad vykon aky podal v LM proti nemeckemu Leverkusenu este nikdy nepredviedol v PL, mozno na jednu dve vynimky, ked dal hetrik s Norwichom). Navyse Juan Mata moze hrat aj na kridle, kdezto Kagawa je tam trochu strateny. Overeny PL hrac, skvely playmaker. Spokojnost, rekordna suma, 37.1 mil., ale raz za cas mi to nevadi. Hlavne, ked je to rozumne investovana suma do hraca, ktory nam chyba a nie 5. posila na ten isty post ako to maju vo zvyku niektore ine kluby...

Tu je cely rozhovor s nim


najma ten koniec je zaklincovany, David de Gea je sef

Potesili ale aj slova Moyesa po prestupe Matu - „Chcem vybudovať naozaj skvelý a úspešný tím. Chcem vybudovať kreatívny tím, ktorý bude baviť všetkých svojou hrou. Vždy chcem, aby môj tím hral takýmto štýlom. Chcem vyhrávať a dať konečne fanúšikom dôvod poriadne si od radosti zakričať, pretože doteraz som im ich veľa nedal. Jediné čo teraz môžem k prestupom povedať je to, že toto je prvý z mnohých ďalších, ktoré nás čakajú. Nemyslím si, že sa nám podarí priviesť ešte niekoho v januári. Samozrejme, že na tom stále pracujeme, ale nikdy neviete čo prinesú nasledujúce dni. A takto to je aj s nadchádzajúcim časom v prestupovom období. Ak sa nám však naskytne možnosť priviesť nami sledovaného hráča do tímu, tak nezaváhame. Verím, že Juanov prestup je jedným z mnohých, ktoré nás ešte čakajú. Avšak drvivá väčšina z nich prebehne pravdepodobne až v lete.“

Z toho su nadseni urcite vsetci fanusikovia United. Prestavba je naozaj aktualna a nevyhnutna. Mata je prvy vysledok. V lete pridu zrejme dalsi (ocakava sa lavy bek - spekuluje sa o menach ako Coentrao, Shaw ci mozno aj ten Baines, stredovy zaloznik - Gundugan, Kroos, Koke, Vidal ci dalsi a mozno este nejaky stoper, ale to skor nie). A niektorych hracov bude nevyhnutne predat. A nie je ich malo. Rio a Giggs zrejme skoncia. Zaha sa vrati a snad ho David zabuduje do timu.

Momentalne sa treba sustredit na to, aby sme sa dostali na to 4. miesto v lige (aspon) a hrali dostojne v LM. (prejst cez Olympiakos je priorita, dalej uvidime).

Buenas noches.
25.01.2014 - 14:17:21
avatar
To netusim, pevne verim, ze neodidu. Hoci Manchester teraz zaziva, ake je to hrat bez nich, kedze RVP premarodil polku sezony, Wazza posledne tyzdne tiez, kedze bol asi presileny, velka zataz a bedro bolo na nom (ma paradnu sezonu - 9+11 v PL, celkovo vo vsetkych sutaziach 11+19!). O fantastickej robote vzadu zbytocne hovorit. Jeho cena je niekolkonasobne vyssia ako tych smiesnych 25-30 mil, co ponuka Chelsea.

Spekulacii je vela, aj take, ze ak United neskoncia do 4. miesta, tak Wayne odide. Robin podla mna ostane. Ale to je len moj taky pocit. A Wazza snad teraz predlzi, ak by ho aj niekto chcel, bude si musiet poriadne siahnut do vrecka.

Inak mozno aj z toho titulu je dobre, ze prisiel Mata a v hre su aj ine velke mena, aby si Wayne uvedomil, ze sa tu nieco deje, ze je tu iniciativa trochu prebudovat to muzstvo a posilnit ho a prave Rooney by bol jeho hlavnym predstavitelom. Udajne, ma slubene, ze bude kapitanom, ak ostane a predlzi.

EDIT: Oveckin, jasne, v pohode. Vela ludi to nevie, aj niektore media (najma teda slovenske a ceske s tym maju problem). Fans United su na to haklivi (aj ked v tej mladsej generacii je tiez vela ludi, ktori nevedia, preco je to urazlive), lebo ta mnichovska tragedia je stale v podvedomi a zarty na tuto adresu su absolutne nemiestne a urazajuce.

< 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 147 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies