Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:30info
EDM
DAL
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

02.03.2014 - 12:48:28
avatar
Ano, ved uvidime moze vyletiet kludne skoro a moze sa dostat daleko, zensky tenis je nevyspitatelny. uvidime, kto kazdy zo spicky sa toho nezucastni, ze aka bude nasadena, ale ocakavam 9.-10. nasadena...

02.03.2014 - 12:34:43
avatar
Vyhrala v troch setoch, 7:6, 4:6, 6:4

Bol to velmi tazky zapas, necakal som 6:2, 6:2, McHale nie je slaba hracka, v tejto sezone porazla uz napriklad Cornet, Kanepi, vytrapila na Australian Open Wozniacku. Dnes hrala skvele, klobuk dolu pred nou. Aj z toho titulu, ze den pred finale hrala dalsiu trojhodinovu bitku s Garcia. Zapas skoncil 4:40 rano, uz som prevracal oci

Ale titul je doma a to je hlavne nevidel som dva zapasy v Acapulcu, ktore neboli vobec vysielane ziadnou TV, inak ostatne som videl, Dominika hrala dobre, hoci vo finale to nebolo uplne optimalne, snad sa jej bude darit teraz v Indian Wells a Miami. Posunula sa na 11. miesto rebricka. V Indian Wells obhajuje 3. kolo, v Miami 1/8, takze tie body by minimalne mohla obhajit.
01.03.2014 - 18:48:51
avatar
Roger porazil troch Cechov na ceste za titulom. Dobre zrobil.

Dominika dneska v noci.
27.02.2014 - 18:04:54
avatar
Toto vyhlasenie uplne dokumentuje ako to tu vyzera...
23.02.2014 - 19:48:18
avatar
Kelly, netaraj. Za takou obranou (nehovorim len o obrancoch, ale o defenzive celeho timu) by som zachytal (berte s rezervou) aj ja. Price mal minimum tazkych zakrokov v semi a vo finale (a ani Lotysi ho velmi nepreverili). Dneska napriklad asi ani nemal nejaky velky zakrok, s USA ich bolo tiez malo. To, co mal, pochytal, ale to by pochytal aj Halak...
22.02.2014 - 12:36:30
avatar
Jezis, ludia, uz tuto temu raz a navzdy uzravrite. Je to uplne zbytocne riesit. Tak ako vcera hovoril Sarky v studiu, je to len na nich dvoch, vyriesit si tento uplne zbytocny spor.

A ci klame Satan, ci klame Sykora s Vujtkom ohladne toho, ako to bolo, to sa nedozvieme. Pravda je mozno niekde uprostred ako to zvycajne byva.

Ale stojim si za tym co som povedal, ze Vujtek so Sykorom nezvladli komunikaciu s mediami pred a pocas ZOH hier. Psychologicky to tomuto timu jednoducho nepomohlo, ci chceme, ci nie. Cela tato uplne zbytocne vytvorena napata atmosfera. Rovnako tie reci, ktore teraz (pre mna to prekvapenie nie je) vychadzaju po OH na povrch, ze nominacia nebola uplne trenerova vec, diskusie okolo Satana rovnako. Proste to su vyroky, ktore absolutne nicomu nepomahaju, prave naopak.

Dajte za tym (aspon vy) bodku a teste sa na posledne dni ZOH.
20.02.2014 - 22:31:55
avatar
Nagyho by som chcel aj ja a to velmi, navyse ako jeden z mala nasich ma aj formu v europe, ale pochybujem, ze ho Vujtek zavola.

Pista Ruzicka, to je tiez pripad na zamyslenie. S jeho minulostou (aj ked je to velmi talentovany hrac) s nim asi trener tiez pocitat nebude.
20.02.2014 - 22:18:11
avatar
Ano, takuto stvrtu lajnu by som bral...

so Sekerom, Marincinom, Kopcom na MS ratam, ak teda nebude zdravie proti, hlavne u posledne menovaneho.

Gaborik je u mna otazny, uvidime, ako bude hrat v sezone, ci sa bude na jej konci citit dobre, ak ano, podla mna pride, hoci sa nehnrul na sampionaty v poslednych rokoch ani nahodou, ak nebude mat problemy, pride.

s brankarmi neratam, Zdeno, Hossa a Handzus pochybujem, aj keby vypadli, zrejme nie...

No a Tatar s Jurcom, tam tazko povedat, Jurca ako si pisal zrejme nepustia, budu ho chciet opat zapracovat do zostavy na farme, aby bol opat lidrom v PO, Tatar je realnejsi, podla mna Detroit neprejde cez prve kolo (a aj keby presiel, stale je sanca, ze by po vypadnuti v druhom kole Trto prisiel).Ked nejak narychlo ratam, ze druhe kolo by mohlo skoncit zhruba mesiac po zaciatku PO, teda 16.maja, vtedy sa bude stale hrat osemfinalova skupina na MS, ktora skonci az zapasom s Danskom 20.maja, tak ano, stihli by to aj borci, ktori by vypadli v druhom kole (dokonca nemusia vypadnut najrychlejsie, kludne aj v 7zapasoch a stale to stihnu). Otazkou bude ochota a zdravie samozrejme, ale bavime sa len v teoretickej rovine.
20.02.2014 - 21:52:58
avatar
Laco
Janus
Hudacek

Sekera-Marincin
Granak-Baranka
Meszaros-Starosta
Daloga-Sersen

+ do pripravy zapojit aj (Svarny, Stajnoch, pripadne mozno aj Gernat)

Gaborik-Kopecky-Tatar
Reway-Bliznak-Zaborsky
Panik-Mikus-Miklik
Olvecky-Marcinko-Stastny

Toto jo moja najidealnejsia zostava (s dobrym vekovym priemerom, mladymi hracmi, ale aj s hracmi v dobrych rokoch), ratal som samozrejme ako spravny optimista so vsetkymi, ktori by mohli byt k dispozici, uvidime, kto kazdy teda pride Visna, Sarky su uz asi pase, Gabby uvidime, ak nie on, tak namiesto neho by mohol ist Nagy, ale Vujtek s nim asi nerata...uvidime, co mladi za morom, ako sa vyvinie situacia okolo Jurca napriklad. Jeho by som uvital na MS, ale Grand Rapids ho zrejme nepusti.

Ale dufam, ze vyskusa z utoku aj Sykoru, Viedensky tiez pripada do uvahy, Svatosa a dokonca v priprave by som dal sancu aj Spilarovi, nech sa predvedie, malo hracov zo Slovenska ma take drzanie puku a taku rychlost. Ale v priprave by svoju sancu dostat mal, aj ked ma uz roky. Skoda, ze Dano ma taku sezonu, aku ma a ze Hudackovi to nejde. Pocitam s tym, ze s Nagym, Ruzickom a Podhradskym Vujtek uz nerata (aj ked minimalne Nagyho chcem v repre).

MS zacinaju az 9.maja a play off NHL 16.aprila, co znamena, ze aj borci, ktori postupia do PO a vypadnu v prvom kole stihnu v pohode MS (ak budu fit a budu chciet prist samozrejme, co u mnohych dufam, ze ano a trosku si budu chiet napravit chut po OH a dokazat, ze vedia hrat lepsie). Dokonca, v pripade priaznivych okolnosti, aj ten kto vypadne v druhom kole, moze este v pohode stihnut MS (ak si nechame nejake volne miesto na supiske, co predpokladam ze ano).

Netreba sa bat poslat tam mladych hracov, urcite, ja som za. Ale rozumne a vhodne to doplnit hracmi skusenejsimi (aj ked nie niektorymi borcami, ktori by mali v repre uz proste skoncit). Taky tim, aky som napisal by bol pre mna idealny, tak uvidime v maji, kolko percent hracov tam skutocne bude...
17.02.2014 - 21:25:42
avatar
Dex: samozrejme, ze to nebude uple naplast za Turin. Vtedy to bolo o inom. Do konca zivota na ten turnaj nezabudnem, ta prehra s Cechmi bolela.

Tak uvidime zajtra no, favoriti nie sme, ale s bojovnym disciplinovanym vykonom a Lacom v brane verim viac. Este prebudit sa ofenzivne (lepsia moznost ako toto 1/8 nie je) a bude to dobre.
17.02.2014 - 21:10:57
avatar
Pens, reagujes na mna? ak ano, ja som nikde nic take nenapisal.

Ale v podstate ano, musime zopakovat vykon s Rusmi, vysledok nie.
17.02.2014 - 20:45:04
avatar
„Bude to otvorené... Nechcem povedať, že ich ideme poraziť, bude to opäť ťažký zápas a nevieme ako sa vyvinie, ale bude to bratovražedný boj. Dúfam, že celý národ bude ten zápas pozerať a ja dúfam, že nesklameme fanúšika. Samozrejme chceme vyhrať, ale ide aj o ten výkon. Musíme dať do toho srdce, aby aj keď sa prehrá, každý vedel, že dal do toho maximum.“

Tomas Tatar

Tak je. Nuz co viac dodat? To, ako to dopadne je vo hviezdach, ale verim, ze po zapase budeme moct byt na nasich hrdi. Ak by sme vyhrali a poslali domov z OH cesky tim, myslim, ze mnohi Slovaci by uz len kvoli tomuto vitazstvu (a aj zapasu s Rusmi) neboli s OH vobec nespokoji. Nech uz by ten zapas s USA dopadol akokolvek.

Uzijem si tento zapas, lebo bohvie, kedy zase takyto derby zapas v skoro najsilnejsich zostavach pride... a nejak v kutiku duse dufam malu odvetu za Turin... lebo ten stale neprebolel.

16.02.2014 - 23:01:13
avatar
Tomas Tatar - "We will play with our hearts and try to win for Slovak fans."

16.02.2014 - 20:22:38
avatar
Presne tak. Prerusit NHL na dva tyzdne raz za styri roky. No neprekonatelny problem...

Myslim, ze aj keby sa nedohodli napriklad na tejto olympiade, ani jeden Rus by neostal za morom. Ani jeden. Co je uplne normalne.
16.02.2014 - 19:51:43
avatar
Tak v prvom rade ide o moznost reprezentovat svoju krajinu na vrcholnom podujati.

Z mojho laickeho pohladu (ako taktiez jedneho z NHL fanov podotykam) nie je nic viac ako reprezentovat svoju krajinu (aj seba) na Olympiade. Pre mna je to vrchol, nech sa jedna o akykolvek sport.

Inak dnes vyborne, takto si to predstavujem a takto musime hrat aj proti Cechom. Bojovne, obetavo, dobre obranne, s kvalitnym brankarom a snazit sa premienat sance, dnes sme tiez mali (Rusi samozrejme tiez, ale zase vacsina ich sanci bola v presilovkach, v 5na5 to bolo v pohode).

Podme im vratit Turin 2006! Aspon sa o to pokusme...
15.02.2014 - 17:07:27
avatar
Suhlasim, prave teraz musi prist Zdenova chvila v satni. Musi sa nieco stat. Lebo takto to nepojde. Jedna vec je ta, ze proste objektivne tento tim nema tolko kvality ako si niektori myslia, ale da sa hrat aj dostojnejsie, ako hrame. A urobit vsetko preto, aby sme mali co najvacsiu sancu pobit sa o postup z 1/8. O to sa musia pokusit nasi skuseni hraci a treneri samozrejme. Lebo nasi hokejisti uz boli neraz na roznych turnajch v deke a veru, nejak sme sa z nej nevedeli dostavat...

Je jasne, ze nemame tim ako ine mancafty, bohuzial. Ale v tomto time je vacsi potencial, aky sme ukazali. A to by mali prizvukovat nasi skuseni hraci, aby sme ako tim predviedli svoj najlepsi hokej v pravy cas. Ci to bude stacit, to uvidime, ale s takymto bezradnym hokejom to prostenepojde...
15.02.2014 - 12:58:12
avatar
Filc bol podla mna hlavne ovela lepsi psycholog a vedel to muzstvo nastavit.

Ale toto nie je len o Vujtovi, aj ked podla mna to momentalne nezvlada.
15.02.2014 - 12:19:35
avatar
Maroš podla mna naozaj nehral zle. Snazil sa, aj ked stratil puk, hned skvelym bekčekingom ho ziskal, mal asi dve velke sance, nedal. Aj on sa musi zlepsit, ale na to, ze prakticky nemal s kym hrat, to nebolo zle.
15.02.2014 - 11:41:55
avatar
Hviezdy z NHL... kolko my mame tych hviezd? Dve, Zdeno a Majo Hossa. Zdeno nehorel, ale spravil par chyb, musi hrat aj on ovela lepsie. Majo Hossa nehral vobec zle, slusny vykon, ale musi hrat lepsie a vie hrat lepsie. Navyse v tom utoku nema s kym hrat. Zabor bol mimo, Handzus bohuzial tiez... s Tatarom mu to islo, ale opat by to bolo o jednom utoku. My bohuzial sa musime spoliehat na totalne koncentrovany vykon plny nasadenia a KORCULOVANIA. POHYB. Kazdy proste musi hrat svoj najlepsi hokej. Vtedy mozme hrat dobru rolu na OH.

Ale opakujem, nas tim je v deke. Uz pred OH boli problemy okolo nominacie Satana, okolo zahadneho Visnovskeho. Nie uplne najlepsia komunikacia Sykoru ci Vujtka v mediach okolo toho celeho. Myslel som si, ze prichodom Zdena a dalsich lidrov sa ten tim zoceli (co musi, inak nemame sancu, kvalita tu taka proste nie je). Ale zatial nic. Hraci si na lade nepomahaju, necitim tam taky teamwork. Neviem, proste nezda sa mi ta atmosfera okolo nasho timu. Nieco tam nebude v poriadku...
15.02.2014 - 11:21:29
avatar
Nasi najlepsi hraci nie su bohuzial lidrami. Ani jeden.

Aj ked plati, ze rozhodujuci bude zapas v 1/8, ale nas tim je v takej deke, z ktorej sa podla mna uz nedostane.

Bodajby som sa mylil...

< 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 147 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies