Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

25.01.2014 - 14:11:49
avatar
Ano Dominika dnes nehrala tak agresivne a tak riskantne ako pocas predoslych dni. Menej riskovala a viac uderov slo do stredu dvorca, Na Li to potom vyuzivala. Skoda prvej setu, ked otocila dianie a bolo tusim 30:30 za stavu 5:4 pre nu. To su malickosti, tam sa to mozno zlomilo. Rovnako v druhom sete prve dva gemy viedla 30:0 a oba gemy nakoniec prehrala. Inak aj ten druhy set sa vacsina gemov bojovalo, vo vacsine gemov to bolo o fiftin, pripadne cez zhodu. Na Li uz bola v pohode, narozdiel od prveho setu. Ale to uz je jedno. Gratulacia a vela stastia do buducna! Velmi jej fandim.

Zajtra teda koniec v podobe finale muzov. Fandim Wawrinkovi, prajem mu to.
25.01.2014 - 13:49:27
avatar
Uz si prisiel svoje zakomplexovane reci dristat aj sem? ale vies co, radsej nebudem uz vobec reagovat, lebo na teba nemam.

co sa noviniek tyka, tak sa robi zmluva pre Wazzu, mala by byt na 5 rokov a zarabat by mal 300 000. Slusne co? na sky sports som cital, ze Mata by mal dostat sedmicku na svoj dres, ale to su asi len spekulacie zatial.

OveckinSV: http://www.devilpage.cz/2011/06/18/man-u-je-urazka-ale-proc/ len pre buducnost

25.01.2014 - 13:17:18
avatar
Jezis Maria, ved teraz nehovorim, ze Cibulkova a Bartoli su na vlas rovnake hracky, co sa tyka herneho stylu. Opat, NIKDE som to nenapisal. Udavam to ako priklad, ze vsetko je mozne. Co sa vysledkov tyka, tak nemas pravdu, sice Bartoli vo veku 28 rokov 8 titulov, Cibulkova vo veku 24 rokov 3 tituly. (ani tu nejaky rozdiel nie je, Domca za tie styri roky moze v pohode dorovnat, ale aj prekonat tych 8 titulov co ma Marion).

ale co sa tyka turnajov velkej stvorky - Bartoli vyhra Wimbledon 2013, semifinale Rolland Garros 2011, a dve stvrfinale, raz Australian Open, raz US Open.

Dominika finale Australian Open 2014, semifinale Rolland Garros 2009 a podobne dve stvrtfinale z US Open aj z Wimbledonu.

Ani ich postavenie v rebricku neni nijak dramaticky rozdielne. Dominika ma este 4 roky casu, aby vyrovnala alebo prekonala najvyssie postavenie Marion z roku 2012 (7. miesto, dosiahnute v jej 28rokoch). Dominika zatial bola najvyssie 12.ta, od pondelka bude 13.ta.

Aky to rozdiel? Aka ina uroven? Kde to absolutne nesedi??
25.01.2014 - 12:58:53
avatar
Ja som nikde netvrdil, ze Cibulkova je uz na urovni Sharapovovej a Azarenkovej. Ani ze ziska viac titulov ako ony. Ale ma sancu pri priaznivych okolnostiach raz na vrchol dosiahnut. Je to len na nej a na jej praci. Nie na nas. Ak to bude velmi chciet, raz to ziska. Dokonaly priklad je Marion Bartoliova. Ale takych je viac. Treba tomu podriadit vsetko. Ja jej verim, ze sa jej este niekedy podari takto daleko dostat a dokoncit aj posledny krok. Pred 5rokmi ked bola v semi bola este mlada, nezvladla ten tlak, najma v hlave. Dnes je skusenejsia a dospelejsia. Verim jej, ze sa jej bude v buducnosti darit.
25.01.2014 - 12:28:45
avatar
Narcis, zensky tenis je tazky. Tam skutocne neradno tipovat. Je nevyspitatelny a je len skutocne par hracok, ktore dominuju pravidelne. Ani Na Li nedominuje celu karieru. Vzdy bola kvalitna, ale az posledne roky sa dostala do top5 a ziskala grandslamy. V podstate na stare kolena. ( berte s rezervou). Jedine Serena, ak je zdrava, tak je dominantna. Ale aj ona, aj Na Li maju uz roky a dlho hrat uz nebudu, sanca sa otvara pre druhu vlnu, ako je Azarenka, Sharapova, Kvitova, Radwanska ale aj nasa Dominika ci par dalsich hracok. Nevidim tu ziadnu hracku, ktora bude dominovat a vyhra tri grandslamy v roku. Je to vyrovnane a bude to vyrovnane a zalezat bude na kazdm turnaji od momentalnej formy. Dominika ma (podobne ako dalsie hracky) sancu aspon raz vyhrat grandslam. Opakujem, ak bude hrat svoj najlepsi tenis a psychicky bude dobre, lebo to ju casto v minulosti brzdilo. Tento turnaj hrala s cistou hlavou. Tato prehra vo finale nebola vo psychike. Jednoducho, Na Li bola lepsia a Dominike vynutila svoj styl hry.
25.01.2014 - 12:22:28
avatar
to je podla mna len bulvar ti toho popisu. Neviem ci predstavit, o koho dalsieho by sa jednalo. Ale tak uvidime.

Spekuluje sa napriklad aj o borcovi so Sotonu - Luke Shaw. Suma zanho je teda poriadne sialena, 23 mil. (na 18rocneho borca), ale pred nim je buducnost, takze nie je to prekvapenie. Ja som videl len par zapasov Sotonu, tam ma az tak neohuril, ale nebudem hodnotit, bolo to primalo zapasov. Navyse je mladucky a bek rastie dlhsie a problematickejsie.
25.01.2014 - 12:12:28
avatar
Ano David Moyes bol osobne v Taliansku, na zapasoch Juventusu a Neapolu, ale Marek Hamsik je zrejme nedotknutelny. Sam sa vyjadril, ze momentalne nezvazuje vobec odchod a je mu tam dobre. Futbal je sice biznis, ale momentalne sa asi tazko da cakat jeho prichod. Navyse Manchester potrebuje posilnit ine posty ako AM.

Vcera bol trener v Nemecku na zapase Bayernu, sledoval nejakych hracov supera, ale hovori sa najma o Tonim Kroosovi, na ktoreho sa David pytal. Je zname, ze v Bayerne je pretlak vybornych stredopoliarov a pri dobrej ponuke je vsetko mozne, ale nechajme to na buducnost. Osobne uz necakam nikoho v tomto okne prestupovom, za to taky Michael Own je ineho nazoru... - ''Podle toho, co jsem slyšel, není Mata jediným hráčem, který přestoupí do United. Skutečně zajímavé časy pro fanoušky.''
25.01.2014 - 12:07:15
avatar
Presne tak, moze byt na seba hrda, dosiahla skvely vysledok. A ked bude na sebe pracovat (co ona urcite bude), tak sa pri takejto hre aku predviedla na AO, raz titulu docka. Ma pred sebou zhruba 7-8 rokov vrcholoveho tenisu. Dnes Na Li zasliuzene vyhrala, hrala naozaj skvele, ak neratam Serenu, tak je to najlepsia hracka sucastnosti. Na Li tiez cakala na prvy titul z Grandslamov az do 29 rokov.

Dominika ho raz ziska.
24.01.2014 - 22:04:15
avatar
Juan Manuel Mata - welcome to the Manchester United!!!!

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2014/Jan/manchester-united-agree-deal-to-sign-juan-mata.aspx?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=ManUtd
24.01.2014 - 21:18:50
avatar
hej o Ralphovi som pocul tak nova vyzva prenho, preco nie...

ano, United ziskali hraca, ktoreho potrebovali, ale zaroven treba povedat, ze potrebujeme este jedneho zaloznika, skor toho stredoveho. Osobne by som chcel Gundogana, aj ked jeho problemy so zraneniami v poslednom case ma znepokojuju... spomina sa aj Vidal, Koke (aj ked ten podpisal novu zmluvu), Javi Martinez ci Cabaye. Juana Matu si viem predstavit aj hlbsie, podla mna by to zvladol, ale zrejme sa s nim pocita na AM (kde mame uz Rooneyho a Kagawu, i ked pri tych nasich zraneniach...) alebo na prave kridlo.

Spekuluje sa, ze Mata nemusi byt posledna akvizicia v januari, Michael Owen tvrdil nieco v tom zmysle, ze sa este nieco chysta. Ale v januari je tazke zhanat posily, podla mna sa to da cakat az v lete.

Inak United potrebuju v prvom rade surne zdravy tim. Wazza a RVP uz trenuju, Fellaini detto, o Nanim neviem nic... dnes prisli spravy o zraneni Carricka, vraj mozno na mesiac... ja to uz radsej nekomentujem, tradicne velke problemy so zraneniami. Neviem si predstavit, zeby Chelsea chybali skoro furt traja klucovi ofenzivni hraci, kde by boli... ale som za Juana rad aj z toho titulu, ze jeho prichod moze nakopnut tim a povzbudit ho, pretoze sme vo velkej deke, skutocne velkej. Absolutne nic sa v sezone nedari, absolutne nic. Ale aj take sezony musia byt, aby sa tim opat vratil tam kde patri - na vrchol.
24.01.2014 - 20:58:27
avatar
Tak my mame tych kvalitnych hracov tak malo, ze ak nam niekto vypadne, je to proste citit.
24.01.2014 - 20:55:05
avatar
Neviem osobne kde bol problem medzi Muríňom a Juanom. MVP hrac poslednych dvoch sezon posadeny na lavicku. Neviem, ja stale neviem nejak prist na chut Oscarovi, ako je dobry, nehovorim ze nie (oproti Matovi ma vyhodu v lepsej robote v obrane, co Jožo urcite ocenuje ), ale Mata je u mna proste vyssie a taky hrac patri jednoznacne na ihrisko. S Hazardom najlepsi ofenzivni hraci v poslednych sezonach v Chelsea. Willian je tiez kvalitka, ale urcite nie vyssie ako Mata. Jedine u Edena by som tvrdil, ze je prinajmensom rovnako dobry ako Juan Manuel, mozno aj lepsi.

Tak ako vravis, vyhodne pre vsetky strany, pre United v tom, ze ziskali kreativneho borca (uz sa tesim ked sa vratia 10 a 20 a Robina bude podporovat trojlistok Januzaj-Wazza-Mata... ), pre Chelsea, ze ziskali veru slusne peniaze za hraca, s ktorym Mourinho aj tak evidentne nepocital a v prvom rade pre samotneho Juana, ktory potrebu hrat a v United hrat bude.

Samozrejme, caka sa este na oficialne potvrdenie prestupu, ale to by malo byt uz zrejme len formalitou, kedze prestup uz potvrdili viacere osobnosti vratane samotneho Mourinha. Ale tak uvidime, pri "uspechoch" v poslednych prest. obdobiach co sa tyka prestupov United som radsej opatrny, pockam si, az ked uvidim Juana na tlacovke, kde sa to potvrdi.
24.01.2014 - 19:51:37
avatar
Toni Nadal (trener Rafaela):
"Pripomína mi Rafu. Silová hra a útok. Ale synovcovi vždy hovorím - zvíťazí ten, kto dá o jednu loptu viac dovnútra. Ak toto Dominika dokáže, zvíťazí aj vo finále. Jej šance na titul vidím veľmi sľubne.“

Domino Hrbatý: "To bol hurikán! Dominika, pomeeee!!! Želám Ti, Domča, ešte dva sety, ktoré - verím - by si vymenila za všetky budúce sety a zápasy v kariére. Želám Ti, aby sa Ti splnil sen, ktorý všetci tenisti snívajú a splní sa iba pár vyvoleným. Tak pomeeee, Domča, chcem na Slovensku legendu."

Co dodat, drzim palce, nech to vyjde.
22.01.2014 - 15:56:28
avatar
Ziadna. Cibulka by bol prva. Raz hrala v semifinale Roland Garros, podobne ako Daniela v Australii pred par rokmi. Daniela mala vtedy celkom sancu postupit, ale nezvladla tusim treti set s Ivanovicovou. Z muzov sa tiez v historii samostatneho Slovenska nikto nedostal do grandslamoveho finale, len Mecir, ale to bolo v 80.rokoch.

Favoritka je Radwanska, nesmierne trpezliva a prefikana tenistka, ale Dominika je vo forme, psychickej a aj hernej, okrem zapasu so Sharapovovou vzdy usetrila aj zo sil, ked po hodke poslala superky na golf, tak snad sa jej bude darit. Aj ked uz toto semi je skvely vysledok.

Osobne som ju nikdy nevidel hrat lepsie ako hra tento turnaj. Kazdy zapas skvely vykon. Veri si a tam je najpodstatnejsi rozdiel. Nezlomilo ju psychicky zatial nic. Ale prvy set so Sharapovovou, ani strata vedenia v druhom sete z 5:0 na 5:4. Nic. Aj vcera s Halepovou mala v jednej hre trikrat dvojchybu, ani to ju nerozhodilo a odvtedy snad neprehrala ani gem.
07.01.2014 - 20:20:59
avatar
No Šatana by som chcel na OH aj ja. Ale neviem to logicky vysvetlit, proste tak to citim. A to nie som slovanista, hoci mam s nimi velmi pekny vztah.

Marcinko dnes supol golik
07.01.2014 - 17:36:55
avatar
Kunitz je vyborny borec, neviem preco ste tak prekvapeni... ja by som bol posledny clovek, ktory by mal rad penguins, ale pozeram sa na to nestranne, Kunitz-Crosby maju dobru chemiu, k tomu je Chris aj vyborny v obrane, na olympiadu patri.

Tu sa nemame o com bavit, Chris je 6.ty najproduktivnejsi hrac NHL, so Sidom si rozumeju, na co to menit?
07.01.2014 - 17:02:41
avatar
sepka sa, ze Giroux v nej absentuje, tak uvidime
07.01.2014 - 16:21:54
avatar
Tak priat ako priat svojim sposobom im to prajem, ale nie je to myslene v zlom.

A Cesi? To su luckeri, turnajove muzstvo, je realne, ze sa tam dostanu. Aj ked ich obrana je vtipna.
07.01.2014 - 16:06:37
avatar
Ja viem tak, ze to bude az o 17:00.
07.01.2014 - 15:59:10
avatar
TV8 som pozeral sem tam ked som bol u tety minuly tyzden, hlavne ich kviz po 22hej

Zaujímavosť.

Na ZOH sa predstavia traja hráči z našej domácej hokejovej extraligy. - Marcinko (Slovensko), Kristan (Slovinsko) a Stais (Lotyšsko).

A ze mame slabucku ligu, zobudte sa ludia

< 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 147 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies