Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

07.01.2017 - 12:19:59
avatar
Reakcia na: svk01, 07.01.2017 - 11:56:37
Neočakávam, že Buček vydrží do 4.kola .. Momentálne koniec 2./začiatok 3. .. Zvyšok sezóny bude dôležitý, no imo je to stále prospekt pre prvé 3 kolá
∧ skryť ∧
Tiez neocakavam koli neucasti na MSJ vyzrazny prepad, vyrazne si moze pohorsit jedine tak svojimi vykonmi v Shawinigane. Keby neucast na MSJ mala mat taky velky vplyv ako ty tvrdis Terris, tak Nolan, Liljegren, Rasmussen ci Kostin by mali byt tahani az v tretom kole?

Kazdopadne je uplne jedno ci ho potiahnu v druhom resp siedmom kole, hlavne nech si ho niekto vyberie a presadi sa v NHL.
06.01.2017 - 22:09:03
avatar
Svajciarske 98 vyzeraju pomerne poslabsie. Za top 98 by som momentalne zvolil asi Stadlera, Mirandu a Sutera, inac zatial ziadna slava. Velmi bude zalezat ako dominantne budu 99 (Hischier, Kurashev, Eggenberger). Nebyt ich velmi kvalitnych 99 na cele s Hischierom vidim ich na boje o zotrvanie.

Takze v brane asi Ritz s Wuthrichom co mi ako spolahliva dvojica veru nepride. Ritz by mal byt jasna jednotka, chodi pravidelne uz od U16 a teraz bol, aj na MSJ a ma, aj par zapasov za dvadsiatku odchytane. Snad sa uz nakopol na medzinarodnom fore, inac svajciari budu mat vazny problem v brankovisku.

Tak lider obrany je momentalne jasny, Stadler ktory si uz odkrutil aj par zapasov v SHL. Vyznamnu rolu by, ale popri nom mali zohrat Geisser (99) a Le Coultre (99) a taktiez 00 Gross, ktory uz teraz ukazuje svoj potencial.

Tak a teraz utok kde som zvedavy ci sa preberie Volejnicek, a taktiez Miranda by mohol ukazat nieco viac, kedze bol pokladany s Volejnickom za top svajciarsky prospekt rocnika 98. Aj Lee Roberts zatial iba v juniorke a tiez bol zhavy kandidat na draft. Jednoznacne cely utok bude stat na Hischierovi. Doplnia ho zrejme kolegovia z rocniku Eggenberger a Kurashev, ktori budu hlavnou zbranou ich ofenzivy. Dalsi z rocnika 99 by mohli byt Sigrist a Muller (Simic) atd bude ich tiez zrejme viac kedze sila rocnika 98 je poslabsia. Kazdopadne z 98 by nominacia ako som uz spominal nemala minut Volejnicka, Robertsa, Mirandu, Sutera co budu asi ich najvacsie zeliezka a su tu dalis hraci ako Lerch, Berni, Heim.... No dost bude zalezat od toho kto dostane sancu buducu resp este tuto sezonu aspon v NLB (NLA).

Sam som zvedavy ako budu hraci natom s ich vykonostou o necely rok. Ale urcite im niekto vyskoci aspon v NLB. Kazdopadne momentalne ich umiestnenie si netrufam odhadnut, kedze podaktori sa mozu prebrat a podavat omnoho lepsie vysledky a netusim ako budu natom ich kvalitne 99.

Edit
Do obrany by mal byt este jasny kandidat Riva, kotreho som si vedel predstavit, uz aj na tohotorocnych MSJ, ked uz tam bol napr Gerber.
06.01.2017 - 21:05:31
avatar
Reakcia na: Islas, 06.01.2017 - 18:41:47
takže Belarus miesto Denmark? to znie zaujímavejšie :-)
∧ skryť ∧
Zbytocne podcenujes bielorusov, ktori minuly rok postupili do top divizie MS18, a naopak precenujes danov ktori minuly rok vypadli do IA divizie MS18.

Kazdopadne s tou silou v ofenzive aka sa nam ponuka, ak budeme samozrejme v plnej sile, tak bielorusov ci danov musime bezpodmienecne zdolat. Ak vyrazne neprevysime a nezdolame vo vzajomnom zapase bielorusov resp ich nebudeme povacsinu zapas tlacit, tak to pojde jednoznacne na vrub trenara, pretoze vyrazny pokles formy u jednotlivych nasich hracov do roka neocakavam. Ku vsetekej ucte k bielorusom na cele so Sushkom taku silu nemaju, aby mohli s nami hrat otvorenu partiu cely zapas.

Takze Ernest rozmyslaj peclivo o taktike, uz chceme konecnie vidiet aj hokej aspon proti slabsim krajinam. Material nato mas, tak vyhovarat sa uz nemas naco. Dani a lotysi predviedli, ze aj s niekolkonasobne nizsou juniorskou zakladnou ako mame my sa da hrat pozeratelny hokej.
06.01.2017 - 13:59:24
avatar
Reakcia na: matúš, 06.01.2017 - 13:46:33
Nemôže. Len hráči ročníka 99 a mladší môžu. korvin, odkiaľ máš toto o Hrehorčákovi?
∧ skryť ∧
http://www.thedraftanalyst.com/2017-nhl-draft/10-draft-prospects-you-should-know-about-for-2017/
04.01.2017 - 22:11:23
avatar
Reakcia na: vladikavkaz, 04.01.2017 - 20:44:32
Urcite je nutnost aby mali v kluboch min. 2 juniorov lebo nejde len o hraca, ktory v seniorskom hokeji zarezava od17,18,19r ale aj praca s tym hracom pred jeho nastupom do seniorskeho timu. Kluby by urcite vyvinuli vyssi tlak na trenerov dorastu ci ziakov aby im prisiel pripravenejsi hrac a urcite by sa nezamerali len na 2 hracov ale na talentovanejsiu skupinku z ktorej by si tych 2 hracov museli vybrat. Z toho plynie kvalita a kvantita. Jedno suvisi z druhym ale tu to len tak kluby same od seba robit nebudu kedze za par supov si mozu upisat hotoveho hraca a maju ho bez akejkolvek starosti a niekolko rocnej namahy. To ze v nasej lige pribuda coraz viac legionarov je len odrazom toho ze slovensky hokejista uz nema kredit na slovensku nie to este vo svete. Si na slovensku a mentalita nasich manazerov je neporovnatelna s fin,swe,rus...atd. vpodstate s kazdou krajinou ktora je momentalne pred nami a ktora nas uz obieha nemci,nori,dani...
∧ skryť ∧
Neber to vzlom, ale mne to neda ked nas niekto zacne len tak z brucha porovnavat (kto nas obehol).

Najprv k norom, ktori z U20 vypadli do IB divizie. V top dvizii sa uz neukazali 3 roky a vyzera to tak ze sa, ani dlhsie nepozru. Aj ked sa objavili na sezonu max dve tak vobec neoslnili. V kategorii U18 uz 6 sezonu hraju v IA divizii a minuly rok boli iba bod od vypadnutia do nizsej divizie. Draftovaneho hraca mali v roku 2013 a pred tym ziadne hody. U seniorov uz 4 sezony bez play off.

Nemci su uz tri sezony ci uz v U18, alebo U 20 v IA divizii a z dvadsiatky sa pred nedavnom znovu neuspesne pokusili o postup. U seniorov bez Riedera, Draisaitla, Kuhnhackla, Seidenberga, (Maceka, Schutza, Gogulu) su zreli na vypadnutie. Vid nemecky pohar kde mali velmi kvalitnu zostavu s pravidelnymi reprezentantami. Ich draft je tiez celkom bieda, aj ked im vysli hraci ako Draisaitl, Rieder, Kuhnhackl. Plus v minulosti dosahovali celkom slusne umiestnenia oproti dneskajskom.

Inac absolutne suhlasim s tym ze krajiny druheho sledu sa neskutocne zlepsuju a hokej sa vyrovnava okrem Big 6. A tie rozdiely uz su male ...
04.01.2017 - 18:30:13
avatar
Reakcia na: Mišak, 04.01.2017 - 18:16:39
Valent je 100% lepsi ako Ruzicka a mozno ako Sadecky
∧ skryť ∧
Len skoda, ze zatial svojim talentom neohuril skautov a vedenie baranov.
03.01.2017 - 14:02:21
avatar
Reakcia na: Suicidebus, 03.01.2017 - 13:53:58
Poznáte niekto kľúč rozdeľovania do skupín? Podľa výsledkov z minulého roku mi to vychádza 1+4+5+8+9 a 2+3+6+7+nováčik, čo by znamenalo že zrejme dostaneme Dánov a Fínov(za predpokladu, že sa udržia :D) plus víťaza a štvrtý tím... To by bola zase \"parádna\" skupina
∧ skryť ∧
Ano ako pises. Caka nas s urcitostou Dansko. Taketo "paradne" skupiny uz nas budu pravidelne stretavat. Pretoze minimalne dani budu na tom po korculiarskej stranke velmi dobre, kedze im vela juniorov hrava vo svedskej juniorke. Buduci rok vypadne Bielorusko, sice maju par kvalitnych 99 na cele so Sushkom, ale celkovo vobec nemaju kvalitu nato aby sa udrzali na MSJ.
03.01.2017 - 11:47:30
avatar
Dovolim si tvrdit, keby ze nie je projekt Orange20 tak obsadime presne rovake a krasne 8 miesto. Pretoze ...

- brankari Huska, Tomek nie su z projektu
- obrancovia Hatala, Fehervary, Roman, Bodak a Cernak taktiez nie su z projektu a kvalitativne mi Hain, Kosecky ci Grman nepridu vyrazne lepsi ako Zelnak, Pokorny a ten osmy bek sa najde resp u Javorcika by ani nebol.
- utocnici Ruzicka, Bondra, Studenic, Lestan, Roman a zaradim k nim aj Andrisika nie su z projektu. Keby Ernest co i len vyskusal na tom turanji kde pozval aj Tamasiho dat ho k Andrisikovi tak ich suhraja bude daleko lepsia ako Andrisikova s Oskom a Struskom. Hecl by ostal vo svedskej juniorke, kde by mal podobne podmiekny ako ma v projekte, popripade by si zahral Divison1 co by mu tiez asi len pomohlo vid Lestan. Medzi Lackom, Solenskym , Galbavym a naproti tomu Struskom, Slobodom, Oskom nie su velke rozdieli, skor u prvych troch je aj lepsia palicova technika. Murin by hral cesku juniorku popripade WSM ligu takze u neho tiez by som radikalne zhorsenie vyhonu nepredpokladal a zrejme by sa aj dostal do vyberu.

Takze nevidim dovod, aby sa znovu umelo vytvorilo 6 ako tak konkurencie schopnych hracov, ktorim viazne suhra a su neskutocne tragicki v presilovkach ktore tak pilne driluju pol roka. Zameriavat sa na jeden zapas nema ziaden zmysel, pretoze v ostatnych su najma projektanti uplne v lese nevedia kde je sever miestami.
03.01.2017 - 10:01:46
avatar
Reakcia na: Filip89, 03.01.2017 - 01:20:19
nebudte smiešny, Struškovi vyšli dva utoky s pukom a uz zraz je skvely aj s pukom a chyba bola v tom, že si nemohol dovolit.....prečo to niektorym hračom v predoslych rokoch išli aj napriek tomu, že to maju zakazane ? Tito hrači nemali kvalitu, mali problem s tym aby im puk neskakal ponad ich hokejku, ked viedli puk. Teda nie každy, ale napr Struška. To, že mu vyšli dva utoky, ked Švedi prakticky prestali hrať, tak isto ako to urobili proti čechom natom nič nemeni. Je rozdiel robiť tie jeho spomalene klučky proti hračovi v pohybe a proti hračovi, ktory stoji na mieste a hra na 50 percent.
∧ skryť ∧
V podstate suhlasim, az nato ze Struska pomerne slusne korculoval. Ale ako hovoris dostal sa do vylozenej situacie a on to strelil rovno do brankara, palicova technika je na slabej urovni a taktiez kreativita okrem nahodenia puku na mantinel resp Andrisika sa ich formacia do pasma dostavala len nahodenim puku. V subojoch za branou boli dobri to hej, ale to momentalne tak bude stacit iba na nasu tipsportligu, ,aj to iba vo stvrtej formacii. Ak sa v produktivit nezlepsi tak aj z nasej tipsportligy pojde prec.

03.01.2017 - 00:24:17
avatar
Reakcia na: Zidan, 03.01.2017 - 00:15:02
dnes sa velmi potvrdilo že projekt musí ísť preč... tí projektanti niesu vo skutočnosti tak zlí hokejisti ako sa zdá, dali sme gol a hen ho Struška si zacal vodit svedov a pridali sa dalsi, lenze oni sa boja hrat hokej lebo doma dostavaju debakle a su uceni len branit a to je strasna katastrofa.. zaujimalo by ma ci je to nahadzovanie pukov na mantinel pri kazdom \"utoku\" rozkaz bokrosa (hrat co najjednoduchsie) alebo to je naozaj bezzubost
∧ skryť ∧
Presne tak Zidan. Projektanti ako Struska ukazali ze vedia korculovat aj napadat ked chcu, ale to je tak vsetko. Akonahle idu mimo svojho priestoru co im Ernest urcil su uplne zmateni a nevedia co robit. A to \\"zalozenie\\" utoku od projektanta, ked spoza cervenej si bud napali puk na mantinel za branou, alebo si nepochopitelne dva metre pred superovym obrancom hodi puk pred seba ... a to zakoncenie je tiez tragedia, ak netrafia prveho hraca, tak vobec ani netrefia branu.

Lestan je skvely korculiar, neviem preco nevyuziva vaic svoj potencial, ale radsej ide vytat troch protihracov a zbiera trestne bodiky.
03.01.2017 - 00:03:46
avatar
Tak co k tomu dnes dodat. Nas najlepsi utok bol ten s Grmanom. Neskutocny rozdiel ked zaklada utok projektant a zahranicny hrac. Jediny hrac z projektu co ako tak vie zaviest puk do pasma je Andrisik, aj to asi preto ze vacsinu sezony odohral v Bystrici. Konecne v tretej tretine aspon par krat nas obranca uzatvaral pasmo. Aspon miestami to uz konecne bolo pozeratelne, ale celkovo bieda.

Inac co tam trepe ten Pukalovic s ubudani hokejistov, ked prave teraz je obdobie kedy nam za par rokov pribudlo vyse dvetisic mladikov. Aspon podla udajov co si zvaz ci iihf zverejnili
02.01.2017 - 12:44:35
avatar
Reakcia na: , 02.01.2017 - 12:18:41
My tam ani nastupit nemusime.
∧ skryť ∧
Dostali sme sa tam na zaklade vysledkov, ktore sme dosiahli. Kedze boli ohodnotene ako 8. najlepsie na svete, tak sme sa tam dostali pravom. Takze nevidim ziaden dovod preco by sme nemali nastupit.
01.01.2017 - 19:38:06
avatar
Reakcia na: Mišak, 01.01.2017 - 18:40:04
keby sme my mali niekoho takého (co by to povedal na plnu hubu),a nie tady ospravedlnovat hracov(Bondra,Ruzicka,Studenic) aky bol na nich talk atd..... Ludek Bukac 5 h · Prague, Czech Republic · Nemůžu neokomentovat včerejší zápas. Nejde o výsledek. Jde o pojetí hry, které často velmi zkreslují nesmyslné komentáře o vyrovnaném počtu střel. Realita je taková, že na tomto MS jsme herně nejhorší v naší skupině. Švédsko hraje úplně jiný hokej, založený na tvořivosti, přihrávce a parádním pohybu hráčů bez kotouče. Zkrátka jsou úplně někde jinde než my. Pokud si náš brankář sype popel nahlavu, tak neoprávněně. Švédi dali ještě dvět tyčky a ložených, neproměněných šancí měli více, než my. Jak píše pan redaktor, my střílíme z dálky, často bez herního provozu před bránou. Švédi naopak upustili od často nesmyslného nahazování kotoučů na branku proti blokujícím hráčům a namísto toho se snaží kombinovat. Hráli naprosto úžasně, podobně jako sborná v dobách největší slávy. Pro mne je to favorit na celkové vítězsství. My naopak mediálně kamuflujeme naše problémy v mládeži. Naprosto otřesné porážky v přípravě svedeme na to, že Kanada a USA jsou odskočení. Přičemž i Švýcarsko prohrálo v přípravě s Kanadou až v prodloužení. Ano, stane se, že prohrajete s Dánskem a Švýcarskem, je to sport. Už před dvěma lety nás zachránil Pastrňák od prohry s Dánskem . Nejde však o koncovku a já nevím co ještě, realita je taková, že zejména Dánsko bylo herně lepším týmem, než my(zejména, když se zápas lámal). Jak Dánsko, tak Švýcarsko disponují silnějšími individualitami, jež rozhodují zápasy a v budoucnu se prosadí do NHL. Také jsem četl něco o konkurenceschopnosti, ano tu nemáme. Máme mnoho průměrných mužstev v extraligách, přestala se hrát mistrovství žáků, přestalo se hrát mnoho turnajů. Na druhé straně Dánsko má 2500!!! hráčů v mládežnickém věku, Švýcarsko 6000!!! my uvádíme??? 26000. Těžko jde v případě Dánska mluvit o nějakém konceptu. Něco je asi špatně. Hráči jsou produktem prostředí, jak je vychováváme, v jakém prostředí vyrůstají. Za výsledky jsou zodpovědní trenéři a úplně bych to na ně neházel, ale! Když hráči po zápase s Dánskem řeknou, že si měli více věřit, tak něco je špatně. S kým jiným by jsme si měli více věřit???? Pokud trenér jak v U18 , tak v U20 působí na plus mínus stejné hráče po dobu 4 let,, navíc se o ročníku tvrdí, že jse zde velký potenciál, tak by hráči měli mít lepší pohyb bez kotouče a i koncovka by měla být lepší. Jde o dlouhodobou práci s úzkým okruhem reprezentantů a pokud je výsledkem hra jež jsme předváděli, tak je to bohužel velmi málo. Vstřelili jsme pouze 9 branek ve skupině (pouze Finsko dalo méně), neporazíme Dánsko, Švýcarsko, na Švédy vůbec nemáme, v přípravě jsme nedali branku a nechali si nasázet 17 branek. Jde o fakta, kde na to těžko někdo může něco říct. Musím dodat, že jsme měli ještě velkou dávku štěstí, jak s Finskem, tak se Švýcary i Dány, mohlo být hůře. Dlouhodobě s otcem tvrdíme, že je nutné zásadně přepracovat výchovu mládeže. Změnit výchovu do 14 let a přidat výrazně na intenzitě od 14 let. Vytvořit konkurenční prostředí!!!! Pouze kosmetické změny a předávání nekonkretních informací těžko něco změní. Nezmění to ani možný(předpokládaný) úspěch letošní U18 na MS. Pokud přijde, protože ročník 97 byl brán také jako velmi silný. Pokud k zásadní změnám nedojde, tak rodičům nezbude nic jiného, než aby si stejně jako to udělal otec Zacha, Zbořil, Chlapík a mnoho dalších pohlídali výchovu do 14 let a pak poslali své ratolesti do konkurenčního a inoativního prostředí do zahraničí. Vše nejlepší do Nového roku. LB
∧ skryť ∧
V Bukacovom prispevku je vela "pravdy", teda pomerne presne pomenuva realitu. Ale citit najma frustraciu, kedze si par veci trosku prikraslil. Najma ohladom svajcov. Miestami az prehnane moc cierne sa vyjadruhe ohladom stavu ceskeho hokeja. (Pomerne dost bolo predoslych prispevkoch ohladom prace v ceskom hokeji, takze nechcem tuto temu znovu otvarat, pretoze do tejto temy to nepatri)
01.01.2017 - 02:46:22
avatar
Reakcia na: Zidan, 31.12.2016 - 19:58:18
v prvom rade smirnovs a puide hraju svajciarsku juniorku co bez urazky na MS juniorov nestaci
∧ skryť ∧
Hej myslel som juniorku (elite jr), preto som napisal ze to nestaci. Keby hrali NLA tak to by bolo o inom ...
31.12.2016 - 17:58:12
avatar
Reakcia na: balasic, 31.12.2016 - 17:28:58
V poriadku. Len som chcel zistiť, ktorí hráči na to majú.
∧ skryť ∧
No urcite dost hracov cosi vypisal a aj co Terris a ja sme uviedli. Len s tym ze ty si az moc 99 uviedol, ale to je ok urcite su resp budu v sirsom okruhu, kazdopadne na majstrovstvach sa objavi par mien s ktorymi tu snad nik nepocita.
31.12.2016 - 17:50:52
avatar
Tak od Dzierkalsa som ocakaval veru viac ako len jeho miesanie s pukom na os klziska a pokus o strelbu/nahravku. Prekvapil Tralmaks, ktory sa vedel celkom slusne individualne presadit. Balcers nato ze ma viac ako bod na zapas v kanadskej juniorke predvazda snad este vacsiu mizeriu ako Bondra. Smirnovs az na vyhrate vhadzovania tiez nic, spolu s Puidem sa presvedcili ze na najvyssi level treba viac ako posobenie len v NLA. Sice Puide mal par zableskov, ale dokopy nic moc. Krastenbergs je sice talent, ale musi poriadne pridat ak chce prejst draftom.

Nato ze Ponomarenko hrava uz druhu sezonu u muzov norsku ligu to tiez veru ziadna slava nie je. Zeile bol miestami nas 6 hrac, vdaka. Nie nadarmo poslala Riga rozohrat sa kapitan Zileho do MHL. Snahu mu neupriet, ale az na Cuktseho som omnoho viac ocakaval od lotysskych obrancov. Rubbins ma skvele parametre, aj zaciatok sezony mal pomerne solidny ale momentalne je trosku mimo formy, sice hraca si vie telom odstavit, ale od neho sa ocakavalo urcite viac, ked ma/l slusnu sancu na draft ako overager.

Mitensovi pomerne castu puky odskakovali, ale svoje si odchytal. Za prvy gol by som ho az tolko nevinil, hlavny podiel mal na nom Zeile a samozrejme skvele napadanie Roman. Druhy gol tam tiez asi moc toho spravit nemohol, pri tretom mu clonil vlastny obranca a Hatala to celkom trafil a ten stvrty ked to este pred nim tecoval Sloboda tiez vela sanci nemal.

Presilovky mali este horsie ako tragicke, uplne zufalstvo pri hracok ako Dzierkals, Balcers si Tralmaks. Celkovo mali velmi solidnych korculiarov a podaktori aj dobru palicovu techniku, ale ta obrana ... Na tohtorocnom drafte to vidim s prizmurenim okom na Rubbinsa a Krastenbergsa ale musia pridat.
31.12.2016 - 16:53:13
avatar
Reakcia na: balasic, 31.12.2016 - 16:13:46
Ako by to mohlo vyzerať bez projektu o rok? Brankári: Durný, Hrenák, Bátory (prípadne Ovečka, Sklenár, Kožiak, Šturma - brankárov je až dosť) Obrancovia: Bodák, Fehérváry, Fereta, Ivan, Korenčík, Rajnoha, Zeleňák, Adam Žiak Útočníci: Buček, Čacho, Faško - Rudáš, Galbavý, Hrehorčák, Krivošík, Lacka, Liška, Okuliar, Regenda, Roman, Ružička, Smolka, Solenský, Studenič, Václav (zo 16 treba minimálne 12) Čo poviete? Páči sa vám? Alebo by ste niekoho doplnili, prípadne vyradili?
∧ skryť ∧
Nerad pisem zostavu a momentalne je este prilis skoro tvorit nominaciu. Ale ked uz si napisal tak ... S urcitostou tolko 99 hrat na MSJ nebude. A pri momentalnej forme ti pri tych 99 chyba Kelemen, Urbanek a Fafrak. Pochybujem ze sa zoberu 00 ked v 99 je sama o sebe kvalitna.

U 98 ti chybaju Tamasi, Vasas, Krempasky, Vybiral, Marcinek ...
31.12.2016 - 13:01:44
avatar
Reakcia na: Filip89, 31.12.2016 - 12:06:21
Fu, akože v globale suhlas, ale že Ružička bol najlepši hrač tretieho utoku vyznie fakt čudne, kedže okrem solovania ala Pospišil neukazal absolutne nič a použit pri nom slovne spojenie najlepši hrač, dokonca aj pri biednych vykonoch jeho spoluhračov v utoku je prisilne. Takisto k Hatalovi. To niekedy mi ide az rozum zastavit, že slovenskym fanušikom stači gol od hrača, aby sa z abbsolutneho dreva stal hrač, čo neni len do počtu. Okrem zbytočnych vylučeni, hlavne to druhe nas mohlo stat ovela viac ako nakoniec stalo, podklznutia treba spomenut aj jeho pozicnu hru. Jedine jeho pozitivum bola zlepsena fyzicka hra, čo samozrejme proti lotyšom sa aj dalo čakať. Ale jeden gol nemože zakryt toľko negativ, čo ukazoval. Zlepšeny vykon to bol, ale to malo od očakavania poriadne daleko.
∧ skryť ∧
Tak spravil celkom pekne toho lotysa. Jeho korculovanie sa mi sice zda miestami poslabsie, ale urcite dal do toho zapasu viac ako Bondra. Jeho utok si vypracovla urcite viac sanci ako Oskov a ani Sadeckeho utok viac zruchu pred superov branou nespravil. Tiez ocakavam od Ruzicku lepsie vykony, cela formacia sa trapi, navzdory tomu, ale urcite patril k tomu lepsiemu co nasa ofenziva predviedla.

Hatalu nechvalim len koli golu, ale napr aj za vlastnou branou vedel pomerne robusnejsich lotysov odtlacit a vobec nerobil take chyby zeby to rovno nahraval lotysom pred branu ako to robili lotysi prave nam. Netvrdim ze jeho vykon bol najlpesi z nasich, alebo ze hra uplne skvele (novy Keith, Karlsson atd), ale oproti USA sa hodne zlepsil a podal spolahlivy vykon. A za tu kritiku co sa naneho valila som mal potrebu ho aspon po dnesnom vykone zastat.
31.12.2016 - 12:17:08
avatar
Reakcia na: hokej 144, 31.12.2016 - 12:15:00
Neviete náhodou či ms do 18 bude vysielať rtvs ? Viem nepatri t do tejto témy
∧ skryť ∧
Mala by, a ak by aj nedaval tak na hustom to potom pojde.
31.12.2016 - 12:13:32
avatar
Reakcia na: hokej 144, 31.12.2016 - 12:06:32
Koho podľa teba da do brány ?
∧ skryť ∧
Podla mna je to uplne jedno, ani sam Ernest takuto skvelu situaciu na MSJ este nezazil. Ale na ctvrfinale to vidim na Husku, pretoze ho ma Ernest podstatne viac odskusaneho. Podstatnejsie je spravit nieco s ofenzivou, aby uz konecne zabralo viac utokov, nie len jeden.

< 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 20 >

Krátke správy
Najnovšie články
Tampa Bay má nového kapitána. Žiadne prekvapenie sa nekonáChicago vymenovalo nového kapitána. Sabres ho vymenujú v Európe Fehérváry by chcel česko-slovenský tím, Ovečkin podľa neho prekvapí. Oblečie si aj špeciálny dresDokáže Honzek hodiť náročný rok za seba? Toto je pre neho najdôležitejšie Zverejnili rozpis MS juniorov: Turnaj otvorí zápas Slovenska. Kedy bude derby? Briere krotí nadšenie: Pre Mičkova to bude náročná sezóna, moje očakávania sú nízke V hlavných kempoch NHL bude viac Slovákov ako vlani. Jeden zabojuje o kontraktCrosby mal rozhovor s Dubasom, ktorý ho upokojil. Bude pokračovať aj po skončení novej zmluvy? Urobíme všetko preto, aby Šesťorkin zostal dlhodobo, ubezpečuje DruryÚtočník Canucks vynechá štart kempu. Zistili mu rakovinu Mešár stále neverí, že je zo Slafkovského milionár. Vôbec sa nezmenil, hovorí Sága pokračuje: Brankár neprišiel do kempu, Flyers mu nechcú umožniť hosťovanie v KHL Dallas predĺžil v utorok zmluvu aj s druhým kľúčovým obrancomKariéry končia traja známi veteráni, vrátane niekdajšieho hráča CanadiensSedem tímov pozvalo hráčov na skúšku. Najviac Montreal Majstrovská Florida má skvelú správu pre fanúšikov: V blízkej budúcnosti sa sťahovať nebudeOilers oznámili zmenu vo vedení. Končí syn bývalého generálneho manažéraDallas predĺžil zmluvu s jedným zo svojich najdlhšie slúžiacich hráčov Sabres podpísali novú zmluvu s mladým centromTurnaje nádejí: Mišiak a Kmec najproduktívnejší, nebodovali len Mešár a ďalší dvaja Slováci Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies