Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

17.06.2017 - 22:56:02
avatar
Reakcia na: Vújtek, 17.06.2017 - 13:19:01
španielsko, island, albánsko, estónsko, severné írsko Tipnem si aj káder: B: Jakubech, Rodák, Greif O: Chvátal, Šulek, Vavro, Varga, Kružliak, Sipliak, Hancko, Kupec Z: Káčer, Hromada, Lesniak, Benes, Štefanec, Haraslín, Špalek, Čmelík Ú: Balaj, Tupta, Polievka, Vestenický Ak by bol Benes, prípadne Jakubech v áčku tak je tam další X kvalitných variant.
∧ skryť ∧
Tak ta zostava vyzera taktiez velmi slusna. Brana a utok snad este lepsia ako teraz. V obrane dufam ze Vavro potvrdi kvalitu z poslednej sezony, taktiez cmelik sa snad uvedomi. Zo Ziliny sa este vytiahne nejaky hrac. Spalek s Kacerom zatial v ziline skvele az na nejake vypadky formy. Benes snad uz bude pevna sucast zakladu v borusii.

V takej skupine musime byt minimalne druhi s takymto kadrom aky sa rysuje.
22.05.2017 - 20:52:03
avatar
Reakcia na: Shini, 22.05.2017 - 18:35:18
No, keďže sa už znova ozvala aj tá osoba najzasvätenejšia, Cígerova žena, svojim charakteristickým spôsobom, som si povedal že sa tu vyjadrím aj ja :D Tu je ten faribstý status cígeovej ženy: https://www.facebook.com/xenia.mikulova/posts/10209630942193807 Tu Kohútov rozhovor s Braňom Závadským do expressu: https://www.youtube.com/watch?v=5zh6fZvaysQ To sa už podľa vyjadrovania a spôsobu písania dá poznať koľká bije. Ten otravný capslock a nekonečné množstvo interpunkčných znamienok. Pani Xénia sa už počas bojkotu prezentovala ako \"veľmi rozumná\" osoba, a zase to potvrdzuje. Prečo má silou mocou snahu sa do toho miešať, a ešte takýmto spôsobom, ako keby mala 15 rokov to nepochopím... Takto napísané sa k tomu navyše ani nikto nemôže vyjadriť lebo sa to ani nedá, taký guláš pocitov, osobných obvinení a smajlíkov, že keby aj Kohút chcel, tak sa k tomu ťažko vyjadruje. Cíger prijal ponuku trénera v čase keď bol v plnom prúde bojkot Zväzu, musel rátať s tým že to hráči budú brať ako podraz. Navyše nasledujúce majstrovstvá spolu so Švehlom úplne dobabrali (komunikáciou, sysémom) . A to nebolo o tom že \"zlí ľudia nám hádzali polená pod nohy\" ale o tom aký mali prehľad o hráčoch v zámorí, že poriadne ani nevedeli kto je Marinčin, a osloviť akéhosi Hrivíka im prišlo ako vhodné až po masívnej kritike fanúšikov a médii. To že keď ma k dispozícii jednu skupinu hráčov celý rok (aj keď slabšiu), a on nedokáže natrénovať nejaký normálny systém, to je chyba trénera, a nie toho že Kohút chce šetriť. Tu všimnite napríklad rozdiel s Vujtekom - ktorý aj pri slabučkom tíme dokázal natrénovať takú hru, aby si aspoň uhrali svoje a hrali celé tri tretiny. A keď teda skutočne príde k tomu že namiesto výsledkov sa budú hodnotiť akési zákulisné obvinenia a \"fascinujúce\" informácie, tak to vezmite jednoducho, a pozrite sa nato kto sa ako vyjadruje. K tejto téme, ako aj iným témam. Pozrite ako sa vyjadrujú Lintner, Handzuš, Kohút a ako sa vyjadrujú Cíger, Švehla, či táto hlboko zainteresovaná Cígerova manželka. A urobte si názor o tom kto tu urazene vykrikuje, a kto komunikuje vecne a rozumne.
∧ skryť ∧
Tak k tomuto prispevku nie je co vytknut.
07.05.2017 - 10:18:59
avatar
Tak a co sme cakali? 90% timu tvoria hraci rocnika narodienie 1986 az 1993, teda presne tie rocniky ktore sme si uz museli sami vychovat hned od mala. Tieto rocniky boli naucene len odpalovat puky a vyhrat jeden zapas na mladeznickych MS, aby sme sa zachranili a kanadania, svedi a pod nas tocili cely zapas u nas v tretine. Toto su tie "Ernestove" dve definzivne lajny.

Krasne si nas to dobehlo. Sice hraci rocnika 1989 spolu s 90 (Tatar, Viedensky) a 91 (Panik, Hrivik) boli stvrti na MSJ, ale americania a pod nas neskutocne tocili, vyhrali sme dolezity zapas s finskom ktore malo vtedy snad najslabsi tim na MSJ vobec aky kedy poslali na MSJ. Ostatne rocniky hrali otras na mladeznickych MS, "kvalitna" defenziva a protiutoky pomaly aj s lotysmi a neviem kym. Prosim tu je vysledok. Jedine mozme byt vdacny za niekolko idividualit v jednotlivych rocnikoch co spravili progres.

Je priam az nevyhnutne, aby sa 1999 a aj 1998 chytili a presadili sa minimalne na europskej scene, tak isto aj par 1994 a 1995, lebo v inych rocnikoch je to zatial riadna bieda.

Inac k zapasu s talianmi. Keby nasi aspon hrali naplno, ale to co predvadzali bol marazmus. Aj Hrnka hral na minulych MS daleko lepsie ako tento zapas, nie ze je len poslabsi tuto sezonu, ale nepoda nai 100%ny vykon., nasadenie, bojovnost dost mala, jedine narazit na hranici faulu taliana o mantinel.

Vykon s lotysmi ocakavam urcite lepsi, tento vykon s talianmi bol aj pod moznosti hracov ako je Suja, Hrnka atd. Nam (fanusikom) uz len ostava fandit ci sa dari, alebo nie. Ked sa zacne poctivo pracovat verim ze vysledky pridu
26.04.2017 - 22:31:53
avatar
Reakcia na: Jakub Homoľa, 26.04.2017 - 00:32:08
Myslím si, že okolo 2001iek sa vytvoril pre ich výsledky na WSIčkach trochu mýtus. Výsledky v reprezentácii mali v tejto sezóne zlé a ich druhý zápas proti Česku na konci sezóny bol jeden z najhorších výkonov, ktoré som od akejkoľvek mládežníckej reprezentácie videl. Tie mená, ktoré tam sú, znejú síce dobre, ale mám obavy, že už narazili na svoj strop výkonnosti. saskin: \"Bolo by dobre keby nejaka 2000ka isla do CHL, alebo aspon USHL.\" – No, to by najprv na to nejaká 2000ka musel mať. Ak sa teda bavíme o odchode v budúcej sezóne. Z toho ročníku nemá výkonnosť momentálne nikto na to, aby v CHL alebo USHL pravidelne hrával. Jednoduchou komparáciou prídeme na to, že sa v CHL nepresadili pri odchode vo \"veku U18 kategórie\" ďaleko väčšie mená než tie, ktoré ponúka ročník 2000. Takýto odchod do CHL/USHL by bol teda pre hráča skôr kontraproduktívny, keďže by nehrával. Inak je pravda, že 00ky v decembri v Monthey zahrali dobre. Paradoxne, najlepšie asi hrali proti USA, teda v zápase, ktorý prehrali. Stretnutie so Švajčiarskom, ktoré vyhrali, by som však nedával ako príklad kvality, Švajčiari tam Slovensko herne jasne prevýšili a len vďaka Bátorymu ten zápas nie že neskončil debaklom, ale dokonca aj výhrou. Súčasne však treba povedať, že ten turnaj bol doposiaľ ojedinelým zjavom v inak podpriemerných výsledkoch ročníka. A aby som možno trochu rozprúdil shit storm, tak zhodou okolností na turnaji v Monthey nezahrala dobra \"trenčianska\" prvá päťka, ale potiahol to martinský štvrtý útok, či druhá päťka s Džuganom, Hvizdošom a Sarvašom :-). Zidan: Tak ťa asi poteším, Melcher by mal od budúcej sezóny hrať za Chicago Steel. A inak, projekt SR 18 v budúcej sezóne nebude.
∧ skryť ∧
jakub: "Myslím si, že okolo 2001iek sa vytvoril pre ich výsledky na WSIčkach trochu mýtus...." Tento rok mali sice vysledky slabe, ale potencial je tam urcite vyssi ako u 00. Videl som par zapasov a najma zapas proti finom teda vsetky finske zapasy na turnaji vo finsku som videl a nasi boli ako tak jedini ktori sa vyrovnali aspon s casti finom a pritom svajciari tam mali to najlepsie detto nemci. Inac nikde netvrdim ze je to neviem aky super rocnik ibaze na nase pomery nadpriemerny, co si myslim ze este stale je aj navzdory nevydarenej sezone. Preco si myslim ze je to nadpriemerny rocnik? Tak napr Cajkovic ake ma cisla vo svedskom doraste, detto jellus v mladsom doraste vo svedsku sa uchytil a Melcher patril k tym lespi v repre pri o rok starsich.


"No, to by najprv na to nejaká 2000ka musel mať". S tym uplne suhlasim, narazal som hlavne na Rudasa co ho draftovali v USHL minuly rok. Ale podrobnosti neviem preco nesiel a ci bude mat sancu dalej. Inac moc sance u dalsich hracov nevidim.

Ten turnaj kde nasi zdolali rusov som videl. Je to sice zatial jedna lastovicka a v tych zapasoch nasi boli jednoznacne prestrielani a super bol podstatne hokejovejsi, ale nasi ukazali ze vedia zahrat a nie len odpalovat puky. Druha vec je ze ake skvele vysledky mavali ine rocniky ako napr 93, 96 ci 97 i ked do U18 mali dost dobre vysledky. Narazal som nato ze je to slaby rocnik, ale u nas posledne roky nic nezvycajne. Ja si nemyslim ze je paradox ze aj ine lajny zabrali napr ta s Dzuganom a Sarvasom.

Inac ja si vobec nemyslim ze je namieste robit zavery ,resp brat to na velku vahu, ake silne su este mladsie generacie. Kedze za rok dva sa hrac moze dostat uplne na inu uroven resp klesnut, co hlavne ten druhy variant je u nasich hracoch viac ako casty ... Ja to skor dam ako informativnu poznamku, ked niekto ma chut vypisovat ako su pomaly 10 rocni chlpaci natom s hokejovym skillom, ked v tomto veku to maju problem usudit aj neviem aki odbornici.

Konecne rozumny tah, ze sa rusi projekt, ale skor by som bol zato aby sa zrusila 20ka ako 18ka.
23.04.2017 - 09:10:50
avatar
Reakcia na: , 23.04.2017 - 01:44:48
Kedze sme minuly rok skoncili 5., neviem preco by bol niekto za blazna, keby pred tymto turnajom tipol horsie umiestnenie. Tento rocnik je jednoznacne najlepsi za posledne roky, preco by to vsak malo znamenat, ze musia spravit semifinale? Taktiez nemam pocit, ze niekto povazuje tohtorocne umiestnenie za uspech, takze neviem, kto dehonestuje MS. Za uspech povazujem ja osobne to, ze sme konecne na tejto urovni hrali hokej s najlepsimi timami a mali aj sancu pomyslat na vyhru.
∧ skryť ∧
Presne tak.
22.04.2017 - 23:04:10
avatar
Reakcia na: sheldon, 22.04.2017 - 21:55:14
o ročníku 2000 nemám prehľad, môžete prosím napísať o hráčoch, ktorí hrajú v zahraničí a zatiaľ sa moc neúčastnili reprezentačných akcií?
∧ skryť ∧
V cechah je Moravcik a Minarik ktori stoja za povsimnutie, nie su sice neviem ake talenty, ale urcite maju co ponuknut. Rudy s Buckom reprezentuju. Ale najma 2001 co su v cechach tak vyzeraju celkom nadejne a dufam ze budu pozyvani, lebo statistiky maju zatial velmi dobre.

Hraci rocnika 2000 nie su v hojnom pocte ani v zahranici, skor 2001 ktore za nieco aj stoja.

Velmi bude zalezat kto sa chopi zezla v U18 bodaj by to bol niekto podobny Norovi. Bolo by dobre keby nejaka 2000ka isla do CHL, alebo aspon USHL. Plus bolo taktiez velmi dobre keby sa 2001 uchytili ci uz Jellus vo svedskom doraste a vobec by nebolo odveci keby Cajkovic dostal par sanci v Superelite. Dalej taky Melcher, Kupka, Hascak, Volko dostali sancu minimalne v juniorke, ale prospelo by aj zahranicie.

Inac take dva utoku z hracov rocnika 00 su celkom konkurencieschopne, ved zdolali rusov ci svajciarov, ale ostatok sa musi vyrazne zlepsit. Kazdopadne v tomto rocniku hladat dalsieho Fehervaryho, Ruzicku, Romana a pod budeme asi velmi tazko.

Inac svajciari maju celkom kvalitny rocnik 2000 a nas celkom vyrazne prehravaju. Bielorusom sa tiez par individualit rysuje v tomto rocniku a nasich na EYOFF prestrielali. Lotysi maju Jasunovsa ci Lapiksa. Takze hlavne porazit frantikov v skupine. Ale za rok sa moze co to zmenit a snad sa podaktori uchytia a budu najma napredovat ... Ale zas na druhu stranu vyrazne by som to neprehanal a nehovoril o tomto rocniku ako o najslabsom. Napriklad rocnik 96 v utoku snad nikoho nemal okrem Pospisila a Sukela s Milym to bola riadna bieda. Taktiez u 93 sa rysoval Tvrdon a Mraz a podobni, ale chlapci vypadli z top kategorie MS U18. A ani tie 97ky ktore sa najprv javili ako dost slubne skoncili dost zle. Takze v podobnom srabe uz sme boli viac krat, co je ale dost smutne.
22.04.2017 - 21:45:40
avatar
Reakcia na: peto10, 22.04.2017 - 21:41:29
Keď sa to spojí s ročníkom 2001 tak to nevyzerá až tak zle. Bránkovisko slušné, v útoku je aj nejaký ten talent, len tá obrana kus zaostáva. S projektom to bude ako, bude pokračovať?
∧ skryť ∧
Zevraj sa ma 18 s 20 spojit teda do MSJ ma byt 20 a po nich 18, ale to len tak naznazil neviem ci uz Kohut, alebo kto v rozhovore. Ale ze sa rozhodne az po sezone zatial nechcel nic specikovat, len povedal ze nejaka zmena nastat moze, ale celkovo projekty by sa rusit nemali.
22.04.2017 - 21:32:57
avatar
Reakcia na: balasic, 22.04.2017 - 21:24:03
Čajkovič je teda veľký talent, alebo ani veľmi nie?
∧ skryť ∧
Tak tuto sezonu mal dost vydarenu vo svedskom doraste.

Inac cely rocnik 2001 je celkom vydareny. Na turnajoch WSI dosiahli podobny vysledok ako hraci rocnika 1999. Len samizda ako keby zacali stagnovat a aj repre treneri celkom ignoruju zahranicie. Inac z hracov rocnika 2001 bol Melcher dominantny na medzinarodnych turnajoch a samozrejme aj brankar Hlavaj.
22.04.2017 - 21:18:14
avatar
Skoda ze cesky dorast, asi nie je dostatocne kvalitny pre nasich mladeznickych trenerov. Kedze uprednostnuju hracov zo slovenskeho dorastu.

Tahun kludne moze byt aj Dzugan, Cederle ci niekto z 2001.
21.04.2017 - 14:29:16
avatar
Zatial mame o rok v skupine cechov a franzuzov.
21.04.2017 - 08:30:11
avatar
Reakcia na: prasjanko, 21.04.2017 - 07:34:10
zazivat sklamanie, je sucastou zivota. Chlapcov aj tento neuspech mozno posunie dalej, ako by ich posunul uspech. Tito chalani na to maju. podla mna skvele MS chlapci odohrali. Nebol jeden jediny zapas, kde by sme boli vyslovene slabsim timom a kde by si nas superi rozobrali jak cigani staru 603-ku. Toto tu podla mna este nebolo, aj ked mam dojem, ze uz minuly rok hrali na 18kach dobre. Znamena to, ze ked to SZLH nedodrbe, tak nas cakaju pekne MS20 najblizsie 2 roky. Potom neviem, asi budeme mat zas asi stabilne slabsiu uroven. Neviem, ci sa najblizsich 5 rokov crta nejaky vyznamnejsi rocnik. Inac by stalo za analyzu zo zvazu, preco tolko chlapcov v tejto repre pochadza z jedneho projektu bratislavskych rodicov.
∧ skryť ∧
Rocnik 2001 a 2004 vyzeraju dost slusne, len uz sa konecne musi s nimi pracovat nie ako tuto sezonu v U16.

K samotnemu turnaju len tolko, ze takto vyrovnane so vsetkymi supermi sme uz dlho nehrali. Co slovenska televizia vysiela MSJ, tak ani pri nasom stvrtom mieste ci bronze sme urcite takuto kvalitnu hru nepredvadzali. Od hracov rocnika 89 mladsich v kazdom roku na MSJ sa spoliehalo na max dve tri mena v utoku z daneho rocnika. Teraz to bolo o inom.
20.04.2017 - 23:47:24
avatar
Reakcia na: Zidan, 20.04.2017 - 23:40:29
ja to vidím takto - Ružička - 100% Buček - 70% Studenič - 50% Bodák - 40% Hrehorčák - 40 % Krivošík - 20% hodnotit percentami je hlupe ale let it be :s13:
∧ skryť ∧
Presne tak. Kazdopadne nas hokej stratil cveng vo svete a ked sa najdu dvaja rovnaki hraci a jeden je slovak a druhy sved, fin a v poslednej dobe svajciar ci dan, tak radsje draftuju toho sveda ci fina ako nasho borca. Popravde sa ani necudujem po tych nezmaroch (Mihalik, Zagrapan, Valabik ...) Nato ze to boli prvokolovi hraci moc vody veru nenamutili.

Inac Studenicovi davam vacsie sance ako Bucekovi. Aj Hrehorcak ma urcite blizsie k tomu ze ho niekto draftuje ako nedraftuje ...
20.04.2017 - 23:35:21
avatar
Reakcia na: saskin, 20.04.2017 - 23:33:10
S urcitosotu Ruzicka. Velke sance davam aj Studenicovi ci Bucekovi, sice poslednemu zmenovanemu celkom nevysla druha polovicka sezony, ale bol pod drobnohladom skautov a predpokladam, ze ho niekto potiahne. Bodak ma taktiez velmi slusne sance, nie je moc obrancov vo finskej juniorke ktori by mali lepsie cisla. Hrehorcak po tomto co predvadzal na MS predpokladam, ze taktiez ho niekto potiahne, to by bol privelky luxus nechat takeho hraca nepovsimnuteho. Krivosik podla mna bol nas najlepsi hrac v poslednom zapase, co ten chlap vybojoval je neskutocne a najme v hre pri mantineli neskutocne si vie drzat puk. U neho neviem, draft ma skor milo prekvapi. U dalsich su sance dost male, skoda Lacku, ze ho Ernest nevzal. Taktiez Galbavy mal vo svedku podobne cisla ako dan Rondbjerg ktoreho by draft s urcitostou nemal minut. Ale Galbavy ani nie je v predbeznych rankingoch. Pri najhorsom scenari to vidim na 1 az 2 hraci. Pri velkom optimizme 7 az 9. Tak realne to moze byt 4 az 5 popripade 6. Takeho Krivosika je tazko odhadnut ako som uz pisal detto aj ten Hrehorcak nie je az taky isty a to iste aj ostatni az na Ruzicku a asi aj Studenic to ma celkom \"iste\" ostatni su dost na hrane. U tych spodnych kolach to uz je dost velke terno ...
∧ skryť ∧
Sorry pisal som to celkovo na tohotrocny draft.

Inac z tohto timu to vidim tento rok na Ruzicku a asi aj Hrehorcaka a mozno Krivosik

Na draft 2018 jednoznacne Fehervary, Roman a Liska ti ak budu pokracovat dalej v nastolenom trende tak ich draft s urcitostou neminie. Dalsi adepti so slusnou sancou su Ivan a Pospisil
20.04.2017 - 23:33:10
avatar
Reakcia na: Zidan, 20.04.2017 - 23:19:36
tak toto je pre mne silné sklamanie, cítil som že tento ročník pôjde do semi, ale so sklamaním z Vancouveru sa nič nedá porovnať :LOL: mna osobne velmi prekvapili Kupec, Fafrák a dobre zahral aj Regenda ci Stacho od Lisku som to viacmenej cakal, on je velky talent cudoval by som sa keby mu usiel draft Krivošík mal výborný MIH, ale po ňom podla mna išiel výkonnosťou dole, ale proti rusom zahral dobre. Mohol by niekto bez ružových okuliarí skúsiť tipnúť kto z tohto tímu pôjde na draft 2017 ? :s12:
∧ skryť ∧
S urcitosotu Ruzicka. Velke sance davam aj Studenicovi ci Bucekovi, sice poslednemu zmenovanemu celkom nevysla druha polovicka sezony, ale bol pod drobnohladom skautov a predpokladam, ze ho niekto potiahne. Bodak ma taktiez velmi slusne sance, nie je moc obrancov vo finskej juniorke ktori by mali lepsie cisla.

Hrehorcak po tomto co predvadzal na MS predpokladam, ze taktiez ho niekto potiahne, to by bol privelky luxus nechat takeho hraca nepovsimnuteho.

Krivosik podla mna bol nas najlepsi hrac v poslednom zapase, co ten chlap vybojoval je neskutocne a najme v hre pri mantineli neskutocne si vie drzat puk. U neho neviem, draft ma skor milo prekvapi.

U dalsich su sance dost male, skoda Lacku, ze ho Ernest nevzal. Taktiez Galbavy mal vo svedku podobne cisla ako dan Rondbjerg ktoreho by draft s urcitostou nemal minut. Ale Galbavy ani nie je v predbeznych rankingoch.

Pri najhorsom scenari to vidim na 1 az 2 hraci. Pri velkom optimizme 7 az 9. Tak realne to moze byt 4 az 5 popripade 6. Takeho Krivosika je tazko odhadnut ako som uz pisal detto aj ten Hrehorcak nie je az taky isty a to iste aj ostatni az na Ruzicku a asi aj Studenic to ma celkom "iste" ostatni su dost na hrane.

U tych spodnych kolach to uz je dost velke terno ...
15.04.2017 - 22:25:52
avatar
Tak miestami tocit kanadanov v ich obrannom pasme som snad naposledy videl vo Vancoveri, aj to iba poslednych 5 minut. Skvele, tato generacia je uplne niekde inde
14.04.2017 - 15:01:27
avatar
Reakcia na: Realforslovakia, 14.04.2017 - 12:11:12
Ja som predsa zrozumiteľne napísal ze javorcik je asi prvý tréner co sa nenechá agenturami ovplyvňovať . Takze nominoval to najlepšie co mame a je to vidieť. Myslel som to tak ze v rámci tohto tímu mame aj kvalitnejších hráčov ako je Ružička , a včera to musel kazdy vidieť ( Hrehorcak , Roman , Krivosik minimálne ) Kvalitnejší obrancovia ako Ivan su fehervary a Kupec ... btw: prečo Ivan ma priestor hrať extraligu SR uz myslím druhu sezónu a lepší obranca Kupec si snáď ešte ani zapas nezahral , kde su ľudia co rozumejú hokeju a riadia našu extraligu ? Nemyslíš ze Kupec by mohol byt úplne inde keby mal taky priestor ako Ivan ?
∧ skryť ∧
Najlepsie je to ako spomenies ze vsetkym fandis do jedneho a nasledne zacnes kydat na Ruzicku ci Ivana ako su od nich hraci lepsi a kolega jobs ich posiela na tribunu Beriem to ako vtip. Esta raz ti zopakujem tu niesi na SP kde ti budu pritakavat ostatni nespokojni rodicia a pod.

Upozornim ta, ak chces rozpravat o schopnostiach Ruzicku, Buceka ci Studenica, tak maj na pamati ze na slovknhl chodi dost ludi ktori sleduju NHL, AHL ci CHL (QJMHL, OHL, WHL), a najma tie kanadske juniorky si ludia pozru najma koli mladym slovakom, takze o prednostiach Ruzicky nam pisat nemusis, potom to vyzera dost blbo ked sa netrafis.

To co tu vytvaras a robis usudky kto je lepsi medzi nasimi top hracmi ako su Roman, Krivosik, Ruzicka, Hrehorcak ci Liska je chore. Su to nasi top hraci a kadzy z nich ma ine prednosti a pritom velke kvalitativne rozdiely medzi nimi niesu. Robit zavery po jednom zapase a vykydat cely hnoj na par hracov ktori asi zabrali miesto tvojim konom je ubohe.

Asi si nepozeral augustovy MIH, kde bol suverenne Ivan nas najlepsi obranca a pritom tam boli lepsi hraci ako su teraz na MS v Poprade a v Spiskej. Vtedy si mohol vypisovat aky je slaby.

Inac este k predoslej reakcii, co mam akoze pochopit? To co tu snad kadzy vie, ale ty a dalsi nespokojni rodicia tu idu pisat ze Ivan v zapase s Finskom nebol druhy najlepsi obranca ale az stvrty za Kupcom? A vsetko priklincujes tym ze vsetkym do jedneho fandis a pacil sa ti ich vykon? Neprotirecis si nahodou? Ides tu pisat o agentoch, ved to pis na SZLH ktory uz je viac otvoreny k styku s verejnostou. Pises akokeby inde agenti nemali ziaden vplyv.

Vazne toto je tema o MS U18, chceme si konecne vychutnat zazitok z hry na ktory uz cakame nejaky ten rocik, tak nezasieraj tu diskusiu takymito prispevkami.

14.04.2017 - 11:37:03
avatar
Reakcia na: Realforslovakia, 14.04.2017 - 11:27:23
Ach jaj , zase nepochopené. Našim chlapcom fandím a všetkým do jedného , a včera sa mi ich výkon veľmi páčil . Nie som rodinný príslušník nenominovaneho . Ale aj tak som presvedčený ze nas hokej treba zbaviť vplyvu súkromných agentúr. To mala byt pointa. Mena chlapcov som použil ako jasne príklady. Nikoho som nechcel znevažovať. Ružička aj Bucek su kvalitní hráči , len si myslím ze mame aj kvalitnejších.
∧ skryť ∧
Nehnevaj sa, ale taketo komentare ake si tu dal tvori snad 90% vsetkych komentarov na SP. Nespokojni rodicia si vypisuju. Ved ked je niekto talent tak sa presadi ci uz posobil v mladeznickych vyberoch v repre, alebo nie. Je velka skoda ze sa nenominuju kolkorazy najlepsi nato si kazdy svojsky zvykol.

Nie, poita mi prisla znovu vo vyzdivhovani urcitych hracov. To iste citam na SP ti isti agenti ti isti hraci. Len skoda ked uz dostanu aj ti lepsi od Ruzicku ci Buceka sancu tak herny prejav a ani vysledok lepsi nie je. Odpovedat nato ze nema kazdy rovnaku minutaz mi nemusis pointa je niekde inde.

Fandim kazdemu hracovi nech to uz konecne naberie lepsi smer. Ja som len velmi zvedavy ako budu natom vyzerat tito hraci o ktorych pisete a na tych kotri su lepsi ale do repre nechodia. Velmi sa tesim ako v KHL znovu bude viac slovenskych hracov nie len v Slovane, taktiez v NLA, SHL ci Liige, lebo momentalne ich je ako safranu az na cesku ligu. Lebo hrac ked raz ma talent, ciel, chut, moralku tak sa urcite prejavi jeho talent ci uz v repre bol, alebo nikdy nebol.
14.04.2017 - 11:04:31
avatar
Realforslovakia a jobs chodte si tieto dristy vypisovat na slovakprospects, kedze ste zjavne rodinny prislusnici niektorych nenominovanych hracov.

Som zvedavy co budete pisast ked znovu Ruzicka rozhodne zapas proti Svajciarom. Bublina okolo Ruzicku a Buceka? Nehnevajte sa, ale na SP som nenasiel tolko clanvkov o Bucekovi ako to prezentujete vy. Zaujmave ze minuly rok mal trojnasobne viac bodov v ceskej juniorke Ruzicka ako Hrehorcak. Zaujmave ze Ruzicka v Sarnii patri k najvytazovanejsim a najproduktivnejsim hracom...

Ukazjete typicku vlastnost \\"fanusikov\\" ktori aj po fantastickom vykone nasho muzsta musia hladat negativa.

Tu nemusite vypisovat tieto vase prikraslene historky. Kazdy kto aspon pricuchol ku slovenskemu hokeju tak velmi dobre vie ako to chodi u Ernesta a spol, takze to niesu ziadne novinky, ale co robite vy tak to je to iste ako to co robi Ernest. Idete vyzdvihovat kadejakych nemominovanych hracov a hanit nominovanych on to robi opacne.

Takze mena ako tu davate typu Cacho, Galbavy si nechajte pre seba. Ta tema tu uz bola prebrata mnoho krat mali ste sa vtedy ozvat. Pritom prave Cacho je bublina o ktorej tu hovorite, ale vam to nepasuje. Tu sa pomenuvavaju veci pravym menom pomaly uz 25 rokov, ale ostava to iba pri tom pomenovani.

Mimochodom toto je tema o MS U18 2017 tak neviem preco tu znovu tahate 1998ky. Tieto uplakane komentare a vyzdvihovanie vasich rodinnych prislusnikov si smerujte niekde inde, takto to je kontraproduktivne (Alebo ak vytvorte novu temu, toto je o MS U18 2017). My to tu nijak nezmenime a chceme si konecne uzit aspon jedny majstrovstva sveta ... VDAKA za pochopenie.
11.04.2017 - 15:06:04
avatar
Reakcia na: jobs, 11.04.2017 - 14:31:39
Kelemen útočník a namiesto neho ide Kever Pochvala Javorčikovi - zostava bez pliev.
∧ skryť ∧
jobs dufam ze tymto prispevkom si robis srandu.

Javorcik celu sezonu mal kostru jasnu a vzdy skusal par hracov, ale tri stvrtiny kadra uz boli pomerne jasne kto pojde na MS. Ten plev je kto? Balaz? Kelemen? Ved v utoku mal len par otaznikov a nedostal sa tam Balaz co by bol v inych rocnikoch hrac do prvych dvoch formacii. Brankari Sklener a Ovecka tiez viac menej miesto bolo velmi ocakavane o obrancoch ako Fehervary, Ziak, Korencik, Ivan. Kupec sa ani bavit nemusime, ze miesto mali taktiez skoro jasne. Ak si sledoval aj pripravne turnaje pocas roka U18 tak tie mena sa dost opakovali a herny prejav vobec nebol zly a vysledky uz toboz nie.

Kazdy kto sledoval uz nejaky ten piatok 1999 a Javorcika vedel snad na 90% zostavu odhadnut.

Mna trosku prekvapila nominacia Kovera na ukor Balaza, ale kvalitativne medzi nimi nie je velky rozdiel, takze nic strasne sa nestalo.
09.04.2017 - 23:44:12
avatar
Reakcia na: , 09.04.2017 - 15:48:03
Snad nam to Saskin vysvetli.
∧ skryť ∧
Co chces vysvetlit?

Ze ich nasadenie, vykon a najma celkove ponatie hry je hanbaou? Jakub to zhrnul uplne presne v dvoch vetach co chces viac.

Predpokladam ze ty si nevidel ani jeden zapas. Inac nemusim snad znovu pisat, ze kludne sme mohli mat tento rok na MS poliakov v skupine, to ale nijak neospravedlnuje katastrofalny vykon nasich.

Nic sa, ale na fakte nemeni, ze aj s neviem akym vyberom dokazeme hrat vyrovnane s timami z divizie IA resp s aspirantami na top kategoriu ... Reverend skus si uz konecne, aj pozriet zapas a az potom komentuj statistiky zo zapasu.

< 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 20 >

Krátke správy
Najnovšie články
Tampa Bay má nového kapitána. Žiadne prekvapenie sa nekonáChicago vymenovalo nového kapitána. Sabres ho vymenujú v Európe Fehérváry by chcel česko-slovenský tím, Ovečkin podľa neho prekvapí. Oblečie si aj špeciálny dresDokáže Honzek hodiť náročný rok za seba? Toto je pre neho najdôležitejšie Zverejnili rozpis MS juniorov: Turnaj otvorí zápas Slovenska. Kedy bude derby? Briere krotí nadšenie: Pre Mičkova to bude náročná sezóna, moje očakávania sú nízke V hlavných kempoch NHL bude viac Slovákov ako vlani. Jeden zabojuje o kontraktCrosby mal rozhovor s Dubasom, ktorý ho upokojil. Bude pokračovať aj po skončení novej zmluvy? Urobíme všetko preto, aby Šesťorkin zostal dlhodobo, ubezpečuje DruryÚtočník Canucks vynechá štart kempu. Zistili mu rakovinu Mešár stále neverí, že je zo Slafkovského milionár. Vôbec sa nezmenil, hovorí Sága pokračuje: Brankár neprišiel do kempu, Flyers mu nechcú umožniť hosťovanie v KHL Dallas predĺžil v utorok zmluvu aj s druhým kľúčovým obrancomKariéry končia traja známi veteráni, vrátane niekdajšieho hráča CanadiensSedem tímov pozvalo hráčov na skúšku. Najviac Montreal Majstrovská Florida má skvelú správu pre fanúšikov: V blízkej budúcnosti sa sťahovať nebudeOilers oznámili zmenu vo vedení. Končí syn bývalého generálneho manažéraDallas predĺžil zmluvu s jedným zo svojich najdlhšie slúžiacich hráčov Sabres podpísali novú zmluvu s mladým centromTurnaje nádejí: Mišiak a Kmec najproduktívnejší, nebodovali len Mešár a ďalší dvaja Slováci Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies