Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

17.04.2016 - 12:32:32
avatar
Reakcia na: prasjanko, 17.04.2016 - 06:22:21
takze sa vlastne potvrdzuje skoro az pravidlo v slovenskom juniorskom hokeji, ze hraci co su okolo 15tich rokov povazovani skoro az za prvokolove vybery vacsinou zvadnu. Koys, Galbavy, zda se, ze aj Hrehorcak.
∧ skryť ∧
Tak hrehorcak az tak nevadne, ved zacinal v doraste neskor ho presunuli do juniorky kde sa sice pomalsie rozbiehal, ale potom to uz bolo fajn. V play off bol najproduktivnejsi zo slovakov. Ale herne neviem ako je na tom, statisticky celkom fajn , co ale moze na druhu stranu klamat.
16.04.2016 - 21:29:43
avatar
Bude nejaky stream na nasich ? Na rusov som nasiel.
16.04.2016 - 11:53:13
avatar
Reakcia na: tomo sapiens, 16.04.2016 - 10:27:22
Ak si v preddraftovej sezóne zahrá aj medzi mužmi v Pardubiciach, tak má podla mňa na 2. Kolo. Ak bude mať výnimočnú sezónu istotne aj prvé :s04: uvidíme. Ten draft bude pre nás zauímavý keďže sú v hre aj Buček a Studenič a ak si siahnu na dno síl aj Bodák, Krivošík a Hrehorčák a vybrali by si niekoho z nich tak skvelý entry draft 2017 :s12:
∧ skryť ∧
Tak ak u Bodak a Hrehorcaka nedojde k zhorseniu resp. k stagnacii vykonnosti a rastu tak by ich draft nemal minut. Lenze u nasich prospektoch celkom realnych na draft nastava casto stagnacia. Nasledujuca sezona ukaze ako su natom neskorise 98 a hlavne 99.
14.02.2016 - 19:48:26
avatar
Ale no tak. V obrane Daloga, Marincin, Jaros, Granak, Baranka a Sekera ? Ved ti predsa neboli ani s Ackom na turnaji v Ziline, kde sa nasi trapili s Bieloruskom a Svajciarskom. Nase Acko je predsa Sedivy, Ceresnak, Kubka a spol, aspon to tak vsetci odbornici na hokej tvrdia.
13.02.2016 - 21:06:36
avatar
Reakcia na: hokej 144, 13.02.2016 - 19:36:02
Dneska naši proti švajčiarsku vinikajuci vykon ;) vizdvihol by som asik najviac s prvej tretini cehlarika a potom hrnku a deja a nasi asi aj preto dobre hrali ze to nebol neaki taszky super ako napr šwedsko ale bolo to iba švajčiarsko ktore iba skušalo mužstvo ......
∧ skryť ∧
A my sme neskusali ? Videl si statistiky tych svajciarov ? Aj ked nie je vsetko iba o statistikach, ale par postrehov ti tu preistotu dam: cca 5 hraci uz boli na majstrovstvach sveta; pozri si statistiky, z tejto sezony, obrancov ktori boli na minulorocnych MS a porovnaj ich s obrancami ktori boli na tomto turnaji (myslim obrancov z NLA) zistis ze obrancovia z tohto turnaja maju 2 az 3 krat viac bodov ako ti z MS .... Tak potom o com to svedci za ta slavna NLA nie je az taka fantasticka ? Nepopieram, kvality ma dost, ale to je take slovenske zhadzovat nasich po kazdom vitazstve.
A to iste plati k nasmu olympijsekmu vyberu, ked vyhralo nad slovinskom uz som videl ohlasy ze slovincom chyba ten a ten, ale kazdopadne mali tam minimalne polovicku timu co chodi aj na MS, pritom povedzme si otvorene nas to bol ktory tim B, C, nebodaj F? Pretoze kludne tam mohol byt Handlovsky, Holovic a ini z nasej extraligy, popripade kristof z mestisu a do sirsieho vyberu Acka iste patri branko, bartek... (pozri si statistiky ceskej extraligy kde sa nachadzaju) a taktiez sykora, tybor, bliznak a dalsi z podobnych rocnikov ktorym sa teraz az tak bodovo nedari, plus zaborsky nereprezentuje, jurcinovi sa celkom dari samozrejme miklik a bartovic (i ked ich nemusim ale su najproduktivnejsi slovaci s viedenskym v slovane) z NHL 10 hracov plus z AHL hrivik a gernat. Zda sa ti ze sme mali na tomto turnaji Acko a Bcko blo v Rakusku ? Lebo ked niekto dokaze napisat ze svajciarom chybal kukan, jos, nino; slovincom mursak, anze, ticar, tak potom aj nam asi niekto chybal.
12.02.2016 - 22:43:59
avatar
Reakcia na: hokej 144, 12.02.2016 - 22:35:22
A ako hral ružička, krivošak .roman ?
∧ skryť ∧
No vidno na nich ze zu po individualnej stranke zdatni, vedia sa presadit 1 na 1, ale nato ake maju statistiky v juniorke a talentu cakal som od nich co sa tyka do zakoncenia trosku viac. Niekedy zbytocne strielaju (samozrejme nepresne) ked maju nahrat a plati to aj opacne.
04.01.2016 - 21:40:04
avatar
Reakcia na: rewhoss98, 04.01.2016 - 20:24:56
Chcem sa opytat trochu offtopic ze ako organizator ms 18 2017 nemozeme tento rok vypadnut z elit. kategorie ci ? Dik za odpoved
∧ skryť ∧
Vypadnúť s ročníkom 98 a 99 sa snáď ani nedá, zatiaľ majú našliapnuté na viac ako už toľko spomínaný ročník 95 a nižšie ročníky. Aj keď, človek nikdy nevie.
02.01.2016 - 23:08:06
avatar
Načo nám bol Solensky, ked bol lider v ceskej juniorke a bol zohraty s hunom a palockom ved by sme mali aspon jeden utok ktory by o sebe vedel. Naco su nam dvaja najproduktivnejsi obrancovnia v nasej tipsportlige a aj v +- patria mezdi najlepsich z mozneho vyberu hracov. Naco nam je obranca ktory ma skoro bod na zapas v ceskej juniorke a odohratych uz par zapasov za Acko. Naco nam je skusat sikovnu 98 resp 99 ako Ruzicka ci Roman ked takych maju v time vsetci ostatni len nie my. Ked uz aj dani maju viac kosikarov ako my 97 tak to uz je na zamyslenie. Bokros je to len tvoje maslo ... tvoje slavne vybery. Pride mi absurdne ze hraci hraju spolu tristvrte roka a nemaju snad nacviceny ziadny prechod do utocneho pasma snad nic spojene s ofenzivou. Presilovka nula bodov oslabovky ani nehovorim.
03.01.2013 - 22:33:47
avatar
ja som hlavne narazal natu investiciu co si spominal , ci radsej u nas alebo vo svedsku by si investoval. Dovolim si tvrdit ze by aj u nas sa o dost viac investovalo keby potencialni investori videli ze vedenie ma snahu zlepsit ligu ci uz mladeznicku alebo seniorsku a peniaze idu spravnym smerom. Ale kto ti bude investovat do ciernej neperspektivnej diery.
03.01.2013 - 22:21:26
avatar
svk01: ale aj to svedsko niekedy zacinalo, v prvom rade vedenie musi mat iniciativu nieco zlepsit
03.01.2013 - 21:59:48
avatar
Orange mal vyznam prve dva roky, kym sme sa mali pozviechat a nieco vymysliet. Teraz v tom vidim minimalny vyznam a perspektivu. Nevidel som tam moc signalov ani nic svetoborne od hracov Orangu ani do presiloviek neboli nasadzovani tak casto, tak vlastne naco sa pripravolali pol roka? nato co predviedli proti Lotyssku? dakujem neprosim, tie financie sa daju vyuzit aj efektivnejsie.
12.06.2012 - 14:42:28
avatar
no myslel som de rossiho, lebo v utoku sa to skor strieda preto utocnika by som momentalne resp poslednou dobou nikoho nedal ako os muzstva, no tak na balotellim stavat to mas pravdu to je risk, ako nepopieram kvality di nataleho ale mne skor prisiel v repre ako dobry zolik resp nemal kvality alebo neboli od neho ocakavania ako ked boli vo forme vieri, inzaghi, del piero ci totti ... no ale tak na tomto sampionate je di natale dost dolezity hrac v tom mas pravdu ... no ono o tie dva roky to bude zaujmave s ita repre v taliansku su celkom perspektivni mladici napr verratti, insigne, santon, immobile, borini atd a v nasledujucich sezonach sa ukaze ci na to maju
12.06.2012 - 10:03:58
avatar
no nesta uz v repre skoncil, tento rok sa bonuccimu celkom darilo a criscito je tiez celkom dobry stoper resp bek a su tam este dalsi ktori sa javia slubne, tak pirlo by bol nenahraditelny asi v kazdom time a buffon detto ale tak nadejny je sirigu. Di natale netvori os timu to skor de rossi ... taliani sa v poslednych rokoch v utoku dost hladaju, nestabilita. A ked si pozries nominaciu tak v utoku a v zalohe su len dvaja hraci nad tridsat rokov a v obrane traja. Tento tim na tychto ME moze toho dosiahnut este vela
11.06.2012 - 11:09:45
avatar
kuwo ... s talianmi sa mylis starnuci tim isto nemaju to mali na poslednych ms, a k tomu korupcnemu skandalu vzdy ked sa nieco prevalilo tak taliani vyhrali cely turnaj myslim ze v 1982 ms vyhrali ak sa nemylim a v 2006 ms a tie podvody so stavkovanim mas vsade aj v nemecku boli v nizsich ligach a vyssie uz nesli kedze ich liga je momentalne na vzostupe, a nieco sa aj v spanielsku vysetruje sami zda

< 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský odhalil významnú zmenu váhy. S cieľmi sa podeliť nechcel Nie na narodeniny, ale predsa pred sezónou: Sidney Crosby podpísal novú zmluvu! Slovenský obranca sa presadil v oboch dueloch Vegas: Nechcem len lietať v útočnom pásme, tvrdí Bude Pospíšil centrom? Tréner Flames ho vidí v hviezdnom útoku Možno je dobre, že je v tieni Slafkovského: Mešár nie je úplne spokojný so svojím víkendomCrosby nechce podpísať dlhý kontrakt Mešár opäť nebodoval, Dvorský a Pekarčík zažiarili. Skóroval aj ďalší Slovák! + video Títo traja hráči Capitals vstúpia do sezóny pod tlakom. Patrí medzi nich aj Ovečkin Známy veterán si už našiel pôsobisko. Na skúšku ísť nemusí Canucks pozvali do kempu brankára, ktorý vlani chytal v KHLČernák: Je smutné, že Slovensko na turnaji nebude. Fanúšikom by som rozdal halušky a alkohol Názor absolútnej väčšiny: Slovák v tejto sezóne zažije debut v NHL. Bude ich viac? Prekliatie Vezinovej trofeje (3. časť)Mešár celkom neviditeľný, ale iní dvaja Slováci bodovali. Mišiak aj skóroval, Hlavaj chytal + videoJe hokej náročná hra? Brendan Shanahan odpovedal patrične a výstižneV Calgary dôjde k zaujímavému brankárskemu boju. Je to doširoka otvorené, tvrdí Conroy Vstúpia Bruins do tréningového kempu bez brankárskej jednotky? Známy fínsky brankár, ktorý získal aj Jenningsovu trofej, v NHL končí Iginla nehrá za Utah na turnaji nádejí. Bude k dispozícii v kempe? Suzuki a Caufield späť na ľade. Po ich boku však nebol Slafkovský Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies