Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

28.12.2016 - 14:06:16
avatar
Nico Hischier, tak svajcom vyrasta fenomenalny hrac, takeho Niederreitera, Andrighetta, Meire ci Fialu strci zachvilu do vrecka. Vo vcerajsom zapase absolutne v nicom nezaostaval za oporami ako su Riat ci Thurkaf. Jeden z najrychlejsich korculiarov v time, ak nie najrychlejsi, zakoncuje s neskutocnou lahkostou a do toho skvela palicova technika. Uplne legitimny hrac do top 3 draftu. Vidim to tak ze je to momentalne jediny svajciar ktory moze ako tak aspon pomyslat o atakovani Gaborikovych ci Satanovych bodoch v NHL, ak nepolavi a budu sa mu vyhybat zranenia. Som zvedavy na jeho buducu sezonu, ci si dokaze udrzat takyto extremne vysoky standard.
28.12.2016 - 13:32:10
avatar
Reakcia na: matúš, 28.12.2016 - 13:08:46
ktori napr.?
∧ skryť ∧
Myslis tych hracov? Tak napr. Paulovic, Koys, Tvrdon, Valent, Soltes, Siska... Pozri si diskusie ako su napr slovenske hokejove talenty, reprezentacie U16 a pod. Celkom zaujmave veci sa tam dozvies ... Inac taky Koys, Lapsansky, Pulis atd boli v tych uplne prvch prognozach cca 2 roky pred draftom povazovani za prvokolove vybery. A pozri sa kde su dnes. Inac toto patri do inej temy tak ak chces mozme to tam presunut.
28.12.2016 - 12:30:19
avatar
Reakcia na: kelly2502, 28.12.2016 - 12:10:16
čom si myslíte, že je problém našej mládeže? Česko už tiež nie je čo bývalo a aj tak majú tej kvality omnoho viac ako my. Talentov detto. A čo Fínsko, ktoré ma menej obyvateľov ako my? Alebo lotyši čo majú polovicu toho čo mi a pred pár rokmi boli fackovací panák? Podľa mňa je projekt na hovno pretože snažiť sa spraviť z 18 ročných chalanov plnohodnotných hráčov tým, že budú hrať proti starým hráčom, v našej lige, ktorá nemá úroveň je na smiech. Tí chlapci otrasne korčulujú. Čo s tým chcú dokázať. Kanadania, Američania a predovšetkým Fíni majú skvelých korčuliarov a na tom by sme mali zakladať. Môžeme mať akokoľvek talentovaných hráčov, no keď je ich korčulovanie na svetové pomery podpriemerné tak nemôžeme čakať žiadne zázraky. To je proste základ. Ako keby ste chceli postaviť dom no vykašlali sa na základy. Ďalší nezmysel je dávať hráčov čo nevedia dobre korčulovať do brány. Neviem či sa to stále robí ale kamaráti čo hrali aj za Košice v mládeži mi hovorili. Veď poriadny bránkar musí zvládať korčulovanie možno ešte lepšie ako hráči samotný, lebo sa pohybuje len na omedzenej ploche. Zmenh by sa nemali robiť s chlapcami čo už hraju za juniorov ale tam kde sú ešte prípravkári. Od malička k tomu viesť chlapcov. Podporovať ich aj mentálne čo na vlastnej koži viem, že nerobia. Každý by mal mať priestor hrať a nie len tí ktorých rodičia majú peniaze. Je to smutné, lebo na slovensku je veľa ľudí, ktorí majú talent a nie len v hokeji ale celkovo v športe no nemajú budúcnosť kvôli peniazom. Nemajú motiváciu a nie su k tomu vedení. Je tos mutné a frustrujúce zároveň. Úprimne by som sa vysral na projekt a na podobné projekty s juniormi a už seniormi a dal by som najlepších trénerov do najnižších líg, k deťom. Školil by som trénerov na prácu s deťmi, po psychickej a aj po fyzickej stránke. Nechal sa deti vyhraťm Objaviť čo v nich je a na čo majú predpoklady a nie hneď ich učiť taktiky. Môžeme mať trénera aj Babcocka a nepodáme dobrý výsledok, pokiaľ nebudú hráči, ktorí by to uhrali. A tí to neuhrajú lebo profesionálne sa im začnú venovať až keď je neskoro. Toto ma popravde serie. Všade vo svete vedia, že ta najdôležitejšia práca sa odvádza práve pri deťoch. Ak tam získajú skvelý základ tak hneď to pojde lepšie. Začať to takto robiť a o 10-15 rokov budeme opäť medzi najlepšími. Veď potenciál na to máme. Vždy sme mali len počas komunistov bola iná doba. Asi jediná pozitívna vec na starom režime.
∧ skryť ∧
Ak sa konecne zacne nieco robit, tak v mladezi pridu prve vysledky do 8 rokov. Ba aj skor, pretoze ako 11-12 rocni konkurujeme aj tym najlepsim, ale potom od 16ky nam robia problem uz aj Nemci.

Vid vcera rocnik 2001 s Nemcami prehrali 1:3. Ale pred rokom a pol na turnajoch WSI skoncili 5. (druhy najlepsi slovensky vysledok). Na tychto turnajoch pravidelne vyhravame nad krajinami ako svajc, lotysi ci nemci ak sa s nimi stretneme. Zrazu ubehne par rokov a nasi sa posunu o kusok, naproti tomu konkurencia ide vpred milovymi krokmi.

Kedze nase mladeznicke sutaze su na smeich, tak vobec ani nema zmysel sledova mlade slovenske talenty ked ako 13-14 rocni maju fakt rozbehnute na slusne kariery, ale za dva roky co ostanu na Slovensku padnu do priemeru, prikladov je neurekom.
27.12.2016 - 17:45:22
avatar
GER vs SVK 3:1 (strely 31:27)

Tomáš Pšenka, tréner SR 16: „Nemci boli na začiatku zápasu lepší, mali prevahu korčuliarsky, a hrali agresívnejšie a dynamickejšie – dalo by sa povedať, že ten zápas viac prežívali. V druhej polovici sa priebeh hry čiastočne vyrovnal. Mali sme niekoľko presiloviek a pri hre 5 na 3 sme vyrovnali. V tretej tretine sme však spravili dve hrúbky, druhý gól sme inkasovali po obranných chybách prakticky do prázdnej bránky a tretí gól do našej siete padol pri hre bez brankára. Zároveň sme trikrát v zápase nastrelili žrď, chýbalo nám teda aj viac šťastia v koncovke. Zápas bol však dlho otvorený, a tak ako sme prehrali, tak sme mohli aj vyhrať.“

Hascak podla finskeho zapisu o zapase nehral
27.12.2016 - 14:18:06
avatar
Reakcia na: vladikavkaz, 27.12.2016 - 13:59:28
Ernesto uvazuje zrejme tak, ze v pripade zranenia utocnika doplni do checking lajny obrancu a je zahojeny. Takto pri tak narocnom zaciatku aky mame v skupine nebudu obrancovia tak vycerpany lebo sa zrejme budeme viac branit nez utocit.
∧ skryť ∧
Len s tym ze vzdy to Ernest po prvom zapase stiahol na 4 - 5 obrancov. V tomto je Javorcik (trener U18) uz trosku niekde inde ako Bokros.
26.12.2016 - 19:38:09
avatar
Na strely 30:30, polovicka hracov z CZE timu vyhrala MIH, takze s vysledkom musi byt spokojnost.
25.12.2016 - 14:58:51
avatar
Rocnik 1997 nasich hracov sa oznacoval pred par rokmi ako za velmi solidny. O com svedcia aj vysledky spred dvoch rokoch na MS18, kde sice zahanbujuco prehrali s USA 0:10, ale v ostatnych zapasoch hrali dobre a pripisali si dve vyhry (nad GER a SWE). Aj vysledky v priatelskych turnajoch resp zapasoch v ramci jednotlivych SVK repre vyberov (U17, U18 a U19) mali jednoznacne z tych lepsich, ak nie jedny z najlepsich v porovnani s inymi rocnikmi narodenia.

Z toho rocnika su draftovani 4 hraci (Huska, Tomek, Bondra, Cernak) a to Valent, Hecl a Lestan mali velmi velku sancu na draft resp v urcitom obdobi ich kariery pred draftom mali byt takmer s urcitosotu draftovani, ak nepolavia.

Lotysi na MS 18 spred dvoch rokoch sa udrzali na ukor GER a cca 2/3 hracov z vtedajsieho timu hra na sucasnych MSJ.

Myslim si, ze od tohto rocnika sa pred par rokmi ocakavalo viac ako to, na co momentalne maju. Namiesto troch-styroch slusnych utocnikov s potencialom byt aspon kvalitnym europskym forvardom je tam ako tak zatial jeden. Uvidime ci sa niekedy preberu aj zvysni ...
25.12.2016 - 11:34:09
avatar
Reakcia na: Terris, 25.12.2016 - 10:54:54
To myslíš vážne ? Češi majú jasne lepšiu zostavu a to im netreba ani Lakatoša, Zachu atď dovolili si vyradiť Hájka čo by bol u nás v obrane za hviezdu u nich mu nevyšlo ani miesto, lepší a jednoznačne skúsenejší sú už len v tom, že veľa hráčov odohralo už veľa zápasov v českej najvyššej súťaži čo v porovnaní z našou cirkus ligou samozrejme ani porovnávať nejde, mi tam máme chlapcov čo si zahrali nanajvýš druhú českú ligu aj to len dvoch a aj za to sme neskutočne radi, ďalej všetci tí chlapci zo zámoria majú lepšie čísla od našich. každopádne verím že budúci ročník plus ročník 99 sa už bude rovnať českým kolegom, tento rok to na rovnováhu ešte nie je
∧ skryť ∧
Sme neskutocne radi za dvoch z WSM ligy ? Ved Roman, do poslednej chvile nemal miesto iste. Zelnak co hrava stabilne druhy obranny par v Benatkach ani nedostal pozvanku. Lacka co odohral styri zapasy plus je druhy naproduktivnejsi hrac v ceskej juniorke je nedostatocny.

V CHL az na Chlapika a Spacka maju vsetci ostatni podobne cisla ako ma Bondra a Bucek pomer zapas/body. Pritom su to vsetci 97ky.

Zaujmave, nasa liga je cirkus liga, hlavne ze prvy krat za 10 rokov existencie Orangu U20 mali orindzaci problem co i len strelit gol, nie to este bodovat. V lige kde hraju hraci ako Surovy, Hossa, Tybor, Nagy, Hunovci, Pulis, Spilar, Bartanus, Laliberte ... nazvat cirkus ligou znaci o hokejovych (ne)vedomostiach resp umyselnej provokacii a takemu fanusikovi len nasrat do ruk. Som zvedavy ci by aj taki lotysi vypisovali o svojej lige ako o cirkus lige, keby v ich lige hrali hraci ako Bukarts, Kulda ..., alebo dani s Lauridsenom, Bjorkstrandom, Fromom ci bielorusi s Gavrusom, Stasom. To ze su problemy s financiami, rozhodcami, s infrastrukturou atd je druha vec, naraz hlavne na hracsku kvalitu a kydanie na nu. To, ale patri do inej diskusie a nie tu. (Musel som pozit trosku ostrejsie slova, lebo inac to uz nejde.)

Inac uplne suhlasim, ze cesi maju jednoznacne lepsi tim ako mame my, to bez pochyb. Maju celkom slusny pocet hracov z ich extraligy ktora je urcite na vyssej urovni ako nasa tipsportliga. Nas rocnik 97 sa ani zdaleka neda porovnavat z ich 97. Ved zopar ich 97 ma striebornu medailu z MS18. A aj v CHL maju slusne cisla.

PS Tento prispevok neber ako provokaciu, len ako reakciu na tvoj prispevok kde s par vecami nesuhlasim a uvadzam moj (subjektivny) pohlad na situaciu.
21.12.2016 - 17:03:22
avatar
Reakcia na: andy28, 21.12.2016 - 16:30:48
A ako to je s Lotyšmi? Mám na mysli Dzierkalsa a Rubinsa. Ty nebudú hrať 100%ne alebo sa dá ešte definitíva či budú alebo nebudú hrať?
∧ skryť ∧
Rubbins s Dzierkalsom sa napokon dali do kopy. Iba Zohovs nejde, ten ma zlomenu ruku.
21.12.2016 - 13:37:47
avatar
Reakcia na: andy28, 21.12.2016 - 12:02:03
Čakal som že po odchode hráčov ako Ehlers, Bjorkstrand budú mať slabšie ročníky aj keď hráči ako Form a ten ďalší z CHLky ktorého meno vždy zabudnem majú kvalitu, ale predsa len takú presilovku už určite nebudú mať :-D
∧ skryť ∧
Tak hraca ako boli Ehlers ci Bjorkstrand tam nemaju (mozno tak From), zato maju o dost vyrovananejsi tim s velmi kvalitnymi hracmi ako (From), Anderson, Krag Christensen, Rondbjerg, Mieritz, Blichfeld, Jensen, True ...
17.12.2016 - 16:08:03
avatar
Off topic
Takze Norska U20 vypadava z 1A divize. O rok si zahraju s krajinami ako Slovinsko, ktore ma cca 800 juniorov (vsetkych hracov do 20 rokov), ci Taliansko.
17.12.2016 - 15:56:29
avatar
Reakcia na: Terris, 17.12.2016 - 14:41:12
a štyri mesiace nie je žiadnych pol roka ani rok tak tu nedrístaj jediný kto tu skresľuje výsledky si ty Česko 5:1, Švajčiarsko 6:1
∧ skryť ∧
Ok, citanie s porozumenim ti robi problem.

Najprv napises ze pred mesiacom dostali "az" trojku, potom pred 4 mesiacmi 6:1. Do toho si pozri ako dopadli pred rokomom v U16 dva vybery proti ich dvom vyberom ... plus pred tym meisacom vyhrali nad nemeckom 0:7 a to si nemci pokladaju rocnik 2000 ako za jeden z najlepsich (sice nehral Bokk, ani Valenti). Takze ak tam nevidis progres tak to je tvoj problem.

4 mesiace a pol roka ... to sa tu ako vazne ides hadat snad presne na tyzden (neuraz sa, ale nepamatam si presne datum kazdeho jedneho turnaja/zapasu) ? Ten rok dozadu som narazal na ich tragicke vysledky v U16. Inac kde som v mojom predoslom resp. dvoch predoslych prispevkoch skresloval vysledok? Pomozem ti, nenapisal som, ani jeden.

Kedze ti robi problem citat s porozumenim, tak uz na teba nebudem reagovat.
17.12.2016 - 12:34:02
avatar
Reakcia na: Terris, 17.12.2016 - 10:08:02
Ono jedna lastovička leto nerobí, čo takto sa pozrieť aj na ostatné zápasy tohoto tímu napríklad pred 4 mesiacmi tento istý tím chytil od amíkov desinu ;) http://www.slovakprospects.com/reprezentacie/sr-17/clanok/4256-vysoka-prehra-sedemnastky-so-spojenymi-statmi takže o tých vyjadreniach ročníku by som pomlčal :mad: strely na bránu 62:16 ....
∧ skryť ∧
Neporozumel si naco som narazal. Velmi dobre viem ake mal tento rocnik vysledky v U16. Kazdopadne myslim si, ze podaktori spravili viditelny progres. Narazam hlavne nato ze u 15 rocnych "deti" je este velmi skoro tvrdit ze je to najslabsi, ci najsilnejsi rocnik. Vid rocnik 1995, a taktiez 1997 mal byt tiez velmi kvalitny rocnik. Ukazovat na vysledky z pred polroka resp roka je u 15 rocnych velmi neobjektivne a skreslujuce, ved toto su roky kedy hrac najviac rastie po hokejovej stranke (ak sa k tomu podujme).

Nemusim ti snad uvadzat priklady ako mal ten a ten v prognozach draftu cca 2 roky pred draftom velke sance byt draftovany v prvom resp druhom kole, a napokon skutek utek. Popripade (skor ojedinele) naopak, ze o nom "nikto" nevedel a napokon bol draftovany atd. Samozrejme hrac uz musi ukazat v 15 rokoch nejaku kvalitu.

16.12.2016 - 21:42:13
avatar
Takze super, kedze podla sirsej hokejovej verejnosti je toto suverenne najslabsi rocnik za posledne roky. Vysledok velmi uspokojivy, aj pomer striel, zapas som jednym okom sledoval, takze aj nasi sem tam daco ukazali. Len mi je divne ze toto ma byt najslabsi rocnik, ked sa pritom pozriem na rocniky ako 93 ci 96 resp 87, 88.
11.12.2016 - 20:52:00
avatar
Tak tie nadejne 95 sa postupne rozohravaju najme Koys a Varga, sekunduju im Paulovic so Soltesom v tipsportlige. Do toho v ceskej extralige sa pomaly rozbieha aj Griger (94) a k tomu v AHL este hviezdi Cehlarik. Snad sa este rozbehne Siska (96) a Lantosi v 3 svedskej lige.
11.12.2016 - 20:30:20
avatar
Reakcia na: Filip89, 11.12.2016 - 17:10:30
dalšia vec je tá, že prečo by sme sa mali pozerať my na to, čo beru madari a lotyši. Ked beru z tak slabych sutazi, tak mame aj my ? či ako to bolo myslene. Lebo stale nas beriem ako tim, čo sa porovnava s trocha inymi timami.
∧ skryť ∧
Filip89 reagoval som na Terrisa, tak si pozri jeho prispevok co napisal.

Terris ak si myslis ze vo WSHL 0,5 bodu na obrancu je super vykon, tak si pozri kolko tam mavaju nasi utocnici bodov na zapas ... a Stipicz je skora 97ka a ma v dvadsiatich zapasoch az tri asistencie a -15, to mal snad lepsie statistiky aj Grman a pritom bol mladsi o rok - dva a pritom hral vo WHL. Takze tolko k tym "pilerom defenzivy".

Johny34 Rubbins by zevraj nemal ist na sampionat. Dzierkals je tiez zraneny, ale ako je na tom to neviem. Tak Dzierkals s Balcersom su topka, takze ak Dzierkals nepojde tak to je obrovska strata pre nich, detto Rubbins. A este k tomu aj Zohovs, z troch najlepsich utocnikov im nepojdu dvaja, citelne oslabenie.
11.12.2016 - 16:22:39
avatar
Reakcia na: Terris, 11.12.2016 - 09:53:57
Hrehorčák je mladý, to že je druhý v bodovaní v juniorskej českej lige nič neznamená, keby dostal pozvánku aspoň do Frýdku poprípade do Třinca bolo by to o inom takto sa bude vyhovárať Ernie že hral len juniorskú ligu a nemá skúsenosti s mužmi, Knies nemôže hrať za Slovensko aj keď bude stratou, Hrenák Ernesta nasral ten zrejme nedostal pozvánku, Húska, Tomek dostali obaja, Solenský dostal tiež má celkom dobré štatistiky väčšinou hráva 1/2 päťku v tíme a Mucha ? to nemôžeš myslieť vážne, hráč ktorý hráva 4. päťku v NAHL a má posraných 6 bodov za 21 zápasov minimálny icetime nehrá žiadnu dôležitú rolu v klube by na MSJ nešiel ani za Maďarsko nie za Slovensko, to si trocha prehnal, Múčka hráva za juniorku viď hokejportal, hockeyprospects ale na to že hráva druhú formáciu bodovo to vôbec nie je vidieť ... asi mu ten vyhadzov z Everettu moc neprospel
∧ skryť ∧
Za Madarsko ide hrac ktory hra vo WSHL a ma 5 bodov v 11 zapasoch, taktiez ide aj hrac ktory ma v NAHL 3 body v cca 20 zapasoch a dalsi ktory ma v USHL tri body tiez v cca 30 zapasoch a -15. Samozrejme na tom sa nic nemeni ze Mucha, ci ako sa to vola na MSJ nema co robit.

A aj Lotysi maju hraca z WSHL ci NA3HL v priprave. Pravidelne sa im stava ze zoberu hraca z MHL B ci z nizsej divizie svedskej juniorskej sutaze, alebo z americkej nizsej juniorskej sutaze aj ked ma poskromnejsie bodove statistiky. V podstate iba teraz maju taky vynimocny rocnik kedy vacsina hracov hrajucich za morom ma skvele statistiky, ale aj tak zranil sa im Zohovs a Rubbins. Plus dalsi klucovi hraci maju zdravotne tazkosti. Takze maju poriadnu smolu.
10.12.2016 - 11:23:01
avatar
Reakcia na: Filip89, 10.12.2016 - 11:09:31
on sam nevie, načo reagoval ? :LOL:
∧ skryť ∧
Tak asi ano, mozno sa preklikol. Ragoval jednou vetou, ktoru absolutne netusim odkial vydedukoval z mojho prispevku. Inic je to off topic, takze nechce sami diskutovat mimo kokretnej temy. Dost uz sam zachadzam svojimi prispevkami na okraj temy, nie to este reakcie ktore pomaly nesuvisia, ani s hokejom.
10.12.2016 - 09:56:11
avatar
Reakcia na: , 09.12.2016 - 22:35:59
Co si pokakany z jedneho zapasu s Lotysmi?
∧ skryť ∧
Netusim na co narazas, resp ci vlastne na mna reagujes.
09.12.2016 - 20:35:17
avatar
Tak to uz zase prehanate. Uplne staci ak sa zoberu max 2 az 3 99', dokonca aj to uz je celkom dost. Nie sme v pozicii Lotysska ci Danska, ze vsetko nadpriemerne bez ohladu na vek treba brat.

Kazdopadne necham sa milo prekvapit Ernetom. Momentalne pocitam s 2,5 az 3 lajnami z Orangu.

< 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 20 >

Krátke správy
Najnovšie články
Tampa Bay má nového kapitána. Žiadne prekvapenie sa nekonáChicago vymenovalo nového kapitána. Sabres ho vymenujú v Európe Fehérváry by chcel česko-slovenský tím, Ovečkin podľa neho prekvapí. Oblečie si aj špeciálny dresDokáže Honzek hodiť náročný rok za seba? Toto je pre neho najdôležitejšie Zverejnili rozpis MS juniorov: Turnaj otvorí zápas Slovenska. Kedy bude derby? Briere krotí nadšenie: Pre Mičkova to bude náročná sezóna, moje očakávania sú nízke V hlavných kempoch NHL bude viac Slovákov ako vlani. Jeden zabojuje o kontraktCrosby mal rozhovor s Dubasom, ktorý ho upokojil. Bude pokračovať aj po skončení novej zmluvy? Urobíme všetko preto, aby Šesťorkin zostal dlhodobo, ubezpečuje DruryÚtočník Canucks vynechá štart kempu. Zistili mu rakovinu Mešár stále neverí, že je zo Slafkovského milionár. Vôbec sa nezmenil, hovorí Sága pokračuje: Brankár neprišiel do kempu, Flyers mu nechcú umožniť hosťovanie v KHL Dallas predĺžil v utorok zmluvu aj s druhým kľúčovým obrancomKariéry končia traja známi veteráni, vrátane niekdajšieho hráča CanadiensSedem tímov pozvalo hráčov na skúšku. Najviac Montreal Majstrovská Florida má skvelú správu pre fanúšikov: V blízkej budúcnosti sa sťahovať nebudeOilers oznámili zmenu vo vedení. Končí syn bývalého generálneho manažéraDallas predĺžil zmluvu s jedným zo svojich najdlhšie slúžiacich hráčov Sabres podpísali novú zmluvu s mladým centromTurnaje nádejí: Mišiak a Kmec najproduktívnejší, nebodovali len Mešár a ďalší dvaja Slováci Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies