Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

19.09.2016 - 15:03:28
avatar
Reakcia na: elbarto, 19.09.2016 - 12:14:53
Rozpustiť ten cirkus... v zahraničí a aj v našej lige v extraligových kluboch máme podstatne lepších hráčov.... Andrisik a Tamáši sa presadzujú v BB, Pokorný hráva v Slovane, Ivan vo zvolene a určite by sa našli ďalší nehovoriac o Českých ligách atď.
∧ skryť ∧
Presne taj. Kazdopadne uz hrava vacsi pocet hracov seniorske sutaze ako to bolo pri vzniku tohto "super" projektu. Tak nevidim dovod preco to nerozspustit. Ked je uz na povazenie, aby hrac z ceskej juniorky bol zretelne lepsi ako hraci z tohto projeku rok co rok.
Taki Murin ci Ziak mohli ostat pekne v ceskych juniorkach kde by mali aspon bod na zapas a zrejme by ich poslali do prvoligovych timov na hostovanie, ved aj tak cast slovenskej hokejovej verejnosti povazuje cesku prvu ligu (WSM) na urovni nasej Tipsportligy. Takze urcite lepsia volba hrat profesionalnu seniorsku sutaz po boku skesenych hracov, ako poloamatersku sutaz a dostavat debakle.
Som zvedavy ci aspon pozve 98 ktore sa celkom slusne ukazuju ci uz v Super elite, alebo v cechach, popripade nejake 99, ale to je skor utopia. Su predsa este mladi co ked by ich nahodou niekto draftoval nam predsa ide o vyhru nad Lotysskom a udrzanie sa v Acku. Co tam potom po nejakych jednotlivcoch ktori by ptm mohli tvorit gro seniorskej repre, radsej hnusny beton bez stipku napadu s priemernymi hracmi.
No som nesmierne zvedavy ako sa nasi juniori popasuju so super generaciu lotysska rocnika 97. Dufam ze si pan Bokros vsimol ze 4 obrancovia boli uz na dvoch predoslych MSJ (1A divizia) a siesti na minulorocnom sampionate. Z utocnikov taktiez maju aspon styria hraci uz jedno MSJ za sebou. Taktiez si dufam vsimol ze maju par hracov rocnika 97 draftovanych a to ich osemnastka ci dvadsiatka pendluje medzi top a 1A diviziou.
11.09.2016 - 15:20:38
avatar
Reakcia na: , 11.09.2016 - 14:48:59
Nie ze by som viac-menej nesuhlasil, ale ten Mihalik, to bol vtip? :-D Aj ked neviem, ci by som vdaka tomu, ze sa podarilo par hracov podpisat, tvrdil, ze ta liga je na vzostupe, to by trebalo nieco robit hlavne s financiami. Kvalitou je ta liga podla mna slabucka, o com svedcia aj vysledky v priprave.
∧ skryť ∧
Tak Mihalika veru moc ani ja nemusim. Ale kedze este prednedanom ho pozyvali do repre a aj v slovane v nom nieco videli, aj ked neviem co, tak som ho spomenul
Hlavne po financnej stranke mozme tuto sezonu vidiet nieco nevidane ako spomenul Elbarto. Vacsinou este v Auguste Turbo vyplakaval ze je koniec s hokejom v PP, nad Zilinou a Martinom vysel otaznik. Nitra si v podstate udrzala kader co moc nebolo zvykom, aby hraci ktori sa u nas ukazu hned na rok nesli prec a to iste Banska a Kosice maju na nasu ligu kvalitne kadre. Zilina sa vyrazne posilnila ved par rocnikou dozadu snad v priebehu par mesiacov vystriedala 80 hracov medzi nimi poliaci a ini exzoti. Je tam viac malickych veci ktore ak sa budu rok co rok zveladovat tak uvidime nejaky vyraznejsi progres, ale z roka na rok sa to hned neda. Ak sa konecne nieco poriadne zacne robit s nasim hokejom tak prve vyraznejsie vysledky mozme vidiet az o 7-8 rokov. Len netreba zabudat ze aj ostatne krajiny sa rozvijaju. Tak o to treba viac pracovat.
Nech je liga aka je, ale aspon po dlhych rokoch vidno nejake naznaky k lepsiemu. Aspon smerom ku fanusikom ci uz nove logo, web, duel Studenic-Bucek alebo zapas hviezd.
Je jasne ze uroven ligy zavisi od financii co je u nas velky problem. Ale da sa aj v skromnejsich podmienkach pracovat na vysokej urovni, len to by sa muselo niekomu aj chciet.
Elbarto je jasne ze hraci ako Stumpel, Krotak uz len svojou pritomnostou mozu nalakat nielen viac fanusikov do hladiska, ale aj novych mladych hokejistov do pripraviek. Taktiez mladici dostanu cenne skusenosti byt s nimi co i len v kabine.
11.09.2016 - 12:32:03
avatar
Reakcia na: elbarto, 11.09.2016 - 12:17:57
Má pravdu že sa zlepšuje stačí sa pozrieť na kluby a hráčov ktorých majú... od príchoda Lintnera sa určite situácia zlepšuje, minimálne medializácia komunikácia s fanúšikmi, mobilná aplikácia atď... nové pravidlá zaujímavejšie pre divákov,zápas hviezd ktorý bol v NR napríklad vypredaný atď :)... len áno jednoduchšie je vidieť čiernobielo a buď aby to bolo dokonalé alebo keď nieje tak je to automaticky zlé... to čo bolo napáchané na našej lige v posledných rokoch sa nespraví za jeden ale má to dobrý smer... už sa neriešia existenčné problémy prišiel silný nováčik z NZ a divácky atraktívny LM, nepostrehol som že by polka klubov nemala vyplatené záväzky a nevedela či dostane licencie týždeň pred ligou atď atď... napríklad bol som na prvom kole a hral sa zaujímavý hokej aj s peknou návštevou na naše pomery (Dukla-Martin) a pri súťažnej konfrantácií so zahraničím to dopadlo tak že naše oba tímy postúpili do ďalšej časti Ligy majstrov :) ale áno jednoduchšie je všetko znehodnotiť ako vedieť aj pochváliť
∧ skryť ∧
Zbytocne si reagoval na neho. Jemu a jemu podobnym uzivatelom je jedno co napises. Vytrhne si jednu vetu z kontextu a zasmeje sa ti na nej.
Surovy, Hossa, Nagy, Mihalik ... celkom slusne mena na hnoj ligu.
11.09.2016 - 12:14:30
avatar
V prvom rade sa da slusne odprezentovat svoj nazor bez urazania a vulgarizmov, ale zjavne to svedci aj co to o cloveku. Neviem ake su to fialove okuliara, ale iba hanit a kydat to je take "nase". Skus si znovu precitat moje prispevky, lebo zjavne si neporozumel a najdi mi kde velebim nasu ligu. Presne takyto "fanusikovia" hokeja ako si ty tu zacali chodit posledne roky.
Aby si pochopil co som myslel k tej padajucej urovne diskusie, pretoze si to zjavne nepochopil tak ti to ujasnim. Pred tym aku si tu zjavne chodil ty a tebe podobni sa tu dalo dozvediet mnoho zaujmavosti a "faktov" bez urazlivych odpovedi a agresivnych reakcii. Provokaterov si spocital na prstoch jednej ruky. Tento web sluzil nato aby si sa dozvedel najme novinky o nasich hracov a pod, popripade niekto napisal svoj nazor ktory je samozrejme subjektivny a ostatni mozu mat odlisny nazor. Pre teba nepochopitelne, ale je to tak bohuzial.
Ja ten tvoj uhol pohladu (vyplod) neurazam a akceptujem pritom je to este vacsia sprostost (podla mna samozrejme). Ked si myslis ze iba ten tvoj nazor je najspravnejsi tak sa skus niekde inde realizovat, ci pochodis. Ved uved viac prikladov preco je liga horsia ako pred dvoma ci troma rokmi. Vlastne vobec ti ani nejdem pisat kam sa nasa liga pohla za cca tri roky, zjavne ked ta hokej nezaujma, iba posilnovanie ega urazanim na diskusnych forach.
11.09.2016 - 10:15:39
avatar
Reakcia na: Terris, 11.09.2016 - 09:52:39
Naša seniorská liga ide pomaly hore tak nad touto kokotinou sa musím zasmiať :-D :-D :-D
∧ skryť ∧
Uroven diskusii SlovakNHL poslednu dobu ide rapidne dolu, koli takymto uzivatelom ako si ty. Preto tu uz slusni ludia s kvalitnym rozsahom hokejovych znalosti, co by obohatilo ako aj tvoje tak aj moje vedomosti, nepise svoje nazory postrehy, vdaka.
Nabuduce ked s niecim nebudes suhlasit tak bud nereaguj, alebo napis nieco zmyslupne a uved tvoj uhol pohladu na slusnej urovni. Vidi sa mi, ze clovek minie svoj cas, aby napisal rozsiahlejsi koment a taky ako si t akurat vyberie jednu vetu a znehodnoti tak cely obsah komentu.
10.09.2016 - 22:19:34
avatar
Reakcia na: Terris, 10.09.2016 - 09:53:21
rewhos ty čo napíšeš to je len nadľahčovanie situácie úplne nereálne berieš celú vec takú aká je ... Češi sú úplne inde vo všetkých mládežníckych kategóriách počnúc u15 končiac u20 dosahujú absolútne neporovnateľné výsledky oproti našim výberom o draftovaných hráčoch nhl, ale aj juniorských kanadských súťaží radšej pomlčím lebo to sa zrovnávať nedá. a ver tomu že češi na ich pomery sa mládežou môžu rovnať rus, cze, fin, o zámorských celkoch pomlčím lebo to je už iná pesnička, mi sa môžeme rovnať tak nemcom, bielorusom, dánom, lotyšom už ani na tých švajčiarov z ďaleka nemáme a to sú výsledky to sú fakty :s07: :s07:
∧ skryť ∧
Tak na svajciarov zdaleka mame. to ze minuly rok nasa 16 bola tragicka je ina vec, ale rok predtym co si robili nase dva timy U16 s ich timami bez nasich top hracov rocnika 99 tak to je druha vec ktoru si tiez treba vsimnut. To ze mame menej hracov draftovanych ako semtam svajciari ci dani ide aj na Ernestove triko. Co uvidis aj teraz v nominacii na MS U20, kde je snad ocividne ze rocnik 98 je talentovanejsi a aj tak nezoberie hraca ktori ma solidnu sancu na draft, aby sa ukazal a pritom ten hrac bude lepsi ako tristvrtina hracov rocnika 97 ktorch on nominoval. Je jasne ze jeden turnaj nic nezmoze, ale hrac sa moze zapisat vo viacerych skautskych notesikoch a byt pod drobnohladom.
Myslim si ze sme furt pred BLR a LAT, kedze oni v podstate vyberaju z minima a tazia skoro maximum. Ked sa Bokros furt vyhovara ze vybera z cca 40 hracov tak co maju hovorit taki lotysi ktori maju snad dokopy vsetkych juniorov o tri krat menej ako my. Ich najvyssie hokejove seniorske sutaze su poloamaterske, juniorov im vychovavaju v inych krajinach. To iste DEN a NOR kde by boli bez Svedska? Sice ich najvyssie sutaze su na pomerne slusnej urovni a najme po financnej stranke, ale tak ved je to predsa Dansko a Norsko, kde slovaci utekaju aj hajzle cistit.
Kazdopadne si nemyslim ze nas dobehnu resp predbehnu krajiny ako BLR ci LAT bez silnej domacej seniorskej a najme profesionalnej lige. A aj tie ich mladeznicke su na dost slabej urovni. Naproti tomu musi byt snad kazdemu jasne ze nasa seniorska sutaz ide pomaly hore na to su tiez "fakty". Len neohanal by som sa EBELkou a DELkou kolko maju kanadanou, americanou a ze v podstate polovica hracou je cudzincou, ked sa pozries potom na ich seniorske "uspechy", to si uz musia sami vybojovat. I ked sa teraz nemcom podarilo postupit na OH, ale aj tak je to slabota. Nato ze tam maju hracou ako Metropolita a inych AHLkarou, ktori si Slovensku nezahraju, lebo ti ich nikto nezaplati.
09.09.2016 - 12:35:51
avatar
Reakcia na: Terris, 09.09.2016 - 10:30:14
správny názor sid the kid :sr: v slovenskom hokeji je bordel a je hanba kam sme za tie roky dokázali klesnúť a tí ktorí nemajú na očiach ružové okuliare musia dobre vidieť že padáme ešte ďalej
∧ skryť ∧
Bordel v slovenskom hokeji je vyse dvadsat rokov resp. hned od pociatku. Takze hraci ako Kapus, Ciger, Visnovsky atd boli vychovani za spolocnej republiky. S nazorom ze nas hokej pada sa nestotoznujem. Pretoze sme nic nevyprodukovali, to dobre co sme mali zo spolocnej republiky tak pomaly nechali kompetentni nahradit niecim inym a to ine vidis teraz aky ma dopad na nas hokej. Mimochodom bavime sa o samostatnej SR teda od roku 1993, aby nenastali nejake nezhody. Skor by som povedal ze stagnujeme.
Pozri sa v akej pozicii boli nemci, rakusania ci ukrajinci pred 15 a viac rokmi. Dosahovali lepsie vysledky ako teraz. S tymito supermi sme mali problemy, aj ked hrali nasi najlepsi hraci. O svajcoch sa hovori uz vyse dvadsat rokov ako nas dobiehaju ci dokonca predbiehaju. Super silnu Dansku ofenzivu si mohol vidiet v kvalifikacii na OH ako "excelovala". Tym nechcem znizovat dobru pracu danska a svajciarska co spravili za posledne roky, ako ich pocet hracov v NHL rastie atd. Ale furt niesu od nas lepsi ako sa uz nejaky ten rok hovori. Sice je to smutne ze sa uz musime porovnavat s tymito krajinami, ale bohuzial.
Je jasne ze uz skor patrime ku skupine krajin ako svajc ci dan, ze nas hokej absolutne stagnuje nic nove nevyprodukuje, ale tvrdit ze klesame tiez nie je spravne. Kedze sme v podstate nic efektivvne nevyprodukovali. Opat zdoraznim ze sa bavime o samostatnej SR.
Ak cheme opat rast a dostat sa ku big6 tak v prvom rade sa musi jednoznacne zvysit kvalita domacej sutaze a hlavne myslenie ludi. Nie je predsa normalne aby 17 rocni chlapci prehrali s rovesnikmi z madarska a vysmiati davali rozhovory... popripade davali selfie na socialne siete a chvastali sa ze su v repre. A v dalsom rade repre treneri a ich vybery ala Bokros ci Bartanus s alibistickymi vyhovovorkami uz vopred.
06.09.2016 - 21:28:03
avatar
Reakcia na: sid the kid 87, 06.09.2016 - 01:31:38
Co si mam co vsimat horeuvedene krajiny a k tomu TAL, POL, UKR, HUN a podobne ze si nevychovavaju kvalitnejsich hracov, ja sa musim pozerat na SVK a nasich hokejistov kde sme boli a kde sme. Ja dobre viem, ze z minulosti a zo spomienok sa zit neda, ale konecne sa zamyslime nad tym kde sa stala a v com sa stala chyba ze vznikol takyto stav a najma ako ho co najskor zmenit. Konecne prevezmime od vyspelych hokejovych krajin system vychovy mladych hokejistov, nove treningove metody a vlastne celu organizaciu hokeja a prestanme sa uz vyhovarat len na peniaze......
∧ skryť ∧
Tak mi napis aka super praca s mladezou bola u nas pred cca 10 az 15 rokmi, ked nasa seniorska repre bola na vrchole. Takyto stav je hned od pociatku samostatnej slovenskej hokejovej ligy. To ze praca s mladezou je takmer ziadna sa zacalo prejavovat do cca 10 rokov, ked uz sme si museli v podstate sami vychovat novych hokejistov.
05.09.2016 - 23:17:52
avatar
Reakcia na: sid the kid 87, 05.09.2016 - 21:37:37
Samozrejme som myslel nedavny vylet a pripravny zapas vo Viedni proti este slabsiemu muzstvu Rakuska.
∧ skryť ∧
"Nedavny vylet" praveze dokazal ze aj nasi "slabsi" hokejisti dokazu hrat resp vyhrat nad timami ako su Rakusko atd, ktore hra v najlepsej moznej zostave.
Horsie to nebude, lebo uz u nas nemame svetoveho hraca ktory by mal koncit, okrem Hossu, pretoze vsetci uz skoncili (Charu a Gaborika nepocitam). A vzdy tych par nadejnych hokejistov nam vychovaju v zahranici. Ak si si este nevsimol tak DEN, GER, NOR ,BLR, LAT nevychovavaju lepsich hokejistov ako nasi, minimalne co sa tyka MS 20 a MS 18. Aj co sa tyka draftu posledny pat rokov sme na tom lepsie ako vyssie spominane krajiny.
TO ze dani maju Ehlersa a nemci Draisatla je druha vec. Zato, keby bolo viac hracov u nas podobnych Hrivikovi tak mame v NHL viac hracov.
26.07.2016 - 22:15:54
avatar
Reakcia na: Scroman, 26.07.2016 - 17:02:50
Lebo jediným cieľom Bokroša je každoročne udržanie sa v najvyššej kategórii a verí tomu, že ak si vyberie x hráčov, s ktorými bude pracovať sústavne po MSJ, bude to lepšie, akoby mal niektorých hráčov skúšať viac rokov. Proste pre neho je nejaká forma fyzickej vyspelosti to najviac, čo potrebuje na to, aby sme sa udržali... bohužiaľ...
∧ skryť ∧
Tak toto su riadne sprostosti, furt dookola opakovat aby sme sa zachranili ....
Preco ustavicne s Fruhaufom a spol rozpravaju ako chcu pozdvihnut pracu s mladezou a ze zacat sa ma od najmensich, ked prave pre takych ako su oni kolki skoncili s hokejom. Preco vedia velmi presne pomenovat v com sme horsi od finov atd a nominuju hracov ktori su oproti inym ktorych si ani neuracia pozvat aspon na par zrazov o podstatny kus horsi hokejisti. Najlepsie su jeho alibisicke dve "defenzivne" formacie kde ma najviac svojich "koni". Snad kazdy kto sleduje MS U20 si vsimol, ze najviac minusiek, najvacsi tlak v nasom obrannom pasme a najviac hracov ktori majau probem niekdedy co i len korculovat a ich najvacsi uspech za striedanie je od cervenej napalit puk na mantinel sa nachadza v tychto dvoch skovstnych formaciach. Radsej to zdoraznim, nie vsetci hraci su taki tragicki v tychto formaciach.
Je evidentne ze ani z tych 97ciek nezobral najlepsich. Zase ma v nomicnacia "par" uletov, doslova tragedov. Ktorych by snad sudny clovek ani len nepomyslel nominovat do reprezentacie.
Nikdy by mi nevadili hocijakeho trenera vybery hracov, je to predsa jeho praca, ale najviac mi vadi alibisticke ukazovanie na vsetko naokolo len ja som bez viny, nominoval som to najlepsie atd. Preco nezoberie 98cku ktora ma aku taku sancu na draft, radsej zobrarie priepernu 97cku kt. skonci niekde v MOLke, ved mu predsa ide o rozvoj hracov, ci nie? Asi takto sa ukazuju talenty a nasledne draftuju, nie z najstarsieho timu na sampionate plneho priemerakov.
17.07.2016 - 13:06:27
avatar
Reakcia na: matejj123, 16.07.2016 - 00:36:09
zda sa mi ze najvacsia slabina v rocniku 99 je brana, resp aspon neviem o tom ze by sme v tom rocniku mali niekoho vhodneho na medzinarodne forum. ako je na tom v tomto rocnik 2000?
∧ skryť ∧
Rocnik 2000 mal minulu sezonu na medzinarodnom fore priam az tragicku bilanciu. "Rozbehli" sa az v zavere sezony ked so slabsim resp. s druhym vyberom SUI vyhrali dva zapasy. Inac prehra za prehrou. Bezpochyby je to slabsik rocnik ako 99.
11.07.2016 - 18:56:31
avatar
Reakcia na: Zidan, 10.07.2016 - 21:58:15
bez projektu orange 20 by sme vypadli z A katgorie, projekt orange 18 je však najväčší vtip, úplná zbytočnosť
∧ skryť ∧
A co by sa akoze stalo keby sme vypadli z Acka ? Ved taki dani ktori pendluju medzi najvyssou diviziou a 1A maju uz viac draftovanych hracov ako my. Nemci su o kategoriu nizsie ci uz U20 resp U18 a tiez mali draftovaneho hraca, BLR detto.
Svajciari zoberu mladeho Hischiera (99´) to iste dani a hociktora ina krajina a neboji sa vypadnutia. Hlavna vec ze nase "piliere" defenzivy z projektu si na lade vodi o dva roky mladsi dan, svajciar atd z ich juniorky.
Ak je toto systematicka praca tak dakujem velmi pekne. Rocnik 98 a najma 99 nebude ani zdaleka v najsilnejsom vybere na MS 20 resp MS 18 koli projektom. Co v konecnom dosledku neprospeje len samotnym hracom. Kludne mohol Bokros zobrat Solenskeho na MS mozno by sa ukazal a bol by draftovany, potom sa udajne "zranil". Dalsich hracov ani nejdem vypisovat ktori mali aku taku sancu byt draftovani a hrali muzsku sutaz popripade juniorku v hokejovo silnejsej krajine a nehrali na MS.
Takze silou mocou sa drzat v najvyssej kategorii nema pre nas resp pre samotnych hracov vyznam.
29.06.2016 - 12:16:12
avatar
Reakcia na: Gazda99, 29.06.2016 - 11:21:03
Aký je náš ročník 99 v porovnaní s krajinami ako Česko, Švajčiarsko, Nemecko..?
∧ skryť ∧
Samozrejme svajciari ale maju tom prospect Hischiera a dalsich dvoch hracov (Simic a Le Coultre) ktori maju slusnu sancu na draft v skorsich kolach.
29.06.2016 - 12:07:42
avatar
Reakcia na: Gazda99, 29.06.2016 - 11:21:03
Aký je náš ročník 99 v porovnaní s krajinami ako Česko, Švajčiarsko, Nemecko..?
∧ skryť ∧
Od SUI a GER je lepsi, za posledne roky snad taky "velky" rozdiel v prospech nas v porovnani s nemcami a svajciarmi nebol. Samozrejme, hlavne to musia potvrdit nasledujucu sezonu.
Inac tomu CHL draftu moc nerozumiem. Komunikuju oni s hracmi pocas sezony ci maju zaujem hrat v kanadskych juniorkach? Je jasne ze zo skandinavie sa im tam hufne hrnut hraci nebudu, ale napr. Balaz, Lacka a dalsi sa mi nezdaju az taki marni oproti podaktorim bielorusom ci cechom co presli draftom.
02.06.2016 - 16:32:39
avatar
Reakcia na: Shini, 02.06.2016 - 16:27:22
No zaujimava hra sa spravila. Prezident sa stal symbolickou manazerskou postavou s obmedzenymi pravomocami. Lintner s Nemecekom zrejme maju Kohuta ako konsezualneho kandidata, Turan mi príde skor ako zly vtip, tam sa toho vela riesit nebude. Zaujimavy je boj na urovni vykonneho vyberu, ktory je po novom voleny, nie urceny prezidentom (dobry krok podla mna). Tam kandiduju za Linterovcov mimo ineho Lintner, Visnovsky, ci scout NY Rangers Gajdosik. Tam je realny boj o vplyv na vedenie, a to treba sledovat.
∧ skryť ∧
Tak tak. Hlavne bude zlozenie vykonneho vyboru. Tam musia byt spravni ludia. Pevne verim ze uz tam nebude ziadny Turan, Rusnak, Machala a pod.
30.05.2016 - 16:32:02
avatar
Reakcia na: Sajmon77, 30.05.2016 - 14:25:53
len tak z nudy....ako by ste poskladali SVK mužstvo ? :) G: Halák, Budaj, Laco D: Chára-Meszároš Sekera-Marinčin Graňák-Sersen Jaroš F: Hossa-Réway-Gáborík Tatar-Viedenský-Pánik Jurčo-Hrivík-Daňo Hudáček-Šťastný-Cehlárik
∧ skryť ∧
Celkom slusna zostava a na nase pomery dost mlady utok. Ale v momentalnej Meszarosovej forme za mna by asi nesiel a Sersen je zraneny. Tak namiesto nich jednoznacne Daloga a Cajkovsky. V utoku by sa mohla najst lepsia alternativa ako Stastny a otazny je este Hudacek.
25.05.2016 - 15:19:51
avatar
Reakcia na: randall, 25.05.2016 - 13:06:51
Shini - presne ako pise elbarto, nejde o to,ze sme nepostupili ale treba objektivne priznat, ze my sme uz na jednej urovni s krajinami ako Nemecko ci Dansko. Obzvlast Nemecko pred domacimi divakmi moze byt silne, ak by napr. Edmonton zas nepostupil a pride napr. Draisaitl, ktory sa za sezonu zrejme posunie herne, zatial co nasi hraci stagnuju a upadaju. Dansku prisli z NHL na pomoc lepsi hraci ako ti, ktori prisli posilnit nas. Samozrejme budu sa drzat palce, dokonca by sa patrilo ist podporit do Nemecka,ale treba uz mat asi radsej trosku skromnejsie predstavy. Mimochodom porovnavat USA kde je hokej sport cislo 5 so Slovenskom, kde kazdy zije hokejom a spolu s futbalom su to u nas najsledovanejsie sporty, je trochu odveci :s03:
∧ skryť ∧
Musim sa znovu opakovat. Kazdorocne neposielame to najlepsie co mame v danej sezone na MS. Druha vec je ze mame o dost viac na vyber ako taki dani, frantici, bielorusi, lotysi a ini. Kedze len v nasej lige si myslim ze tuto sezonu korculovalo aspon 10~15 lepsich hokejistov ako Bartanus ci Marcinko. Taki nemci bez najlepsich utocnikov ako su Draisaitl, Rieder, Gogula ci Macek by asi tazko isli do ctvrtfinale. My pravidelne neposielame hracov na MS ktori na to v danej sezone maju, napr (Zaborsky, Sykora ...), ale povolaju ich neskor ked maju slabsiu sezonu. Je to trosku divne, ale uz sme si zvykli.
Suhlsim ze dani spravili slusny progres. Ale nemci ? Ved ich super lige ktore uz podla skoro vsetkych "fanusikov" mile pred nami skrachoval Hamburg. Nepochopitelne ako v tekej super lige sa mohlo nieco take stat. Konfrontacie nemeckeho majstra s Kosicami nedopadla pre Kosice az tak zle. Zeby ich Mnichov ktory ma na supiske pravidelne niekolko nemeckych reprezentantov prevalcoval sa neda povedat. Medzi rokmi 2011 az 2014 nemali ani jedneho hraca draftovaneho co sa im predtym vyse 20 rokov nepodarilo, takyto "kusok". Neraz mali aj 4 hracov draftovanych.
Kludne sa mozme bavit o dalsich repre vyberov druheho sledu, ze im v podstate minimum hracov odmietne prist. Ale porovnavajme sa dalej so svedskom ako im odmieta 20 a viac hracov najma z NHL.
Ustup SVK hokeja z poprednych priecok je evidentny, ale aj vdaka fanusikom ktori nic ine len vysielaju "pozitivnu" energiu hracom. A hlavne rok pred MS co nik nevie aku budu mat hraci sezonu, kto bude zraneny ci bude hrat play off. Necudujem sa ze nasi podavali vykony ake podavali ked ich doma len kadzy hani, nik im neveri a praje im zostup. Pritom bolo vidiet v zapasoch ze su po individualnej stranke lepsi ako BLR, FRA, HUN a aj ako GER. To je snad iba u nas mozne a este asi aj v CR.
18.05.2016 - 00:06:38
avatar
Reakcia na: Filip89, 17.05.2016 - 20:17:36
v prvom rade keby tam neni bokroš, tak by sme neboli tak uspešny v U20 ako sme.....ano uspešní vzhladom na kvalitu vyberu, bohužial trener vždy bude mať inu predstavu hračov a mal by si ju aj ty, keby si na jeho pozicii
∧ skryť ∧
Tak to mi je jasne, kazdy ma svoju predstavu. Bez pochyby je to kvalitny trener ked vie povedzme si pravdu s takymi polenami (podaktori,nie vsetci) nieco uhrat. Ale na druhu stranu on si ich tam sam nanominuje.
Mna len jeho niektore vybery hracov zarazaju. Povie ze nemame hracov ktori pravidelne nehravaju v extralige seniorov a potom si dovoli nezobrat hracov ako Hatala, Studenic a dalsi. Alebo ako 18 rocny maju celkom slusne statistiky vo Finsku resp vo Svedsku ci Cesku hraci ako Ivanic, Melisko ...a nezoberie ich na MS. Potom na nasledujuci rok si ich stiahne do orangu a pridemi ako keby ti hraci stagnovali, ale ako 19 rocnych aj napriek stagnacii ich zoberie. Teda Meliska ako najproduktivnejsieho beka v orangu nezoberie.
A na MS 20 napr co boli tento rok, tak mi neprislo zeby sme mali slabsi kader ako bielorusi ci dani, ale ked som videl ako mlady dan nebojacne zoberie buk a prejde individualne cez dvoch hracov, bez hanby a u nas ako keby sa kazdy bal spravit nieco ine okrem nahodenia puku na mantinel. Myslim si ze Bokros je jeden z tych typov trenerov ktory vynada hracovi ak strati puk, ked sa snazi individualne presadit a nevyjde mu to resp chce ukazat nejake zrucnosti, ale strati puk.
Bezpochyby kvality ma, ale tie jeho alibisticke vyhovorky rok co rok uz mi lezu na nervy. Vyhovara sa ze si vybera z 30 hracov a co potom taki dani, bielorusi ci lotysi ktori maju poloamatersku sutaz a ich pocet hracov do 20 rokov je dvoj, trojnasovne a viac nizsi ako nas.
Ani 96ky neboli bohvie ake a aj tak zobral iba par hracov rocnika 97 a solenskeho nehal doma ci sa potom "zranil" uz neviem.
Kazdopadne ci ma zarazi jeho vyber hracov, podotykam je to vzdy iba par hracov nehovorim o polovicke muzsta, alebo nie vzdy fandim slovakom ci je tam ten, alebo onen. Aj ked je hrac slabsi mozu ho MS nakopnut k lepsim vykonom a moze byt s neho solidny hrac pre hocijaku kvalitnu europsku sutaz.
17.05.2016 - 17:36:57
avatar
Tak napokon sme na celkom slusnom 9. mieste po tych rozpacitych vykonoch. Mimochodom nasi najlbizsi prenasledovatelia az za nami. NOR 10., SUI 11., BLR 12., LAT 13. a FRA 14.
17.05.2016 - 16:37:00
avatar
Reakcia na: matúš, 17.05.2016 - 15:49:17
Cha - cha :D Je to šialené a ja som celkom rád, že sa tu objavil nejaký magor, koho zaujíma zostava o tisíc rokov dopredu ako ja :D Ale v dobrom magor u mňa ;) Brankárska dvojička Húska - Tomek bude naša najnabúchanejšia, akú sme mali od... neviem od kedy, možno aj najnabúchanejšia vôbec, treba mrknúť do histórie. Samozrejme bude záležať od toho ako sa Tomek chytí v novej sezóne po zranení, možno bude úplne mimo, uvidíme. Tretí bude Hrenák alebo Durný. Prvá obrana bude Černák (kapitán) s Romanom. Tým by to mohla fajn klapať, Černák ako fyzický two way obranca a Roman ako rýchly ofenzívny bek. Snáď bude pravidelne hrať aj v českej extralige. Do druhej by som šupol Feherváryho s Hatalom. Hatala je dosť skúsený a po Černákovi druhý najvačší kandidát na céčko a tiež celkom v pohode two way. Fehy je Fehy, nemyslím že bude na MS mladý, treba si vychovávať a nepokašľať to. V tretej môže byť Vadovič s Bodákom. Určite by som ešte rozmýšľal nad Zelenákom, ktorý hral túto celú sezónu v osemnástke výborne a spolu s fyzickým fondom má aj celkom obstojné hokejové schopnosti. Kmec zahral v osemnástke tiež solídne. Kandidátmi do 4. obrany sú ešte Trška, Košecký či Grman. Grman po tých štatistikách v zámorí už asi iba ako len odpalovač pukov hoci ešte donedávna mal v reprezentácií na viac. Silným pozitívom je, že je tam na naše pomery dosť obrancov, ktorí zahrajú dopredu aj dozadu. A tiež dobrý pomer pravákov a ľavákov. Útok. Tam je už tažšie vybrať. Istotu majú Bondra, Sadecký a Lešťan. Z 97 je tam ešte Žiak, Murín, Andrísik, Osko, Pataky. Z NAHL sa do Bytstrice vrátil Valent (slabá sezóna), takže asi aj ten. Šancu dostanú určite aj Hecl (aj keď mal absolútne príšernú sezónu), Sloboda (slabá sezóna), Patoprstý a možno Žitný. Z 98 Solenský, Studenič, Buček, Lacka. Uvidíme ako sa bude vo Švédsku dariť Čachovi (ako centrovi) s Galbavým (ktorý podľa mňa na tento rok na MS \"18\" mal byť.) Z 99 hlavne Ružička, Roman a Krivošík. Možno vyskočia Liška s Hrehorčákom, ale je nepravdepodobné, že vyskočia tak vysoko. Dúfam, že Orange nové vedenie nášho hokeja zruší už túto sezónu. Ak nie, tak tam bude dosť Bokrošových koníkov, všetkých tých defenzívnych špecialistov na jedno použitie a takú zostavu sa neodvážim tipovať. Ale som názoru, že táto dvadsiatku nepotrebuje žiaden projekt Orange 20, nikdy nebol tak kontraproduktívny ako bude teraz. Ten útok by som zložil asi takto: Bondra - Solenský - Studenič Murín - Sadecký - Ružička Buček - Roman - Lešťan Pataky - Osko - Andrísik Ale neviem, v útoku nemám vôbec jasno, kľudne si nechám rozšíriť obzory :)
∧ skryť ∧
Celkom slusny rozbor, ale silno pochybujem ze Ernest zoberie tolko 98 a do toho zo tri 99. Ked si spatne pozriem jeho predosle nominacie co furt sme mali najstarsi tim na MS. Myslim si ze v projekte znovu objavi par "hviezd" rocnika 97 ktore na to absolutne nemaju a po "uspesnom" posobeni v orange 20 skoncia niekde v prvej slovenskej lige, popripade polskej, tretej francuzskej, alebo nedaj boze skoncia s hokejom.

< 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 >

Krátke správy
Najnovšie články
Tampa Bay má nového kapitána. Žiadne prekvapenie sa nekonáChicago vymenovalo nového kapitána. Sabres ho vymenujú v Európe Fehérváry by chcel česko-slovenský tím, Ovečkin podľa neho prekvapí. Oblečie si aj špeciálny dresDokáže Honzek hodiť náročný rok za seba? Toto je pre neho najdôležitejšie Zverejnili rozpis MS juniorov: Turnaj otvorí zápas Slovenska. Kedy bude derby? Briere krotí nadšenie: Pre Mičkova to bude náročná sezóna, moje očakávania sú nízke V hlavných kempoch NHL bude viac Slovákov ako vlani. Jeden zabojuje o kontraktCrosby mal rozhovor s Dubasom, ktorý ho upokojil. Bude pokračovať aj po skončení novej zmluvy? Urobíme všetko preto, aby Šesťorkin zostal dlhodobo, ubezpečuje DruryÚtočník Canucks vynechá štart kempu. Zistili mu rakovinu Mešár stále neverí, že je zo Slafkovského milionár. Vôbec sa nezmenil, hovorí Sága pokračuje: Brankár neprišiel do kempu, Flyers mu nechcú umožniť hosťovanie v KHL Dallas predĺžil v utorok zmluvu aj s druhým kľúčovým obrancomKariéry končia traja známi veteráni, vrátane niekdajšieho hráča CanadiensSedem tímov pozvalo hráčov na skúšku. Najviac Montreal Majstrovská Florida má skvelú správu pre fanúšikov: V blízkej budúcnosti sa sťahovať nebudeOilers oznámili zmenu vo vedení. Končí syn bývalého generálneho manažéraDallas predĺžil zmluvu s jedným zo svojich najdlhšie slúžiacich hráčov Sabres podpísali novú zmluvu s mladým centromTurnaje nádejí: Mišiak a Kmec najproduktívnejší, nebodovali len Mešár a ďalší dvaja Slováci Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies