Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

07.08.2017 - 12:42:17
avatar
Reakcia na: PwPIETRO, 07.08.2017 - 12:23:06
A nevieš prosím náhodou, či to sa to bude dať pozerať aj cez net?
∧ skryť ∧
213 vysiela aj cez net, resp ja ju kukam jedine cez net. Břeclavska skupina je online na hokejka tv, resp. hokej.cz

Nasa mozno bude aj na youtube hockeyslovakia, mozno. Kazdopadne 213 by mala vysielat vsetky nase zapasy.
02.08.2017 - 10:28:46
avatar
Reakcia na: Terris1, 02.08.2017 - 09:50:08
zaujímavý rebríček šašo, ja mám zas iný relevantnejší mock draft https://www.draftsite.com/nhl/mock-draft/2018/
∧ skryť ∧
Šašo Tetrisko, posledny krat reagujem na teba. Das tu rebricek tvoreny uzivatelmi a napises ze je relevantnejsi ako z future considerations, tak to uz je silna kava a len to vypoveda o tvojich (ne)vedomostiach.

Ohladom Pospisila ako si ho pred kempom v Toronte posielal do Detvy resp ze nema ani na Detvu a zrazu po podpise zmluvy s Marlies uz rovno do repre na OH sa vyjadrovat radsej nejdem. Tak isto ani k tej kinder zostave co si dal na OH, lebo, ako si uz minule napisal ty sledujes len kurzy a nie zapasy, takze zapas Slovan vs Spartak, kde hral Liska si nevidel ... dalsie svoje protirecenia si najdes aj sam ... Robis tu len cirkus a zhadzujes len sam seba. Co je, ale horsie je to, ze z diskusie robis žumpu.

Tetris, pis dalej svoje "postrehy" a uzivaj si tu svojich pat minut slavy, maj sa.
01.08.2017 - 13:53:22
avatar
Reakcia na: slovac, 01.08.2017 - 12:32:13
Mne sa páči, ako niektorí odborníci dokážu fundovane a nekompromisne napísať, kto by mal byť koncom decembra v zostave repre mužstva a kto je od koho o koľko tried lepší a horší. MS a to je jedno či U18, U20 alebo muži sú jednorázové krátkodobé turnaje a podľa mňa by tam mali ísť hráči s najlepšou formou v aktuálnom období a nie tí,ktorí vyzerajú najlepšie v auguste. Aj na tých brankároch sa to zväčša neprejavuje v pozítívnom smere, keď sa pasujú a pripravujú ako jednotky viď. pred rokom U18 Hrenák, tohto roku Sklenár (ani jeden nezachytal to, na čo boli celý rok v projekte pripravovaní), na MS Hudáček hoci športovú i mentálnu formu mal lepšiu v tom období jednoznačne Čiliak. Treba všetkým chalanom držať palce a podporovať ich, nech sa im darí napredovať a zlepšovať, lebo veľa krát platí pravidlo o biči, ktorý plieska na konci a ten bude v decembri. A hlavne nech zostavu vyberú viacerí ľudia, ktorí tomu rozumejú a chcú aby Slovensko dopadlo čo najlepšie. Hádam sa v poslednom roku aj Bokroš bude snažiť očistiť od historiek o úplatkoch pred Šatanom a ten by na to nemal zabudnúť a trošku ho sledovať. Nech sa všetkým darí a hlavne nech ich to baví (nemusí sa každý dostať na MS), lebo podporu a povzbudenie si zaslúžia aj tí čo \"viditeľne nemajú na...\" Pekný deň všetkým
∧ skryť ∧
Uplny suhlas ohladom aktualnej formy. Darmo je tu par odbornikov ktori vedia najprv hraca poslat do Humenneho a o dva tyzdne neskor do repre, alebo ako ten a ten nema ani na nasu "srandaligu" a o par tyzdnov nato prestupi do KHL ...
01.08.2017 - 12:10:16
avatar
Predsezonny rebrickek draftu 2018 z future considerations:
https://futureconsiderations.ca/top-rankings-2018/

Tak poradie nasich v top 100:
58. Roman
73. Fehervary
89. Liska

Nemec Bokk momentalne az na 99 mieste, detto svajciar Gross 97 a nor Mathias Emilio Pettersen 68. Takto pred rokom resp dvomi boli tito hraci povazovani za prvokolovych, popripade rozhranie 1. a 2. kola. Vysoko v rebricku su aj dalsi dvaja svajciari Kurashev 27. a Eggenberger 44.

Kazdobadne za rok sa moze vela zmenit vid Ruzicka a Bucek, takto pred rokom Ruzicku FS radilo na koniec prveho kola resp zaciatok druheho, detto Bucek radeny do druheho kola resp skore tretie kolo.

25.07.2017 - 17:38:55
avatar
Nominácia hráčov na turnaj Summer Challenge 2017 v Žiline (28. – 30.07.2017):

Brankári: Dávid HRENÁK, (St.Cloud/USA), Roman DURNÝ (MHk 32 Liptovský Mikuláš),

Obrancovia: Samuel FERETA, Tomáš HEDERA, (obaja HC SLOVAN Bratislava), Martin KREMPASKÝ, (HK ŠKP Poprad), Erik RAJNOHA (Sodertalje SK/Šved.), Adam ŽIAK (Tuto/Fin.), Michal IVAN (HKM Zvolen), Martin BODÁK (Kootenay Ice/Can.), Marek KORENČÍK (Lulea HF/Swe.)

Útočníci: Rastislav VÁCLAV (HK ŠKP Poprad), Viliam ČACHO (HK DUKLA Trenčín), Matej GALBAVÝ (Mora IK/Švéd.), Alex TAMÁŠI (HC´05 Banská Bystrica), Vladimír VYBIRAL (MHk 32 Liptovský Mikuláš), Miloš FAFRÁK (MHC Martin), Marián STUDENIČ (Hamilton Bulldogs/Kan.), Patrik HREHORČÁK (Rodyn Noranda Huskies/Kan.), Jakub LACKA (SHKm Hodonin/ČR), Miloš ROMAN (Vancouver Giants/Kan.), Samuel SOLENSKÝ (Johnstown Tomahawks/USA), Samuel BUČEK (Shawinigan Cataractes/Kan.)

Vela stastia ...
23.07.2017 - 16:26:56
avatar
Reakcia na: mato35, 23.07.2017 - 16:20:13
Pospíšil podpísal \"2-way Ahl contract\" takže sheldon máš pravdu. saskin tak očividne má na to aby hral ahl a určite by bol na OH viac platným hráčom ako Ružička, Roman Liška, Gríge,r Sukel, Koyš, Bondra....
∧ skryť ∧
Hej narazal som na prispevok na ktory si reagoval. Ked to poviem trosku nadnesene, aby to nahodou nebolo zle pochopene, tak ti mladenci nemaju co robit na OH, maximalne tak jeden z nich, teda narazal som najma na tie 99ky. Ale Griger a Koys si myslim ze maju co ponuknut a ak budu podavat vykony ako do teraz resp bude ich vykon narastat tak by kludne miesto mohli mat v time na OH.
23.07.2017 - 15:25:46
avatar
Reakcia na: sheldon, 23.07.2017 - 15:07:37
Ak sa nemýlim, tak Pospíšil nemá zmluvu s Leafs, čiže jeho by sa to nemalo týkať.
∧ skryť ∧
Presne tak, pritom pred par tyzdnami nemal ani na Detvu, nie to na zmluvu s Torontom Marlies, ale teraz po novom ma uz na repre tim, ktory sa predstavi na OH.

Inac Reverend presne tak ukaze sa kvalita hracov v europe, ako pravidelne posledne roky na MS.
20.07.2017 - 23:23:25
avatar
Reakcia na: Marek stifi, 20.07.2017 - 22:59:06
G:Godla,Janus, Hudáček O:Jaroš-Čajkovský Černák-Gernát Meszároš-Ďaloga(Fehérváry,Graňák,???) Ú: Cehlárik-Réway-Hrivík Bakoš-Viedenský-Hudáček Koyš-Marcinko-Gríger Miklík-Hovorka-Súrový (Nagy, Haščák,Skalický,Hlinka,Rúžička,..)
∧ skryť ∧
Ohladom brankarov dufam ze sa budu vyberat z adeptov ktori su v najlepsej forme, nie zas podla mena a podla toho na kolkych MS uz bol.

Obrana mi pride ako velmi slusna a celkom mlada Jaros s Cernakom predpokladam ze sa uchytia v AHL, popripade aspon jeden z nich nakukne na par zapasov do NHL. Dalej ak Cajkovsky bude podavat vykony ako z minulej sezony zo sparty resp v KHL, tak je to skvela posila, detto aj Gernat ma vela potencialu. Do toho skuseni Meszaros a Daloga a Granak ktory vzdy za repre hral spolahlivo. Obrana z mojho pohladu na nase pomery je celkom fajn.

K utoku len tolko, nech sa konecne nasi najma mladi utocnici uchytia a maju vydarene sezony.

Zidan tak ani v Salt lake city sme moc vody nenamutili a porazili nas vsetci a to len v kvalifikacii. Na ZOH v Turine zas boli ohlasy aky mame prestarnuty tim ... Nejdu hraci z NHL, keby nesli ani v 2006 ci 2010, tak to tiez nie je ziadna all stars zostava.
17.07.2017 - 08:17:42
avatar
Reakcia na: mantis_x64, 17.07.2017 - 07:55:36
Javorčík sám povedal, že chce ostať pri osemnástke. Aj ja som dúfam že prejde so svojim ročníkom ku dvadsiatke, kde by ich mohol trénovať ešte dva-tri roky. Netreba zabúdať, že prijal ponuku na trénera juniorského tímu Banskej Bystrice.
∧ skryť ∧
Javorcikov rocnik je 99, Mikula mal pred dvomi rokmi rocnik 98. Takze teraz pri dvadsiatke je Mikulov rocnik, mimochodom uz Mikula na MS18 dal sancu Fehervarymu, Ruzickovi, Krivosikovi, Romanovi, Liskovi ci Ivanovi.

Sarky moc na vyber nemal a na jeden rok resp na pol roka davat niekoho na skusku ku dvadsiatke asi nedavalo velky zmysel. Tak zvolil osvedceneho Ernesta. Netreba zabudat ze moc sa im nehrnuli zaujemcovia na tento post. Tiez nie som nadseny, ale treba sa nato pozriet aj realne aka bola situacia a co vsetko je pripravene. Verim ze v najblizsich mesiacoch sa vytvori ten jednotny system, bude sa komunikovat znovu s kandidatmi na post trenera k juniorom a hlavne nech uz je v tom konecne poriadok.
16.07.2017 - 23:00:43
avatar
Reakcia na: matúš, 16.07.2017 - 14:36:59
V Bokrošovi nevidím veľký problém, skôr u Hecla v patnástke. Už sa to pretriasalo v diskusii na HP: pretláčanie bývalých hráčov na reprezentačné pozície na úkor odbornosti. To nie je pekné a dokazuje to neveľký Šatanov prehľad v súčasnom slovenskom hokeji. Ale je možné, že časom si ho vybuduje, nelámem palicu a teším sa na sezónu. Hecl mi nie je sympatický ani ako človek \"odborník v TV\": prehnané emócie a opakovanie otrepaných fráz a klišé.
∧ skryť ∧
V patnaske je aj Sykora ktory tam bol doteraz, takze ziadna velka zmena nenastala.
15.07.2017 - 15:52:37
avatar
Tak emocie uz pomaly vychladli a aj cela ta negativna atmosfera s aferami upadla, tak dam svoj pohlad na posledne MS v Nemecku.

V prvom rade sa mi nedalo nevsimnut, ze skoro vsetci az na par vynimiek hrali vyrazne pod svoje moznosti a najma Cajkovsky ako skvele hral pocas sezony tak na MS bol vyrazne pod svojim standardom, aj Gernat nehral nijak extra oslnivo. O utocnikoch sa ani bavit netreba.

Po druhe, v time bolo pocas celych MS citit akusi zvlastnu atmosferu, ziadne nasadenie chcenie aj rozhovory boli akesi nemastne neslane, postupom casu bola citit z hracov a z trenera rezignacia. Zacalo to uz pocas EHT kde si par hracov na cele s kapitanom spravili z toho alko party a Zdenovi to napokon prerastlo cez hlavu, ale uvedomil si to az neskoro.

Po dalsie, mali sme jednoznacne najslabsieho trenera na MS. Ci sa to niekomu paci, alebo nie tak absolutne nevedili nasi treneri zareagovat na dianie na lade, vyhlasenia po zapasoch boli priam az tragicke. Najsmutnejsie na tom celom bolo to ze uz hraci ako Miklik ci Hudacek ktori vacsinou na inych MS posobili ako flakaci tak teraz sa vyjadrovali ako podaktori nepochopili naco tam vlastne sli.

Do toho vsetkoho este Kohutove vyjadrenia na adresu Svehlu ako ho ide Satan nahradit. Inac vsetka cest voci Svehlovi, aj ked mal vela preslapov a nebol vobec vhodny pre tuto funkciu tak po MS aspon nevyplakaval a nevyhovaral sa, zato ma u mna respekt. Detto Kohut urobil tiez nejake chyby ospravedlil sa, prijal ponuku do TV kde len sedel a nechal na seba kydat od zdena a este sa mu chcel ospravedlnit ale urazeny Zdeno odmietol. K Zdenovi len tolko, ok beriem pred dvomi rokmi zobral repre v zlej situacii, ale len on si moze zato ako sa spravali minuly rok ku Hrivikovi ci Panikovi. Pri sucasnom trende urazenych hracov by sa mu nato vacsina tzv reprezentntov vysrala a uz nereprezentovala, ale nastastie oni maju chut reprezentovat dalej. Zdeno si robil vybery spolu s jeho timom sam, nik mu do toho nekecal. On furt tvrdil ze hracov ma dost a ze skusa mladych, pritom opak bol pravdou. Na MS sme mali snad piaty nastarsi tim, ale zato neskuseny. Zdeno absolutne nebol pripraveny viest repre... Vsetko by mi to nevadilo, az na tie jeho alibisticke vyjadrenia a kydanie na vsetkych naokolo spolu s jeho zienkou.


Tak a teraz nieco k comu sa moc nerad vyjadrujem a to je supiska resp hraci co si ich zdeno vybral a nasledne aj kritizoval. Na zaciatok musim spomenut ze aj navzdory tomu zeby nikto z NHL/AHL neprisiel + ked ratam vsetkych zranenych co boli pocas MS vazne aj zraneni, tak sa dal aj tak poskladat urcite lepsi tim ktory kludne mohol postupit do stvrfinale. Pretoze aj tento tim kde nebola chemia taka aka mala byt a nalada bola aka bola, dokazal remizovat s nabitymi nemcami ktorym chybalo iba par hracov od topky a vyse polovicku zapasu sme boli lepsi, ale potom sme videli sami. S danmi taktiez dve tretiny uplny hnus a potom za tretinu nasi ukazali ze aj so slabsim vyberom vieme byt vyrovnanym superom voci celkom slusne nabitom danskom time. Som presvedceny ze keby bol na lavicke schopny strateg (osobnost) nieco na sposob Javorcika, ze vykony aj body by boli diametralne odlisne.

Tak podme k brankarom, ok odchytali si svoj standard, ale je trestuhodne nechat doma brankara ktory mal top formu v poslednych mesiachoch a bol vyhlaseny za naj brankara ceskeho play off. Na MS by mali ist hraci v top forme nie ci je na piatom zraze alebo s repre je uz mesiac a pol, alebo je kamarat. Taktiez nepochopitlene vyradenie par hracov ako Bakos, Hovorka ci Lusnak. Prave ked bol inokedy Lusnak nominovany na MS tak som si nebol az taky isty jeho nominaciou a teraz vzhladom na okolnosti keby sa vazne hodil tak tam nebol. Detto Bakos nech mal v priprave tie dva zapasy ako take, ale nechat doma naproduktivnejsieho hraca z KHL je trosku divne, detto Hovorka najlepsi strelec ligy a pritom moc priestoru ukazat sa nemal. Niektori mali priestor sa ukazat vyse 8 zapasov a neukazali a predsa tam boli. Vsetko to vyvrcholilo tyzden pred MS ked sme mali v priprave snad 37 hracov. Uz vtedy bolo badat ze nieco nie je v poriadku. Matousek ci Suja nech patria k nadpriemernym hracom v lige a popravde na MS MAtousek patril k tomu lepsiemu, co je samo o sebe co povedat, tak v lige by som v pohode nasiel minimalne 20 slovenskych hracov v lepsej forme. Taktiez fanusikovia si mysleli ze na MS pojde niekto z hracov Kristof/Griger/Koys, najlepsie vsetci traja, pritom nato urcite mali. A najma posledne dvaja menovani tam proste mali byt (neviem ci nahodou Koys este nebol zraneny aby som nahodou niekomu nekrivdil). Plus kludne sa uz mohla dat sanca aj mladsim tj hracom rocnika 95 a mladsim ako su napr Holenda ci Rosandic ktori by urcite nezahrali horsie ako podaktori ini co boli na MS. Odmietnutie Granaka, Suroveho ci Nagya bolo velavravne, skoda pretoze toto su spravni lidri kabiny a par veci by potom nemuselo byt takych ake boli. Netvrdim zeby sme razom hrali ako z partesu, alebo by sme hrali o medaily s tymito resp dalsimi hracmi, ale aspon by sa kader omladil, pribudli by skutocni lidri a plus by bola v time ina atmosfera a najma v presilovkach by Koys tomu dal myslienku.

Nidky som nepochopil ako je mozne ze hrac v top forme v dobrej lige nie je nominovany v danom roku na MS, ako napr Ciliak, Zaborsky, Sykora ... ale potom o rok, dva ked je z formy tak je pomaly aj na MS nominovany. Ked sa vazne uz budu hraci brat vo forme bez ohladu nato ci jeto kamarat, alebo bol na kazdom zraze tak potom pridu aj vysledky. Zdeno doplatil na svojich kamaratov a nato ze nema nato povahu vyhodit hraca po mesiaci a pol ... zacal si to uvedomovat bohuzial pat minut po dvanastej a aj jeho vyjadrenia na hracov boli nemiestne a len zhadzovali ich poslabsiu moralku este viac. Nidky som nekritizoval nominacie trenerov na seniorske MS, nech si zavolali kohokolvek ved je trener ma nato opravnenie a vie samozrejme viac ako ja, preto som si nikdy nedovolil aj po nezmare kritizovat trenera lebo prijal zato zodpovednost. Od Zdena som sa to ale nedockal, vacsinou kydal vsade naokolo co ma mrzi, pretoze aj z tych hracov co mal k dispozicii sa dalo daleko viac vyzmykat. . Verim tomu ze pri lepsom koucingu lepsej atmosfere s hracmi ktori nato vazne mali aj formu by ta hra a aj umiestnenie bolo ine. Ale ako sa hovori po vojne je kazdy general ... nevadi treba sa poucit a ist dalej, len skoda ze z tychto vojen co vedu proti sebe rozne skupiny je porazeny a najviac sklamany samotny fanusik.

Na zaver by som napisal nieco do nasledujucich rokov. Nemyslim si ze to bude este horsie, pretoze tolko veci co sa vyskytlo pred a na tychto MS sa snad uz ani neda (od alkohoulu, cez vojnu medzi skupina, zla atmosfera, rezignacia hracov a najma trenera ... plus tolko zranenych a ani jeden z cca 13 hracov zo zamoria neprisiel). Konecne sa snad uz da sanca aj mladym, nakoniec tie 95 sa celkom zacinaju presadzovat len nech sa im da sanca to otrepane klise ze casu maju dost neplati bohuzial uz casu hlavne my nemame dost. Ked sa pozriem na mladsie rocniky 98/99 tak je tam dost slusna kvalita aj hlbka takze krajiny z IA resp IB divizie maju co robit resp takych hracov ani nemaju a ani ich nenazbieraju v najblizsich rokov. Uz len konecne nech sa to ustali urci sa system a hlavne hraci nech chcu reprezentovat a nie len ist na vylet.

Treba sa bavit sportom a fandit ci sa dari, alebo nie ... predsa je to iba sport
14.07.2017 - 20:42:56
avatar
Reverend:
Tak byt v top 35 kanadskeho bodovania ceskej juniorky a pritom pred nim bolo iba par 98 resp 99 a mladsich mi nepride az take zle. Bol najlepsich hracom slabej Boleslavy za vyskusanie urcite stoji. Snad nejdeme porovnavat nasu juniorsku s ceskou.

Peto:
Pocul som ze chcel ostat u 18ke preto tam asi aj ostal, predpokladam ze po MSJ bude v prvej lige hrat U18. Dufam ze to o tyzden na tlacovke Satan ozrejmi. Dobre tak koho by si navrhol na post repre U20? Ked Javorcik chcel ostat pri 18 a moc veru trenerov sa na tento post nehrnulo. Mikula co bol pri osmenaske s rocnikom 98 je pod zmluvov a asi tazko by siel prec. Kochan, Bartanus, Halahija a spol dufam ze ostanu tam kde su a vonkoncom nie pri repre U20. Ernest je tam na rok resp do januara a tym konci aspon dufam. Satan je ako generalny manager kolko dva tyzdne? Za ten cas varil asi vazne iba z teplej vody a nic viac, takze toto treba brat ako to je. Mna nik nesklamal. Pozri sa aka atmosfera sa vytvarala posledne mesiace okolo repre ci zvazu. Ja tiez nie som trikrat nadseny, ale beriem to tak ako to je.

Ak sa spravi jednotny system a urci sa ten profil hraca akeho chceme vychovavat do par mesiacov tak budem spokojny.
14.07.2017 - 18:41:28
avatar
Taktiez si myslim ze ta nominacie je v skutku dobra. Ked do uvahy vezmem ze je to len prva nominacia.

Samozrejme chyba mi tam par hracov na cele s Kronim Musliom, chlapec mal skoro rovnake cisla v ceskej juniorke minuly rok ako Hrehorcak s Lackom. Ale ako pisem je to len prva nominacia a na tento fakt je to vydarena nominacia.

Kedze predpokladam ze Javorcik o rok prejde k dvadsiatkarom (1999), tak volba Ernesta bola z nudze cnost. Kedze znovu je projekt v lige, tak treneri sa uz len takzo ziskaju o takomto case, plus o tento post nebol velky zaujem...

Uz len treba zazelat vela uspechov, nech sa je konecne na co pozerat.

10.07.2017 - 17:32:47
avatar
Reakcia na: Marek stifi, 10.07.2017 - 17:22:32
Najhoršie na tom že končia tradičné tímy. Nech sa vráti Slovan alebo nech rokujú so Skalicou. Reakcia na saskin To mi je jasné ale Detva videl si ich štadión a ktomu Lupták s Gmitterom vo vedení. A ozaj len tak mimo nemohol by sa obnoviť len tak LEV Poprad ? Mohol by hrať v lige namiesto napr Nové Zámky .
∧ skryť ∧
Hej, ich stadion je mastal a Luptak no o nom nech si kazdy sam spravi nazor. Ale proste Detva je legitimne prva v poradi s kym sa ma jednat o vstupe do ligy, ja by som bol tiez radsej keby mali lepsi stadion popripade niekoho schopnejsieho na cele, alebo neskor ponukli licenciu niekomu inemu ...

Kluby krachuju aj v inych top ligach, napr vo svedku tiez mli niektore kluby problemy ako napr MoDo, to iste aj v cechach ... alebo pred par rokmi krachol v DELke Hamburg takze nie je to len vysada u nas a ja som len spokojny ze sa to zacalo riesit a netlacia sa dlhy pred sebou.
10.07.2017 - 17:11:09
avatar
Reakcia na: Marek stifi, 10.07.2017 - 16:37:54
Klub MHC Martin oficiálne skončil v Tipsport lige. :-( :CRY: PRO HOKEJ rokuje s Detvou :s16: :s13: :s16: .
∧ skryť ∧
Ak ma byt liga respektovana a chce si udrzat hracov, zvysit prestiz a pod tak musia platit jasne pravidla ... co Martin nesplna, bohuzial. To ze sa ponuka licencia Detve je uplne spravne a korektne kedze maju nato ako najlepsi tim prvej ligy pravo, ak ani Detva nebude pri vsetkom usili splnat podmienky na posobenie v tipsportilige tak sa ponukne licencia dalsiemu kandidatovi v poradi ... Tento postup je upne spravny a kvitujem ze sa umelo nedrzia v lige timy ktore aj pri vsetkom "usili" si neplnia svoje poziadavky.
04.07.2017 - 09:29:59
avatar
Reakcia na: Zidan, 04.07.2017 - 01:15:07
samozrejme ze to je uplne zbytocne, kazdy moze mat vlastny nazor, ale ked kazdy rok vidim ako niekto prestreluje tak mi to neda... ludia to citaju a vznika tak retazova reakcia prehnanych ocakavani jednak od ludi a nedajboh od samotnych hracov. Vieme ako to je so slovakmi na drafte, naozaj po tomto draftovom rocniku uz verim ze sa moze stat vselico Hraci mozu vykonnoste vystrelit, padnut no treba vziat do uvahy vyssie spomenute kriteria Nemam strach o to ci Roman a Fehervary budu draftovani ale hovorit o 6 draftovanych hracoch hlavne po tomto roku je vtipne
∧ skryť ∧
S tymto uplne suhlasim. Tak momentalne hovorit o 6 draftovanych slovakoch v drafte 2018 je celkom scifi. Tie kriteria su dane uz len zalezi na smaotnych hracov ci sa uspokaja s tym kde su teraz, alebo budu makat este viac ...

Inac zatial ako velky talent sa rysuje hrac rocnika 2004 Juraj Slafkovsky, celkom si to dava na WSI turnajoch
03.07.2017 - 22:41:07
avatar
Reakcia na: Zidan, 03.07.2017 - 21:50:02
draft 2018 max 3 slovaci ak sa postasti
∧ skryť ∧
Zidan je uplne irelevantne sa v tomto momente bavit kolko bude nasich hracov draftoanych. Kludne mozem napisat aj ja ze to bude max 3-4 a samozrejme ze budem velmi blizko realite. Ked nasi uplne stratili kredit a koli tomu musia byt vysoko nadpriemerni a niecim vynimocni a aj o nieco lepsi od ich svedskych, danskych ci finskych rovesnikoch. A potom o rok si tu lestil ego ako som mal pravdu, jasne ze ju budem mat ked poslednych desat rokov na drafte je to bieda, nato tu nik nemusi byt odbornik aby to trafil. Pritom kolko hracov ma isty draft? Tak max 90 az 100, aj to hovorim vela a ostatok je najma o tom akeho hraca dany tim potrebuje a samozrejme o atraktivite zemi v ktorych hraci hraju ... takze sa buchat do prs ze som hovoril 2 mi pride uplne scestne. Ako to tu robia podaktori, na teba nenarazam.

Ruzicka takto pred rokom bol v predraftovych rebrickoch na rozhrani prveho a druheho kola, Bucek bol povazovany za druhokolovy vyber ... teraz sa nebavim o rebrickoch uzivatelov, ale odbornikoch ktori su za to plateni a ako mozme vidiet nie vzdy na zaciatku odhadnu spravne hraca resp hracovi nevyjde sezona, alebo tim uprednostni ineho junaka ...

Romanovi, Liskovi ci Fehervarymu musi vyjst sezona, aby boli draftovani to snad musi byt kazdemu jasne ...

Kebyze ten kredit bol u nas hracov taky ako pred 15 rokmi tak s urcitostou draftom by preslo viac hracov, bohuzial, ked sa roky nic nerobi nemozme ocakavat zazraky.

O hracov ako Hrehorcka, Bodak a Krivosik sa vobec nebojim nemusia hrat silou mocou NHL pridu mi ako minimlane nadpriemerni co sa tyka eurospkych lig, takze hlavne nech nestagnuju a budu v buducnosti velmi platni clenovia narodneho muzstva a urcite lepsia alternativa ako hraci co tam chodia v poslednom case ....
03.07.2017 - 11:56:52
avatar
Na draf site sa mozes zaregistrovat hocikto a dat svoj rebricek, takze relevantnost je vseliaka. Na draft 2017 bol bodak na draf site pomerne vysoko (prva 100) aj Bucek bol v prvej stovke. Dokonca aj Smolka sa objavoval v rebrickoch. V drafte 2016 Solensky bol oko 100-150 miesta na draf site, takze zavery by som moc z tychto rebrickov nerobil.

Na draft analyst su zase v prvej 62 styria slovaci a Roman dokonca na 11. mieste. Kedze nasi absolutne nie su v kurze tak nedovolim si predpovedat kolko bude nasich draftovanych, ked som videl tohtorocny draft, kde skor draftovali hraca zo svedskeho elitu, to uz aj Galbavy mal lepsie stats ako podaktori draftovani svedi ci nor a o Bodakovi skoda reci. Takze tolko k tomu.

Prve kolo momentalne nevidim realne pre ziadneho slovaka. Pocas sezony sa ale moze vela zmenit vid Bucek, Cehlarik a pod. Ak nasi budu mat aspon okolo boda v CHL tak by ich draft minut nemal, detto ak Fehervary bude hrat v Allsvenskane a bude sa mu darit. Hlavne nech sa nasi uchytia a to uz je jedno ci v zamori, alebo v skandinavii ...
24.06.2017 - 23:41:42
avatar
Reakcia na: Lukas737SVK, 24.06.2017 - 22:25:47
Mohli draftovať ešte Bučeka, Bodáka a Hrehorčáka aspoň. Napr. Washington si vybral hráča (Nóra) ktorý hral prevažne J20 elit 2. najvyššiu švédsku juniorku a dorast http://www.eliteprospects.com/player.php?player=297223 Je to trošku mimo témy ale nechápem ako mohli draftovať takého hráča. Akože to znamená že ten Nór je lepší než Buček, Hrehorčák, Krivošík, Lacka atď.
∧ skryť ∧
Toto je snad iba vtip ze nor z elitu je lepsi ako bodak ci hrehorcak a takychto periel je tam viac .... Ale sami si zato mozme, tak teraz "zneme" urodu bohuzial.
20.06.2017 - 21:36:15
avatar
Suhlasim s Petom a Hrehorcak urcite nie je loteria, pravidelne ho vidat v rebrickoch a pod. Realne to vidim na 4 až 6 mien. Pri velkom optimizme 7 (8), zas pri pesimistickom odhade 3. Hlavne nech sa uchytia aj v europe.

< 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 >

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský odhalil významnú zmenu váhy. S cieľmi sa podeliť nechcel Nie na narodeniny, ale predsa pred sezónou: Sidney Crosby podpísal novú zmluvu! Slovenský obranca sa presadil v oboch dueloch Vegas: Nechcem len lietať v útočnom pásme, tvrdí Bude Pospíšil centrom? Tréner Flames ho vidí v hviezdnom útoku Možno je dobre, že je v tieni Slafkovského: Mešár nie je úplne spokojný so svojím víkendomCrosby nechce podpísať dlhý kontrakt Mešár opäť nebodoval, Dvorský a Pekarčík zažiarili. Skóroval aj ďalší Slovák! + video Títo traja hráči Capitals vstúpia do sezóny pod tlakom. Patrí medzi nich aj Ovečkin Známy veterán si už našiel pôsobisko. Na skúšku ísť nemusí Canucks pozvali do kempu brankára, ktorý vlani chytal v KHLČernák: Je smutné, že Slovensko na turnaji nebude. Fanúšikom by som rozdal halušky a alkohol Názor absolútnej väčšiny: Slovák v tejto sezóne zažije debut v NHL. Bude ich viac? Prekliatie Vezinovej trofeje (3. časť)Mešár celkom neviditeľný, ale iní dvaja Slováci bodovali. Mišiak aj skóroval, Hlavaj chytal + videoJe hokej náročná hra? Brendan Shanahan odpovedal patrične a výstižneV Calgary dôjde k zaujímavému brankárskemu boju. Je to doširoka otvorené, tvrdí Conroy Vstúpia Bruins do tréningového kempu bez brankárskej jednotky? Známy fínsky brankár, ktorý získal aj Jenningsovu trofej, v NHL končí Iginla nehrá za Utah na turnaji nádejí. Bude k dispozícii v kempe? Suzuki a Caufield späť na ľade. Po ich boku však nebol Slafkovský Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies