Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

31.08.2017 - 21:49:03
avatar
Reakcia na: , 31.08.2017 - 19:52:28
Nemec Rusnak Duda Weiss Lobotka Hamsik Hubocan Skriniar Gyomber Pekarik Dubravka Takato ma byt podla kuloarnych informacii nasa zostava na zapas so SLO...
∧ skryť ∧
Praveze neviem ci som nahodou niekde nevidel 4321 a hlavne s Gregusom a Kuckom.

Inac moc tomu neverim, zeby Kozak nedal Kucku do zakladu, i ked bol by som velmi rad za Lobotku v zaklade. Taktiez radsej Mazana na kraj a do stredu Hubocana. Do toho k Mazanovi dat Mihalika ako krajneho zaloznika.

Hlavne sa musi vyhrat, nech uz to Jany posklada ako chce.
27.08.2017 - 17:01:59
avatar
SVK vs GER 3:1
Goly: Sojka, Lobodowski a Ilencik
Strely: 27:29
Trestne minuty: 12:0

V nemeckom time je par velmi kvalitnych utocnikov ako Kinder, Slezak, ci Alberg. Teda ich hraci rocnika 01 maju na medzinarodnom fore celkom slusne vysledky a po hernej stranke su spolu s nami a svajciarmi hned za big6. Skoda ze s danmi sa v tychto nizsich repre kategoriach nestretavame.

EDIT:
Ján Lipiansky (hlavný tréner SR „17“): „Posledné dva zápasy s ťažkými súpermi sme začali veľmi dobre, dnes sme však dobre nezačali. Prvú tretinu sme boli dosť bez nôh, komplikovali sme si život oslabeniami, dvakrát za útočné fauly, dvakrát sme zle vystriedali... Dokopy sme hrali šesť oslaboviek v krátkom čase, čo jednak náročné pre hráčov, ktorí hrajú oslabenia, ako aj pre ostatných, ktorí tak nehrali. Druhú tretinu sme museli ustáť, paradoxne dali sme v nej druhý gól, čo bolo svojím spôsobom rozhodujúce. Nemci síce po našej chybičke v tretej tretine znížili, no po skorigovaní zostavy sa naše mužstvo znovu nakoplo a dotiahlo tento zápas do víťazného konca.“
27.08.2017 - 00:03:09
avatar
Reakcia na: , 26.08.2017 - 11:40:58
Iba mna irituju tie vyjadrenia Lipianskeho ? To akoze hral s USA na 1:0 ?
∧ skryť ∧
Neviem ci si pozeral zapas, ale ako s tym ze nasi prve dve tretiny hrali cekom slusne suhlasim. Ale chvalit ich zato ze dve tretiny hrali na nase pomery dost dobre a tretiu totalne vybuchli je uplne scestne. Do tretej tretiny im mal zjavne povedat uplne nieco ine ako im povedal. Kazdopadne v par hracoch tochto timu vdim celkom slusny potencial ... aspon daco proti rocniku 00.

Inac ak si videl videorozhovor s Lipianskym tak mi dost pripomina (vyzorovo) svajciarskeho trenera U18 Peterliniho
25.08.2017 - 20:51:27
avatar
SVK vs USA 1:7
Goly: Mrazik
Strely 14:49

Vysledok pomerne jednoznacny a zahanbujuci. Ale prve dve tretiny to bol pomerne vyrovnany zapas. Dokonca som ani neveril ze to hra nas tim proti amikom. Sem tam sme vedeli zatlacit aj americanov. Po druhej tretine prijatelne skore, ktore aj odpovedalo dianu na lade 1:2. Ale potom v tretej tretine nastal totalny vybuch s prvych dvoch striel americania 2 goly. Co k tomu dodat. Okamzite kazda repre nech ma mentalneho kouca, lebo tento zapas sme si prehrali sami v hlave. Na nase pomery velmi dobry ,,bekčeking,, a aj napadanie vo dvojici. Len miestami vypadky a najma v tretej tretine. Toto je vazne na porazenie, nepoviem ani pol slova keby nasi boli tak slabi, ale hrali s americnmi otovrenu partiu, nebali sa, ale to co predviedli na konci je na facku. Nech boli americania zrucnejsi, ale nasi im zdatne konkurovali a takto prehrat omg. Presne tu je vidno ze po mentalnej stranke su top timy uplne niekde inde ako my. Skoda, snad sa mladici poucia a videli ze sa da hrat vyrovnane aj proti top timom sveta.

EDIT:
Ján Lipiansky (hlavný tréner SR „17“): „Bol to náš tretí zápas za tri dni proti veľmi silnému súperovi. Od začiatku sme boli pod veľkým korčuliarskym tlakom, no chalani si za dve tretiny zaslúžia obrovskú pochvalu. V týchto fázach hry hrali výborne, presne tak, ako si predstavujeme, aby hrali. Žiaľ, v prvej minúte tretej tretiny sme hneď inkasovali dva góly. Tento zápas nám ukázal, aké dôležité je hrať celý zápas šesťdesiat minút. Krátkodobý výpadok nás stal zápas.“
24.08.2017 - 21:18:37
avatar
Reakcia na: johny34, 24.08.2017 - 20:41:56
Slovensko U17-Cesko U17 0:8 neviem či niekto sledoval tento zápas ale iné slovo ako hanba ma nenapadá
∧ skryť ∧
Dopnim
Strely 48:10 v prospech CZE

Ja som videl iba tretiu tretinu. Co k tomu dodat, hanba. I ked cesi posledne roky idu dost hore a uz celkom aj vyhravaju nad finmi ci svedmi, ale tento vysledok je na hanbu. Neskutocne nam ten puk odskakoval, nasi vzdy nastrelili prveho cecha. Z mladych cechov salalo neskutocne sebavedomiu, vedeli co robia, nasi hrali ako pokakani. Cesi hrali svoju oslabovku aktivne, nasi mali v nej problem poriadne prihrat, naporti tomu nasa oslabovka bola pasivna a cesi si robili co chceli. To je neskutocne ako to nasi hraju, ako na rybniku, hura hokej, bez systemu, bez nicoho. Konecne nech sa nastavi ten system a hned od mala, lebo toto bol des. Cesi ked stratili puk v ich utocnom pasme tak okamzite minimalne 4 hraci nazad a nasi mali po akcii. Ked to bolo naopak, tak kdeze kym sa nasi spmatali cesi isli do precislenia ... diametralne rozdiely v ponati hry, sebavedomi ... Nasim obrancom odskakovali puky jak priprvkarom nieco neskutocne to iste aj so svajciarmi, len cesi boli minimlane o level lepsi ako svajciari ...

EDIT:
Ján Lipiansky (hlavný tréner SR „17“): „Súčasná česká ‚sedemnástka‘ je mužstvo porovnateľné so svetovou špičkou. Každú jednu našu chybu potrestali, dali štyri presilovkové góly, dva góly sme dostali po našich kardinálnych chybách... Porazili sme sa sami, čo je veľká škoda, pretože systémovo sme odohrali dobrý zápas, ale horíme na disciplíne, kde niektorí hráči si chcú hrať svoj vlastný hokej, čo takéto družstvá zakaždým potrestajú.“
23.08.2017 - 22:37:54
avatar
Reakcia na: 04lubo79, 23.08.2017 - 18:55:51
Chýba Čajkovič a možno ešte niekto?
∧ skryť ∧
Kupka, ktory bol aj na MIH.
23.08.2017 - 17:11:08
avatar
SVK vs SUI 2:4
Goly: Melcher, Jellus
Strely 27:37

Zapas uplne vyrovnany, rozhodli fatalne individulane chyby obrancov pred nasim brankarom. Skoda. Kazdopadne tento rocnik sa mi momentalne zda, ze je o level vyssie ako rocnik 2000 a to bez debat. Za svajciarov hrali vsetci top hraci /Rubin, Schwenninger, Andersson/ a tatiez dva velke talenty rocnika 02 Delemont a najma top talent prirovnavany k Hischierovi, Malginovi a pod co sa tyka bodov v mladeznickych ligach vo svajciarsku Theo Rochete. Moj dojem z utocnikov je celkom dobry, nasi utocnici maju velmi dobru rychlost, mrstnost a pod. Jedno velke negativum je zakoncenie, tolko vela striel islo mimo branu ze to neni az zdrave. Kazdopadne chalani maju este pred sebou kopu prace, ale ak pri kormidle budu schopni treneri, nastoli sa ten jednotny system a chalani budu dalej tvrdo makat na sebe tak to urcite nevidim az tak cierne. Nemozem si pomoc, ale svajciari si idu svoj system napriec vetkymi kategoriami, presne vedia co maju robit a ich napadanie je fakt skvele.
20.08.2017 - 21:39:14
avatar
Reakcia na: detoan, 20.08.2017 - 18:10:49
http://www.hockeyslovakia.sk/sk/statistiky/zapas-nazivo/619/reprezentacia-sr-2017-2018?MatchID=97320&Live=yes to ročník 2002 je slabší ako 2000? že nevedia nai vystrelit poriadne na branu :-/ :-/
∧ skryť ∧
Taktiez si nemyslim ze v utoku to bude horsie ako pri rocniku 2000. V obrane zato rastu dva velmi nadejne prospekty pre draft, Knazko a Fatul. Najma prvy menovany ma momentalne nasliapnute na draft, uvidime o par rokov ci aj naplni predpoklady.
16.08.2017 - 17:34:16
avatar
Reakcia na: Realforslovakia, 16.08.2017 - 16:54:37
Moj junák ma meno Carolina a presadila sa v živote veľmi dobre. Madeznicky hokej sledujem , je to moja praca. Toto je typicky prístup Slováka agenta alebo rodiča , útočiť hneď na osobu. Snažil som sa vyzdvihnúť viacerych chlapcov na Fehervaryho úroveň , a zhodnotiť jeho Momentálnu kvalitu z pohladu seniorov., neviem prečo ta to uráža ? Ked teda chceme byt neosobní. V tomto veku je ťažko ešte povedať ako to bude v ďalšej sezóne a nie o pár rokov. Tak davajte ( pani agenti) rovnaku sancu vsetkym. Uz sem nebudem písať , som sa zase nechal uniesť. Sorry ze som vam nabúral vaše ideologické línie.
∧ skryť ∧
Pozri sa na svoje prispevky, ake tu prispievas. Tu na tejto stranke drviva vacsina uzivatelov velmi dobre vie ako sme na tom biedne. Preto sa snazime najst aspon nejake pozitiva, nie tu vypisovat stale to iste dookola. A tvoje prispevky su velmi utocne ... na hracov, muzstvo, vysledky a pod.

To ze su Bodak, Ivan ci Kupec kvalitni niet pochyb. Cesta je kazdopadne pri 18 rocnych este velmi dlha, preto komentujem sucasny stav, kde podla expertov je Fehervary inde oproti jeho slovenskych rovesnikoch v obrane. O dva roky moze byt situacia ina, vid Jaros, Cehlarik.

To je to iste ako si napisal ze Korencik a Krempasky su tragicki, teda potom si sa opravil na Rajnohu. Situacia o par rokov moze byt ina. Aj ked sem by som s tebou suhlasil ze tebou vypisani su na tom lepsie ako Rajnoha s Krempaskym co sa tyka skillu atd.

Dalej uz by som bol rad keby sa diskusia vratila k danej teme.
16.08.2017 - 16:39:59
avatar
Reakcia na: Realforslovakia, 16.08.2017 - 16:29:09
Bodak je na rovkanej úrovni , Ivan skoro taktiež , Kupec ak by mal šancu hrať alksvenskan tak myslím ze by bol mozno aj lepší . A z 2000cok sa tiež ešte môžu objaviť mena. To su naši a Švédov ti nebudem vypisovať , ver tomu ze ich je viac ako tých co si vypísal. Všetci títo chlapci majú ešte šancu byt veľmi vysoko v hokeji.
∧ skryť ∧
Skauti si to asi nemyslia, teda ani vedenie ziadneho klubu v NHL. U 2000ok momentalne ani jedna nesiaha Fehervarymu ani po clenky, snad len Bucko aj to sa na neho diva z dialky.

O svedoch mi pisat nemusis, lebo pochybujem ze mas o nich nejaky prehlad. Kedze citas pravidelne reporty ci uz od Mckenzieho, draftbuzz, hockeyprospect, ISS hockey, tak by si mal vediet ze Fehervary je momentalne viac hodnotnejsi ako tebou spomenuti hraci.

Velka skoda pre teba, ze v tejto dobe sa daju sledovat statistiky par kliknutiami na internete, popripade zapasy ci uz MIH, MSJ ci MS U18 su online popripade aj nejake pripravne turnaje mladych. Takze nazor si vieme spravit aj sami o hracoch, takze osvetu sirit nemusis.

Ako vidim tvoj junak sa nepresadil, tak chodis sirit "pravdu" na internet
16.08.2017 - 16:07:18
avatar
Reakcia na: Realforslovakia, 16.08.2017 - 15:52:53
Nehanil Som Fehyho , zle si to pochopil. Považujem ho za veľkú nádej. Len som chcel vysvetlit ze nema teraz na to aby bol v našej seniorskej repre a na tom trvám. Na konci sezóny uz to bude asi inak , ale teraz ešte nie. A k homolovi sa nejdem vyjadrovať , Skoda reči. Kazdy súdny človek to divadlo musel vidieť. Opakujem ze Fehy je kvalitný obranca na svoj vek a na našu krajinu.
∧ skryť ∧
Ale no tak, v prispevku vyssie si uvadzal, ze mame viac rovnako kvalitnych obrancov ako je fehervary. Budem rad ak ich vymenujes, lebo medzi 17, 18 rocnymi vrstevnikmi minimalne na slovensku vycnieva.

Taktiez mi uved tych mnoho mladych svedov ktori su na tom lepsie ako Fehervary ... lebo ja poznam iba par a to su napr Dahlin, Boqvist, Liljegren atd, ale mnoho ich urcite nie je. Homola mu asi vybavil aj to ze bol najmladsi legionar v historii SHL. Taktiez mu aj vybavil, aby ho treneri zvolili v top 3 najlepsich hracov v nasom time na MS U20 a MS U18. Taktiez mu vybavil nech je momentalne okolo 3 kola buducorocneho draftu.

rewhoss98 ziadne IMO on je top talent co sa tyka obrancov na slovensku. Nech si realforslovakia precita reporty a clanky na fehervaryho adresu a potom nech pise kolko mame zrovnatelnych talentov v obrane ako je fehervary.

Mimochom, aj ja suhlasim s nazorom ze bude lepsie ked sa par mesiacov otuka u muzov a potom bude nominovany do repre a kazdopane rad by som ho videl v nominacii na OH, ak sa mu bude darit samozrejme.
16.08.2017 - 15:42:05
avatar
http://www.dobberprospects.com/cam-robinsons-2018-nhl-draft-rankings-august-2017-edition/

Tak Milos Roman na 20 mieste.

Edit:
Prispevok patri do temy DRAFT ...
16.08.2017 - 15:08:25
avatar
Reakcia na: Realforslovakia, 16.08.2017 - 15:04:34
Súhlas , su to mladi chlapci a každá sezóna moze byt iná. Podľa mna naši obrancovia ako Rajnoha (oprava) a Krempasky su skôr veľkí tragédi ako talenty . Fehervary je talent ale nie až taky ako z neho urobili média, aj preto prestal v Malmö dostavať priestor lebo tam su tréneri objektívny a nejaké Homolove články ich nezaujímajú. Chlapec ma šťastie ze si ho vytiahol jeho známy tréner v Allsvenskan , ktory mu verí. Ak chlapec bude makať ma obrovsku šancu stať sa hokejiatom. Normálnou cestou by teraz kontrakt v alksvenskan nezískal, takých obrancov je vo swe požehnane a hrajú v divízii 1 alebo v superelit 20. Takze by sme sa mali ukľudniť a nechať chlapcov nech ukazu na co majú. Mame viac chlapcov ktorí su na úrovni Fehervaryho, a preto by bolo fér aj voči nim aby sa tu z jedného nerobila superstar dopredu. Tak ako sme to videli mnohokrát v minulosti neprospeje to nikomu.
∧ skryť ∧
15.08.2017 - 21:38:19
avatar
Reakcia na: elbarto, 15.08.2017 - 18:50:05
Ja som najviac sklamaný z brankarskeho postu.... Baros a Tomek tam nemaju čo robiť. Skúšať sa mali Huska,Godla a Rybár, ak nemohli pre zranenie alebo z ineho dôvodu tak to beriem, ale ak neboli osloveni tak veľký fail.
∧ skryť ∧
Huska nemoze, Rybar zraneny, Godla bude zrejme vyskusany pocas sezony.

Slovak:
Fehervary a Ivan, ked sa presadia v nasledujucem sezone pri muzoch tak potom, pritom su nahradnici. Holenda mohol byt, je aspon nahradinik. Rosandic, uvidi sa ako sa mu bude dadrit v cechach v slovane az tolko sanci nedostaval. Bubela no neviem sancu moze dostat, ale zeby tam az tak chybal to neviem. Kristof zraneny.

Tomek praukazal ze v lige patri ku spicke, takze sancu si urcite zasluzi, pritom neverim ze sa na MS ci OH dostane. Takto isto sa ludom nevideli brankari ako Ciliak, Rybar, Dzubina a pritom svoje si urcite odchytali. Kotvan mal asi najviac bodov zo slovenskyh obrancov minuly rok v ceskej lige, sancu si urcite zasluzi. To iste Trska, pritom su to hraci do 27 rokov. Svitana v Poprade sa mi videl, dokonca po sezone je aj asistent. Buc mal dost bodov v slovenskej lige ci predminuly rok v ceskej, je minimum slovakov ktori mali lepsie cisla v poslednych dvoch sezonach, detto Dej a pritom je len nahradnik.

Zostava mi pride celkom vyvazena ... mladici Koys, Sukel, Paulovic, Cernak, do toho drviva vacsina timu okolo 25-29 rokov a skuseni Nagy a Baranka. Uvidime co to bude na dalsej nominacii.
10.08.2017 - 00:19:13
avatar
Reakcia na: johan1232, 09.08.2017 - 18:17:30
https://www.youtube.com/watch?v=ZZzUZBVECSQ takze Ozimak nie Toth ako niekto pisal
∧ skryť ∧
Jasne moze byt, ja som to tiez len od niehoko pochytil. Dobry rozhovor, ale chcelo by to trosku rozsiahlejsi niekedy v blizkej buducnosti, kde by bolo viac informacii ohldom jeho posobenia v Trnave.
08.08.2017 - 21:55:26
avatar
SVK vs RUS 3:9
Goly: Kovacik (Melcher, Dzugan), Bucko (Kovacik), Sarvas (Minko)
Strely 26:49
Hrac zapasu: Kovacik - Rotenberg

Zajtra sa dohra treti set a verme ze iba zacne stvrty.

Norbert Javorčík (hlavný tréner SR „18“): „Mali sme dobrý vstup do zápasu, dali sme rýchly gól a prvú tretinu sme s ruskými hráčmi stíhali korčuľovať a vytvárali sme si aj gólové šance. Veľmi nás mrzí inkasovaný gól tesne pred koncom prvej tretiny, predsa len lepšie sa nám do druhej tretiny šlo za stavu 1:1. V druhej tretine máme zatiaľ dosť veľký problém so vzdialenejšou striedačkou, najmä dostať hru z vlastného pásma. A práve tieto tretiny, ktoré nám zatiaľ nejdú, rozhodujú o výsledkoch.“
08.08.2017 - 21:38:07
avatar
Reakcia na: johny34, 08.08.2017 - 21:34:42
Nechcem nič zhadzovat ale ked to clovek porovna s tym ze z CZE U20 moze byt hrac aj draftovany a s tym ze kam sa da dostat z ceskej juniorky a kam sa dostane hrac co vyjde z nasej tak je to celkom bieda ale verim ze to uz pojde len hore
∧ skryť ∧
Tak to je jasne cesi su dlhodobo niekde inde ako my. Ale aj oni maju dost svojich problemov, ktore ich dost brzdia.
08.08.2017 - 21:28:40
avatar
Reakcia na: johny34, 08.08.2017 - 20:51:50
Pri stave nasich mladeznickych lig klobuk dole pred Trnavou ze sem dotiahla hraca ako Ishakov je to pre mna az neuveritelne neviete niekto ako sa do TT dostal?
∧ skryť ∧
Zase nezhadzoval by som tie mladeznicke ligy az neviem kde, vyhra to az taka nie je, ale tu je jasny priklad ze ked sa chce tak sa da vsetko. Zevraj si ho vyhliadol Toth.
07.08.2017 - 23:39:50
avatar
Reakcia na: Zidan, 07.08.2017 - 21:52:33
a čo si preboha čakal? po každom zápase 2000cok hovoríte to isté...Je jasné že je to proste výnimočne slabý ročník. 2 tretiny to bol nadpriemerný výkon, v tretej sa už naplno presadila kvalita...
∧ skryť ∧
Konecne to niekto napisal. Mimochodom zbytocne na neho reagujeme, ked vieme ake ma reakcie a tymto ho iba podporujeme. Ved porovnavat nas s finskom v sucansom stave v akom sa nachadzame, tak to je ako keby sme slovakov v basketbale porovnavali so spanielmi resp litovcanmi. Je to odtrhnute od reality. Treba najst pozitiva a ist dalej.

Na hlinkovi od 2004 resp od vtedy co sa to vola Hlinkov memorial sme v zakladnej skupine doposial vyhrali neuveritelne 3 zapasy so vzdy negativnym skore. Dokonca v rokoch 2010 a 2011 sme inkasovali az 20 golov a zrazu sa niekto prebudi a ide vypisovat taketo bludy, co su este raz to zopakujem odtrhunte mimo reality.

Netvrdim ze mame nasich chvalit, ale pozriet sa na to realne ake mame moznosti a porovnat to s tym co sme produkovali. Podotykam nase moznosti su uz dlho (tj zrate si aj sami minimalne od 2004) niekde inde, ale urcite nie na urovni finska ...
07.08.2017 - 21:27:19
avatar
SVK vs FIN 1:6
Goly: Zekucia
Hraci zapasu Vojvod(in)a a Kupari

Co k tomu dodat. Chalani sa snazili, ale pri takychto superoch to nestaci. Fini lepsi vo vsetkom a najma v korculovani. Od nas skvele Melcher a Kupka z nich rastu velmi kvalitni hokejisti. Celkom slusne aspon co sa tyka korculovania aj Cederle.

EDIT:
Strely 20:37

Norbert Javorčík (hlavný tréner SR „18“): „Do zápasu sme mali celkom dobrý vstup, keď sa nám darilo plniť pokyny. Snažili sme sa o aktívnu hru, ale vydržalo nám to zhruba do polovice zápasu. Odvtedy už Fíni svojím pohybom jasne dominovali, nestačili sme ich zachytávať a v tretej tretine už svoju prevahu dokázali Fíni využiť aj strelecky.“

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 >

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský odhalil významnú zmenu váhy. S cieľmi sa podeliť nechcel Nie na narodeniny, ale predsa pred sezónou: Sidney Crosby podpísal novú zmluvu! Slovenský obranca sa presadil v oboch dueloch Vegas: Nechcem len lietať v útočnom pásme, tvrdí Bude Pospíšil centrom? Tréner Flames ho vidí v hviezdnom útoku Možno je dobre, že je v tieni Slafkovského: Mešár nie je úplne spokojný so svojím víkendomCrosby nechce podpísať dlhý kontrakt Mešár opäť nebodoval, Dvorský a Pekarčík zažiarili. Skóroval aj ďalší Slovák! + video Títo traja hráči Capitals vstúpia do sezóny pod tlakom. Patrí medzi nich aj Ovečkin Známy veterán si už našiel pôsobisko. Na skúšku ísť nemusí Canucks pozvali do kempu brankára, ktorý vlani chytal v KHLČernák: Je smutné, že Slovensko na turnaji nebude. Fanúšikom by som rozdal halušky a alkohol Názor absolútnej väčšiny: Slovák v tejto sezóne zažije debut v NHL. Bude ich viac? Prekliatie Vezinovej trofeje (3. časť)Mešár celkom neviditeľný, ale iní dvaja Slováci bodovali. Mišiak aj skóroval, Hlavaj chytal + videoJe hokej náročná hra? Brendan Shanahan odpovedal patrične a výstižneV Calgary dôjde k zaujímavému brankárskemu boju. Je to doširoka otvorené, tvrdí Conroy Vstúpia Bruins do tréningového kempu bez brankárskej jednotky? Známy fínsky brankár, ktorý získal aj Jenningsovu trofej, v NHL končí Iginla nehrá za Utah na turnaji nádejí. Bude k dispozícii v kempe? Suzuki a Caufield späť na ľade. Po ich boku však nebol Slafkovský Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies